gott nytt år

Pic; Google.se

Okej hörni. Nu drar vi iväg sista inlägget för 2009. Ett av dem bästa åren än så länge, har träffat så mycket nya, fina personer och haft så JÄVLA kul! Ikväll skålar vi för det gånga året och även för det nya. Vi hörs imorgon, 2010. Ha en grym kväll. Gott Nytt År!

kvällens outfit så att säga


Sådärja! En halvkass(läs; HELkass) bild på hur jag kommer se ut ikväll. Klädmässigt. Hinner inte fota mig själv när jag är helt färdig eftersom jag inte ska fixa mig hemma. Men jag tar med mig kameran ikväll och förhoppningsvis kommer jag med på ett par bilder... Jag är ju rätt rädd för kameror nu när jag la ut den där bilden på Josefine några inlägg neråt. Hon sa "payback's a bitch". Woooahhhh!

Klänning, Asos. Ringar, H&M. Armbamd, H&M. Strumpbyxor, H&M. Skor, DinSko.

tonight's gonna be a good night

En av de bilder man ser hur långa armar jag har, hahaha.

Alltid, alltid, alltid ska jag lyckas må lite sämre än vanligt(haha, what?) när det är något speciellt. Känner mig helt tung i huvudet och mår illa. Men nej! Det stoppar inte mig, ikväll ska jag välkomna det nya året på bästa sätt - med mina vänner. Mamma kommer snart hem med frukost till mig och sedan ska jag börja fixa lite för ikväll. JAG ÄR SÅ TAGGAD!

vaknar upp grymt taggad!

Har precis vaknat och jag är hur taggad som helst! Idag, ikväll och inatt köööööööör vi mina vänner. Love you!
Taggar till lite extra när jag hör dessa låtar också;


godnatt bloggen

Pic; Jag

Hallå! Jag ska snart borsta gaddarna och sedan bädda ner mig i sängen. Ska kolla på heroes tills jag blir trött och somnar. Lika bra att somna skapligt tidigt ikväll än då. För imorgon kommer jag inte sova, hahaha. Ja, men vi hörs väl imorgon då. Love.

lista

En bild Julianna tog på mig för ett par dagar sen.

Eftersom att morgondagen är den sista dagen på år 2009 så jag snodde en liten lista om 2009 från Cattis(snygg jävel!).

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Absolut. Höll du några av dina nyårslöften? Skulle träna mer och äta bättre. Så nej, klart jag inte gjorde :D Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nejdu. Dog någon som stod dig nära? Ja. Miss you. Vilka länder besökte du? Hållt mig inom sverige. Dåligt! Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Lite kärlek kanske. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Rätt många du. Vad var din största framgång 2009? Inget tror jag, haha. Största misstaget? Vet inte. Typ, att jag inte hängde med emma till skogsröjet. Har du varit sjuk eller skadat dig? Javisst. Bästa köpet? Kläder, skor, mat osv. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, skor, mat osv. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina vänner. Ni är bäst. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Oj, det är många. Men dels "pitbull - I know you want me", "Volbeat - Still counting" och "Manian - Welcome to the club". Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Blir glader med åren, hehe. Vad önskar du att du gjort mer? Svårt att säga. Vad önskar du att du gjort mindre? Svårt att säga. Hur tillbringade du julen? Här hemma med familj +mormor och Totte. Samt hemma hos pappa i Norrköping med familj. Blev du kär i år? Nej. Favoritprogram på TV? Navy CIS. Bästa boken du läste i år? Läste ingen självmant. Största musikaliska upptäckten? Haha, kan man skriva spotify? Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Kommer inte ihåg vad jag fick eller önskade mig, hehe. Något du önskade dig men inte fick? Som sagt, kommer inte ihåg. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Fiskminne! Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Love. 28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? You tell me :D Vad fick dig att må bra? Mina vänner! Vilken kändis var du mest sugen på? Robert Pattinson... Eller egentligen, Edward Cullen. Same same but different. Vem saknade du? Många. De bästa nya människorna du träffade? Finns ett par grymma personer jag träffat.

ljus

Pics; Jag


Tjaaa! Nu sitter jag ren och fräsch i min säng i mitt nystädade rena rum. Känns väldigt bra må jag säga. Har precis målat naglarna i en lila/svart/glittrig färg och noppat ögonbrynen också. Inte illa pinkat! Funderar starkt på att prova lösögonfransarna nu. Mina ögon brukar ju egentligen inte tillåta sånt, men ska se om dem kan ge med sig bara för att det är nyår. Funkar det bra kanske ni får se en liten bild sen. Love.

little more


Det blev lite mer shopping idag. Ett par strumpbyxor och en halsduk fick hänga med mig hem. Båda från H&M. Det var grymt kallt ute föresten. Får hoppas att det inte är jättejättejättekallt imorgon. Nu är det att städa mitt rum som står på schemat, det ser rent ut sagt förjävligt ut! Efter ska jag belöna mig själv med att bada i bubbelpoolen, ska sno mammas badgrejer hon fick i julklapp. Busigt!

fågelbo

Okej, nu drar jag ner på stan. Josefine hänger med också. Jag ser ut som en jag vet inte vad, jag orkade inte duscha eller sminka mig och mitt hår ser ut som ett fågelbo. Men det ska väl gå det också, ska ju inte vara där så länge :D Jag skriver när jag kommer hem igen.

rihanna - te amo


Nu är det snart dags att börja fixa sig och då är det den här listan på spotify som gäller. Vi hörs innan jag drar iväg. Love.

onsdag



Godmorgon kompisar! Har precis vaknar efter en hemsk natt med alldeles för lite sömn, somnade till nu på morgonen bara.

Idag är onsdag, näst sista dagen på år 2009. Idag har jag en del saker att fixa inför morgondagen. Dock mest saker med mig själv, hehe. Typ dra ner på stan och köpa strumpbyxor sen hem och ha en liten ta-hand-om-mig-själv dag. Ni vet, måla naglar, fixa ögonbrynen, raka benen osv osv osv.

Nu ska jag käka frukost, tror minsann att jag ska ta lite av mammas hemgjorda pizza. Mumsy!

hahahaha

Pic; Jag

Jag lär få igen med något värre eller kanske bara en smäll på armen. Men det är det värt. Hahaha, love you buddy ♥

lite mer shopping



Jag var tvungen! Jag blev kär i skorna direkt och solisarna var så billiga. Så nu är dessa skönheter påväg hem till mig. Skorna kommer dock inte förrän i början av mars nästa år, men det gör inget. Typ då man kommer kunna börja använda dem och den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Eller hur? :D

julklappar

Okej, lovade ju att visa mina julklappar. Men det blev sämst foton och jag orkar verkligen inte ta om dem. Så jag säger dem istället - Vibrerande mascara, puder, rouge, ögonskugge pensel, handkräm, ansiktskräm, nagelbandsförstärkare, nagelfil med fyra steg, fransk manikyr + blingbling till naglarna, nagellacksblåsare, armband, tunika, Christina Aguilera parfymen + body lotion och duschgel, smörgåsgrill(tack farmor!), pengar, presentkort på H&M, presentkort på bion, pälsväska, lösögonfransar, sockor, kamerastativ och två par mysdräkter á la storbloggarna. Hehe. Tror det var allt och jag blev jätteglad för allting :) Typ såhär glad;


Jag gav ju också iväg julklappar. Dock bara till familjen och det var vinglas till mamma, ljus + ljuslykta till pappa och Angelica, Raklödder med något skyddande grejs till Thomas, t-shirt till min storebror Fredrik, bodyspray till Oskar och en mysig nallebjörn till min lillebror Emil.

lite shopping


Fem stycken ringar! Sätter dock ihop dem tre små ringarna till en, blir snyggt. H&M.

Ett grovt armband. Snyggt tycker jag. H&M herr.

Ett par geekbrillor. 79kr, var ju tvungen. H&M herr.

En såndär bus... Ne, jag vet inte vad dem heter. Vi säger BH. Lindex.


Tunika med snygga axlar. Lindex.

Det var det jag fick med mig hem idag, ganska tråkiga kläder nu faktiskt. Men fick ju hem H&M katalogen för några dagar sen och det ser lovande ut! Bara att hålla ut. Ska nog till stan imorgon igen dock, skulle köpa strumpbyxor innan vi åkte hem. Men det började brinna i "gallerian" så vi fick inte gå in. Menmen. Juste, fick med mig låtsastatueringar också, haha. Resulterade i detta;

håll tummarna



Bjuder på en mindre charmig bild och två andra innan jag drar iväg för att möta upp Josefine. Håll tummarna för att jag kommer hem med något fint... Eller vadå något? Jag ska ha massor!! :D Hörs senare, kisses.


hastighet

Godmorgon kompisar! Jag ska dra upp musiken på högsta volym nu och sedan hoppa in i duschen lite snabbt och sedan börja fixa mig i all hastighet. Ska ju som sagt ner på stan idag, med Josefine. Så om en och en halv timme ska jag möta upp henne. Det hinner jag nog, hehe. Vi hörs innan jag drar iväg. Love.

from yesterday

Hej buddies. Filmen var sååå grym! Var rädd att den skulle bli långtråkig, men fan - den höll sig! Gå och se den om ni inte redan har gjort det :) Jag ska snart lägga mig i sängen och sova för imorgon måste jag vara pigg. Ska shoppa med Josefine, yehey. I katrineholm dock, inte lika mycket "yehey". Men i alla fall, vi avslutar dagen med en låt;

Sämst kvalle på youtube. Här är den bättre på spotify. Är låten grym? Japp. Är det Sarahstil? Japp. 5 av 5 toasters.

biomys

Jag nyss.


Ingen dålig biffrygg jag fick till på den bilden då! Och jag är för ful för att mitt ansikte ska kunna visas på bild idag. Men nu har jag dragit på mig myskläderna och ska snart trampa iväg för att möta upp Josefine. Vi ska gå på bio och det som ska ses är detta;

Hehe, ni kan gissa vilken film vaaaa? vavava? Japp! Avatar! Vi hörs när jag kommer hem, lär ta ett tag. Filmen är låååång - två timmar och fyrtioen minuter. Hoppas den är värd att kolla på i alla fall. Puss och kram, hejdå.


bild

Hej kompisar! Nu har jag fotat julklapparna och funderar på att hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch nu. Jag har typ ingenting vettigt att säga idag så vi avslutar här med en ganska ful bild;

Pic; Jag


madonna ft lil wayne - revolver

Pic; Jag

värk


Hej på er! Idag vaknade jag upp vid tolv av en sjuk magvärk. Men efter att ha suttit på badrumsgolvet och haft nästan kokhett vatten över mig så blev det bättre. Men nu har dock ont i magen för att jag är så mätt. Jordnötssmörmackor är farligt! Haha.

Jag sitter i sängen nu och lyssnar på musik, klädd i en av mina mysdräkter jag fick i julklapp... Ahjuste, ni kanske vill se vad jag fick? Får fixa det idag. Borde sätta min(läs; mammas) mobil på laddning också, den blinkar och piper. Men orkar jag resa mig? Nej. Ikväll blir det bio föresten, Avatar. Alla säger att den är grym så klart att jag måste se den!

rihanna - russian roulette

Pic; Jag


hårigt


- Bilden är inte tagen idag. men ungefär såhär såg mitt hår ut innan jag färgade det. Utväxten som bildar slingor i håret och ganska mörka toppar. Nu ser det ut såhär;

 - Inte bästa bilden då blixten reflekterar lite fel. Men nu är det i alla fall lite mörkare och jämnare. Blev rätt nöjd! :)

 - Den här är ju dock i svartvit. Men man ser att det är jämnt! :D

glamorös lunch

Hej vännöööör! Kom hem för en liten stund sedan efter att ha umgåtts med Julianna och Emma :) Det var meningen att vi skulle ta en mysig fika på ett caffé. Men det var stängt och fullt på alla så det fick bli en glamorös(haha) lunch på Mc Donald's. Men det gick det också.

På vägen hem gick jag förbi ICA och köpte en hårfärg. Så det är vad jag ska sysselsätta mig med nu, färga håret :) Mörkt blir det. Ni får se sen, puss och kram.

hand

Min hand

Hej på er! Just nu sitter jag i köket hemma hos pappa. Jag har precis käkat lite frukost efter att ha vaknat för lite barnskrik. Haha, ovanligt men mysigt! Vet inte riktigt när jag kommer hem till K-town. Men är jag där innan två så blir det att fika med Emma och Julianna. Miss miss miss!

like a rockstar

Ja, jag är rätt retard ibland jag också. Hehehe.


Godmorgon homies! Hade en helt okej kväll igår. Det som var negativt var det ÄCKLIGA VÄDRET! Herregud, de var det värsta jag vart med om nästan. Haha. Sjukt jobbigt i alla fall.

Menmen, Julianna har precs åkt hem till sitt efter att ha spenderat sin natt här. Min pappa kommer snart och hämtar upp mig och Fredrik, sen drar vi till Norrköping för att fira jul nummer två! Det blir mysigt :) Hoppas ni får en fin dag, pusspuss.

WOAHHH!

Jag för några minuter sen

Hej underbaringar! Jag hade en jättefin dag igår och fick massor med fint som kommer upp i bloggen så småning om! Nu ska jag snart iväg på äventyr. Väntar in mina flickor Caroling, Josefine och Julianna bara. Hoppas ni får en grym juldag... kväll. Haha :D Pusspuss.


merry christmas

Pic; Jag

Ville bara passa på att önska er en god jul och att vi hörs anntingen ikväll eller i morgon. Ha de så jättebra idag, pussar!

nyårsklänning



Jag är kär! Den är perfekt! Dock lite förstor, men får sätta såndär specialtejp där det glappar, för den här ska jag slå klackarna i taket med på nyår. Förra året hade vi inte ens place, det här året är vi bjudna till över fem ställen. Spelar ju i för sig inte roll var vi är, bara jag har mina bästa vänner med mig. Det här kommer bli bra! Jag känner det på mig! :)

brunch


Hej guys. Klockan är 12.50 och äta brunch är vad som står på schemat. Jag håller på att lägga in massa bilder från 2009 på facebook just nu. Det har gått så sjukt fort! Om nio dagar är det 2010. Det året slår vi på stort tycker jag. Det ska bli bäst!

Åååååh, mamma kom in med min nyårsklänning nu. Den som jag beställde från asos. Ska prova den nu, hoppas den sitter bra!

tjugotredje december

Såhär ser det oftast ut på morgonen hos mig, hehe.

Godmorgon bloggen! Tjugotredje december idag. Jag har precis vaknat och mår bara bra, lite tung i huvudet bara. Vet inte varför. Men jag ska snart gå upp och duscha lite, sen ska hela dagen spenderas hemma med familjen. Så ni kan nog förvänta er en bra uppdate här idag, hehe.

Nu ska jag kliva upp ur sängen, vi hörs snart. Pussar och kramar.


julklappar

Hejsan! Idag var jag uppe skapligt för att börja fixa mig direkt. Jag skulle ner på stan och köpa alla julklappar. Det gick hur bra som helst och jag kom hem med sex julklappar på under två timmar. Inte illa pinkat, Sarah! När jag kom hem var jag hungrig som ett djur, så jag ställde mig och gjorde en hamburgare. Mycket gott må jag säga.

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på fin musik. Julklapparna slog jag precis in, så nu ligger några av dem fint under granen. Fint fint fint!! Vad som händer mer idag är oklart, men den som lever får se. Nu ska jag äta choklad, hohoho gott! Puss.

pictures

Haha, vad besviken jag blev när jag la in bilderna på datorn. Nästan alla såg ut som den här bilden;

En aning för suddig och utkletad om man säger så. Men jag antar att det är så det blir när man är förfrusen om händer och bara klickar på kanppen utan att kika i titthålet. Hihi. Fick dock några foton som jag inte var så skakis på, enjoy;



Det var de, inte mycket bättre blir det. Nu ska jag tvätta bort sminket och sedan bädda ner mig. Puss och puss och puss.


head in the sky


Hej guys! Sitter hemma hos Josefine och lyssnar på bra musik. Vi har busat runt lite på stan idag, färgat hennes hår och ätit lussekatter. Jag ska gå hem straxt, då hörs vi igen med lite pics som jag fick från idag. Det blir braaa, puss och kram.

nyvaken

Pic; Jag

Hej bloggen! Måndag idag och jag ursäktar för lite gles uppdatering på senaste. Jag har i princip just vaknat av ett samtal som aldrig ville ta slut och när jag är nyvaken tänker jag inte riktigt rätt, så tror ni jag gick upp och svara? Nej. Haha, wierdo! Jag tänkte gå upp och käka lite nu. Grymt sugen på glögg och lussekatterna jag bakade igår. Tror nog det blir min frukost idag... Haha, inge tjock under juletider.. Nejdååå!

Annars idag så blir det att umgås med Josefine om det blir som det är sagt. Vi ska ner på stan och busa då. Då ska jag passa på att kika ut lite julklappar som jag ska köpa imorgon. Har inte köpt en enda! Men det får vi ändra på imorgon. Jag tar nog med mig kameran till stan idag så ni får se lite nytt och fräscht. Vi hörs snart, pusspuss.

burr

Pics; Jag


Nu ska jag snart bege mig ut så ska börja klä på mig. Hela garderoben tror jag. Så otroligt kallt idag! Kommer nog hem med ett par röda/blåa ben samt en röd näsa. Men det hör till! Då får jag värma mig med lite glögg, hihi. I love christmas!

black and red


Hallå! En god frukost, en skön dusch, myskläderna och ett avsnitt av oskyldigt dömd med mamma senare så sitter jag i sängen igen, framför datorn. Har dock inte kommit på vad som hända skall idag, dock ska jag måla naglarna efter detta inlägg och senare blir det en promenad i kylan. Skapligt kallt idag alltså! Men det är uppfriskande.

Jahapp, nu ska fingernaglarna bli svarta och tånaglarna röda. Smell you later, guys. Puss!

godmorgon

En trött, osminkad Sarah.

Hej! Och godmorgon! Klockan är bara tjugo i tio när jag skriver detta. Jag som skulle sova länge, hehe. Men jag somnade rätt tidigt igår så det är förståeligt att jag är vaken nu. Jag tänkte ta på mig min stora, mysiga morgonrock nu och sedan fixa lite frukost som jag ska äta framför tvn. Det låter bra, hörs snart.

mysfredag


Hej kompisar. Klockan är nio och jag är görtrött! Kvällen har bestått av mammas hemmagjorda kebab -och annanspizza. Samt chips och julmust. En himla massa kriminalserier på tv också. Navy CIS, Criminal Minds och så vidare. Kan alltså resumera denna fredag som skön, mysig och behövlig. Med tanke på hur trött jag är nu.

Imorgon är det lördag och jag ska ta en rejäl sovmorgon och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda. Mina naglar ska bli målade svarta i alla fall, för kvällen har att erbjuda lite festligheter. Det gillar vi! Vi hörs imorgon, puss och godnatt.

a drop in the ocean

Pic; Jag

me lajki



Efter lite för många veckor har mina skor och min klänning äntligen kommit ifrån H&M. Trevlig överaskning när man kommer hem sådär tidigt på eftermiddagen. Nu mår jag ännu bättre. PUSSSSS!

jag mår bra!

Pic; Jag

Hej på er! Jag tror jag dör lite varje gång jag går utanför dörren, inte för att det är kallt(okej, lite för att det är kallt) utan för att det är så mysigt! Jag tror inte jag har sett såhär mycket snö i Katrineholm på hur länge som helst. Förövrigt är det jullov nu, det är julafton om mindre om en vecka och det är ett nytt år som väntar precis bakom hörnet. Jag mår så bra nu!!

miike snow - silvia

Pics; självutl.



love it

Pic; Gammal bild som är tagen av självtutl.

ÅH! Det är snö, det är nio dagar kvar till julafton och det är tre skoldagar kvar till jullov. Även fast jag nu kommit hem helt vit på huvudet och genomfrusen från topp till tå så älskar jag det här. Det är så mysigt. Hihi.

Det har verkligen snöat hela dagen idag och jag ville egentligen fota när jag kom hem, men det går ju inte nu. Vill inte blöta ner min lilla älskling, höhöhö. Så jag har tagit på mig myskläder och bäddat ner mig i sängen, så skönt! Ska bara vänta tills det börjar mörkna ute så ska jag tända ljus också. Det låter braaaa, nu ska jag lyssna på lite skön musik och kanske somna, har vart så trött idag. Eller jag är så trött idag. Hela tiden. Behöver lov!!! :D

måndag

Hej bloggen! :) Eller godmorgon kanske man ska säga. Jag har precis kommit ur duschen, så sitter huttrande på sängkanten och ska väl börja kika ut vad som ska bäras idag, i klädväg. Direkt när jag kommer till skolan så blir att kolla på lite luciaframträdande och sedan så lunkar dagen på som vanligt. Ikväll ska jag iväg och kolla på fotboll också, trevligttrevligt.

Nejhörni, nu fryser jag snart ihjäl. Vi hörs senare, puss och kram.

utslagen


Hejsan bloggen! Har haft en helt okej helg och nu ligger jag utslagen i sängen. Att gå och träna när man är helt slut efter inte alls mycket sömn var inte det bästa jag hade gjort. Kommer somna när som! Imorgon är det en ny vecka, vecka 51 för att vara exakt. Två veckor kvar på året. Det går fort! Pusspuss.

KJELL!


STEFFE! ... Ne.... Ne, de va inte Steffe.
HAHAHAHAHAH! JAG DÖR!

tacos

Hey you! Sitter i sängen just nu och njuter av att jag inte behöver plugga för att jag gjorde klart allting i skolan, bra gjort av mig tycker jag, haha. Jag känner lukten av tacos också, hur gott? Sjukt sugen! Så det kommer klirra fint i kistan. Haha. Har iiiingen som helst aning om vad jag ska hitta på att skriva nu, så vi avslutar här, med något fint... Hm.. En bild;

... Ganska ful egentligen, men den påminner mig om att jag måste måla naglarna idag!

paramore


onsdagsmys

Pics; Jag


Sååååja, nu vet ni vad jag ska göra ikväll. Äta toast, kolla på tv, sitta vid datorn och en massa ljus såklart. Haha.

tråkig

Pic; Jag

Hej bloggen. Var ett tag sen, men jag har inte så roligt liv nu för tiden. Är så jäkla trött! Det ända jag gör att gå i skolan och sen komma hem och sova. Gymmar ju i för sig en hel del också. Jag och Maja är riktigt hurtiga! Vi tog en timma idag ungefär. Skönt! Nu ska jag kila och se om mina toasts är klara. Be right back, puss.

the sound of silence


Klicka bilden för att lyssna på en väldigt fin låt. För er med spotify, klicka här.

We miss you, B.

klant


Hej grabbar. Kom precis hem från gymmet tänkte jag skriva, men det går ju inte.. Mina händer lever i en egen värld just nu tror jag, för dem lyckades ta bort både det ena och det andra på datorn. Dels mitt inlägg jag hade skrivit. Det var bra ju! Och långt! Fan!

Jaja, orkar inte skriva om det jag skrev. Det kommer väl fram tillslut... Imorgon är det tisdag och jag anar en sjuk träningsvärk i både rumpa och mage. Men det är skönt, då har man jobbat. Vi hörs snart, pusspuss.

gymmet

Den gamla vanliga gymbilde, dags för en ny kanske? Hehe

Hej på er! Så trött idag och gick hem efter ett matteprov i duggregnet och mörkret. Rätt msyigt det sistnämna ändå. Jag har precis ätit en pizzabit och massa vitlöksås, haha. Så gott! Men snart ska jag iväg till gymmet med Maja och jobba bort den. Ska köra stenhårt!

vecka 50

Godmorgon bloggen! Har vart lite lat med uppdatering i helgen, men nu är det en ny veckan med nya tag. Vecka 50.
Helgen kan man sumera som helt okej. I lördags hade jag en heldag med pappa, Angelica och Emil. Vi var dels i Linköping för lunch och kolla julklappar. Igår så kollade jag på ungedomsrevyn med Caroline och Linnea. Den var grymt bra.

Idag är det måndag och en ny skolvecka startas... Inte långt kvar till jullovet nu!!! Jag borde egentligen inte sitta och skriva här, på stå i duschen eller sminka mig. I alla fall välja ut kläder, haha. Får väl göra det nu, vi hörs kanske i skolan, annars när jag kommer hem i eftermiddag. Puss och kram.

see you soon

Pic; Jag

Det är två år(tror jag, lite mindre kanske) sen jag tog den här bilden i Norrköping, där jag bor med pappa+familj. Det är grymt fint där så man kan inget annat än trivas, speciellt på sommaren. Hihi.

Nejni, nu måste jag ta mig till tåget. Mamma skjutsar mig som tur är, annars hade jag frusit häcken av mig. Vet inte om vi hörs i Norrpan, annars blir det senare ikväll. Ha en jättebra dag, pussar och kramar.


kung


Oh herregud. Jag måste svära. Va i fan, helvete, gahhh. Hur jävla bra var inte Erik Grönvall igår då? RYSNINGAR!!!!!

dagens


Mössa och skjorta, H&M. Linne och leggings, Gina Tricot. Två ringar och kängor kör jag på idag också.


Sådärja, redo för en dag i Norrköping. Vad ska ni göra en lördag som denna?

gäsp

Godmorgon bloggen. Ska hoppa in i duschen nu för att piggna till lite, är sjukt trött. Norrköping står som sagt på schemat.... ZzzZZzz, gäsp. Jag kommer inte på något att skriva. Hoppar in i duschen nu och kommer ut som en pigg och fräsch Sarah. Be right back, people.

idol

Pic; Självutlösarn

okej, den här fredagen gick på tok för fort. Men jag har haft det bra här hemma i tvsoffan och kikat på idol.
Imorgon ska jag upp tidigt för att ta tåget till Norrköping. Ska hem till pappa och umgås lite. Hälsa på lillknatten. Jag kommer dock hem på kvällen och då blir det förhoppningsvis utgång med ett snyggt gäng. Sweet!

Nehepp, ska väl sova nu eller något i den stilen. Ska försöka gå upp extra tidigt så jag kan blogga lite imorgonbitti, pusspuss.

mysa

Pic; Jag. A few days ago.

Hej chics. Kom hem från skolan för ett tag sen och möttes av lukten av hamburgare, så det är vad jag sitter och äter nu. Så gott! Snart ska jag byta om till myskläderna och fixa lite mys i mitt rum. Så det är vad jag ska göra idag/ikväll. Mysa. Det gillar vi. Ska måla naglar idag också, svarta är det tänkt. Eller röda.

axlar



Två halvkassa bilder, men här är tröjan. 99kr på H&M, kaaaa-ching! Finare i verkligheten och på dock, jag gillar axlarna.

kameleonter

Pic; Jag

Hej bloggen. Kom precis hem, har vart på stan en sväng. Det är alldeles vitt ute, ser ut som ett tunnt snötäcke, dock är det bara frost. Frost frost frost, fult ord. Måste i alla fall ha fått något hårt i huvudet när jag var påväg hem, gick med jackan uppknäppt trots den oehörda kylan.

Nu sitter jag och äter på godiset som ligger i påsen på bilden. Såna där godisar man åt efter man hade badat i badhuset när man var liten. Kameleonter. Sjukt goda, meeeen eftersmaken smakar hårfärg. Tur att jag har lite choklad också, mums. Snart ska jag dock äta tacospaj, med nachochips i. Har vart sugen på det hela dagen och sen kommer mamma och säger att vi ska äta det. Wowawiwa.

Jag fick med mig en tröja hem från stan, så ska fota den och sen får ni se. Kommer snart, puss och kram.

bio


Godmorgon :) Har precis fixat mig klart, eller ja - mascaran kvar. Tjugo över åtta ska jag möta Josefine och då ska vi ta oss mot bion. Helskön morgon alltså. Jag slutar runt, halv fyra - fyra idag, vi hörs väl runt den tiden då. Ha en jättebra torsdag, puss och kram.

grey and white


Godkväll. Nu är jag så trött så jag kommer nog somna vilket sekund som helst. Imorgon är det redan torsdag vilket i för sig är väldigt skönt. Morgondagen har en liten sovmorgon att bjuda på, plus att vi börjar dagen med fika och 3D-bio. Det gillar vi väldigt mycket.

Neheniii, nu ska jag stänga av musiken och sova. Vi hörs imorgon småknattar. Puss, kram och godnatt.

waking up in vegas

Pics; Jag



Sådärja! Nu har jag städat runt dansande i mitt rum. Bättrat på fotona på väggen och fotat lite i klädd min nya t-shirt och mössa. Det gillar vi! Nu ska jag lyssna vidare på fin musik tills jag ska byta och kolla på andra avenyn och se om jag har missat något avsnitt på dem serier jag följer. Gossip Girl, One tree hill, The Vampire Diaries, Glee... Och så vidare. Följer ni någon serie?

shopping





Skjorta, H&M. Oversizad t-shirt, Lindex. Mössa, H&M.

Såja! Nu är jag trendig och har en skjorta. Har en oversizad tröja får soft-dagar och en mössa som värmer mitt huvud. Lite roligheter in i min tråkiga garderob. Det gillar vi! Dock är allt mycket snyggare i verkligheten, speciellt skjortan. Hehe.

Slutade ju tidigt idag, tjugo över elva. Då drog jag ner till stan och shoppade lite, sen mötte jag upp Josefine för mat. Mc Donald's i alla ära. Hehe. Sen shoppade Josefine lite och nu sitter jag här. Hade tänkt kolla klart på Harry Potter nu. Det låter bra! Puss och kram.

brb


Hej på er! Jag har precis kommit hem från stan, fick med mig lite fint hem. Ska fota det så ni får se, kommer snart. PUSSSSS!

hejsan

.... kompisar! Förlåt för lite bad update idag, men har legat och slökollat tv ända sen jag kom hem klockan två i eftermiddags. Eller har i för sig vart och gymmat med Maja också. Hej träningsvärk imorgon! Skulle egentligen ha behövt plugga mer idag än vad jag har gjort, så nu kommer hela natten spenderas åt plugg. Eller ja, kommer säkert slockan vid tio-elva, hehe. Imorgon slutar jag tjugo över elva, hur skönt? Så jag ska troligen ner på stan en sväng och kika lite då. Får se om jag får med mig något roligt hem.

Nej hörni, nu måste jag springa till toan och spotta, det rinner snart ur munnen på mig.. Jag borstar tänderna. Hehe.

bloglovin

bloglovinbloglovin
Klicka på någon av länkarna för att lägga till mig på bloglovin och sen får ni gärna tipsa mig om lite bloggar, bra bloggar. Kanske din egen blogg? Din kompis blogg? Eller någon helt randoms blogg? Med random menar jag någon som du inte känner, inget annat. Hehe. Nu ska jag sminka mig och så vidare, puss och puss.

första december

Pic; Jag

Godmorgon. Tisdag. Första december. Jag har sovmorgon idag, men jag kunde inte låta bli att följa den gamla vanliga traditionen då man kliver upp extra tidigt på morgonen bara för att hinna se julkalendern som endast varar i en kvart och för att öppna chokladkalanderns första lucka(som dock inte är köpt ännu! Får fixa det idag, hehe). Jag struntar i att det bara blir dåligare och dåligare för varje år som går, jag menar, super snälla silver sarah? Eller vad är det som ska gå nu? Whatever. Det är tradition och det är det som gör det mysigt. Nu ska jag göra varm choklad och sedan sätta mig bredvid mamma i soffan under en filt.

RSS 2.0