tonight

God kväll! Sitter framför tvn och pinar i mig te. Har aldrig gillat det och kommer nog aldrig att börja gilla det, men jag är sugen på något varmt och eftersom att jag har hookat fast vid att vara lite nyttigare nu på sistonde så vill jag inte bunkra upp med varm choklad och grädde även fast mina smaklökar skriker efter det.
 
Har vart otroligt trött idag och har mest legat i soffan och sovit efter att jag och mamma drog en vända med kavlarna och gav liv till ett par pepparkakor. Mysigt värre. Ska fortsätta att pina i mig teet nu. Puss!

kiss me like you wanna be loved

Heeej kompisar!! Ligger på mage i sängen och lyssnar på bästa Ed Sheeran, försöker komma in i ett sömnmood men det verkar inte riktigt vara mig grej ikväll... Vad har jag gjort de senaste veckorna då? Jobbat, bio, fest, skönt häng med vännerna, tränat, firat Maja, målat naglarna och lockat håret... Det gamla vanliga ni vet. Slänger in lite bilder från Instagram(där jag håller till, flera gånger om dagen, @sarahankarstrand).
 
Käkat en del också som ni ser ;) Värsta recepeten på fitspooration.blogg.se. In och kika!!

saturday

Igår var det lugnt så idag ska vi dra till Kim och bli bjudna på tre rätters innan vi drar vidare och dricker lite gott. Kul!!! Nu ska jag hoppa in i garderoben och leta efter kläder, haha. Ha det fint!

fredag

Hejhej godmorgon! Sitter nyvaken framför tvn och slevar i mig lite yoggi, vaknade dock med jordens huvudvärk och eftersom jag och Felicia alltid glömmer att köpa Ipren när vi är och handlar så får en dusch och lite mer sömn bli mitt botemedel. Idag händer det inte mycket mer än att vi ska få vår tvättmaskin installerad och lite andra grejer fixade och sedan blir det nog en lugn kväll här i vår mysiga lilla lya, god mat och film! :)

hello

Hejhopp! Nu glider jag iväg till huvudstaden. Sagt hejdå till mina katter. Hehe, puss.

stockholm

Hej! Igår låg jag i ett kolsvart rum mest hela dagen och glodde på serier. Måndag antar jag. Idag har jag tränat, vart på promenad och packat ner lite grejer i min gigantiska väska som jag ska ta med till Stockholm imorgon. Ska dit på kortvisit i någon vecka eller så och prova på lägenheten och sambolivet med Felicia.
 
Min frukost imorse. Var så gott att jag var tvungen att göra en till lunch också.

living dead

Halloj! Halloweenfesten i lördags var skinkul. Jag fick agera make up artist och sminkade en zombie, en djävul, en batwoman och en The Mask. Och en katt(mig själv). Kvällen satte sina spår så igår gick jag runt som en living dead mest hela dagen tills jag var tvungen att rycka upp mig och jobba ett kvällspass. Idag ska jag packa ner lite grejer som jag ska ta med till lägenheten och Felicia uppe i Stockholm och sen ska jag bestämma en date med antingen min far, min mor eller ett tåg som ska få ta mig upp.
 

diamonds

 
I bilen påväg hem efter en tripp till Eskilstuna i onsdags bestämde vi oss för att dra ut dansa lite på kvällen, det resulterade att jag låg i sängen hela dagen igår med ett huvud som skrek alvedoooooon. Men jag fick snällt dra mig upp på kvällen för att sticka till fina Felicia(blivande sambo, woho) och fira henne. 19 barre, fett... Hon fick en roadtrip till Oxelösund och Boda Borg av oss. Hur kul? haha :D
 
Annars då? Jag ska sticka till jobbet och jobba ett mördarpass snart och när jag kommer hem lär jag antagligen däcka i sängen first thing. Imorgon ska vi till Nyköping på Halloweenfest och efter ett jobbpass på söndag blir jag så gott som stockholmare... På halvtid, nu i början i alla fall. Spännande!!!  

RSS 2.0