minusgrader

Endast minusgrader både ute och inne tror jag. Ligger ihop krupen under täcket och glor på serier i väntan på maten. Efter det blir det ett dopp i bubbelbadet tror jag, skulle sitta fint. Orkar inte göra något när det är såhär kallt! Vill bara ligga i sängen.

canon eos 500d


Åh, vad jag vill ha den här!!!

tuesday randoms by me





övertrött


Godmorgon! Längesen jag var såhär trött som jag är just nu alltså. Sitter typ och håller upp ögonlocken som förövrigt har gått och blivit lite halvt svullna och kliat/svidit sönder den senaste veckan. Alltid ska det vara något, haha. Ska snabbt hoppa in och ut i duschen och sen dra iväg till skolan. Börjar dagen med historia........

black book


I like it alot.

pistols

Halloj! Apkallt ute. -10 grader är inte normalt mitt på dagen och inte okej över huvudtaget. Blev bara en snabb visit på stan med Caroline, men räksalladen hann vi med i alla fall. Gick in på JC och kom ut några örhängen rikare också. Check it out;


be stupid!

Hey! Ska dra på mig första bästa klädsel och sen dra ner till stan med Caroline. Räksallad och julklappar är vad som ska prioriteras! Kolla in den här grymma kampanjen(den är rätt gammal, jag vet) ba, jag älskar den;  


BE STUPID! DIESEL.

första advent


Vårt svar på första advents-mys i år är myskläder, två filmer, chips, dipp, godis och cola. Vi har inte ens tänt adventsljusstaken än. Haha, ohyeah. Ska väl tända den nu och gå in på andra filmen. Gangster heter den.

new in




Lite mörka bilder. Men två av mina senaste inköp. Skorna beställde jag från H&M, en kappa också, men den skickade jag tillbaka och kom hem med de nedre skorna, en ny kappa, ett par byxor och lite annat smått och gott igår.

use somebody

Hej! Fick med mig några kassar hem från Norrköping igår. Dock inga julklappar. Kan visa vad jag fick med mig hem lite senare. När vi var hemkomna från Norrköping igår, så satte jag igång att färga håret och sedan fixa till mig lite för att dra och kolla på Zombie Slam. Drog dock rätt tidigt hem och då ville mamma färga håret, så jag slängde i en hårfärg på henne också. Nu ska jag hoppa in i duschen och sånt där. Puss!


julklapps inhandling


Hejfan! Glömde bort bloggen lite i dessa sköna dagar jag har haft. I torsdags var jag och mamma ensamma hemma hela dagen och natten, så vi tände hela huset med ljus, åt Mc Donald's mat och kollade på film. Mysigt. Igår kom jag hem från skolan och toksomnade i några timmar, konstaterade sen att kvällen skulle spenderas hemma. Vilket den gjorde också, i mammas stora säng med idoltittande, godis och dipp med chips. Gött!

Idag är det lördag och jag har precis hoppat ur duschen. Ska fixa till mig lite och sedan styr bilen mot Norrköping för shopping och förhoppningsvis lite julklapps inhandling. Ikväll är tjejerna sugna på utgång och jag med, så vi får se hur det blir med det. Nu ska jag försöka hitta något att klä på mig. Vi hörs sen, kram.

80-talet

Nu lunch! Och sen ska jag fota en 80-tals konsert, grymt.

Godmorgon torsdag!



welcome to paradise

Hey yo! Har bara legat och degat i sängen idag alltså. Men ska snart dra mig upp och sätta mig i tv-soffan i stället. Paradise hotel om någon minut... Sjukt tråkigt program, men har jag börjat kolla så måste jag forsätta. Måste sluta nu. Fred.

Juste, kolla vilka schyssta skor jag lyckades flirta till mig som julklapp;

style by tyra


Ringfantast som jag är. Damn va snyggt!

onsdag


Hej vännör! Fick sluta tidigare idag. tre timmar och fyrtiofem minuter, så skönt. Tänkte smälla i mig lite rester från kycklingsalladen igår och kolla på One tree hill. Sen ska jag plugga svenska och engelska. Hörs senare, hejhej.

dance baby


En kycklingsallad på detta sen drar jag iväg och dansar. Puss.

written in the stars, a million miles away



school

Halloj! Softar i skolan. Slutar om kvart, för vi fick sluta någon timme tidigare. Då ska jag ta mig hem i snöstormen och sedan käka lite... Var apäcklig mat i skolan. Ikväll blir det dans!

raise your glass



snowflakes


Har det inte snöat konstant nu i snart tre dagar? Jag tror fan det. Mysigt, men jobbigt när man knallar iväg till skolan och bli dyngsur. Hoppas det ligger kvar till söndag, första advent, då man börjar julpyssla lite. Anyways, har precis hoppat upp ur sängen och ska väl dra in i duschen som vanligt... Eller ne, frukost först! Vi hörs sen, kompisar. Puss och puss.


a sunray hits your face


Jag av Emma.

I fly with my own wings


Ska nog skaffa mig en egen liten fågel på min handled.
Inspiration.

fil och müsli


Tjatja! Sitter skräddare på golvet och käkar fil och müsli, bra skit. Det är helt sjukt vad skoltrött jag är nowadays. Enda andledningen jag ens kommer på tanken att gå upp ur sängen på morgonen är för att träffa mina cp-underbara vänner och för att jag vill ha en framtid. Typ. Lite för att det är så skönt att duscha varmt och länge på morgonen också. Hemstudie dag på måndag i alla fall... Skönt sörru.

Jag tänkte äta lite mer på min fil nu och sedan vid sju sticker jag iväg och pumpar på gymet med Emma. Gött!

new coat and shoes


Beställde hem en ny kappa och ett par apbilliga skor för några dagar sen. 175kr för ett par schyssta pjucks. Inte illa pinkat!

the pretty reckless

Tja! Tiden går så fort och nu är jag här igen och knappar på tangenterna. Börjar dagen med lite skön musik och en god frukost innan jag knallar iväg till skolan. Ha en bra start på vecka 47... Fem veckor kvar på året, va? Sjukt.






Pics here

.

Skiter i detta ett tag. Vi hörs när vi hörs, kram.

onsdag


Godmorgon! Jag går som en jag vet inte vad just nu, har sån fruktansvärd träningsvärk. Var iväg på gymmet i måndags och drog på mig den. Har vart lite frånvarande i bloggen, igen, men jag har bara gjort det vanliga ni vet... Dansat, skolan och ätit. Haha. Snart dags att knalla iväg till skolan, ska bara få i mig lite frukost. Ha en bra dag, puss.

pappas dag


Love you.

wazzup!


Hejhejhej! Hur är läget? Var ett tag sen, en vecka exakt om jag inte misstar mig. Det har kommit snö, det har försvunnit snö, jag har bara softat mig igenom skoldagarna, umgåtts med vänner, festat, umgåtts lite mer med vännerna, dansat, ätit och sovit. Det är nice! Sitter just nu i sängen, men har vart uppe ett tag och myst runt lite. Var meningen att jag skulle till norrpan och hänga lite med min far, på farsdag, men jag har lite att stå i - plugga. Och städa. Lär ta hela dagen. Lika bra att sätta igång. Vi hörs sen, kompisar. xx!

ett jordsnurr



Godmorgon! Jag ska straxt kila ner till stan och köpa en present till krabaten på bilderna sen tar jag en plats på tåget som styr mot Norrköping. Ha en trevlig dag, för det ska jag ha. Puss och kram.


hemmakväll


Halloj! Det blev en hemmakväll med en förkyld mamma ikväll. Jag har stått och lagat hamburgare och sedan har vi myst med godis och sånt. Började dock plugga vid sju någongång och har fortfarande lite kvar att göra, så det var väl i för sig bra att jag är hemma ikväll. Imorgon ska jag ta tåget till pappa i Norrpan och fira lillebrorsan som blir ett helt jordsnurr på måndag. Mysigt! Nu ska jag kolla på film eller typ... Sova. Natti!

asos


Kass bild på en snygg klänning! Fick hem denna och en present till Fredrik från Asos igår. Den är skitsnygg på framsidan, men lite förstor så jag flashar för mycket för att ni ska få se, hehe. Men det ska jag nog kunna ordna på något sätt! Asos vare!

äta!


Godmorgon. Igårkväll åkte jag och Caroline till Forssjö för att mysa lite med saknade Linnéa. Vi åt gott, kollade på Idol och lite halvt på en film. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska typ... Äta tror jag. Men ikväll ryktades det om att käka ute och roligheter. Vi får se hur det blir med det! Nu ska jag... Äta.

slutkörd


Har dansat arslet av mig med Bling It Up. Skitkul och nu är jag slutkörd. Kom och dansa med oss på kvarnen nästa fredag, vettja! 15.30, be there.

bling it up


Tandläkarbesöket gick bra! Slapp dock inte min bettskena, utan jag fick en ny. Aja, nu ska jag och mitt halvlockiga hår som jag fixade förut för att jag hade så tråkigt dra iväg och dansa. Ska möta upp Caroline och sen kör vi. Ohjäää. Ikväll får jag finbesök av mina tjejer!

tandläkaren


Godmörgen! Ska dra mig upp ur sängen snart och slänga i mig lite frukost, sen ska jag snöra på mig conversen och dra iväg till tandläkaren. Hoppas jag slipper min natt-tandställning!

mysigt


Hejhallå! Drog iväg och handlade med mamma förut, så nu är kylskåpet lite inte lika tomt. Frukost och lunch till mig imorgon i alla fall. Ska upp tidigt imorgon och ta mig till tandläkaren, sen får vi se vad fredagen har att erbjuda... Nu ska jag tända ljus, lyssna på Daniel och läsa en tidning. Mysigt.

förlåt för att jag aldrig sagt förlåt


Njuter fortfarande av skivan och håller på att fixa lite lunch... Lite svårt dock eftersom kylskåpet i princip är helt tomt. Men med lite fantasi så går allt. Spaghetti, bacon och ketchup har jag plockat fram än så länge. Så får vi se vad blir! Hörs sen, kram.

svart, vitt och allt däremellan


Nu är jag hemma igen, med Daniels nya album med mig. Eller har vart det ett tag och jag håller på att lyssna igenom de nu. Jag. Dör. Vad. Bra. Det. Är. Dööör! Sitter med ett leende på läpparna genom varje låt. Grym skiva!

torsdag

Godmorgon! Torsdag idag, galet vad snabbt det går. På måndag vistas jag i skolan igen för första gången på en månad. En på tok för snabb månad. Men snart är det jul! Haha. Aja, jag är i full gång att fixa mig lite, dansandes till Lars Winnerbäck. Ska ner på stan igen och köpa en eller två roliga saker. Daniel Adams-ray skiva är en utav dem. Yäy!

Här är tre utav mina senaste inköp, in love with the shoes;


hälsogymet


Sticker iväg till gymet för första gången på en lång, lång tid.

såpbubblor

Tjena! Kom precis hem från en runda på stan. Skulle fixa några grejer, så passade på att gå runt i affärerna också. Fick med mig nödvändiga saker som strumpbyxor, nytt smink och sånt där. Två snygga ringar också(kan visa sen) och en present till mamma för att hon har gett mig så mycket den senaste tiden. Så nu ska jag slå in lite paket. Har presenter till Fredrik också... En månad försent, men bättre sent än aldrig. Sen ska jag städa rummet, hörs efter det. Kram!

Två sköna från gamla, bästa Snook;


baguett


Hejhopp! Sitter skräddare i mammas stora, sköna säng och kikar på tv. Mamma är iväg och handlar frukost mig, en baguett och kyckling/curryröra beställde jag hem. Mums. Ska njuta av det ett litet tag och sedan ska jag sätta igång med matten. Har ett prov att lämna in idag. Shit, helt glömt bort, haha. Men kollade igenom det igår natt och det såg rätt enkelt ut. Går nog bra! Nu kom mami hem... Hörs sen, kram.

karatekid


Halloj! Har spenderat första lovdagen med att ligga i sängen och kolla på dansfilmer, heeela dagen. Men ska snart dra tummen ur och fräscha till mig lite. Ska styra cykeln som karatedojon och ställa upp som fotograf till Felix. Lär bli lite halvcoola bilder!

RSS 2.0