Great morning

Att vakna med sol i facet var uppskattat! Fönstersolade benen lite innan jag gick upp och gjorde en frukost på chai latte, apelsinjuice och körsbärsyoggi. Bra blandning! Haha. Ska snart ge mig ut på en promenad och samtidigt rasta kameran lite. Ha det fint!


inspiration

Foton; Weheartit
Jävlar vad jag är sugen på vår. Och sommar! Det där med att bli brun, fräsch, inspireras, ha nakna ben och få klä sig snyggt är efterlängtat. Snart mars så det går fort.

The break up

Jag och mamma tog en tur med bilen och kom hem lagom till att filmen the break up började med plockgodis, mango och läsk! Imorgon ska vi åka till Örebro för att shoppa loss på IKEA och diverse affärer. Sen framåt eftermiddagen blir det några andra ärenden. Vi ses, puss.


gt spring 2012

Foton; Angelica.
Det känns som att man ska spara sista slantarna och gå loss på Ginas vårkollektion när den kommer ut. Ser framemot dipdye, gult, nitar, virkat och söndertrashat. High five Gina Tricot!

fake fur

image description
image description
Oj vad glad jag blev när det låg ett paket på min säng när jag kom hem. Min pälsjacka(fake såklart) har kommit!! Nedsatt från över tusenlappen till cirka 500kr från bästa Asos. Kap!

vårkänslor

HEJ! Sitter i sängen med solen i ryggen, lyssnar på björnstammen och har det gött. Vilken dag va? Värsta solen. Var uppe tidigt imorse och körde bil med Urban. Sen tog jag en promenad och började svettas(!) lagom tills Stina kom och hämtade upp mig för ett pass på Friskhuset. V gjorde ett par ärenden efter det och sedan tog vi svettiga och goa en lunch på Coffé... Visst mår man så mycket bättre när det är SOL ute??? Okej att man blir blek som snö, Men! Vårkänslor.

pokerface

Hej! Bra helg faktiskt. Jag och några partysugna tjejer började med poker hemma hos Julia innan vi drog vidare till Skoog och för att sedan avsluta hos Magnus... Eller avsluta och avsluta, jag avslutade väl i min säng med ett glas vatten tillslut! Igår hängde jag lite med Felicia och sen myste jag med Stina på kvällen. Vi lirade Bingolotto med hennes föräldrar och kollade på BigBrother. Nu ska jag kila över till grannkatten så att han får lite mat! Ha det fint. Puss!

hey I heard your were a wild one

Tja! Jävlar vad jag pluggat den här veckan. Bockade av de två största redovisningarna i torsdags, så det är skönt att i stort sätt vara pluggfri hela sportlovet. Igårkväll käkade jag middag med lite tjejer, men drog hem straxt därefter för att magen sa till! Och ikväll ska jag nog ut och slira med ett gäng.

alla hjärtans dag

Halloj vännor! Hade världens lugnaste helg som bestod av plugg, övningskörning och häng med vänner. Igår började sista veckan innan lovet och den spenderade jag i skolan innan jag och Stina åkte hem till mig och käkade godis framför Paradise Hotel. På kvällen tränade jag med tjejerna. Alla hjärtans dag idag och den ska jag spendera med forever alone 1 och 2. Jag får stå för 3. Vi ska äta middag och mysa! Den ni ♥

is it friday yet?

Tja! Nu är jag en vecka närmre de där efterlängtade lilla kortet. Haft en intensiv och rolig vecka på körskolan som avslutades nyss med riskettan. Kom precis hem och livnär mig på hostmedicin, nässpray och läskiga halstabletter... I alla fall tills ikväll då jag ska till Jullan och käka gott. Har hostat i över en månad nu men blev apförkyld i veckan, antar att en viss Caroline har en del med det att göra. NU: Prison Break.

#instagram

Har blivit en trogen vän till vårt fina Instagram! Lägger upp bilder stup i kvarten... Okej, inte direkt. Men nästan! Följ mig på sarahankarstrand. Kram!

shorts

Shorts to die for. Klart jag är med och tävlar här! Annars då? Ny veckan och all fokus what so ever kommer att ligga på körkortsteori då jag har 3.5 timmars teorilektion på kvällarna måndag-torsdag och riskettan på fredag. Skönt att sätta igång!

helgen

Tjääännare! Läget? Jag blev så frustrerad sen förra inlägget så har inte kikat in här på ett tag. Och vad har hänt? Jo, det har vart helg. I fredags hamnade jag på Puls i norrköping med ett gäng busskompisar och jag landade inte här hemma i sängen förrän vid halv fem på morgonen med Cattis som sovpartner. Fick inte många timmars sömn utan, men vaknade och mådde oförskämt bra. Stannade hemma hela lördagen, fick lite gäster och vi käkade världens godaste kräftsoppa innan jag bänkade mig framför Melodifestivalen. Heja Loreen och Dead by April!! Idag har jag intagit kinamat för halva svenska befolkningen med 20 andra matvrak för att fira min fina mormor som fyller år idag. Annars har jag lirat Bingolotto med ett par tjajor! Standard.

ett stycke kärlek

Går in på H&M i hopp om något nytt och snyggt att vila ögonen på. Gick in på skor och det blev kärlek vid första ögonkastet... Ner i shoppingbagen och ska betala nuuu. Dessa kommer jag bo i. Herregud.
UPDATE: Fan e grejen!!!! Ska betala och då ba; neee slutsåld. Fuck off.

läget?

Hej! Mellan snorig näsa, ett fucked up huvud och gud vet vad så tar jag en paus och uppdaterar läget! Sitter i sängen och kikar på Prison Break, bra skit... Ska snart ta mig en lång, varm, skön, behövande(ah ni fattar grejen) dusch innan jag ska möta upp Maja. Vi ska ner på stan och fixa lite innan vi tar bussen hem till Carro där jag antar att hon och Felicia väntar. Vi ska ha en rejäl pluggdag och göra siiicklingsallad. Ikväll ska jag övningsköra och trotsa min underliga kropp, har bokat in tre pass på friskhuset. Hejaheja!

RSS 2.0