fredag


Godmorgon! Jag vaknade helt utvilad klockan nio imorse och har haft skittråkigt sen dess. Haha. Åkt och lämnat en salva hos Felicia och lockat mitt hår har jag gjort som tidsfördriv. Klockan ett jag ska luncha med några tjejer och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda.. Det är skitväder som vanligt.

knits

Jag och mamma kom precis innanför dörren när det började tokregna. Nu ligger jag i soffan och myser, lyssnar på regnet och åskan(sjuk åska btw) framför Simpsons, grejer. Vi har vart och gjort Norrköping... Fick med mig massa fint hem. Det bästa var väl mina två par skor... Och alla stickade tröjor.. Köpte trosor för halva svenska befolkningen också, haha. Nu ska jag klä mig i myskläder och göra ingenting tills jag hittar på något bättre! Puss.

Monki 400:- Har på mig den nu, haha.

bio och middag


Bra dag idag. Har blivit ompysslad hos frisören, klippte bort mina slitna toppar och färgade dit en utväxt. Ombre. Är nöjd men mycket vill ha mer så jag är sugen på en sådan som syns liiite mer. Ikväll bilade jag iväg och hämtade tre girlies för lite bio- och middagsmys. Snabba cash såg vi och på Olympos käkade vi, det satt fint! Nu ska jag kolla på ett avsnitt av OTH och sedan sova, imorgon är det dags för some serious shopping ;)

relax


Jag har vart nere i badrummet i minst två timmar, bara legat och bubblat med ansiktsmask, lyssnat på musik och läst en bok. Tänkt. Avslappnande. Nu ska jag fortsätta kvällen i samma spår men i sängen med min katt och One tree hill. Gillar sånahär kvällar.
 

heaven on earth

Eftersom det är så höstkallt nu mera så har jag bytt ut sommartäcket till ett duntäcke. Fan det är ju heaven on earth att ligga och prassla i det här = svårt att gå upp ur sängen på mornarna. Men jag har i alla fall fått i två knäckemackor framför Vampire Diaries och ska ta en promenad till gymmet snart... Eller så väntar jag tills bilen kommer hem, haha. Ha det gott, puss.  

just another monday

Hej! sitter på golvet i mitt rum som för första gången på länge inte är fyllt med kläder och skor, lyssnar på Oskar Linnros och kollar igenom mina presenter jag fick på studentdagen... Fan va bra det känns att inte ha börjat skolan igen! Slippa ångesten, haha. Nu vill jag bara dra här ifrån Katrineholm och börja mitt liv, var på arbetsintervju i Göteborg i början av Augusti om jag minns rätt och det är där jag vill bo, där jag ska bo... Någongång! Nu kan jag dra vart som typ.. Vill bara ha kul!!! och ha massa cash ;)

klädnoja

Hösten är här, yiha. Gick till jobbet imorse klockan halv åtta och kom dit lika blöt som en hund... Varför man nu gör den jämförelsen. Efter jobbet gick jag och tittade på Maja och gänget när de kämpade med flytten(fikade), jag gick mest runt och kikade in nya lyan... Tyckte att jag jobbat tillräckligt för idag!
 
Annars då? Typ en gång om året, om ens det, så får jag för mig att jag ska städa och rensa garderoben... Slutar alltid med att jag aldrig slänger/ger bort något för "det här kommer jag nog vilja använda någon gång" även fast jag hade plagget när jag var 13-14 år. Men i år ska jag göra mer plats för en ny höstgarderob(shoppa på torsdag woho!!) så vänninor, hojta om ni vill komma och kolla igenom skrothögen av kläder, ligger endel godingar där i också faktiskt.
 
Fördel: Man hittar bortglömda nygamla kläder, typ som den här kjolen (y)

hot damn

Boots ala mina i höst. That's for sure.

RSS 2.0