Plugg och rosé

image description

Har pluggat hela dagen!! Gjort klart en bokrecension på engelska, en text på engelska och en tresidig uppsats om organhandel... Tror ni jag mått bra eller? Inte direkt. Nu kopplar jag av med ett glas rosé och musik...

 

 


six: A.M. - Skin

Hej! Har haft magknip sen igårkväll så jag fick dra hem från skolan och göra religonen hemifrån istället... Men har mest legat i sängen och sovit. Varvat mellan att kollat på Familjen Kardashian och legat i fosterställning typ. Men jag är pepp på livet endå, mösspåtagning på torsdag och Stockholm/deadmau5/fest/häng hela helgen för fan! Gött.

prom 2012

Anna, min klänning är uppsydd av min moster! :)
Var på bal i lördags! Oh vilken dag!! Förutom att jag fick öl över hela klänningen typ precis innan vi skulle kliva ur bilen, men efter lite gråt, panik och hjälp av världens bästa vänner så var jag fit for fight igen... Med en något skitigare klänning, men vad gör det? Mamma sprang runt med William på armen så hann inte ta så mycket bilder, men får hoppas att jag fastnade på något i någon annan kamera! Vi ses.

dip dye

image description
Halloj! Efter skolan bilade jag iväg till norrköping med Julia, Ronja och companiy. Vi gick loss i några affärer och detta är ett linne jag fick med mig hem från Monki... Sjukt snyggt.

the worst things in life come free to us


ur min iphone

Några bilder från de senaste dagarna! Har hängt i solen med fina vänner, festat, firat Stina osv... Bra skit!

favoritgrabb

Hejsan! Sitter i sängen och äter en typ fem timmars försen lunch, vitlöksbröd mmmh. Inte fått mycket mer gjort idag än att ha hållt på lite med balklänning och myst runt här hemma. Ikväll ska jag vara hundvakt åt min favoritgrabb Milton. Grejer!

de va längesen vi sågs, men endå så känns de som det var igår

Att helt själv gå hem vid fyra-fem snåret efter en skön kväll är bland det bästa jag vet. Blir filosoferarnas filosoferare, bara går och lyssnar på fågelkvitter... Fint. Godnatt.

but I said stay, stay with me


blow that whistle, baby

Hejsan! Nu har jag bockat av den hittills jobbigaste undersökningen under min utredning. Fick tillbringa ett dygn på Örebro Sjukhus där jag skulle ligga i en säng mestadels av tiden med 35 elektroder inkopplade i mig, var rätt trassligt men det fungerade fint. Det jag skulle göra var att sova hela natten med dessa sladdar, sen dagen efter vara vaken två timmar - sova tjugo minuter - vara vaken två timmar - sova tjugo minuter osv. Somnade fyra av fem gånger, så det gjorde jag bra. Kom hem igårkväll och hur utslagen/flottig/död jag än var så var det bara att hoppa in i duschen och svida om till något ordentligt innan jag, Caroline och Maja tog ett par glas vin +drog till Harrys en sväng. Bra kväll.... Idag har jag vart hos min moster och trixat med min balklänning vi syr upp och mått lite för illa för att göra något annat, kommer fortsätta att göra ingenting tills jag slocknar ikväll.

måndag

Tjabba! Inte haft någon produktiv dag direkt... Hade en lektion imorse vilket resulterade i att jag var hemma tidigt och satte mig soffan. Somnade mellan tolv och tre, men sedan fick jag en spark i arsle, så jag bilade iväg till gymmet och körde kondition +ben i nån timma och sedan handlade jag tacos till la familia. Imorgon är det sista skoldagen för denna vecka(fan så skönt) och jag slutar elva, så ska nog hänga med Caroline till Norrköping en stund, sen hem för att träna och sola en snabbis innan det är dags att dra till Örebro sjukhus och bli inlagd till onsdag eftermiddag/kväll.

new girl

Hej! Gjort halvmycket sen sist... Typ vart ultrabakis x2, åkte fyrhjuling, haft sleepover i en källare med fina vänner, festat, vart hos läkaren, pluggat till klockan 03 på natten, kollat på new girl, jullan har fått körkort osv osv osv... Lever livets glada dar alltså, och ikväll är det fest... Förmodligen. Boyah!

RSS 2.0