MÄ MÄ MÄ MANGE MÄ MÄ MÄ

Ska till Nyköping ikväll och rocka till Mange Makers med Maja, Stina och Cattis... Det lär bli fett! Ses vi?

turn the tide

AiluCrash och jag idag.
Igår drog jag, Maja och Carro till Nyköping för att ge ett par hjälpande händer åt våra duktiga UF-företagare Julia, Stina, Cattis och Andrea... Slutade väl i och för sig med att jag käkade mig spyfärdig på allt godis istället för att vara en hjälpande hand. Men jag lärde i alla fall ut hur hårt man ska trycka på bröstkorgen när... Nånting har hänt... till en söt gubbe. Mamma kom på den utormordentliga idén att vi ska käka pizza framför Let's Dance ikväll, men innan det ska jag bocka av ett träningspass med Maja. Vi ses.

studentpjucks

Har hittat mina studenpjucks! Hoppas på att de är sköna, går att rocka i osv...

vintage

→ Bilder
Hey buddies. Läget? Jag var uppe mordtidigt idag för att ha körlektion och just nu sitter jag på praktiken med träningsvärk i röva - Efter en lång sovmorgon igår gick jag och Maja en promenad i eftermiddagssolen och i och med det så välkomnade jag våren med ett par nya skavsår. Som plåster på såren så får jag faktiskt ett par nya, väldigt välbehövliga träningsskor idag... Men de lär väl locka till sig ett och annat skavsår dem också. Ikväll ska jag softa! Käka fruktsallad och tare ball.

thank god it's friday

Det blir automatiskt ett leende på mina läppar när det är så fint väder. Och att det förmodligen kommer bli en riktigt fet utgång ikväll med Maja och Felicia hjälper till en del också! Sitter i mitt lilla kontor på praktiken och leker i InDesign, har gjort klart min uppgift så inväntar lunch, ska ut och ta en promenad på stan och lämna lite paket till diverse affärer. Vi ses!

one way or another

Copyright We♥it

måndag v12

Hej vänner! Hade en treeevlig kväll i lördags som avslutades ganska tidigt hemma hos mig med Felicia som sovpartner. Mådde som jag förtjänade hela söndagen, men ryckte upp mig framåt kvällen för att lira Bingo samt kolla på TV med några girls. Det är ju ultimata tv-kvällen på söndagar! Bingolotto-Kontoret-TimeOut-BigBrother. Grejer! Nu sitter jag och glor på praktiken, ska läsa lite trafikteori och sen får jag gå hem tror jag... Haha värt.

heart

Låg hemma och bockade av film efter film efter film igår. Fick sällskap av Felicia och Maja senare på kvällen, men vi satt mest och frös i soffan framför bb. Trött dag. Idag har jag vaknat upp med världens bästa humör, har duschat, börjat kolla på första säsongen av sex and the city och nu ska jag ta en nap innan det är dags att börja fixa mig inför kvällen. Vi börjar hos Julia, sen ska vi till Matte och sen...? Det visar sig. Ha en bra kväll!

it's a mystery why i can't stop thinking of you


tonights playlist



crochet

Flängde runt på Norrköpings gator med Maja, Felicia och Madicken tidigare idag. Fick med mig två söta klänningar från GT och H&M. Den vita är lite förstor men det blev snyggt med ett bälte i midjan! Ikväll har jag övningskört och ätit mammas nybakta bullar, bästa.

stop

Hej! Har gått in i min 4v praktikperiod +lov 1v. Perfekt för skoltrötta mig. Att jag just nu inte har så mycket att göra förutom att vara springpojke gör att jag hinner plugga lite på trafikteorin, men vet inte om det var pluggandet eller att inte ha så mycket att göra som gjorde att jag blev paniktrött och har i princip sovit sedan 1530(!) igår till i eftermiddag idag. Jag kom hem och la mig i sängen med ytterkläder och skor, somnade på två snabba. Sjukt. Ikväll fick McDonalds mat, Maja, Stina, Felicia och Julia göra mig pigga... Ligger dock helt utslagen i sängen nu. Godnatt!

Basics

Hej! Var uppe tidigt idag och övningskörde runt mamma i stan för att hon hade ett par ärenden att fixa och jag haffade två baströjor för cirka 140 spänn! Värt. Krisar klädvalet ikväll blir det den vita +röda läppar. Fest ikväll!!

 


raise your weapon

Jag köpte en Deadmau5 biljett igår. Jag och Stina triggade igång varandra för mycket och det slutade med att vi nu har en varsin biljett i vår ägo. Fan så fet helg de kommer bli!! Fredag - mösspåtagning. Lördag - Stockholm, Deadmau5. Kom nu sommaren! Annars då... Ligger i sängen och lyssnar på musik, har precis slagit upp ögonen typ. Jobbar hemifrån idag så lär vara bänkad framför datorn hela dagen. NU: Frukost.

come to mama


blessed

Grejen är att jag fortfarande får gåshud, spratter i kroppen och gud vet vad när jag tänker tillbaka på i lördags när vi stod mitt i folkhavet och mådde så jävla bra åt Tim Bergling. Det var mäktigt och så jävla kul och fett och bäst och jag vill dit igen. Nu! Vill känna den där kicken igen när han kom ut på scen, bokar snart Deadmau5 till andra juni tror jag. Någon som är på?! Anyhow... Fick inte mycket sömn den här helgen så imorse när jag skulle iväg till skolan började jag böla för att jag var så trött. SKOLTRÖTT på RIKTIGT efter tolv år och jag bryr mig knappt om jag får den där lilla anmärkningen att jag är 10 minuter försen, börjar plugga natten innan prov och redovisningar och jag blir nöjd när jag får ett G? 2 cool 4 school. Not.

stockholm/avicii

Va mysigt jag hade det igår! Vi drack vin, åt mat och mådde gott. Om några timmar har jag förhoppningsvis hämtat ut min biljett och sitter i en bil med fyra tjejer och förmodligen avicii i högtalarna. Vi ska upp till Stockholm och vi lär ju landa hos Stinas bror på eftermiddagen någon gång. Kommer bli asfett ikväll, om det inte blir inställt som igår! :)

birthday dinner

Halloj! Helg, va skönt. Ikväll ska jag ut till skogen för att gå på födelsedagsmiddag, dela ut lite presenter och mysa med gänget. Tvillingarna fyller 19 barre... ♥ Ha en mysig kväll, de kommer jag ha!

student 2012

Jävlar vad tiden går! Stanna upp lite. Fick hem min efterlängtade studentmössa idag... Varför den var efterlängtad vet jag inte, kommer ju inte använda den än på några månader. Men nu börjar det bli på riktigt, kul! Redan fredag imorgon och jag hoppas på att få tid hos fabror doktor ännu än gång för att kolla diverse saker... Hoppas ännu mer att jag slipper religonsprovet vi har imorgon för jag har inte ens slagit upp boken. Kan inte göra det heller för den ligger gömd långt bak i mitt skåp... I skolan. Shit happens. Ikväll har jag hängt med lite tjejer framför BigBrother och helgen kommer slå i taket! Avicii på lördag bl.a. Fett!

RSS 2.0