inget internet

Hejhallåååå. Sitter hemma hos Becca just nu och taggar lite med flickorna. Jag har inte haft något internet hemma idag, så har inte kunnat blogga någonting... Men imorgon får ni se vad jag har shoppat. KRAM! Hoppas ni får en fin valborg.

have it all

Hejhej! Kom hem för en stund sedan, ifrån Josefine. Har haft en trevlig kväll med fina vänner, hihi. Mycket bättre mår jag också, grymt bra. Imorgon är det fredag och jag skulle egentligen gå till skolan, men Caroline, Julianna och Emma slog ihop sina smarta hjärnor och fixade ledigt till oss, hur awesome? Så dagen, valborg dessutom, kommer att bestå av lite shopping med Caroline och sedan på kvällen blir det party med mina bästa. Detta kan bli braaaa. Nu ska jag sova, så vi avslutar med denna låten;

such a crybaby

Verkar som att jag är väldigt känslig idag, efter filmen fortsatte jag gråttemat och det kom tårar till både Top Model och en film som gick på SF-kanalen... Haha, Wazzup with that?! Kommer säkert komma tårar ikväll med, dock av skratt eftersom att jag ska till Josefine och fira henne och Linnea med tjejerna, trots att jag är sjuk(kan ju vara därför jag gråter, haha). Men det ska bli så kul att träffa mina fina igen, tre dagar utan dem känns som en evighet. Neni, nu ska jag göra något åt min bleka, sjuka fejja... Hörs ikväll, kram.

Födelesedagsbarnen längst till höger. Linnea fyllde för ett tag sen och Josefine fyller idag, grattis ♥

my sisters keeper


Har precis kollat på my sisters keeper. Gud va fin!!! Har gråtit floder, haha, kommer fortfarande tårar. Otroligt fin, åh, ♥

godmorgon


Godmorgon! Är bara uppe och vänder igen, ska ta en ipren och sedan tillbaka för att lägga mig i sängen... Men tänkte bara passa på att säga hej och skriva några meningar. Så:

Hejhej

Första meningen

Andra meningen

Tredje meningen

upplev mer

"upplev mer, upplev mer, upplev mer med bredbandsbolaget..." Den där jädra reklamen sätter sig ju skapligt i huvudet alltså, inte okej. Förutom att nynna på den där låten så ligger jag halvt död i soffan och ligger alldeles för skönt för att behöva resa mig upp och gå ut i köket för en liten ipren, så jag väntar gärna några minuter tills mamma kommer hem från jobbet. Eftersom att jag har lite ont om Viasat Fotboll i min boxer så är det American Pie - The naked mile som visas på tvn just nu, helt okej kvällsunderhållning ändå ju.

Förövrigt så saknar jag lilla Bjööörn, han är så go:

nyduschad, mh-mhh!

Pic; Le Love

Tjatja! Sitter just nu nyduschad med en ansiktsmask. Kände att det var dags efter tre dagar utan att ha ens kollat på duschen, schampo, balsam eller tvål, haha. Trots att det kändes som att jag skulle svimma vilken sekund som helst när jag gjorde det så var det sjukt värt det, dä kan jag säga. Neheni, ska jag ta en ipren och lägga mig i soffan och kolla på SF-kanalen nu, bara massa bra filmer där idag. Somnar förhoppningsvis också, inte fått så mycket sömn de här dagarna... Fint sörru, hörs sen. KRAM!

götakanal 2


Hej på er! Är hemma från skolan idag igen, har dock precis tagit en ipren så mår lite bättre än vad jag gjorde precis när jag vaknade - helkasst! Jag och mamma ligger just nu i soffan och kikar på Götakanal 2, jag är inne på min andra piggelin för idag också, inte nådigt.

Haha, nu är det roligt på filmen, så ska fortsätta kolla... "Skit på dig"

elin ruth sigvardsson ft lars eriksson - love



sjukelin


Ipren, cola och sjukelin(hehehe, nu var jag allt rolig) håller mig vid liv idag. Ska se om jag kan knapra i mig lite chips också, rätt suktande... Bara står där på bordet och ser goda ut, redo att ätas upp. Whateveeer, hörs sen. KRAM!

sjuk giraff


Ungefär en timmes sömn inatt pågrund av feberfrossa, halsont och hostattacker... Inte okej. Nu har jag i alla fall förflyttat mig till soffan och satan, va dåligt det är på tv vid den här tiden. Känns lite sorligt att jag ska behöva ligga halvt död och snegla ut på det fina vädret istället för att sitta ute i det, men det är ju sånt man får ta ibland. Nu ska jag spela Bounce på min mobil, har klarat två nivåer till, grym.

food


Tjatja! Ligger i soffan just nu och tycker synd om mig själv, har fruktansvärt ont i halsen... Helt torr, svullen och jävlig. Inte okej. Dagen har vart bra, måndagsseg som vanligt bara och ikväll är det att plugga som gäller. Hade föresten utvecklingssamtal idag och det gick gallant, har väl fått höra samma saker i alla mina år som jag har haft det, haha. Men det är bra! Nu vankas det mat, spaghetti och carbonara.

skolan

Hejhallå! Sitter i skolan och softar rätt hårt med mina störda vänner. Jag har sjukligt ont i halsen och lite ont i huvudet, men vi får hoppas att maten om en sisådär kvart botar det... Kebabpytt, aeh vet inte det alltså. Nu ska jag kila vidare, KRAM!

grillat

Haha, gammal jätteful bild, glad iaf.

Det luktar grillat och jag bara njuter, mmmmhhh.

me and Lisa



Ny hatt från H&M.

H&M


JAG VILL HAAA!!

grym helg


Hejsan! Har haft en sjukt jävla bra helg, den har vart görnice. Har haft hela huset för mig själv och i fredags bjöds det på fest här hemma och igår blev det städning och en myskväll med Lisa, vi köpte mat(bilden) och chips, dip och en massa godis. Vi slockande dock rätt tidigt eftersom att vi var så trötta från fredagen. Idag är det söndag och vi har suttit ute hela förmiddagen och käkat frukost, tagit lite kort och så vidare... Lisa drog dock nyss och mamma kommer hem snart, det ska bli rätt skönt ändå. Nu ska jag städa upp ännu lite till, hörs sen.

sol


Fan så fint! Underbart väder idag och ikväll smäller det! Nu sticker jag iväg till skolan med min nya, turkosa, fina ring.

igår/idag


Igår;
Var i skolan som vanligt och direkt efter den så knallade jag och Emma till gymmet i snö/regnet. Helt okej dag.

Idag; Var i skolan som vanligt idag också, som bjöd på lite datorkunskap, svenska, lunchkonsert, fotolektion och sedan skippade vi sista lektionen och jag knallde hem i regnet. Direkt när jag kom hem så toksomnade jag på soffan i sisådär en timma, då väckte mamma mig och vi drog ner till stan. Fick med mig lite hem, visar sen kanske :) Nu är det mat som gäller, inte ätit mer än en baguett idag.


sagoland

Hej folket! Dansen gick bra förut och det börjar sätta sig nu :) Har inte gjort något speciellt sen jag kom hem och kommer inte göra det heller, utan tänkte stänga ner datorn nu, innan elva för en gångs skull och sedan lägga mig i sängen med huvudet nergrävt i idrottsteoriboken. Ska bara dränka mina läppar i lypsyl först, de är helt röda för att de är så torra. Inte okej.

Avslutar dagen med denna lårt som kommer spelas på repeat i mina hörlurar inatt;

;PppPp



HAHA! Facebook spårar och jag älskart. Så jävla sköna grupper och såna där påståenden eller vad man ska säga kommer ut ur min och tjejernas munnar hela tiden... Mest min kanske, höhö.

Nehepp, nu är det snart dags att dra till tallåsaulan... Så gör jag inte de ;PppPp haha, jo de ska jag. PUSS!

dans


Hej! Kom hem från skolan för ett litet tag sedan, har hunnit slökolla på tv bara. Tänkte kolla igenom Idrotts teoriboken nu eftersom att vi har priv imorgon och sedan ska jag ta mig till tallåsaulan för att dansa, i två timmar. Jag kommer somna.

godmorgon

Pic; Jag. Förra sommaren.

Tjatja! Ligger på mage i sängen just nu, men borde egentligen gå upp och fixa mig lite, samt käka frukost... Men orkar jag? Njaae. Kliar på årets första myggbett gör jag också, dumt nog sitter det på ryggen, så måste vrida armen ur led innan jag når det känns det som, haha.

Neheni, kanske borde gå upp då. Det verkar ju vara fint väder idag, ser solen lyser igenom i hallen :) KRAM!

lil wayne ft nicki minaj - knockout


Nu ska jag få skjuts till dansen snart, så får det bli en promenad hem sen i stället, skönt... Då kommer jag nog att få sova gott inatt :)


happyface

Hejhej! Skitrött men fortfarande lika glad som imorse, härlig blanding. Har precis fått i mig lite yoggi och flingor med bär, satt fint i kistan. Tänkte ta en liten powernap nu innan dansen, borde plugga egentligen... Men det får jag göra inatt, lika bra.

Avslutar med en glaaad bild på mig Carro och mig;

fin dag

Pic; Le Love

Godmorgon! Vid halv åtta igår började jag att rensa/städa garderoben och blev klar halv tio, två påsar med skitkläder fick jag bort och in med lite nya skor och kläderna från min horisontella garderob(govlet), garderoben är fortfarande smockfull, men lite renare och somrigare.

Idag är det en fin dag, är på grymt humör, trots dålig sömn och jag hoppas det håller i sig hela dagen. Går i skolan till tre-halv fyra idag tror jag och då drar jag direkt hem för att få i mig lite mat, plugga och fixa lite, för jag har en dans på kvällen och jag funderar på att ta en promenad dit :) Gött. Hoppas ni får bra dag, hehe, KRAM!

fem saker du inte visste om mig - fobier/rädlsa


Jag skulle kunna sitta och skriva en hel bok om hur rädd jag är för saker och ting, om hur jag undviker dem och så vidare, och så vidare, för jag är en riktig fegis. Men vi drar fem saker, i lite olika ordning. Here we go;

1. Stora traktorer(traktorar, som jag så gärna vill säga, haha), lastbilar, plogbilar... Ja, ni fattar. Är ruskigt rädd för dem, kan gå omvägar och dylikt för att undvika dem. Eller när jag ser chansen så springer jag förbi lite snyggt. Går dock rätt bra att gå förbi dem när jag har någon med mig, eller när dem står stilla och inte är på.

2. Mörker. Jag älskar egentligen mörker, det är mysigt. Men inte när jag är själv, då vill jag ha ljust, allting blir ju så mycket läskigare när det är mörkt, speciellt när man hör dem där konstiga ljuden man annars inte skulle höra. Jag sover gärna med en lampa tänd i hallen.

3. Småkryp. Ryser av att bara höra ordet, räcker med att säga det. Spindlar är värst.

4. Sprutor. LIVRÄDD! När mamma tar blodprov på mig går det rätt bra(hon är sjuksköterska) men när någon annan ska göra det, herregud, uääh. Ni skulle sätt mig innan svinis-sprutan, var helt blek i hela ansiktet.

5. Solarium. Räcker med att säga att jag ligger och kollar ut varannan minut, haha. Stor känsla av att någon ska komma in i rummet där jag ligger och göra så jag inte kommer ut och jag bränner sönder mig. Inte okej.

lodis


Den osminkade sanningen, har sett ut som en lodis hela dagen och kommer fortsätta med det.
Tränat, pluggat och käkat pizza är det som jag har hunnit med idag och inte mycket mera kommer att ske heller. Är sjukt taggad till nya veckan, ännu mer taggad till helgen. FAN VAD JAG MÅR BRA!

nyvaken


Tjo! Blev precis väckt av mamma som drog iväg på till något place, sitter ensam hemma nu och har dragit på högsta volym på spotify, ska träna lite hade jag tänkt... Sit up's, armhävningar, ryggövningar, ben osv. Duktigt va?

inte nådigt


Efter en dusch och en ansiktsmask klockan halv två förut så satte jag in hörlurarna i öronen och la mig i sängen, somnade såklart. Sov en sisådär fyra timmar och nu är jag illmående med ont i magen, inte nådigt alltså. Så det blir en hemmakväll med lite mys och sånt där framför tvn. Det funkar ju, vad gör ni ikväll?

pictures

By the självutlösare


she's my marilyn monre

Godmorgon! Igår var jag hemma hos Lisa med Caroline, Linnea och Rebecca. Vi käkade grillat och massa annat gott, kollade på film från när vi gick på sandbäcken och fyfan vad kul det var att se, hahaha. Annars så dansade vi, skrattade vi, provade massa kläder och hade allmänt kul, hehe. Runt halv tolv gick jag och Rebecca hemåt, det var en bit att gå så vi hann snacka om en hel del :) Jag tog med mig kameran igår men glömde minneskortet hemma, smart drag. Och nu har jag glömt kameran hos Lisa, ännu smartare...

Nu ska jag i alla fall käka lite frukost för magen kurrar, sen duschen osv... Lyssnar på den här gamla dängan nu föresten;

Grym! Skapliga minnen från sommaren 2009.

snö/regn/sol

Pic; Jag. Småland förra sommaren.

Imorse gick jag trött och tjurig till skolan i snöblandet regn och nyss gick jag hem pigg och glad i solskenet, att väder kan ha sån påverkan på humöret är rätt coolt alltså... Shit, poeten här! Nemen, kom i alla fall precis hem och nu har jag satt på Omarion på högsta volym och jag ska städa upp lite i mitt rum och fixa lite till ikväll nu, första riktiga grillkvällen invigs ikväll med mina fina vänner. Underbart.

nighty

En till PB-bild på Caroline, Lisa och mig.

Hey! Vet att jag är sämst på att uppdatera, men jag kommer väl in i mitt uppdatera-jämt-och-ständigt stadium snart igen.
Har i alla fall precis avslutat ett två timmar långt fifflande med datorn, 3000 tusen bilder har raderats och ändå har jag sjutton mappar kvar nu, men dessa ska jag behålla. Fan, slängt massa fina bilder nu, men det var behövligt. Nu ska jag kika lite på Grey's Anatomty och sedan sova tidigt ikväll igen... Torsdag imorgon, snart helg ♥

rätt grymma(snodde inte rubriken från carro)

Carro och jag taggar till maten med lite PhotoBooth. FINT!

dans

Jag nyss.

Där står jag och visar hela klyftan, men lika glad är jag för det. Haha. Nu drar jag och träffar Emma och sedan drar jag vidare och dansar.

underbara sol

Pic; Jag.

Första skoldagen avklarad. Gick brabrabra, lite surt att jag fick IG på matteprovet dock. Men jag deppar inte, svårt att deppa när det är så sjukt underbart väder. Jag älskar detta!! Sitter just nu på verandan och har tagit på mig shorts och linne, hur niiice? Nu ska jag äta knäckemackor och kolla på Paradise Hotel, säsong två typ? Dans ikväll.

skolstart


Hej och godmorgon. Kom precis upp ur sängen och det var inte alls lika knackigt som jag trodde det skulle vara, utan jag flög upp som vanligt när klockan ringde, det känns braooo. Jag ska hoppa in i duschen och tvätta mitt hår nu och sedan börja fixa mig lite smått, sen drar jag till skolan. Vi hörs nog där, har mest dator-lektioner idag. KRAM!

mardrömmar

Hahaha, så ful bild!

Godmorgon. Vaknade precis, helt svettig, har haft mardrömmar tre nätter i rad nu och jag brukar nästan aldrig ha det annars. Alla drömmar har samma innebörd med handlar om olika saker, jag blir jagad och jag ska bli mördad... Kan säga att det är en jävla lättnad att vakna upp och inse att det bara var en dröm. Men den här gången var kändes det extra verkligt eftersom att den "utspelade" sig där jag i vanliga fall brukar vistas osv. Burrr!

Jaja, det är måndag idag och vi har studiedag, fiiint, det behövs. Dagen kommer bestå av att springa runt lite på stan med Emma samt plugga lite och så blir det väl att lägga sig tidigt ikväll, lika bra. Nu ska jag duscha och käka, kram.

två sarah

Jag nyss. Dålig cam? Neherå, haha.

Hey fellas. Jag sitter och glor på fotboll samtidigt som jag fixar mig lite, ska snart iväg och träffa Emma, vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men det är ju så fint väder så ute lär vi ju vara ett tag i alla fall. Fintfint... Skönt att vi har en extra ledig dag imorgon föresten.

u.n.d.e.r.b.a.r.t



Godmorgon. Eller ja, jag har vart vaken ett tag. Har hunnit med en frukost ute i solen, samt solat litegrann då. U.n.d.e.r.b.a.r.t!
Jag ska snart hoppa in i duschen och sedan får vi se vart dagen tar mig. Vad ska ni göra idag?

train - hey, soul sister



skitskön

Hejhej!

Har haft en skitskön dag hittills. Jag har ätit tacos till lunch, tränat lite, tagit ett långt bubbelbad, läst lite, använt en ansiktismask, lyssnat på bra musik och övat på dansen. Fint! Jag tänkte att jag skulle sätta mig och räkna lite matte nu, men vet inte, det brukar ju inte sluta så... Men det är ju tanken som räknas i alla fall, hehe.... Kom på att jag inte såg talang igår, blir nog reprisen på det istället för matten, HIHI!

yo dawg!


Jag och Andrea var rätt coola igår alltså.

hungrig


Godmorgon! Magen kurrar som aldrig förr så ska sätta igång att göra frukost, men ville bara kika in och säga hej. Så - hejhej!

heddå heddå

Nu sticker jag iväg till bussen. Vi hörs imorgon, kramkramkram.

hårfön


Hej vännööör! Sitter nyduschad och lyssnar på Kung av sand. Har precis tvättat alla mina sminkborstar också, vilket var en väldigt dålig idé eftersom jag kom att jag måste börja sminka mig snart. Så jag sitter och blåser dem med hårfönen, hahaha. Bra Sarah! Ikväll vankas det party och fick precis reda på att solglajjorna var ett måste, fint, då får jag inviga mina leopardglajjor ikväll då.

one republic - all the right moves



jordnötssmör


Hey dudes. Igår drog jag ut och träffade Emma för en promenad, men vi snackade ihop oss med Sandra, Lina och Louise så det slutade med en glass på Mc Donald's, satt rätt fint alltså. Idag är det fredag, har inte den här veckan gått på tok för fort?! Vad den här fredagen har att erbjuda vet jag inte än, men det blir kanske Julita ikväll. Fint. Nu ska jag äta frukost... Jordnötssmörmackor, haha.

gladis


Två-solglasögon-ormad glad tjej! Jag fick sommarjobb, yehey. På ett dagis, så i tre veckor kommer barnen få slitas med mig. FINT!

cross

Foton: Jag




Sådärja. Nu är bilderna från söndagsbesöket hos vaplarna inne i datorn och här är några utav dem. Visst är Cross söt?!

PS - Det är Angelica och pappa med på bilderna.

shopping




Detta var vad jag fick med mig hem från norrköping. Inte mycket att klappa för, men linnet och solbrillorna blir gyyydis i sommar.

sunglasses



Tjenare! En dusch, två jordnötssmörmackor och några kort senare så sitter jag framför datorn.
Jag ska springa över till grannen och släppa ut deras katt nu och sedan återkommer jag. Be right back, godingar.

måndag/tisdag


Måndag: Klev upp tidigt och var allmänt morgonsur för att sedan bli ännu surare när jag såg att det snöat under natten, men tur var ju att det försvann lika snabbt som det kom. Tog tåget till norrköping med Caroline där vi blev upphämtade av pappa och då åkte vi hemåt till Lindö. Måndagseftermiddagen och kvällen bestod av att gå lite vilse påväg till Hemköp, promenader med busen Björn(hund), tacos, dipp med chips, tv-tittande och mycket skratt. Haha... "jag har aldrig träffat någon som käkar lika mycket som du".

Tisdag: Satte klockan på åtta men gick som vanligt upp någon timma senare pågrund av detta snoozande. Vi började dagen med en promenad vid vattnet med Björn, kollade och blev fascinerade av alla fina hus. När vi kom hem satte vi igång att städa och diska lite.. Okej, mycket. Fan, hur ska jag klara mig när jag flyttar hemifrån?! Men det gick, och det gick bra. Fint sammarbetande. Haha. Vi käkade tacos igen till frukost och sedan tog vi bussen in till city för lite shoppande, kom hem med några påsar. I can show you later, guys.

Klockan fyra kände vi att det tog emot i benen och övriga kroppen(haha, va?) så vi bestämde oss för att åka hem, missade dock första och den rätta bussen, så vi chansade och satte oss på en annan buss som också hette 116 men gick åt andra hållet... Kan säga att vi fick oss en liten guide runt om i norrköping och fick stanna på flygplatsen ett tag, haha. Lite mer än en timma efter så kom vi hem i alla fall, lagom till far min kom hem och jag och Caroline fick åka hem till lilla k-town. Åh, vad jag ska flytta till norrköping efter gymnasiet.

I katrineholm tog jag min chipspåse och gick hem till Emma där det var filmkväll med henne, Julianna, Arvid, tim och Oliver. Sov kvar där.

hey hey yeah yeah


Hejhejhej. Kom precis ut ur duschen så nu sitter jag med en handduksturban på huvudet, ansiktsmask i ansiktet och handduken runt om mig såklart... Så, nu vet ni det också! Ska springa och ta bort masken som har suttit i lite för länge nu och sedan kolla på ett avsnitt av Andra Avenyn och sedan kommer en liten sumering av dessa dagar jag har vart lite dålig på att uppdatera, kika in då. Heddå heddå.

helverre

VAD LACK JAG BLIR! GAHHHHH! SNÖ???!!

Ska försöka glömma det äckliga vädret som har förstört hela mitt lov nu och försöka se positivt, ska ju trots allt till Norrköping med Caroline om två timmar för att vara hundvakt åt min lilla Björn, vi kommer hem på imorgon kväll :) Vet inte om jag har tillgång till internet där, men det visar sig... Nu måste jag duscha. KRAM.

sova


Hej dudies. Har haft en gryyym söndag med valptittande, fina vänner, sol och en kebabrulle. Fick skjuts hem av Felix för en liten stund sen och nu sitter jag här framför datorn med en ansiktsmask, ska bara tvätta bort den och sedan blir det sängen, ska upp tidigt imorgon igen. Tar tåget till Norrköping med Carolin klockan elva. Godnatt ♥

sol

Jag just nu.

Hejhejhej! Hinner egentligen inte sitta framför datorn nu, men tänkte bara skriva ett par rader... Var ju som sagt och kollade på valpar idag med pappa, Angelica och Emil. Cross heter lillkillen som ska flytta hem till oss hos pappa. FINT! Han var hur go som helst, tog några bilder som ni får se sen. Nu ska jag dra på mig conversen och brillorna för att möta upp Emma, vi ska steka lite i solen och sen får vi se vad som händer. Hoppas ni hittils har haft en fin dag och att den fortsätter så, så hörs vi lite senare. PUSS!

1, 2, 3, not only you and me


Hej kompisar! Har vart uppe sen klockan åtta idag, eller ah, en halvtimme sen, haha. Har i alla fall hunnit vakna till och duschat på den halvtimmen. Ska snart ta mig upp från soffan där jag har solen lyser rakt i mitt ansiktet och fixa mig lite för om någon timme kommer pappa och hämtar upp mig och då ska vi åka och kolla på valpar. Hur sött? Ih. Har med mig kameran så får vi se om det kommer upp några bilder här senare. Ha en bra dag, kramkram.

glad påsk


Godmorgon! Vaknade för någon timma sen och har suttit och ätit frukost till reprisen av Talang 2010. Haha, sjuka människor det finns. Menmen, igår då, var ju som sagt i Forssjö vilket inte var så jättekul, men det var helt okej, kom väl hem runt två någongång inatt. Idag så är det lördag och påskafton, vet inte riktigt vad som händer, men ska väl käka lite och sen får vi se vad som händer... Det är fint väder idag, så får se om det blir någon promenad sen :) Glad påsk hörni!

let's go crazy


Nu är vi igång igen, party ikväll, denna gången i Forssjö. Vi ses!

black



Frågan är vad jag gör med munnen på sista bilden, en sån där jag-är-så-glad min försöker jag nog få till. Men meningen med detta inlägg vara att visa Conversen. Fick ett par nya i onsdags eftersom mina andra blev snodda så fort jag köpte dem typ, haha. Dessa har jag markerat med mitt namn!

pappa


Grattis världens bästa pappa. Hoppas du får en fin dag, jag älskar dig ♥

frukost

Haha!

Godmorgon! Lov nu, så jävla underbart. Har precis vaknat och jag ska börja dagen med en frukost, en dusch och en ansiktsmask. Köpte ett svart fodral som jag tänkt pimpa lite igår, samt en ansiktsprodukt. Kan visa senare, nu blire det frulle. Kramkram.

la-la-la-lov

Godmorgon! Mår apbra idag, med undantag för vaderna, men det ignorerar jag. För efter matteprovet vi har på förmiddagen idag så tar jag i princip lov. Har ingen svenska, utan bara en fotolektion och rörligbild kvar där jag och Caroline dansar. Kalas!

Drar ner till stan med flickorna efter skolan för att inviga lovet med en fika på CL och lite shopping om jag hittar något som faller mig i smaken. Och klockan sex kommer vi befinna oss i Tallåsaulan för att kolla på vår fina Julianna som ska vara modell, Fashion For Charity. Hon kommer kicka ass! Tar med mig kameran idag, kram!

Emma och Jag. Tack för att du finns.

RSS 2.0