trött

Hejhej! Somnade inte förrän klockan sex imorse och vaknade klockan elva i förmiddags. Då slog jag på andra halvan av Snabba Cash som jag inte hann kolla på. Filmen var riktigt bra tycker jag... Inte lika bra som boken dock, men så är det ju alltid.

Det är lördag idag och just nu är det oklart vad som kommer att hända. Mina vänner vill köra på en utgång och jag är inte den som bangar. Men vi får se hur det blir... Skulle kunna avsluta detta ointressanta inlägg med en ny bild nu, men så har jag inga! Får se till att kameran åker med ut ikväll om det blir någonting. Behöver lite nytt känner jag!

Får bli en av mina favoritbilder som Emma tagit på mig och Julianna istället;

pusstja

Hej grabbar! Drog nästan direkt hem till Caroline efter att vi kommit hem från malmamarknaden(som jag förövrigt bara köpte mat och godis på, hehe). Där bjöds det på tacos, film och sånt där. Sällskap av Caroline herself och saknade Linnéa. Kom hem för ett litet tag sen med hjälp av Carolines cykel och nu sitter jag i sängen och gör... Ingenting, förutom att prata med lite folk. Har filmen snabba cash bredvid mig så den lär jag ser på innan jag somnar för idag. Tjarrå!

Hur jävla snygg är han inte då?!

malmamarknaden

Mornmorn! Har vart vaken ett tag i onödan pga lite missförstånd. Men nu ska jag bara låta deon torka under mina armar och sedan klä på mig... Typ tjocktröja, jävla väder! Sen drar vi till laggarhult för att hämta upp Caroline och sedan styr bilen mot malmamarknaden. Får se om jag fyndar någonting. Visar sen i så fall, och det jag shoppade igår. Ha en awesome dag, kram.

längesen

Petter - Längesen
Jag va ung, du va yngre när vi sågs första gången. Rusade förbi mig snabbt på perongen, blev hjälplöst, förälskat, obeskrivligt tagen. Som om jag låg ner på marken och blev slagen. Betraktade ditt hår, när det fångades av vinden. Som att svimma på en bergstopp utav svindeln. Den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad, bunden, tappa hjärtat i knät. Kunde inte tänka logist eller sunt och för varje sekund som du inte fanns blev det tungt. Började sakta uppvakta på avstånd i brev, men det spelade ingen roll vad jag skrev. Du hade inte fastnat än, inte fattat än vilken kärlek som fanns att bara hämta hem. Men efter ett tag, det började korespondera. Mina förhoppningar dom väcktes för att sen raseras. Du flyttade utomlands någonannanstans, gav bort din hand till en annan man och breven som skrevs dom kom aldrig fram. Men mitt hjärta det brann och min åtrå sann. Jag gav aldrig upp dig när du försvann, långa dagar blev till nätter sen till år...


mysväder


Lite sömn och lite musik botade mycket riktigt min lilla magvärk, precis som jag sa. Fint! Det är så mysigt väder idag, så ska ta på mig myskläderna och sätta på en bra film. Plocka fram ostbågarna kanske också... Japp, så får det bli.

powernap eller nåt

Pic; Le Love

Hejhallå! Kom precis hem. Fick med mig lite smått och gott hem i alla fall.. Kan visa senare. För nu ska jag lägga mig i sängen i fosterställning och dö lite känner jag. Fick sån jävla magvärk precis innan vi skulle dra hemåt och det håller i sig än... Inte ok! Får se om lite sömn och musik kan bota det. Det brukar bota det mesta. Vi hörs sen, kram.

woho.......


HEJ! Har precis vaknat och är jättepigg och jättetaggad på att bara få springa upp ur sängen och in i duschen och bli ännu lite piggare.... Not. Höll på att slänga mobilen i väggen när klockan ringde, vill ligga kvar och dra mig i sängen ju :( Men icke, ska hoppa in i duschen nu för Caroline kommer och hämtar upp mig om 30min. Norrköping it is! Ska shoppas lite förhoppningsvis.


bob ft haley williams - airplanes


Kvällens sovmusik!

en sån där rubrik!

Hej bloggfan! Drog till stadsparken förut och väntade lite för länge på Caroline, Charlie och Andrea för att sedan sitta i regnet och kolla på något grejs. Det sög rätt hårt så vi tog oss till ICA där Joacim jobbar och höll Andrea sällskap tills han slutade. Sen kom jag hem och satte mig här... Och nu sitter jag fortfarande här. Lär göra det hela kvällen också. Imorgon ska jag hänga med Caroline och hennes mamma till norrköping... Klockan nio!

Tre bilder på kvällens fagra sällskap;



galen!

Ni vet en sån där dag då man egentligen ser ut som vanligt, men det är något inuti skallen som gör att man tror att man ser förjävlig ut. I håret, kläderna, i ansiktet. Överallt. Jag har en sån dag idag och ser mest ut såhär just nu;



Fast lite glad också;

Hahaha, har ni sett något så gräsligt förut? :D

stan

Hejhej! Hann fånga lite sol i en halvtimme innan hela himlen blev grå. Alltid något i alla fall. Har precis duschat av mig lite och nu sitter jag och kolla på repris av desperata hemmafruar. Ska nog fixa till mig lite snart för jag hörde rykten om att en viss Caroline ville ner och hänga på stan... Tror nog det blir så!

Gammal bild på oss;

nio


Cam är grejer de! Godmorgon. Satte klockan på nio, vaknade nu, ah helt ok. Kikade precis ut ur fönstret och det ser ju ut som att det är fint väder. Härligt! Då kanske man kan få tillbaka lite färg som man har mist då... Sctek idag.

parkhäng osv

Gammal bild.

Knallat runt på stan och fikat/kikat i affärer i värmen med Julianna hela dagen tills vi tillslut satte oss i stadsparken med varsin godispåse för lite parkhäng. Vi bestämde oss för att gå hem till mig och svalka oss lite, samt tagga lite till stockholmsresan genom att planera lite. Grymt kommer det bli! Vi är ett gäng på minst sju personer som ska upp.

Vi ska snart ta på oss igen och ta oss tillbaka till stadsparken. Denna gången för att få lite krubb i magen! Caroline lär hänka.

randigt värreee

Sådärja. Nu sitter jag nyduschad och fräsch på min säng. Klär mig i min nya randiga tunika eller vad det är idag, om det inte blir för varmt då. Tänkte sätta på lite för hög musik nu och dansa i ordning mitt hår medans jag väntar på Julianna, vi tänkte ta en tripp ner till stan och kika lite :) Två misslyckade bilder från framföra min klädsel för idag;


skitigt hår

Godmorgon! Tro det eller ej, men jag somnade skapligt igår och vaknade skapligt idag utan svårigheter. Grymt. Jag är ensam hemma just nu och håller på att dör av tråkighet så jag har fixat en date med Julianna. Hon kommer nog om någon timma, så jag ska väl hoppa in i duschen och tvätta mitt skitiga hår. Så får det bli! Skönt att det inte är regnväder idag, eller hur?

Tog den här igår och redan då var mitt hår skitigt, hur tror ni det ser ut idag? :D Haha;

leopardskalle

Vackra FashionToast



Dags för mig att skaffa ett leopard huvudband känner jag. SNYGGT!

onerepublic - good life


tummen upp!


Kolla! Det börjar arta sig lite. En vägg är klar, två väggar är halv klara och sen är det bara en till som ska målas. Det kommer bli skitsnyggt det här. Tackar så mycket för hjälpen Caroline :D Fett värt alla tummar upp jag gör här nere;



Mhhmh, fräsch tjej. Hah.

gå loss med målarfärgen


Godmorgon! Ställde klockan igår så idag har jag vaknat i tid och inte halv tre som jag gjorde igår. Idag är det att gå loss med målarfärgen i mitt rum med Caroline som står på schemat. Vitt vitt vitt... Tror de dock kommer vara vi som kommer att vara helt vita när det är klart.

black and white #3



shoppingen

Skitbesviken på shoppingen faktiskt. Fick inte hem mycket alls, men lite i alla fall. Gillar skorna grymt mycket;


Tjocktröja, Cubus. Tunika/någonting, GT. T-shirt, Weekday. Shorts och underkläder, H&M. Skor, DinSko.

soldaaat, så ung och så lojal



Oskar Linnros som vanligt i mina högtalare och jag mår fint. För ett tag i alla fall.

pics/story






Tog inte så mycket bilder när vi var i stockholm. Orkade inte helt enkelt. Blev mest på mat och ben och speglar. Men vi anlände till stockholm klockan nio ungefär och då knallade vi runt lite och försökte fördriva tiden på bästa möjliga sätt så att alla affärerna skulle öppna. När de gjort de så kikade vi in i några och sedan blev det käk rätt tidigt, på IzmirKebab, och det skulle vara den godaste kebabtallriken jag ätit om det inte vore för den äckliga vitsåsen. Shit, förstörde allting.

Efter maten blev det lite mer shopping och sedan tog vi bussen till grönan, med hjälp av vår lärare som vi träffade på där, haha, världen är liten. Var på grönan ett tag, åkte några karuseller, käkade hamburgare, vann en stor basketboll, åkte lite till. Vi tröttnade rätt snabbt och då åkte vi in till stan igen, satte oss i kungsan och frös/snackade/fördrev tiden, gav bort min stora basketboll till ett gäng ungar, frös lite till och tillslut tog vi oss till Waynes för en chailatte och en varm choklad. Sen åkte vi hem. Bra resa med min fina Caroline. Nästa gång jag ska till stockholm blir med hela gänget i fyra nätter, fint. Under ung08 blir det då. Det kommer att vara ett grymt ös. Jag längtar.

myser


Alltså jag har det så jävla bra just nu. Sitter i sängen, i min nya tjocktröja, bland ett fluffigt täcke och en massa kuddar. Lyssnar på mysmusik och pratar med fint folk i chatten. Mamma kom precis in med en bricka där det var en skål ostbågar, en skål chips och en skål dip. Cola också. Jag har vart lite depp idag och jag tror hon har märkt det med tanke på hur mycket hon vill göda mig med... Hehe. Ville bara kika in och säga att jag ska mysa rejält ikväll, så vi hörs imorgon. Kram.


black and white #2



tired

Godmorgon! Har precis vaknat, men funderar på att sova lite till, är grymt trött och gårdagen var bra. Hörs senare, kram.

stockholm

Se där, ännu en morgon jag är uppe innan klockan åtta. Lite piggare på't idag bara, ska ju till huvudstaden med Caroline. Dagens planer är att riva weekday och alla andra sköna affärer... Sköna affärer?! Japp. Käka två gånger eftersom vi inte kan motså från tacobar eller kebaben. Gå loss på grönan. Njuta av att vara omringade av folk och slippa ktown för en dag. Och sedan ta oss hem lite halvdöda i kroppen och lite fattigare i plånboken... Men hey, jag säger som Carrie.B gör; I like my money right where I can see it - hanging in my closet. Jag släpar med mig kameran och så får ni ha en sån trevlig fredag, mina vänner. Vi hörs ikväll, pusskram. Caroline och jag;


tråkig och trött

Lite tidsfördriv såhär på kvällskvisten;

Namn: Sarah Mari Margareta Ankarstrand. Längd: 175cm över marken. Skostorlek: 39/40. Hårfärg: Mer blond än brunett och mer brunett är blond. Önskar du att du bodde någon annastans: Ja verkligen, om jag hade haft samma vänner. Tänker du på självmord: Aldrig. Tycker andra du är attraktiv: You tell me. Använder du droger: Inte direkt, va. Vilka shampoon använder du: Det som finns i duschen. Vilka parfymer använder du: Är rätt parfymlös nu, men senast DKNY. Vad är du rädd för: Är mörkrädd så det heter duga. Gillar du att tvätta: Aldrig gjort det. Gillar du berg- och dalbana: Om jag gör. Gråter du ofta: Ne, inte direkt. Men, man blir ju lite överkänslig då och då. Skrattar du ofta: Det kan jag säga! Hur känner du dig just nu: Rätt sliten och har en viss liten längtan till imorgon. Hur har du mått den senaste tiden: Grymt-jätte-ap-bra!! Har du någon/några hemlighet/er för dina föräldrar: Det har jag nog. Blir du lätt förälskad: Nej, men jag spriiinger in i relationer... Inte alltid så bra. Är du kär i kärleken: Nej. Tror du på ett för alltid: Ja och nej. Är du förälskad just nu: Nej. Hur många har du varit tillsammans med denna månad: Tillsammans med? Haha ingen. Har du blivit sårad av kärleken: Kan man väl säga. Har du blivit lycklig av kärleken: Kan man väl säga.


black and white




inte ok!

Jättegodissugen, åker och köper godis, kommer hem, jätte-o-godissugen... Vad är detta? Ledsen jag blir. Blir väl färdgodis imorgon då.

digitalkamera

Elgiganten.se

Grymt sugen på en sånhär kamera. Börjar bli lite jobbigt att släpa med sig systemkameran överallt nu. Så en sånhär vore peeefekt. Har ju lite cash i bakfickan när jag får jobblönen så kanske ska köpa mig en? Gillar den med dubbla displayer. Coolt ju... Slipper jag slösa alla pengar på kläder också, hehe.

mc donald's


Jag och mamma kände oss lite hungriga och var för lata för att fixa i ordning någonting själva, vad är lättast(igen!)? Mc Donald's såklart. Dock var det galet mycket folk där, men det gjorde ingenting, den där McFeast Chicken satt fint i kistan. Vi passade på att ta en tur till Willy's också, och nu är det filmtittande på g. Eller serietittande... Filmtips?


apollo drive - papercut


... Just like a papercut, the little things hurt so much

hejhallå!

Hej! Shit, idag, satte klockan på 07.00 och 07.04 satt jag på en cykel mot norr. Jag lånade Emmas cykel igårnatt och tyckte det var en jättebra idé, inte lika bra idé sju imorse. Men mamma var snäll och skjutsade hem i mig i alla fall, haha. Gick och la mig i mammas och Thomas säng eftersom att mitt rum ser ut som ett bombnedslag pga renoveringen. Jag slocknade direkt och vaknade nu.

Igår då. Jag gick och mötte upp Caroline för lite häng i stadsparken och kolla på starlight med bl.a. Andrea, Joacim, Cattis och Julianna. Och efter det så drog jag hem och fixade mig rekordsnabbt för att sedan ta mig till ICA och möta upp Emma och Krille och sedan ta oss till Felix som stod för partyt. Hade helt okej kul där :)

Två bilder från igår;


piggelin is the grej!



Piggelin ba!

passbilder

Tjena. Har legat i poolen och dränkt mig själv hela morgnen för att det har vart så varmt, hann med att sola lite också. Men sedan fick jag ett samtal av far och jag och mamma tog oss ner till polisstationen för att fixa ett pass till mig. Om jag inte misstror så blev den här passbilden snäppet fulare än det jag hade innan och det var iiiinte snyggt. Hahaha, älskar passbilder. Nu ska jag käka piggelin och kolla på tv. Ikväll är det lite party som står på schemat, Felix som styr och i goda vänners sällskap kommer denna kväll bli lika awesome som de andra. PUSS.

En till gammal bild i brist på nya, som jag tagit;


gymmet

Uppe med tuppen! Sitter och halvdör lite i sängen för att det var så längesen jag var uppe såhär tidigit, fan, halv åtta är klockan. Men hurtiga som vi är så ska jag och Emma kila iväg till gymmet. Dels för att det är bra att vi drar igång träningen nu och dels för att det ska bli lite lättare att gå upp när skolan börjar igen sen... Känner att det verkligen var en bra idé, haha. Nu måste jag dra mig upp, ska vara där om tio och jag har inte klivit upp ur sängen... Skitbra, Sarah!


fucking bäst

OSKAR LINNROOOOOS!!!!!

tacos

Jag stod för maten ikväll. Vad är lättast? Tacos såklart!  


Klarade inte av att hacka löken mer än såhär, fan, det sved ju;

pilotnörd x3




Caroline +familj tar med mig till stockholm på fredag, hoho lycklig.

drar till gymet


Tjiiing.

tisdag


Godmorgon! Vaknade för en stund sedan och springer hit i pausen av TopModel. Om en timma ska jag sticka till gymmet och träna med Emma och sen får vi se vad dagen har att erbjuda.... Nu börjar de, kram.

H&M


Det kliar i fingrarna! Vill till stockholm och shoppa......

lady antebellum - need you now


Pics; Jag.

måndag


Morning! Alltså gårdagen var så jävla seg. Jag låg verkligen i sängen hela dagen och glodde på film samt sov som en tok. Drömde mardrömmar gjorde jag också, inte ok. Somnade väl på riktigt runt två efter typ två timmars telefonsnack. Idag är det måndag, ny vecka, fan va fort det går!!! Blir galen. Vet som vanligt inte vad dagen har att erbjuda, men antar att det blir djulö eller poolhäng här hemma. Schtekas ska det göras i alla fall! Nu blir det frukost i alla fall, fred ut.

kli i ögonen


Halloj. Första gången jag vaknar efter tolv på sommarlovet. Haha, undrade när den dagen skulle komma. Kan ju bero på att jag somnade halv fem igår i och för sig. Vaknade upp idag med världens kli i ögonen och det kliar fortfarande, inte ok. Börjar bli helt röd i dem. Jag uuundrar vad det kan vara! Nu ska jag tvinga mamma göra frukost, hohihi. Hörs sen, tjing.

toa-bilder



När inte mina stora kamera är med så är det lätt att mobilkameran slinker upp och det blir ett par fiiiina toa-bilder. Haha. Här är fyra stycker från igår. Pic 1 - Caroline och jag. Pic 2 - Linnéa, Caroline och jag. Pic 3 - Linnéa, Caroline och jag. Pic 4 - Linnéa och Caroline.

update



Leker med camen, lyssnar på Oskar Linnros och pratar med skönt folk över MSN och facebook ba!

stadsparken

Tjena! Hade skitkul igår och kom hem för en liten stund sedan. Jag hade tänkt hoppa in i duschen nu och sedan dra till stadsparken för lite käk med familjen. Kebab. Vitlöksås. DREGGEL! Vi hörs senare, puss och kram.

Slänger in en gammal bild i brist på nya;

kult


Jag för någon sekund sedan i vår "fina" källare, hoho. Har lite bråttom nu, ska hinna packa lite och sedan måste jag ta mig till ICA för att lämna in två filmer och sen kan jag sätta mig på bussen till vingåker som står för partyt ikväll. Ska bli intressant. Hörs imorgon, ha det så KULT ikväll. Haha.

farsan och wallander


Filmer: Farsan och nya Wallander. Förtäring: Chips, dipp, ahlgrens bilar och cola. Vare någon som skulle börja träna? Eheee.


tre gånger fyra




sololja is the grej

Trodde inte att jag kunde bli något brunare, utan bara blekare... Men sen hittade jag sololjan. Grymt! Imorgon måste jag dock sola ryggen, blek som attan. Menmen, har legat och stekt, badat lite och lyssnat på BanditRock med Linnéa och Caroline idag. Mycket fint. De har precis dragit hem, så nu ska jag duscha av mig lite och vila en stund tror jag... Låter bra, hörs sen.
 
Eller först lite sånt här, hihi;

klarblått


Godmorgon! Är det fint väder idag? säg att det är fint väder... Ska gå och kolla(inte kommit upp ur sängen). YES! Klarblå himmel, man tackar. Ska slänga på mig bikinin och sola lite nu... Får besök av Caroline och Linnéa sen. Mucho nice.

skönt folk, mygg osv


Tjena! Kom precis hem och har slängt mig sängen nu... Varmt som vanligt. Har vart ute och hängt med lite skönt folk och en massa mygg i sjukhusparken osv. Trevligttrevligt. Men kände att jag var för trött när de andra drog vidare, så jag tog min cykel med punka och cyklade hemåt. Skapligt jobbigt. Nu ska jag dra på någon skön rulle tror jag... Hörs imorgon, tjing.


1


En bild! En bild som är bra nog att visa. Tror inte de andra bilderna skulle uppskattas av mina vänner, haha. Drog ner med Emma och Sara och sen kom Caroline, Linnea och Robin också. Fint! Jag och Emma drog väl ifrån vid fyra ungefär och käkade på McDonald's. Satt fint må jag säga! Men nu är jag hemma i alla fall.... Juste! Cyklade idag för första gången på 700 år. Och vad tror ni jag lyckas med? Punka. Såklart! Jag och cyklar hör inte ihop... Borde inte ens nämnas i samma mening, haha.

djulöhäng


Ska sticka ner till djulö med Emma snart, fint. Drar med mig kameran så får vi se om ni får se något nytt här i bloggen sen, xoxo.

toppeeen

Mornmorn! Har precis vaknat och mår sjukt bra alltså... Kan vara för att jag och Emma drog och träna precis innan jag gick och la mig igår, hur awesome? Bästa timmen på länge, haha. Vad är det för dag idag föresten? Ingen koll längre. Tror det är tisdag? Onsdag kanske.... Japp, onsdag var det. Ska nog hänga lite med Caroline sen och så ska jag färga Emmas hår. Helt ok, helt ok... Nu ska jag äta frukost, kram.

Min favoritbild. Jag och Emma.

overdrive


Sitter och diggar Olas låt overdrive, ba!

foto

Måste ta en paus igen. Går inte att ligga still för länge, då blir man helt körd i huvudet. Så nu ska jag ta en välbehövlig liten fotorunda. Får se om jag orkar mig utanför trädgården, hehe. Det visar sig, här är 3 av alla 500 bilder från åtvid som ni inte har sett... Grymt härlig kväll, älskar sånt här;




sunshine


Tar en paus i solandet. Det är tur att det blåser ute idag, annars hade man ju fan blivit uttorkad på en kvart. Vilken utomlandsvärme vi har fått! Underbart. Har fixat vatten, saft, melon och glass som jag ska käka nu och då har jag säkert lite energi för några timmar till solande. Har ni det skööönt i värmen?


poolhäng

Tjenare! Det är tokbra väder ute så jag ska inte ligga kvar här inne och svettas ihjäl, utan nu blir det poolhäng för hela slanten och försöka få tillbaka den där sjuka brännan jag hade för ett tag sen... Börjar ju blekna, inte ok! Hörs sen, kram.

Bikinin från H&M, keps från Lindex och shorts som är Thomas gammelgamla jeans som jag klippt lite i.

jordgubbar och choklad

Hej! Nu är jag hemma igen. Mätt och belåten. Jag och Julianna tog oss till stan i hettan och satte oss på uteserveringen på c&l. Tog varsin kyckling foccacia och en cola, satt där ett tag och sedan gick vi och köpte jordgubbar och choklad som vi avnöjt i stadsparken till lite allsång som höll igång där. Sedan gick vi en lite promenix.

Nu har jag jätteaptråkigt och vet inte vad jag ska hitta på... Lär väl bli någon film, men inte lätt att kolla i denna värmen alltså. Men vi får se hur det blir... Kanske tar mig ut igen. Här är två bilder från parkhänget förut, hoho;


sen lunch/tidig middag

Orkar inte vända på bilden, vänd på datorn!

Julianna har kommit in till stan nu, så nu ska vi ta oss ner till stan för sen lunch/tidig middag på något skönt ställe. Lär väl bli c&l. Sen får vi se vad som händer... Våra vänner är nere på djulö så vi kanske tar oss dit. Eller så sätter vi oss käkar jordgubbar i en park, hoho. Något blir det i alla fall... Måste kila nu, puss och kram.


push push

Snappade upp två låtar på EastFM i bilturen hem igår, skriker sommarpartyyy om dem;


yes!


Äntligen! Nu ska mitt flickiga, röda, hjärtrum förvandlas till något som är mer jag. Jag har städat och plockat ut varenda lilla möbel och varenda liten sak ur mitt rum förutom sängen och ett bord. Så nu ekar det nästan här inne, haha. Jag ska spackla lite på väggarna och sen ska målarfärgen åka på! Vitt ska det bli. Ljust och fräscht. Sen är det bara några lister och en sväng till IKEA som behövs. Awesome! Detta kan bli bra. Jag återkommer med bilder när allting är klart. Lär väl ta någon vecka eller så eftersom att det där IKEA besöket är ett måste. Nya hyllor, bord, sängram, tavelramar, ljus, lampor, spegel osv.

love

Pic; LeLove

Godmorgon grabbar. Spanien vann igår, hur awesome? Såg dock inte när de gjorde mål för att jag stack ut och hade lite catch up med Emma när det blev förlängning. Idag är det måndag och jag tyckte jag hörde en liten röst utanför min dörr som sa att det regnade... Gör de det? Har inte kollat ut än. Då kanske det blir hyffsat svalt idag? Hoppas det. Nu ska jag käka frulle, tjo.

vm


Kvällens planer är rätt klara nu... Fotbolls VM, pizza och päronsplitt. ¡¡¡VIVA LA ESPAAAAÑA!!!

katrineholm

Tjabba! Nu är jag hemma. Jag och pappa åkte och hämtade upp Fredrik på stationen och sedan drog vi hem för lite käk och efter det tog jag och Fredrik bilen hem till katrineholm. Ligger just nu i vanliga ordning och dör lite för att det är så varmt. Vet inte vad som händer senare... Men det visar sig. Imorgon ska jag hänga med min saknade Julianna i alla fall. Grymt!


Jag och Julianna för en rättså lång tid seeen.

come to mama!




Cocoo.se

läget

Emil och Jag.

Hej kompisar. Nu har fastrarna och alla kusiner dragit iväg... Så nu sitter jag och lökar sönder i vardagsrummet hemma hos pappa. Jag lär väl roa mig med datorn ett tag framöver tills min bror kommer hit... Funderar på om jag kanske ska ta mig hem med honom eller om jag ska sova kvar, inte besämt mig riktigt än alltså. Men det lär ju visa sig... Vad gör ni i denna hettan då?


norrköping


Hejhallå! Kom precis ut ur duschen, lika jävligt varmt idag, men jag ska inte klaga alltså... Jag vill ju ha det såhär! :D Snart kommer mina fastrar och hämtar upp mig och då ska vi köra vidare till norrköping och umgås lite hos pappa. Jag kommer stanna över natten, skönt. Vi kanske hörs lite senar, tjing.

is

Tjena! Precis vaknat... Toksomnade nästan direkt efter förra inlägget. Ligger under täcket trots det 170 graderna i mitt rum. Dör. Svettas som en gris. Ska knarka isglass, is och vatten nu. Somnar väl snart igen... Haha, detta är sjukt. Inte ok... Myggbett har jag också!

Pics; Charlie. Carro och jag.



Gillar att min arm ser ut att vara gigantisk på den här bilden! Kolla skillnaderna på dem liksom, hoho!

död

Hej! Alltså hade en grymt jävla bra kväll igår men idag är jag så död efter att ha behövt gå upp tidigt, åka båt, åka bil och åka tåg för att sedan gååå hem i trettio graders värme. Inte ok! Kom väl hem vid halv fyra idag och drog en värd kalldusch och sedan dess har jag bara legat och dött i sängen. Orkar inte resa på mig!

Men här kommer en bild från igårkväll, så får vi se om vi hörs senare, tjing.

Jag och Simon.

åtvidaberg



Nu lämnar vi katrineholm till imorgon, vi syns. Peace!


hoho

Caroline "jobbar" så hårt och idag fick jag ställa upp på en intervju så att hon känade 450spänn... Varsågod Carro! Läs den här.

army-inspired


Bilderna ger inte riktigt rättvisa, men, keps eller vad man ska säga från Lindex och kjol från H&M. I kind of like it, like it alot.

aphett

Halloj! Har precis vaknat och jag skojar inte när jag säger att det är trettio grader i mitt rum. Fyfaen va hett! Svettas som gris. Inte ok. Idag är fredag och mina kära vänner som jobbar denna period får helg, vilket innebär party. Denna gången i åtvidaberg med ett gäng sköna personer I guess. Kan bli kul! Åtkommer senare, ska hoppa i poolen och dö lite nu. PUSS!

mix tape

Har ju fått in alla bilder som jag tagit under en hyffsat lång tid, så här kommer några från varje tillfälle.

Stockholm - Gröna Lund;








Djulöhäng;





Midsommar;






hahaha

Poolhäng/party;








Jag har världens bästa vänner ♥

svampbob




tröttis


Sovbrist, ätbrist(haha?), för varmt... Blablabla. Något är det för jag är trött som en jude varje dag. Helt sjukt. Så fort jag lägger ner huvudet lite(räcker med på axeln nästan) så toksomnar jag på dirren och med det sagt så kan jag fortsätta detta inlägg lite mer intressant kanske...

Var ju som sagt på stan med mor min och hängde lite tidigare idag. Vi kikade runt lite, fick med mig två army-inspirerande plagg. Visar imorgon. Och sedan fikade vi på c&l, micket miiisigt. Tog oss sedan hem och kom på att vi glömt köpa ett USB-minne till mig, så vi stack och gjorde det och nu kan jag äntligen lägga in bilder i min egna dator!!! Som jag väntat. 

Nu ska jag käka isglass i mängder... Har hela frysen full med piggelin och saftisar. Fred ut.


norrköpingsplocket

Fick ju med mig lite hem från Norrköping, kolla nedan;


Solglasögon från H&M som Cross var gullig och göra lite repor på. Dödsskallering från Glitter och baseballjacka från GT!

c&l igen

Godmorgon. Klev upp ur sängen med fetaste värken i ryggen... Inte ok alltså. Måste ha legat som en kratta inatt. Menmen, sånt man får ta. Jag ska snart hoppa in i duschen och tvätta mitt flottiga hår, haha mums. Sedan ska jag och mamma ta en fika på c&l för att catcha upp lite. Vad dagen mer har att erbjuda är fortfarande unclear... Det visar sig helt enkelt. PUSS!

Saknar mina brrrudar.

Julianna, jag, Caroline.

c&l


Drog till Emma direkt när jag kom in till stan och sedan hängde vi hemma hos henne tag. Tog oss ner till stan för magen kurrade lite, så det blev en kycklingfoccacia på c&l. Satt fint. Där ser ni en sneak-peak på min nya ring också.

fint

Lite lätt drogad tjej, hehe;

Tjenahej! Sitter nyvaken i norrpan och har precis käkat lite frukost, fint. Gårdagen var fin den också. Kom till norrköping med tåget halv tolv och blev då mött av min far. Då tog vi bilen in till stan för lite lunch och det blev thaimat, på BangKok tror jag det hette, hehe. Sen blev det lite häng på stan och fick med mig en baseballjacka(tack pappa!), en ring och ett par nya solglasögon... Har ju lyckats tappa bort nästa alla mina. Inte ok. När vi var färdigshoppade så drog vi till söderköping och käkade glass, satt mycket fint må jag säga. Påvägen hem fick jag övningsköra lite... Lär bli farligt på vägarna när jag får mitt körkortstillstånd ;) haha.

När vi kom hem så toksomnade jag i cirka 3h och sen var det bara upp för lite bus med lillebror, tacos och spel med la familia. Helt okej mysig kväll alltså... Nu ska kika på tågtider hem till Katrineholm. Mor min kommer hem idag från att ha vart borta i fem dagar, skönt.

norrköping


Godmorgon! Klev hurtigt upp ur sängen klockan halv nio för att börja städa lite smått här i huset. Disken tog jag först... Ett berg! Men det gick rätt fort, fan, trodde inte att jag kunde diska ;D Sen har jag bara plockat lite och ställt saker på dens rätta plats. Jag tänkte hoppa in i duschen nu och fixa mig lite smått och sedan ta in katterna, för att sedan ta mig till grannen och kela lite med deras katt(kattvakt) och seeen, ta mig till tåget som går mot norrköping. Hörde rykten om lunch och lite häng på stan... Fint. Hörs sen, tjing!

rastlös

Halloj. Ligger på mage på vardagsrumsgolvet och sneglar lite på tvn samtidigt som jag lyssnar på Oskar Linnros. Bra kombi! Brorsan stack precis här ifrån så nu är jag skapligt rastlös igen, hehe. Har i alla fall haft en skön dag, skön första lediga dag. Imorgon ska jag ta mig upp ganska skapligt för att städa lite och sedan om jag blir hämtad eller tar tåget till norrköping vet jag inte.. Dit ska jag i alla fall. Var ett tag sen så det börjar bli dags. Nu ska jag försöka hitta någon sovkompis... Hörs sen kanske, puss.

En bild från en dag;


poolhäng

Foton; Jag.


Ändrade planerna lite och det slutade med att jag och Emma stack iväg till ICA för att handla med oss lite jordgubbar, chips och dricka och sedan har vi legat i poolen och stekt hela dagen. Mycket skönt må jag säga... Snart kommer Krille också, då ska vi fortsätta poolhänget. Hörs sen. Peace.

Rätt helt okej jättecool när jag hoppar, hoho;

Foto; Emma.

viala


Godmorgon! Inatt sov jag själv i huset... Det brukar vara läskigt, men fan, det gick ju bra. Haha. Tråkigt dock. Idag är det måndag, ny vecka och grejer. Den inviger vi med att dra till Viala för bad, sol och grymt sällskap, fint. Men först har jag en annan liten sak att ta hand om, emma hänger med då. Så efter det ärendet tar vi bussen till Viala. Vi hörs när jag kommer hem. Ha en fin dag! 

pizza


Nu sticker jag iväg till stadsparken för lite käk med Sandra, Emma och Sara i kvällssolen. FINT! Vi hörs sen, fred ut.


petter - en räddare i nöden


Ett till musikgeni! Klicka här för hans senaste album.


långklänning


Jag har inte provat det än och om det skulle vara jag för två år sen skulle jag skrattat åt den här trenden. Men fan, det är ju snyggt! Långklänning. Är assugen på att köpa en och jag vill att den ska vara väldigt enkel så att det inte ser för uppklätt ut. Lätt liksom. Dessa tre från GinaTricot kanske vore något? Eller? Svart isåfall.

alone

Hejhallå! Nu är jag ensam hemma i huset för första gången sedan i fredags. Rätt skönt, men va tomt det blir. Har haft en grymt bra helg faktiskt, lång har den vart! För jag sovit ungefär sju timmar på hela helgen. Thug life! Gårdagen bjöd på lite festligheter hemma hos mig. Pool, fotboll, fina vänner osv... Ikväll blir det pizza med tre tjejer som sedan stannar kvar här över natten. Så sjukt skönt att jag är ledig imorgon(och 7-8veckor framåt, hoho). Dusch nu, tjiiing!

Min bror och jag, haha;


schtek

Godmorgon! Eller ja, har vart vaken ett tag och har fått högst två timmars sömn inatt... Lika bra. Hela morgonen har jag, Caroline och Julianna legat och stekt vid poolen och vi ska väl fortsätta med det. Lite senare kommer det ett gäng vänner hit för att även de få sig lite sol och bad. Poolparty... Eller något sånt, hehe. Nu ligger jag efter med solningen, så kilar ut igen. Vi hörs laterooo, kram.

sleepover

Sådärja! Nu är jag hemma igen. Efter djulösvängen så drog jag och Julianna till McDonald's för att köpa med oss lite käk och sätta oss i stadsparken. Micket mysigt, men hot så inåt. Älskade väder. Nu ska vi invänta Caroline och sedan är det sleepover med en jädra massa gottis och skitsnack som gäller. Så vi hörs imorgon! Kram.

För nån timma sen;


eminem recovery


Musikgeni! Klicka här för hans senaste album.

ledighet


Nu är det stek på heltid som gäller! Ledighet, man tackar. Har haft en jättebra sista dag på jobbet som avslutades med en present. Gulligt! Nu ska jag sticka ner till djulö och möter upp mina fina vänner. Hoppas ni har en skön och bra dag.. Vilket väder, va? Inte ofta jag säger att jag älskar sverige, men på sommaren är det svårt att låta bli. Fred ut!

u.n.d.e.r.b.a.r.t

Hejhallå! Det är fredag, det är min sista jobbdag och vet ni vad jag har framför mig? Drygt två månaders ledighet. TVÅ MÅNADER! Längesen jag mådde såhär bra alltså. Firar detta med att ha huset för mig själv och mina vänner i fem dagar. Ikväll är det dip med chips och en massa annat gottis med mina bästa vänner(minus Emma som är i turkiet) och imorgon står poolparty på schemat. Hela dagen lång. FINT! Hörs efter jobbet, slutar tre. Kram.

Har blivit riktigt jädra barnkär nu, hur härliga som helst! Så nu längtar jag tills jag får busa med denna lillkillen;


RSS 2.0