valborg & födelsedagsfirande

Hej! Dagen har hittills varit grym och jag anar att den kommer fortsätta så med tanke på våra planer. Gick upp lite tidigare imorse för att hitta oömma kläder som skyddade relativt mycket och vid halv elva kom ett gäng och hämtade upp mig sen åkte vi till paintball-banan och levde rövare. Herregud vad kul, läskigt, ont osv... Haha. Det är på liv och död där inne! Och nu har jag tre fina märken på rygg och arm som liknar gigantiska myggbett. Är hemma nu och ska börja fixa mig lite smått inför kvällen. Det blir middag och förkrök hos födelsedagsbarnet Julia(Grattis igen♥!) och sedan drar vi nog oss till Förssjö för att festa med andra partypeople. Ha en fin kväll vänner.

fredag

Hej budds! Jag är sjukt trött idag, men ska pina mig kvar i skolan till fyra snåret och sen ska jag springa av mig på gymmet innan jag får landa hemma och förhoppningsvis i min säng. Ska nog bara vara hemma ikväll, men imorgon är jag sugen på bärtz... Hoppas mina vänner också är det! Kram.

studentklänning

Klickade precis hem världens enklaste klänning till studenten. Jävlar vad jag har velat - beställt, skickat tillbaka, avbrytit beställningar osv, men nu har jag en påväg hem till mig som förhoppningsvis ska göra mig tillfreds. Annars då? Jag la mig i sängen vid 1830 och somnade kort därpå, men nu sitter jag och klunkar en redbull samtidigt som jag pluggar lite... Effektivaste tiden att plugga!! Eller. Så jävla skoltrött.

nervositet, körkort, skor osv...

Hej! Herregud, den senaste veckan har jag levt på spänning, nervositet och förväntan. Förra torsdagen klarade jag teoriprovet och i tisdags uppköringen... Förstår ni känslan? All nervositet bara släppte. För att fira körkortet litegrann tog jag med mig Maja och Felicia till Norrköping igår för att shoppa loss. Kom bl.a. hem med de underbara skorna på bilden... Det stod mellan dessa och ett par andra med det första jag sa när jag knappt satt på mig ena skon var "OH MY GOD, de här måste jag ha!!!". Och så fick det bli! Gick på kalas senare på kvällen och blev lite uppvaktad jag med, fick min första bil(leksak dock) och välbehövda pengar i fickan.

it's hard to dance with a devil on your back


söndag

Hej vänner! Ligger med körkortsboken i högsta hugg om jag inte är och gosar med William idag. Igårkväll blev jag bjuden på middag hemma hos Felicia och sedan hängde jag där ett tag innan jag kom och somnade ganska snabbt. Utmattad! Idag är det jag och plugget som sagt men ikväll ska jag vinna en bil eller två på bingolotto.

babybrother

Hej! Såhär har jag och lille William legat mest hela dagen sedan mamma, Thomas och han kom hem. U.N.D.E.R.B.A.R.T! Ikväll ska jag ta det lugnt med familjen, mysa och käka tacos ♥ Herregud vad mysigt det här är!

mjaou


studentkryssning

Hej! Vilken jävla kryssning va. Vi åkte från Stockholm 1830 typ och jag hann festa fram till 0500 då ett av mina slappa knän satte stopp för mig... Jag skulle väl leka ninja eller nåt och hoppade över en soffa och till min stora förvåning hoppade knät ur led. Lyckades dra tillbaka det själv, men smärtan var förjävlig så jag fick åka rullstol till farbror doktor, bli lindad och sedan sängliggandes. Efter halva dagen sängliggandes blev jag sjukt rastlös så jag drog ut och dansade kryckdansen, sittdansen och sjöng med mina fulla vänner. Grejer! Fick sitta längst fram i bussen hem och blev homie med chauffören innan jag kunde sätta min fot i hemmet och landa i sängen. Fortfarande ett kryckmongo men vet ni vad?? Det gör inte ett dugg för idag blev jag stora syster!!! Åt världens finaste William ♥

real illusion

Tjenare mannar! Igår jobbade jag hela dagen på ICA innan jag sprang hem och målade på mig ett ansikte för att gömma tröttheten. Maja styrde förfest innan vi drog ett helt gäng till Safiren och jag limmade lite för mycket på vinflaskan så jag mådde verkligen som jag förtjänade idag. Vaknade upp med ett saltsug som hette duga, men det lindrade jag ganska snabbt med att tvinga bort Thomas till affären för att köpa nudlar och chips. Grejer! Ikväll har jag jobbat mitt gamla vanliga pass och nu ska jag äntligen få sova. Imorgon är det studentkryssning som gäller... Jävlar va kul!!

new

Har så lite att göra idag så jag har fixat ny header... Somrig va? Bra.

inspo

Halloj! Vaknade upp med känslan av "yeees det är fredag" och på något sätt och vis är det ju det.. Skönt. Jag ska ut och galeja med Andrea ikväll, Cattis kanske hänger på lite senare. Vi ska ner och dansa våra lurviga till Aurelle.

shoe

Finns en möjlighet att jag ångrat mig angående studenskorna... Hur sköna ser inte de här ut att vara? Och framför allt snygga... Finns även en möjlig att jag klickar hem båda och får leva med beslutsångest till dagen är kommen.

neon body

Grejen är den(!!) att jag är sjukt shoppingsugen. Men april är en dålig månad för min ekonomi så jag får hålla hårt i kortet... Svårt när det finns så mycket jag vill ha.

@sarahankarstrand på insta-/webstagram


mike's

Hej! Trots att Mange Makers endast spelade i sisådär 10-15 minuter(inte mig emot) så var det skitkul i lördags. Lyckades bli trampad till blåmärken och sår på mina fötter, men vad gör det... Haha. Vi började hemma hos Melcher och sedan gick vi rakt över gatan och hängde med handbollsgrabbar innan vi ringde en taxi som skulle ta oss till Mike's. Avslutade kvällen med makaroner och köttfärssås +ligga i tre stycken i en som det kändes då alldeles för liten soffa. Idag multitaskar jag då jag varvar skolarbeten med praktikuppgifter och bilkörning. Ska snart sätta mig och köra mamma till sjukhuset och sedan ska jag leta present till pappa som fyller år idag ♥

RSS 2.0