you're from the 70s but I'm a 90s bitch!


summer

 
Fick äntligen smaka på lite sommar i helgen. Låg ute hela fredagen och solade med Moalee tills vi lite senare på kvällen blev bjudna på middag av Julia som sedan slutade i ett spontankrök hemma hos Tobias. På lördagen styrde vi två bilar mot Åtvidaberg och syskonen Nygrens stuga där de väntade ett gäng peeps. Vi grillade, körde fem-kamp, drack gott, lirade gitarr och sånt där mysigt. Jag och Maja delade på en säng som var högst 80cm så jag tror ni anar hur mycket jag njuter av att ligga i min egna säng just nu. Ska upp och jobba klockan 06 imorgonbitti så nu ska jag försöka somna! Ha det fint.

måndag

Heyhey wazzap! Kom precis in från ännu en grillkväll, mitt käk fick dock bli en bit vattenmelon för både plånkan och mina matvanor, möjligt att det blivit lite för mycket av det goda på sistonde, så att säga. Har hunnit med ett jobb- och ett träningspass idag också... Plus sovit ut några timmar. Har mina 06-09 timmar på jobbet i åtta dagar på två veckor nu, surt men det är ändå skönt att vara lite ledig på dagarna. Nu ska jag sova, snart i alla fall. Ha det gött, puss.

my third tattoo

Klockan tio imorse befann jag mig på Needles and skin med Maja som moraliskt stöd. Jag gjorde min tredje tatuering och jag är så nöjd så att det är löjligt!!

million voices

Tjabba!! Lever livets glade dar typ... Grillar, chillar, festar, jobbar litegrann, hänger och sådär. Dock vägrar min förkylning släppa, inne på tredje veckan nu, och jag är sjukt utmattad over all så igår och idag har jag ägnat de flesta timmarna åt att sova ut... Det behövdes! Imorgon är det fredag och jag är ledig, så vi får vad som hittas på. Puss och kram.

love life

Jag har haft en asskön vecka! Tagit en roadtrip till Norrköping med några vänner för lunch och lite shopping, solat, hängt med vännerna, haft en spontanfest hemma hos mig som fortsattes på Harrys och avslutades med efterkaka hemma hos mig igen(Världens skönaste kväll typ!!), sleepover i mammas säng, pizza, ännu en spontankväll - denna gången i Nyköping med Melcher och Maja, tagit bilder med Rodney, Hanna och Marcello(yä! haha) osv osv osv.. Igår jobbade jag kväll och idag är jag heeelt slut. Hostar som en galning och snorar ner allt jag ser typ, hehe. Ikväll hoppas jag att det blir mys med mina bästa vänner. Puss och kram.

hemma!

ÅH! Peace and Love var allt och lite till. Har haft världens bästa vecka med världens skönaste peeps! Slänger upp några bilder innan jag går och lägger mig. Det blir sjukstuga här ikväll - Hosta, snuva, feber och halsmandlar lika stora som pingisbollar... Precis som man ska må efter en vecka i Borlänge? Ohja.

RSS 2.0