pensionärsvarning

Flera gånger den här månaden har jag fått höra att jag har pensionärsvarning, typ två-tre gånger... För jag köper trisslotter, vaknar tidigt och så där. Jag har alltid vart morgonpigg och relativt kvällspigg också.. Men herregud vad jag blev påverkad av när vi vred tillbaka klockan i söndags. Klockan 20.00 är jag dödstrött och vill inget annat än att sova. I måndags satte jag klockan på 21.00 för jag ville se ensam mamma söker, men jag hade stängt av det i sömnen. Haha kom igen... Där har vi varningen!  
 

snicksnack

Note to self: Färga aldrig håret mörkt igen, du passar inte i det. Det får bära eller brista tänkte jag när jag färgade håret själv och hemma idag. Efter två försök(och lite trotsgråt) med att få igenom alla slingor i hättan märkte mamma mina frustrerande suckar och stamp i golven så hon tog över och satt i en timma och drog ur slingor medans jag dog av smärta. Otroligt håröm... Hade rena rama turen så jag är varken fläckig, randig eller orange nu. Hade jag blivit det så hade jag bara sagt att jag går all in på halloweenkostymen till på lördag. Ska vara något slags kattdjur. Eller nåt.
 
Ikväll har jag tränat, spa:at med mig själv(bastu, bubbelbad, ansiktsmask osv), käkat middag i sängen och soooftat. Ska fortsätta med det. Vi hörs peeps. Här är resultatet på håret, fast med igfilter:
 

torsdag

Hej peeps! Igår lämnde jag och maja av mamma, Thomas och William i Spaninen... Tänkte jag skriva... Men till flygplatsen i alla fall. Sen kom tjejerna över så jag bjöd på mat och sedan glodde vi på tv i någon timma. Ska hoppa in i duschen nu och sedan ska jag bila till pappa... Sleepover!!!! Haha.

peekabo

Nyvaken brutta.
Godmorgon! Har precis käkat frukost och kollat på nya avsnittet av The Vampire Diaries. Finally!! Som jag längtat. Ska strax dra mig ur sängen och städa upp lite i rummet, sen blir det en promenad! Senare idag ska jag träna med Felicia och Stina och ikväll är det middag med tjejerna som gäller. Thank god it's friday.

2012-10-11

Hojthojt! Jag ligger en dag före den här veckan, i måndags kändes det som tisdag, i tisdags som onsdag osv...  Har i alla fall hängt med vänner och familj den här veckan, fokuserat på att må bra och sånt där. Igårkväll hängde jag med tjejerna och kom hem rätt sent, ingen bra kombo att jag vaknade tidigt idag så jag lär väl slockna snart igen. Senare idag ska jag till brorsan och fira hans födelsedag, 23 barre.

 


stockholmsbo

Hej! Igår vaknade jag med en huvudvärk som var lika tung som den värsta bakfyllan ni kan tänka er. Antar att det beror på att jag är lite halvkrasslig och det var fullt fart i Stockholm hela dagen i fredags, vi kom inte hem förrän sent på kvällen då vi åkte lite fel i lite för mörkt och i lite för dimmigt. Var i alla fall hemma hela dagen och låg i sängen tills på kvällen då det var familytime. Brorsan kom över och så käka vi tacos, försökte lära mamma hur sin nya Iphone fungerar och sånt där.
 
Lägenheten i Stockholm blev jag posetivt överraskad över och jag tror att det kommer bli hur bra som helst med lite nya möbler, gardiner och andra små touchar. I början av november blir jag och Felicia stockholmsbor :D
 
Jag och min vän Julianna. Happy times!

stockholm

Hejhopp! Fredag idag och jag mår hyfsat bra i halsen och lungorna. Yiha! Jag ska snart sticka och hämta Jullans bil sen ska jag och Felicia till Stockholm och kolla in vår nya lya, fira Elin och sånt. Fett! Ses.
 

sparkle

När man väl är igång och slösar pengar så finns det inget stop, det kliar för mycket i fingrarna.. Blev precis ägare till 17st ringar och en glittrig kjol som jag hoppas sitter lite lösare än vad det ser ut som. Från H&M!
 

nya dojor

Var i Norrköping för någon vecka sen på jakt efter ett par vinterdojor, men som vanligt när man är ute efter något så hittar man det inte utan kommer hem med sånt man inte ens behöver. Typ ett par skitsnygga högklackade pjucks och ett par stövlar(som man sen kommer på att "nej, det här är inte alls min stil" och ger de till mamma istället). Men efter lite surfande på internet kom jag åt de här kängorna. Det står att de är varmfodrade så hoppas dem håller värmen i vinter! Din sko, 500 spänn ish.


Halmstad

Hej kompisar! Long time no see. I helgen var nästan hela gänget nere i Halmstad och hälsade på vår vän Cattis som flyttat dit och börjat plugga. Vi festade, hängde på stan, träffa nytt folk, kramades och myste. Lagom tills vi skulle åka hem blev det andra världskriget i min hals och sen dess har jag typ legat i sängen och tyckt synd om mig själv.
 
Igårkväll var första gången jag lämnade huset sen i söndagskväll. Jag mötte upp Felicia på bion, vi kollade på Hamilton och sedan satte vi oss på Sultans och snacka om... Allt typ. Sjukt kul att vi troligen blir sambos inom en månad. Äntligen börjar det hända saker! Har sökt en högskola också. Håll tummarna.
 
Ockuperade hela Cattis vardagsrum.

RSS 2.0