I'm sick

Idag är allt skit... Haha, nej verkligen inte. Men mitt huvud är skit! Har en spränghuvudvärk som hållt i sig i fyra dagar nu och inga tabletter fungerar. Det dunkar sönder och min högra hjärnhalva hänger på en tråd känns det som så jag har satt på mig en mössa för att känna mig lite mer kompakt. Så trött och kan inte sova heller för min kropp spökar(svårt att förklara), men som på bilderna nedan hittar ni mig hela dagen/kvällen/natten för jag tänker inte utsätta mig för smärtan av att ställa sig upp, haha den är sjuk just nu.

Hejdå!

happy


Softarkväll fo' sho'. Ska dra hem till Maja och beställa dit... Vad blir det... Åtta pizzor typ! Hela ligan(typ) ska mysa.

fota


Tja! Gårdagen spenderade jag hemma hos Maja med en Felicia, tre sallader och tre naturgodispåsar. Allt detta innan jag dregglade ner majas soffa i två timmar, haha. På kvällen blev det LÅNGpromenad med Maja, Jullan och Stina. Skitskönt.

Nu ska jag leta ut lite kläder. Ska ut och fota för första gången på jättelänge! Ett av mina examensarbeten är att göra en postorderkatalog och min är om kläder så ska ut och fota lite översiktsbilder på dem nu. Får med mig Felicia(?) och Maja också. Ruligt!

chapel hill


Kalashelg! Att få adrenalinkick av sport. Att hänga med nytt folk. Att sitta uppe och prata till klockan sex på morgonen. Att dricka vin. Att dela två på en 90-säng. Att äta kebab till frukost. Att sova i timmar bredvid en fin vän. Summerar denna helg kort men bra och trots att jag är jävligt trött på tjuriga människor i allmänhet, att mamma har krympt mina kläder och att det var ruskigt oskönt att jobba just denna söndagskväll så mår jag bäst!
 


onsdag


Förutom att ha stått och gjort en astöntig pose i mitt stökiga rum idag så har jag faktiskt städat mitt stökiga rum, pluggat(!), softat, käkat mat med pappa och Angelica på stan, haft quality time med mina katter(viktigt!) och gått en prommis med Maja, Julia och Felicia. Skön dag.

dreaming is believing



Igår. Jag är så nöjd ♥

turn the tide


Hej kompisar! Fan livet rullar på bra nu alltså. Jag är nyss fyllda arton, jag umgås med med mina pangvänner, festar, min tunga har blivit bra mycket bättre och jag är nygaddad! Bokade en tid för ett tag sedan så åkte till Oxelösund med Catten och Emma idag vid två och kom nyss hem med tatuering nummer två. Så nöjd!

Imorgon har jag distansdag och jag ska troligtvis vara hundvakt. Utöver det blir det plugg och sedan träffa pappa.

Firade mina 18år litegrann med en utgång på Harrys i fredags.
Moas toksköna 18års firande i lördags.
På söndagen blev det släktkalas och brorsan-mys innan jag gick på långprommis med Maja och Felicia. Samma sak på måndagen då det var studiedag, tog en två timmars-promenad och sedan myste jag och Maja med dip, gruka, morötter, idol osv osv osv. Bra dagar!!

fredag


Fick en till present av mamsen idag, lite försenad men vad gör det? Ett par skor och en söt klänning. Gött, då har man något att ha på sig ikväll alltså. Jag ska ut och slira med mina vapendragare.

norrköping


Halloj! Kom hem från Norrköping för knappt en timma sedan. Åkte dit efter skolan med mina homeboys för att kolla min och carros tungor, göra en wannabe-springnota, käka mat, äta godis och gå på bio. Vi snyftade oss igenom Jag Saknar Dig. Bli inlåsta i ett p-hus hann vi också bli. Peeefekt dag!

18års middag


Ni är bäst ♥

birthdaygirl 18


Som jag blir 18 idag. Fan så skönt!! Äntligen.

piercingjävel


Avlider av smärta och trötthet. Återkommer när jag är vid liv igen... Fyfan, värsta jag gjort tror jag.

myser med lillgrabben


house of pain


Igår slutade vi tidigt så jag, Caroline, Maja, Julia och chaffiscattis tog en roadtrip till Norrköping som för mig var tänkt som en shoppingtur, meeen, det slutade med att vi slank in på House of Pain och jag, Cattis och Caroline piercade oss. Haha så jävla fett. Blev en tungpiercing för min del, tokball. Har dock inte kunnat käka riktig mat sen typ tre igår för det gör så jävla ont och min tunga är i dubbelstorlek så jag lever på naturdiet, yoggi och koksalt i ett par dar.


if mondays were fun



the harbour


Dagen innan vi åkte hem från Alanya hade vi en myskväll i Hamnen och kikade på den lilla marknaden. Jag fick med mig två halsband, en drömfångare och jag som redan hade övervikt på min resväska skulle ha tre One Piece:ar, haha. En till mig, en till brorsan och en till hans flickvän. Fotade halsbanden nyss:


bloody sunday


Hej! Har rockat den här helgen med mina bästa vänner och lite jobb, drog en brakmysfrukost idag med Maja och Felicia innan jag for hemmåt och nu ligger jag i sängen och försöker finna ork till att städa mitt rum och plugga lite. Segt. Ny vecka imorgon, plugga-träna-köra bil ska jag försöka hinna med. Ha det ball så hörs vi!


första september


Fin månad! Vi har vart och storhandlat på Willys så snart blir det brakmiddag hos Fello, de kan jag säga.

RSS 2.0