spindlar

Hej vänner och ni andra. Satt och käkade vindruvor nyss och hittade mot förmodan en liten spindel krypa runt på de gröna, runda sakerna... Så jag slängde iväg paktet och nu har jag inga vindruvor längre. Dumt gjort! Men jag och spindlar idag alltså - en gjorde mig sällskap i duschen imorse, en kom krypandes och ville kolla på tv med mig och nu denna. Inte världens dröm för en spindelrädd brud som mig kanske. Men tänkte hoppa ner i sängen snart för att kika lite i sam-boken och sedan sova. Sjukt att jag är trött denna tid, bra dock!

powernap och streetdance


Jag är skittrött! Så ska dra en snabb powernap till lite skön musik nu och sedan sticker jag iväg och dansar med tjejerna, ciao!

tisdag

Godmorgon! Sitter nyvaken i morgonrocken och lyssnar på Breaking Benjamin. Tänkte göra i ordning lite frukost till min skrikande mage och sedan hoppa in i duschen lite snabbt. Det är tisdag idag och denna dag kommer bestå av skola, sömn, plugg och dans. Släpper streetjazz och börjar streetdance ikväll istället. Spännande!



30 seconds to mars




Pics; THC

flagpelle!


Solade lite för hårt i Grekland och lyckades åstadkomma små blåsor som slog upp i stora flagområden sen. Såhär snygg är jag runt hals och bröstkorg-partiet just nu. Haha. Helt prickig på högeraxlen. Ser riktigt skumt ut.

melissa horn


Melissa Horn står för pluggmusiken idag. Historia och svenska uppgifter som jag måste få klara till imorgon.... Orkar.... Inte!

greece

Grekland var sjukt nice och jag kommer defenitivt åka dit igen. Det vi gjorde var mest att chilla vid poolen, dricka drinkar och slush i mängder. Äta tzatsiki, hänga med bamse och hans vänner(bluevillage hotell). Jag gillade dock Coco och RajRaj bäst. Vi knallade lite på Rhodos gator och en dag hyrde vi en bilbuss och gjorde en endags-road trip till Lindos, Tsanbika Beach och Rhodos stad. Här är två pics;



Pics; me.

hejhej!

Har grafiskkommunikation och nu är det lunch. Guld att träffa mina fina vänner som jag saknat så mycket, hoho. Tjarå!

home


Hej vänner! Tillbaka från Grekland kom jag sent igårkväll. Och inte vaknade jag upp till solsken i ögonen och en hotellfrukost idag, inte... Det blev mer en torr rostmacka och juice direkt ur paketet. Skitväder också. Men det är bara att bita ihop. Ska snöra på mig skorna nu och knalla iväg till skolan. Nu är jag back in the daily life for real. Suck.

drar till grekland


Nu, mina vänner, så kommer pappa och hämtar mig så drar vi hem till norrköping och sen drar vi till värmen i Grekland! Jag har fixat så jag kan mobilblogga, men vi får se om jag gör det någongång. Annars så hörs vi som vanligt igen om en vecka. Ha det skitbra, för det ska jag ha. Puss och puss!!

barabapapaaa I'm lovin' it


Dags för luuunch! Och Glamourama marathon.

hot hot hot


Kollade precis hur vädret kommer se ut i veckan i Grekland och jovars, jag kommer nog trivas i värmen! Eller vad tror ni? hohihi!

pack pack

Hej! Nu har jag tvättat, strykt och donat med lite kläder så väskan börjar sakta men säkert att fyllas på. Såhär ser det ut nu;


Lite underkläder, skor och miniväskan med typ hygiengrejer och annat nödvändigt sen är det klart! Matteboken också, satan.

uppe med tuppen

Godmorgon! Sitter just nu vid den stationära datorn för min lilla ängel till bärbardator har dött. Eller, den vill inte ladda upp sig igen. Hoppas verkligen att den kommer fixa sig för jag har fan allt där. Alla bilder, alla texter, alla skolarbeten, allting.

Men annars då? Det är kanske dags att börja packa för min del nu. Åker ju inatt/imorgonbitti och jag har fått i ett par skor och en klänning i väskan. Men det ska nog bli rätt lätt att packa, det är värmebölja i Grekland nu så lär väl springa runt naken... Ne, men nästan.

Börjar lite smått få ångest för flygresan också. Hatar att flyga! Värsta jag vet... Så hoppas på lite sömn och att det går fort. Men nu ska jag äta frukost, massoooor! Åh, snart får jag äta hotellfrukost igen... Gööött!

homenight


Det blir en hemmakväll ändå. Med lite cola, is, ostbågar och televisonen går det nog gallant det med. Ha en trevlig fredagskväll!

dusch på g

Hej peeps! Har mest umgåtts med min familj i eftermiddag, därför inte så mycket uppdatering... Vet fortfarande inte vad som händer ikväll. Jag vill få ut Caroline och typ chilla någonstans på en filt med något gott att äta och dricka. Men det är tydligen för tråkigt ;D Så vi får se vad som sker eller om det sker något. Nu ska jag duscha i alla fall.

Är såhär fräsch just nu;


Hähähä!

lovers to friends





orreborre


Vi två, hejdå, fuck off, du dog.... Diiiin mamma, borde lärt dig lite granna.... Tralalala!!!
Hej kompisar! Kom precis hem från skolan/stan och dunkar nu Oskar Linnros på högsta volym. Grymt. Det är fredag idag, men fortfarande oklart om vad som händer senare. Lär umgås med mina vänner i alla fall, hoppas jag. Får inte träffa de på mer än en vecka annars... Hmmm. Nu ska jag äta, hejrooo!


guns'n'roses

Hejhejhallå! Sitter och har samhällskunskap just nu... Vid datorerna, rätt soft. Jag och Emma klär oss i band-tröjor idag, sniggt.

i'll be alright

Hej! Är riktigt trött idag för det tog ett jävla tag för mig att somna igår, blev en massa lek på med mobilen istället... Men får trösta mig med att jag har en hel halvtimme till på mig att mig till skolan. Börjar 08.55 varje fredag nu mera. Åh, fredag... Fan så skönt. Slutar skapligt tidigt idag ändå, halv två, då ska jag ta mig ner till stan med lite sällskap och köpa lite saker som behövs. Men vi hörs när vi hörs, people. Bjuder på en skön/fin/jääättefin/sa jag fin? låt som Darin själv bjuder på i sitt nya album så länge;


lillen och jag


Nu ska jag ta mannen på bilden och krypa ner i sängen. Har pluggat lite matte nu på kvällen och på något vänster gick det inte lika bra som igår. Blev mest en massa kludder i häftet. Men vi hörs imorgon, peeps. Sleep tight och så vidare.

körd

Halloj! Har precis vaknat. Lika körd som vanligt när man vaknar efter en powernap, var nära på att springa upp ur sängen i ren panik och skrika att jag var försenad till jobbet... Sen när fick jag ett jobb liksom? Men skola går jag i i alla fall och vi fick veta hur planen för svenskan var för detta år. Vi ska hinna med hela svenska B på ett år, så vi har att fullsmäckat schema och sex böcker ska läsas. sex? SEX?! Jag kommer dö. Hatar att läsa om jag inte gör det för min egen skull... Menmen, kanske borde börja beta av lite, har en bok hemma redan;

Nu var det 1914... Hur kul låter det liksom? Skjut mig.

powernaps

Hej! Fick sluta lite tidigare idag. Eller ja, rätt mycket tidigare, några timmar sådär. Men det har vart full speed i mig sen jag kom hem pågrund av diverse grejer. Så nu ska jag ta en powernap... Haha, nu börjas det igen. Alltid powernaps efter skolan, grymt ju.

dead


Godmorgon! Kom precis ut ur duschen... Är död idag! Och vädret verkar också rätt dött. Så det blir softarkläder idag igen. Det ända rätta. Ska käka lite frukost och försöka vakna till liv nu... Slutar fyra om vi inte hörs innan. Have a nice day.

.


tinie tempah - pass out


dreaming


Tjena! Jag är rätt grym på matte när jag väl går in för det har jag märkt. Awesome. Så jag har tagit en paus nu och kikar på lägenheter i stockholm och drömmer mig bort. Som jag blir sugen på att flytta hemifrån. Ska dra så fort jag får ett vettigt jobb och har slutat gymnasiet. Norrköping eller stockholm vill jag booo i! Vore grymt.


ring ring ring



En fet, jättefin ring och bikini från H&M. Bikinin är inte lika grön som den ser ut och den är rätt ful faktiskt. Men den var ju nästan gratis, 30:- del så det var bara att slå till. Lär bli fin till en brun kropp och det planerar jag att bli i grekland.

Fick med lite block också, ett sånt där köp si och så många för si och så mycket-pack och ett rutblock.

ct


Ligger och kikar på alla avsnitt av Cougar Town igen. Grym serie! Snart blir det matteboken jag fyller mitt huvud med, lovar.

kladdkaka


Drog ju ner till stan på håltimmen. Fick med oss Linnéa och Julianna också... Det blev lite bikinishopping på H&M(visar sen) och blockshopping på bokia. En fika på C&L hann vi med också. Sen skulle vi ta bussen tillbaka till skolan, men blev försenade och då hade vi slutat. Värt då. Hem kom jag i alla fall för någon halvtimme sen och tänkte plugga lite matte nu... Va? Jag? Matte? Stortartat.

tröttis

Hej! Har precis ätit äcklig skolmat och är bara allmänt trött. Därav bilden. Vi har inte gjort så mycket idag, bara gjort några mattetal, pratat och bestämt lite grejer... Går rykten om att vi kanske kommer få varsin macdator till jul också. Nice!!

Vi har snart en fet hålimme och på den tänkte jag och Caroline ta tillfället i akt och ta oss ner till stan för att köpa lite pennor, block och sånt där som man behöver när man går i skolan. Har lite dåligt med sånt. Ska köpa ett par flipflop's till resan också. Hörs när jag kommer hem... Slutar runt fyra varje dag nu mera, förutom fredagar. Fysatan vad jag kommer vara trött i veckorna.

back to the daily life

Godmorgon! Shit, vad trött jag är. Har precis vaknat så ska börja dagen med en risifrutti... XL dessutom! Sedan är det en snabb visit i duschen och välkomna solpudret i fejjan som gäller. Välja lite kläder att ha på sig kanske man skulle göra också... Nu är man tillbaka till vardagen igen. I tre dagar i alla fall, drar till grekland på söndag. Underbart! Kanske hörs i skolan... Lär ju sitta vid tha mac's. KRAM!


myskväll!

Det är sista kvällen på sommarlovet. Det är mysväder, lite småregn och några åskdunder då och då. Så vi avslutar detta sommarlov som faktiskt har vart riktigt bra, men kunde ha blivit mycket bättre, med lite onyttigheter och filmtittande. Vi hörs imorgon bitti, dudies.

 - Tortilla chips


 - Ost och guacamole dip!


dance dance dance

Efter som att det bara var en av oss som hade åldern inne till att få gå på krogen i stockholm så blev vi ju lite danssugna efter att ha suttit vid vattnet och softat eller någon annanstans och bara chillat så då var det perfekt att det var lite scener överallt som spelade musik. Vi hittade detta place och dansade tills min klänning bokstavligt talat var nästan dyngsur pågrund av svett, haha. Grymma DJ:s. Lite dålig kvalité och så, men det får duga;
 

shopping





Fick med mig lite smått och gott från de gångerna vi kikade in i några affärer. Hojta om ni vill veta var något kommer ifrån!

food


Hej! Förlåt för att jag inte har uppdaterat idag, men jag har vart upptagen med att äta typ. Men har fixat några inlägg som kommer upp snarast. Slog mig precis att skolan början imorgon... Känns rätt okej om jag ska vara ärlig. Få lite fart på vardagen igen, få lite höstkänslor och så vidare... Får se om tvåan är lika förjävlig som alla andra säger! Nu ska jag kika lite bloggar... Vi hörs snart igen.


sovrehab


Tjo bro's. Har haft lite utav ett sovrehab här hemma idag... Sovit lite för länge nu, så ska dra ut och träffa Emma en stund. POK!

hemma


Tjena hej!! Vi tog tåget hem vid 15.30 igår. Och när jag kom hem kände jag hur rösten började svika mig, hur ögonen började svika mig och hur kroppen bara skrek efter sömn. Så jag toksomnade i min säng. Miiiin säng. Underbar känsla efter att ha legat och trängts med mig själv i en liten tvåsitts-soffa i tre nätter.

Menmen, grym lite trip i alla fall. Med mycket skratt, dans, musik, människor, shopping, hänga lite på the voice scenen(woopwoop!!), äta ute hela tiden, sova alldeles för lite och allt sånt där ni vet. Slänger nog in lite bilder och videos så småning om! Men nu är det frukost som gäller. Vi hörs senare, kram.


sthlm - såååja!

Nu har dessa två tillkommit plus pojkvänner. Ikväll är det käk och party som gäller... Shoppade lite idag föresten, fiiint!

sthlm - fredag




Hej kompisar! Gårdagskvällen som skulle blivit en kväll ute på stan med käk och sånt blev istället en promenad och makaroner och falukorv i lägenheten. Men det var lika mysigt det. Idag har vi hunnit med att käka frukost vid vattnet vid slussen och nu har vi duschat och så vidare... Vi ska ut och hänga lite i stockholmstad. Möta upp resten av gänget om några timmar också. Fint!
Nu vill Julianna blogga! Kika in hennes blogg - Check!

sthlm - framme!

Lökiga ungdomar;
Hej!! Nu har vi kommit fram till lägenheten, Anton tog med sig sin dator, så det kanske blir några uppdateringar ändå. Skapligt vad hett det var att ta sig hit i nästan vinterkläder(skjorta, leggings och boots, haha). Blev en sen lunch på McDonald's innan vi drog till lägenheten och nu ska vi fixa oss till lite musik och så vidare sedan blir det att dra ut och käka. Fint! Vi hörs sen.

lycka


Hej mina vänner och ovänner! Jag hade världens bästa dag igår, alltså den var grym på alla jävla möjliga sätt. Men jag får berätta mer en annan gång för nu har jag precis packat färdigt och väntar på att mamma ska komma hem så att hon kan skjutsa mig till tågstationen. Ska åka upp till stockholm idag med Julianna och Anton. Resten kommer imorgon. Vi stannar ända till på söndag, så vi hörs då om inte innan! Jag kommer ha det så grymt jävla äckel kul(haha, förlåt för att jag svär så mycket) de här dagarna så det inte är sant. Jag tar med mig kameran såklart! Ni får ha det så jättebraaa, puss och kram...

JUSTE! Fick min mobil idag, lycka. Kanske lyckas mobilblogga lite då... Vi får se. Kramkram!

hej ho, let's go!


Nu sticker jag ut och har lite kul. Vi ses när vi ses och hörs när vi hörs. Ha en fin onsdag, hörreni! PUSS OCH KRAM.

fett bra o grejer

Godmorgon! Är på skitbra humör idag!! Har bara en jävla massa roligheter framför mig nu. Idag händer det lite grejer i stan som vi ska kika på, och så ska vi nog kunna klämma in lite party på det också. Imorgon tar jag, Julianna och Anton tåget upp till stockholm för att hänga lite, festa lite och invänta resten av gänget som kommer upp på fredagen. Det här kommer bli så jävla kul!!! Nu ska jag äta frukost, en fet sådan.

Lite flottiga bilder sen jag målade om i rummet, men tummen uuuupp för idag;



grawr!


Tja! Skrev feta inlägget här nyss, men dum som jag är så råkade jag klicka bort det! Idiot! Menmen. Kom precis hem från att ha kikat lite på KK-joggen, haft lite parkhäng med mat, prat, skratt och.. Ja, ni vet, allt de där som hör till. Nu har jag jättetråkigt igen, känns skitlamt att man inte var 18 år så man kunde slinka in på öltältet och ha lite trevligt... Nu ska jag tröstäta eller nåt. Hörs! Kärlek, fred och sånt där.

kvällssol

Hej! Har precis fixat till mig lite... Solen tittade fram nu på kvällskvisten, så det kommer nog bli en riktigt mysig kväll ute på torget. Ska kika på KK-joggen med mina fina vänner och sedan vet jag faktiskt inte vad som händer... Men något blir det som alltid.

Nu ska jag ta fram lite kläder jag kan slänga på mig. Vi hörs när jag kommer hem! Ha en fin kväll.

En härlig bild från en härlig dag;

slå på stort

Tjo bro's. Sitter och suktar lite efter min mobil... Vill ha den nu!! Hoppas bara jag hinner få den innan torsdag så att jag får skina lite med i stockholm, haha. Något annat jag suktar efter är mat, mat mat mat. Och jag är ensam hemma. Brukar bli makaroner och överflöd av ketchup när det är jag själv som ska laga maten, men nu tror jag att jag ska slå på stort - pannkakor!


11.08


Godmorgon godmorgon! Tisdag it is. Hört rykten om att jag ska hänga lite med Emma och Albin idag, tror nog det blir så. KK-joggen idag också, lär väl dra ner och kika på det kanske. Men nu ska jag göra ett fet frukost och sedan ringa till mamma och tjata om lite grejer. Love.

pixie lott




shopshop

Hej kompisar! Efter lunchen på C&L så drog jag, Julianna, Robin och Anton till affären igen där de jobbade istället för Juliannas mamma. Vi softade där i stort sätt hela tiden och bara snackade... Fick med mig ett par skor hem föresten, från H&M. Såna jag har redan men som jag har förstört genom att gå barfota i regn i dem. Luktar apa!

Här är de;


Och här är lite som jag inte visat;



Skorna ser bättre ut i verkligheten och sjalen i mitten kommer att få pendla mellan min väska och mitt huvud. Snyggt!

c&l


Kom precis ut ur duschen. Har satt på lite för hög musik och ska nu fixa mig lite snabbt. Ska ner på stan och luncha med vänner.


the stars will shine for you




godmorgon


Tja! Har precis vaknat. Eller ja.. Ett litet tag sen. Var riktigt jobbigt att ta sig upp, men jag måste för jag har en tid att passa på um. Efter det ska jag hem och käka, fixa lite och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda. Kanske ska hänga med lite vänner... Tror nog det blir så.

Nu ska jag lyssna lite på Veronica Maggio och läsa lite bloggar innan jag drar, hörs sen. KRAM!


stone sour


Klicka på bilden och njut.

sjukhusparken





Vi drog till sjukhusparken istället och satte oss under ett träd för att skydda oss från regnet och avnjuta vår lilla picknick. Mackor, godis och dricka fick vi med oss från ICA. Gott! Låg där ett bra tag och bara kollade upp i himlen, pratade och lyssnade på musik. Krille kom och joinade oss efter ett tag också. Sen efter ett äppel-kastar-krig så tog jag mig hemåt.

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Ska upp och borsta gaddarna snart och sen sätta på någon film tror jag.

parkhäng


Ska ta cykeln till affären med Emma nu och köpa massa gottis. Sen ska vi dra till stadsparken och hänga lite. Tar med kameran.


akon - the rain


Klicka på bilden

update


Hej alla barn! Tog en rätt så bloggfri fredag/lördag. Men nu är jag här igen. I fredags åkte jag, Emma och Krille ut på lite party i vingåker... I skogen. Det var kul faktiskt, riktigt kul. Kom hem runt 2 på natten med diverse drycker i hela håret som inte var så uppskattat dagen efter. Och igår var jag ensam hemma hela dagen. Heeela dagen. Inga pengar på mobilen, hemtelefonen funkade inte... Och runt 10-11 på kvällen började folk skriva på facebook att de hade haft strömavbrott. Skojar inte när jag säger att mitt hjärta satt i halsgropen och pumpade i 120/s... Någon mörkräddare än mig finns det inte. Men runt ett i alla fall, så kom mamma hem och då blev det lugnt.

Idag är det söndag, 8 augusti... Katrineholmsveckan börjar. 10 dagar kvar till skolan börjar. Måste säga att det känns rätt skönt att ha en resa bokad 4 dagar efter att skolan börjat. Grekland ska jag till, ska bli skitkul. Och så är det 4 dagar kvar tills jag och gänget(-emma) sticker upp till stockholm för en massa trevligheter. Denna vecka ser jag framemot som fan.

all i do is party

Blev lite bråttom här. Ska ta cykeln iväg till Emma nu och 20.40 går bussen till vingåker för party! Hörs imorgon, puss.

bildregn i svartvitt










sunshine

Hej kompisar! Lägger in lite bilder från igår senare, för nu ska jag smörja in mig med kokosoljan och försöka få tillbaka lite färg.



emma och stanley


Hejhallå. Är i full gång att äta en Felix köttfärsspaj samtidigt som jag fixar mig lite. Ska ut och busa med Emma och Stanley. Jag ska möta upp dem om mindre än en timme, så jag hinner inte skriva så mycket. Men Emma ville att jag skulle ta med min kamera, så de kanske kommer upp lite bilder sen. Fred ut.

nyduschad och nystädad


Tjo man! Har precis duschat och städat mitt rum. Trots att jag har typ två möbler som står mitt i rummet och bara tar plats egentligen så lyckas jag skita ner rummet ändå. Kläder på hela golvet, glas överallt och ja... Ni vet. Men nu är det städat och fint... Eller fint vettefan, så fint som det ska bli i alla fall.

Håller på att invänta ett samtal ifrån Emma och när jag fått det ska jag ta mig ner till ICA och möta upp henne och Caroline för att köpa godsaker till ikväll. Mys-tjej-moff-filmkväll på g. Miiicket fint.

onsdag

Godmorgon kompisar! Har precis vaknat, jag verkar ha vart populär inatt för jag har sju missade samtal... Ett är från pappa så jag ska ringa upp honom nu. Annars har jag inte mycket att säga denna morgon, haha. Jag ska ta på mig något, gå upp, käka frukost och sen städa upp i rummet. Tjejerna kommer ju till mig i eftermiddag/kväll för moffkväll... Mysigt.

En fin liten bild jag tagit på Caroline och Linnéa;

plan three

Hej! Har vart skitseg idag av någon konstig anledning... Kan vara detta väder som är boven. Tror det alltså. Hoppas på lite värme och sol nästa vecka då jag och ett gäng drar upp till stockholm i tre nätter för lite festligheter... Shit, va kul! Längtar!

Jag drog och tränade med Emma ett tag efter powernapen och nu i efterhand känns det jävligt skönt. Åt lite fisk när jag kom hem också... Har jag blivit nyttig? Nej.. Ska ha moffkväll med tjejerna imorgon. Första gången på hur länge som helst som bara vi fem är samlade utan pojkvänner. Mucho uppskattat!

Sitter just nu i sängen, nyduschad och lyssnar på Plan Three... Riktigt sköna såhär på kvällskvisten! Check it out;





norrköping


Hej mannar! Kom precis hem från norrköping. åkte dit med mamma runt ett tror jag. Det blev lite shopping och en lunch. Fint. Dock är jag väldigt trött nu och har en aning ont i magen, så ska ta en powernap på någon halvtimme och sedan hörde jag rykten om att en viss Emma vill träna... Jag bangar inte!

h&m home



Mitt rum är nu färdigmålat och helt vitt. Superfint! Nu är det bara möbler och småfix som saknas. Så jag håller på att kika på en massa inredningssidor. Bl.a. H&M home, finns faktiskt en hel del snygga saker... Längtar tills jag flyttar till en egen liten lägenhet och får inreda den helt själv... Grymt.

tisdag


Godmorgon kompisar. Tisdag idag, va? Dagarna bara springer förbi. Jag och mamma tänkte ta en sväng till norrköping idag för att kika på skor... Hoppas bara vi kommer iväg. Och sen ska vi se om jag kan få henne att beställa den där mobilen åt mig. Håll alla tummar ni har för mig ;) NU; Frukost.

nighty nighty


Har precis kommit hem. Gjort i ordning två ost/tomatmackor och nu ska jag kolla på smala Sussie. Hörs imorgon, nighty nighty.

xperia

Hejtja! Ligger i sängen just nu och har precis tränat. Skönt. Ska käka lite chicken nuggets och ris nu och sen ska jag iväg och träffa Emma en stund och få låna en film av henne... Smala Sussie, hoho.

Håller i alla fall på att få mamma att köpa en mobil till mig. Är skitsugen på en Sony Ericsson X10 och just nu ser det rätt ljust ut... Så imorgon kanske jag beställer den och då har jag en ny liten bebis hemma hos mig inom 2-3 dagar. Hoppas! Neheni, käk var det... Hörs sen.

Här är skönheten;

... lite mer

Förutom att jag dog lite när Emma tog hål i örat så kunde jag inte hålla fingrarna i styr, utan det blev lite shopping idag också. En väska från Åhléns och två par örhängen. Ett nagellack och en ny mascara också då. CheckCheckCheck;



regn

Nu ska jag ta mig till stan i regnet... Känns lite ovärt att ha duschat ;) haha. Vi hörs latero.

gäsp


Godmorgon! Nyvaken brud här alltså. Sitter och gäspar konstant och har lite smått panik träningspanik... Drömde att jag var på gymet och körde som fa-an, men vaknar upp i sängen och vill bara krypa ur skinnet... Uäk! Tror jag ska dra till gymet ikväll köra lika hårt som jag drömde... Fårhoppningsvis får jag med mig Emma.

Och påtal om Emma så ska jag glida ner till stan om en sisådär två timmar och möta upp henne. Hon ska ta hål i örat och jag behöver en ny mascara. Sen får vi se var vinden tar oss... Nu ska jag äta frukost i alla fall, kramkram.

jaeson ma ft bruno mars - love


Klicka på bilden.

käk och utehäng

Hej grappar. Är precis hemkommen. Hallen var ju såklart stängd(även fast den inte skulle de) när vi kom dit, så det var bara att vända och cykla in till stan igen. Där blev det käk på C&L och sedan hängde vi ute med lite folk och spelade gitarr och snackade skit. Mycket fint!

De andra drog hem till Linnéa nu, men jag känner mig inte helt ok... Är askonstig i huvudet. Så jag drog hemåt istället. Lär väl bli en filmkväll i min ensamthet eller liknande. Får sällskap av godispåsen i alla fall, hoho.

Gammal bild på min störda vän Felix och mig;

bowling

Fan så träligt väder det är ute alltså! Jag ligger verkligen och ruttnar om dagarna... Inte ok. Men idag bestämde vi oss för att göra någonting och det blev... Bowling, haha. Jag, Emma, och Felix ska gå loss i hallen. Det blir förmodligen lite käk och så där också.

Ska duscha av mig lite snabbt och sedan snöra på mig conversen och ta mig dit. Vi hörs sen! Såhär såg det ut senast jag bowlade;

shoppingen

pic 1 & 2(plus ett par leggings), H&M. Pic 3, Cubus.




Ringarna med... Tanten? på, Glitter. Ringarna med budskapen på, GT.


Gillar dem med buskapen som fan. De ska få pryda mitt lillfinger :)

morninglight


Hejhallå. Vaknade nyss av att telefonen ringde. Lika bra, så slipper jag sova bort hela dagen. Har ingenting vettigt att säga idag... Vet inte ens vad jag ska göra. Hänga lite med Caroline kanske. Nu ska jag käka frulle i alla fall. Muuumsy!

övertrött och uttråkad...




.... Är vad jag är just nu!

RSS 2.0