sara bareilles - gravity



take it off

Take it off, everybody take off... Dunkar ur mina högtalar just nu, om man kan kalla det dunka på laptopen, för högt låter det inte. Tänkte dock stänga av musiken och slå på Andra Avenyn, för det är onsdag idag va? Ja, det är det. Åh, torsdag imorgon, åh lov! La-la-la-lov.

Innan jag avslutar detta inlägg måste jag skänka en tanke(på begäran) till en stackars flicka som tyvärr är lika retard som mig, hon sitter ensam, rädd, exposed och naken(hahaha) i en läskig liten by.. Här är hennes blogg, check! Wiiiow kii, Cajjoh!

Carro till höger.

sova


En påskbuffé, ett engelskaprov, ett simningpass och lite för mycket klagande från min sida om min jävla träningsvärk så är jag hemma igen efter en helt okej skoldag, va. Och nu ska jag göra det jag är bäst på - äta och sova!

godnatt


Tja! Efter maten la jag mig och soffan och kikade på Dating In The dark samtigt som jag bad mamma massera mina vader lite, har aldrig haft såhär ont av träningsvärk, ni ska se hur jag går när jag har suttit/legat ner. Haha, måste nästan filma alltså :D Men whatever, har precis borstat gaddarna och lagt mig mig i sängen, tänkte plugga lite engelska, har ju prov imorgon, blir väl ett G+ som vanligt. Får hoppas på VG! Skulle vara rätt gyyydis alltså. Neheni, ska väl börja plugga då... Hörs imorgon, onsdag, skönt! Kram kram.


träningsvärk

Rätt jätteful bild på mig

Nyvakeeen! Med träningsvärk i vaderna som heter duga... Helt siiiick, kan knappt gå alltså. Väntar på mat också, see ya!

per gessle

Trådgårdens första blommor. Såg en fjäril idag också, åh!

Hej! Kom hem för ett litet tag sen, rätt okej skoldag. Vädret är finfint ute, jag lyssnar på Per Gessle och damn! Sommarkänslorna är på g alltså. Förutom att njuta av vädret osv så laddar jag upp bilder på Facebook och ska snart ta mig något att äta, knäckemacka såklart, som jag i princip levt av dessa två dagar... Nästan bara. Men de är gött. Ska sjunga med till Gessle nu och fixa den där knäckemackan... Matte och engelskaplugg sen, herregud.

svengelska


Hello guys! Förlåt för lite bad update(gud va cool jag är som snackar svengelska) men har helt enkelt haft annat för mig. I lördags var det party hemma hos Julia som förövrigt var väldigt kul, men jag blev av med min nya, fina högersko, den ni ser på bilden. FAN! Var ju helt nerkärad i dem och så bara snor någon den, schysst! Men mamma köper ett par till converse i veckan igen, så det gör inte så mycket. I söndags låg jag nerbäddad i sängen och om jag inte gjorde det så låg jag och trängdes med brorsan i soffan, väldigt lazy söndag med andra ord. Idag, måndag, så har det vart skola och dans. Började mitt nyttiga liv idag... Igen, för hundrade gången. Det började bra i alla fall, får se hur länge det håller! :) Shit, vad jag babblar pååå. Avslutar nu, vi hörs imorgon, då är det tisdag vilket innebär två-tre dagar till lov, gött!

glad


Bjuder på en bild på mig och glada Cattis, håller på att ladda upp bilder på Facebook från i lördags. Dans idag, hörs.


all I do is party

Drar ut på äventyr nu! WOHOHOHO! Hörs imorgon. Love yah.


innehållet av påsarna

   


Detta var innehållet av påsarna. Bikini från H&M och ett par svarta converse. Hittade ingen bra bild, men ett Luxury Beauty kit med en plattång, sminkborstar och batteridriven ögonfrans-böjång också från Elgiganten. FINT! Tack världens bästa mamma, jag älskar dig ♥

julafton


Det var rena rama julafton här hemma för mig igår. Mamma kom hem med dessa tre påsar, kan ni gissa vad det är för något?

gyyydis


Halloj! Kom ut från duschen för en liten stund sen och nu har jag smörjt in mig med Christina Aguileras bodylotion så jag luktar gyyydis. Jag har Michael Jackson på högsta volym och jag njuter av att jag inte mår illa längre, så skönt! Skapligt taggad för ikväll också... Än en gång, life is good!

MK olsen


Inte ofta hon misslyckas. Sådär skulle jag vilja se ut om det var några grader varmare idag. Älskar skjortan.

lördag


Godmorgon! Lördag it is. Jag mår så mycket bättre idag och har inget illamående eller huvudvärk över huvudtaget. Gött! Vaknade för någon timma sen och sen dess har jag legat i soffan och kollat klart på ett avsnitt av Uppdrag Granskning om de där våldtäkterna. Fan så arg man blir!!! Men jag ska inte insätta mig i det där utan nu ska jag käka frukost. Hörs snart. KRAM!

silverchair - miss you love



godis


Ska se ifall mitt illamående går över med lite godis och ett avsnitt av The Vampire Diaries. Håll tummarna för mig!

sjukstuga


Treo är en rätt bra uppfinning dessa sjukdagar... Man blir ju som född på nytt, nästan. Haha. Illamåendet sitter kvar dock.

heart


En bild på mig med skitigt hår, fjortismin, halvt sjuk och bara allmänt sunkig, bara för att visa det där lilla hjärtan ni ser på min handled. Tyvärr är det gjort med en bläckpenna, skulle vara liiite för glad om det var en tatuering. Har vart sugen på det liiite för länge nu, så mamma och pappa, i sommar gaddar jag mig, vare sig ni vill det eller inte. Haha :D

headache


Godmorgon. Klev precis upp... Vaknade vid sju för att se hur jag mådde och mådde inge vidare alltså, så låg kvar någon timme till. Mår lite bättre nu, men tog ju en tablett då och har sovit, får hoppas att det inte kommer tillbaka... Men jaja, ska inte sitta och tycka synd om mig själv. Det är ju trotsallt fredag och om jag mår lite bättre senare så ska jag iväg och sola med Caroline. Fint! Är blek som snö.

Nu ska jag fixa i ordning varm nyponsoppa och något att äta till Sex and the city, gött. Hörs snart. KRAM!

NYC

Polyvore

Knåpade ihop två sommaroutfits. Converse ska inhandlas i helgen, fiiiint! Frågan är ju bara om det blir svarta eller vita, höga eller låga...

bladder bladder


Hej hallå! Sitter inrullad... Inrullad, kan man säga så? I alla fall, inrullad i ett täcke samt alla tjocktröjor jag hittade tror jag och kollar på Vänner. Har sjukaste huvudvärken och fryser som ett djur, om de nu fryser. Får hoppas att jag inte blir sjuk på riktigt bara... Whatever, min dag har vart helt okej, kollade som sagt på musikal och dansade lite, inte mycket mer. Fredag imorgon, gött! Vi hörs sen, haha. KRAM!

torsdag

Empa und me, rätt jätteflottiga, haha.

Godmorgon, godmorgon. Fan, klockan är bara fem i halv åtta och jag sitter här helt klar, ska käka frukost i skolan också, så jag funderar på att titta på ett avsnitt av Cougar Town innan jag sticker iväg. Har rätt softa lektioner idag, tror dock vi har håltimme på morgonen och sen svenska där vi skriver ett manus till en film vi ska göra, sen foto-lektion som vi kanske ska skippa för att kolla på tallårsniornas musikal och tillsist har vi rörlig bild där vi gör en musikvideo. GÖTT! Vi hörs after tha school. Pusskram!

nyvaken


Ho ho! Har precis vaknat.. Damn, sov riktigt djupt och drömde att jag hade lite ut av en godisaffär i mitt egna rum, snacka om att jag var besviken när jag vaknade, haha. Får nöja med mig att det är mat snart, pommes och hamburgare tror jag, och vetskapen om att jag ska få käka våfflor imorgon, hehe. Annars då? Det är onsdag, något bra på tv? Ja, det visar sig.. Hörs snart, kram.  

sex and the city


Kom precis hem. Ska tvätta av sminket nu och sedan blir det en panpizza och sex and the city-maraton. Grymt trött idag

godmorgon

Pic; Le Love

Godmorgon! Sitter och borstar tänderna i soffan och kollar på Vakna med The Voice. Fint sörru. Idag på förmiddagen i skolan så är det föreläsning som gäller och sedan workshop.. Slutar nog rätt tidigt idag, halv tre eller något. Maja kommer snart och hämtar upp mig, så får jag skjuts till skolan, snällis hon är. Hihi.

Nu måste jag springa och spotta, har borstat tänderna liiiite för länge nu, haha. KRAM!

dating in the dark


Hey fellas. Vilken seg dag.. Har i princip bara pluggat och sovit. Men nu sitter jag i alla fall och äter lite mat samt kollar på dating in the dark. Underhållande. Snart är det dock dags att lägga sig i sängen för att sova, är helt slut trots att jag har sovit någon timma idag. Men vi hörs imorgon, godnatt.

idrott&hälsa och journalistik


Hola guapas y guapos. Har precis tagit på mig lite sköna kläder, tvättat bort sminket och gjort rostade mackor, så nu ska jag gräva ner huvudet i idrott&hälsa och journalistikböckerna. Några frågor som det ska svaras på samt ska det skrivas en artikel.. Det går nog fort. Hörs snart, KRAM!

multimedia

Tjena hallå. Sitter i datasalen med hela min sköna klass och har lite multimedia, dock sitter alla och lyssnar på musik samt kollar fejjan och så vidare, och så vidare. Det är så vi gör det här på media. Yepp! Snart är det lunch som gäller.. Lax, inte direkt något att klappa händerna för, men ska inte deppa, får sluta tidigare idag, 12.45 drar jag mig hemmåt för lite plugg och sånt skit. Blablabla... Vi hörs hemma. KRAM!

BTW, Josefine och Lisa är rätt awesome. Love you guys. Deras bloggar --> CHECK och CHECK!

godmorgon


Trött och regnit.

lillen


Halloj! Kom hem från dansen för ett litet tag sen. Jag gick hem, cred till mig. Jag hade min vinterjacka och fan, det var ju nästan för "varmt" att gå hem i den även fast det är kväll. Awesome, vårvärmen är här på riktigt alltså *peppar, peppar, ta i trä*.

Nu sitter jag och kollar på Svenska Hollywoodfruar och väntar på att mamma ska komma hem och Lillen(min katt) springer runt och gapar, har försökt med både mat och bus, men ingenting hjälper. Mamma-sjuk kanske.. Japp, kan så vara.

Nu ska jag fortsätta kolla, puss och kram kram kram.


life is good


Vecka tolv är det ju allt, inte vecka elva som jag skrev tidigare. Och ingen matte blev det idag heller. Det är varmt ute, vååår. Mina bikinis har kommit och ja, life is good helt enkelt. Det ska jag fira med lite lasagne. Smell yah later. KRAM!

sol


What's cooking, goodlooking? Jag sitter nyduschad med solen som skiner på hela mig, skönaste morgonen på länge kan jag säga. Om jag blundar för snön så känns det som att det är sommar, gött. Det är måndag idag, vecka 11? Jaja, rätt skön dag idag förutom matten då och senare ikväll är det dans. Vi hörs i eftermiddag. KRAM!

ansiktsmask

Nu har jag precis duschat och sitter med ansiktsmasken på! Det blev lite omständigheter, men får hoppas att det löser sig och jag kan hänga med och bli fotad. Fett taggad på detta juuuu! :D Antar att mina flickor också är det.

mc donald's


Hej! Drog på en fest i Smedjan igår i alla fall. Var rätt kul, men inte mer än så. Kom hem runt ett, så det var ju tidigt i alla fall.

Mamma och brorsan kom precis hem och de hade med sig Mc Donald's mat, så det sitter jag och käkar medans jag kollar på ett avsnitt av Grey's Anatomy. När jag ätit upp ska jag hoppa in i duschen, använda en ansiktsmask, välja ut tre outfits och sedan fixa håret. Jag, Josefine och Lisa ska jag åka limouise, bli sminkade och plåtade idag. Haha.

grey's anatomy


Nu har jag nyfärgat hår och nyfärgade naglar. Har bunkrat upp med lite godis, chips och cola på bordet jag sitter vid nu, så det liknar ett lan, men jag ska bara kolla lite på Grey's Anatomy. Eftermiddagsmys. Kvällen är fortfarande oklar, men det blir att vara hemma eller dra iväg på en fest, det visar sig :)


andreas wijk - be mine



schwarzkopf



Sådärja, nu är jag hemma igen. En hårfärg från Schwarzkopf och en peel-off mask rikare. Skapligt vad varmt det är ute, ville bara slänga av mig min jacka(som är ganska tunn) trots att jag bara hade t-shirt under. Men jag ska inte klaga, I lööööv it.

Nu ska jag färga håret och sedan måla naglarna. Mina naglar har kännts nakna på tok för länge nu. Hörs snart. KRAM!


glajjorna på


Har precis kommit ut ur duschen, så nu ska jag ta på mig och sedan knalla ner till stan i vårsolen. Kalasfint väder! ♥

toppenhumör, va


Godmorgon världen, vilken uuuunderbar dag, säg vart går färden, var åker vi idag.... Lalala (8) Har precis vaknat och är på toppenhumör, va. Solen skiner och snön smälter på bra. Snart kan man se hela gräsmattan här hemma, gött.

Mamma har köpt hem färskt bröd och baguettröra så det ska jag göra i ordning till frukost nu och sedan blir det en dusch och lite fix för att sedan ta mig ner till stan. Ska köpa hårfärg... Jag står inte ut längre. Jag lovade mig själv att inte göra någonting alls med håret tills sommaren, men utväxten och den fula, urtvättade färgen går mig på nerverna alltså, inte kul att kolla sig i spegeln, hehe. Och så passar det ju bra att färga idag då jag blev medbjuden på att vara modell för en dag av Josefine imorgon :)

träning och solning


Nu blir det paus i chipsätande för att träna och sola med Emma. Be right back.

mysfredag


Brasan är tänd, jag är mysklädd, chipsen och dippen är upplockad, let's dance på tv och så vidare, och så vidare... Dags för den ultimata fredagsmys-kvällen alltså. Emma kanske drar iväg mig för träning och solning, men det är senare. Vad gör ni ikväll? Kram.

emil


Gick och kollade min mobil som hade ett antal missade samtal och sms, varav ett var mms och bestod av den här gosen. Haha, blir helt glad av bilden, måste åka till pappa snart och busa lite med lillkillen... Påtal om pappa, honom ska jag ringa nu, cyaaaa.


summerdream

H&M

Hur söt? Ännu sötare till en liten jeansjacka. Nu vill jag sommar, sommar, sommar och sol, sol, sol.

H&M och choklad



Två liter groggy bilder på mig, H&M katalog och choklad. Det visar i alla fall vad jag håller på med just nu + Jay Sean i mina högtalare. FREDAG! ♥


fredag


Godmorgon! Fredag idag, wohoho. Har tagit på mig de skönaste kläderna jag hittade vilket resulterar i att jag är väldigt ful idag, hehe. Men whatever, går inte så länge idag. Ska snart bege mig till skolan och vi börjar med lite dans, fiiiint. Vi hörs när jag kommer hem, kramkram.

nighty


Påväg hem från flen drog vi förbi ICA och fick med oss lite choklad och en ny duschkräm, så nu efter att jag har duschat luktar jag blommor och ska gosa ner mig i soffan med en chokladkaka, apelsinkrokant, kalasgod! Vi hörs imorgon, godnatt ♥

rostade mackor

Josefine, jag och Caroline.

Tjenareee! Kom nästan precis innanför dörren men har hunnit göra två rostade mackor som jag äter till Sex And The City just nu. Mumsy. Skolan har vart rätt soft idag, vi avslutade med rörlig bild där vi ska göra en musikvideo, så vi var i spegelsalen och övade in lite danser. Jag, Emma, Caroline och Julianna :) Det blir nog bra.

Senare idag ska jag nog iväg till Flen med mamma och Fredrik för något ärende, annars är det bara engelskaplugg och softande som gäller. Skönt. Fredag imorgon, wuhu.

gaddarna


Hallåhallå! Sitter och borstar gaddarna just nu och ska snart hoppa ner i sängen och läsa lite, läser en bok med engelsk text och den är ju inte allt för bra kan jag ju säga, men måste eftersom det är ett skolarbete. Imorgon är det redan torsdag, skapligt vad fort veckorna går nu.. Men det är skönt, snart påsklov. Godnatt!

flowerpower

H&M

Har gjort arbeten i skolan om vårens trender och nog är 70-talets hippiechica flowerpower tillbaka, haha. Ballerinaskorna var ju helt okej, men jag gillade inte klackarna. Fast, man vet ju aldrig, det kanske är jag som springer runt med blommiga klackar i vår och sommar. Haha.

ketchup med spaghetti och bacon


NU: Mat! Mästerkocken har vart igång...

cougar town


Hej! Känner mig lite sjuk så ska göra som alla andra dagar och lägga mig i soffan och somna till Cougar Town nu. Hörs sen, kram.

angelina jolie


Tog en sväng förbi ICA förut när jag och mamma gick en liten promenix och fick med mig lite choklad som jag mumsade(haha, mumsade... fult) på till dating in the dark, underhållande program. Hoho. Nu har jag precis lagt mig i sängen och ska väl sova snart, så med en bild på världens, enligt mig, vackraste kvinna säger jag godnatt ♥


promenad


Hej! Har precis vaknat, gick inte att undvika att somna efter skolan idag heller. Hann i alla fall göra idrottsteori-läxan samt "ångbada" mitt ansikte och noppa ögonbrynen innan. Mamma ropar på mig nu, hon ville ha med mig ut och hämta något, så vi ska gå ut på en liten promenad. Vi hörs efter den, kram.

eftermiddags-sovare


Hejhallå! Det är så sjukt, för så fort jag kommer hem från skolan så lägger jag mig i soffan och slocknar på direkten. Det har hållt på i två veckors tid och jag har aldrig varit en eftermiddags-sovare om man säger så, men jag vet, kanske ett tecken på att våren är på g? Haha, jag vet inte... Hur som helst, om tio minuter ska jag sätta mig i bilen för att bli skjutsad till DUD, det är dans ikväll... Orkar egentligen inte, men måste. Uäh. Jaja, vi hörs nog när jag kommer hem. PUSSPUSS!

hardcore superstar - we don't celebrate sundays



promenad?


Hallå! :) Igår var det ju party som stog på schemat och det blev det, om det var så kul är ju en annan femma, men jag fick umgås med mina vänner i alla fall. Jag vaknade rätt sent idag och då gick jag upp och länsade kylskåpet och kollade på Life Of Ryan. Fint!

Nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik. Funderar på att ta på mig brillorna och gå ut på en promenad, men det lär ju inte bli av, hehe... Ska ju i alla fall träna ikväll :) Annars idag är det ingenting annat än plugg som ska blir gjort. Vad ska ni hitta på? :)

pannkakor


Hej! Long time, no see... Eller nåt. Har i alla fall inte gjort något speciellt förutom att ha gått i skolan, pluggat och tränat. Igår dock så var jag, Emma, Julianna, Caroline, Robin och Anton hemma hos Linnea för tacos, anden i glaset, film och massa gottis. Somnade väl runt fyra med Caroline och Emma bredvid mig.

Jag kom hem för ett tag sen och har precis ätit pannkakor till frukost. Fint! Jag ska snart ta på mig något annat än tjocktröjan och sedan ska jag och mamma dra till affären i det fina vädret. Ikväll blir det party, woho. Hörs sen, puss.

asos herr

Frågan är ju varför jag aldrig har vart inne på herrsidan på Asos. Hittade ju massa fint. Och billigt framförallt;

 - Är ju ute efter en ståhatt att ha till sommaren, som ser ut ungefär som denna. 125kr, kaaa-ching! Den ska jag beställa.


 - Snygga t-shirts!

 - Klockor och snygga smycken finns det också. Klockorna går på 185 spänn, ka-ching där med. Axelsmycket(?) för 75kr. Fiiiint! Ska nog beställa de två också. Men det får bli lite senare va!

tupplur


Hallå! :) Somnade i soffan i två timmar och vaknde nyss. Tycker det är så sjukt skönt att somna efter skolan... Blir ju dock lite svårare sen när man väl ska soman för natten, men äsch, det är det värt. Nu tänkte jag sätta mig och plugga lite innan jag och Maja drar iväg till gymmet och pumpar lite. Svenska och teori i idrott är vad som ska pluggas. Vi hörs sen. KRAM!

tjingeling


Så klockrent väder ute. Blir helt glad i kroppen :D haha. Ännu bättre att man faktiskt kan gå runt som Ashley gör ovan. Tänkte dra på mig skinnjackan idag, men ångrade mig i sista sekund. Men det kommer väl det också. Iiih!

gladis


Godmorgon godmorgon! Är på grymt bra humör idag!! Solen skiner, jag är pigg, jag äter världens godaste macka(haha), jag lyssnar på hög, bra musik och ja, det känns bara allmänt bra idag. Hoppas bara det håller i sig hela dagen, det kanske ger mig lite tur till matteprovet jag ska ha idag, hehe.

Jag slutar rätt tidigt idag så vi hörs när jag kommer hem. Kanske i skolan :) PUSS!


nighty


Hej! Har precis kommit hem från dansen.. Ska ta något och äta nu och sedan plugga yttligare lite matte. Hur mycket jag än räknar, läser och håller på så känns det lika oklart som innan. Fan också. Aja, hörs imorgon. Nighty ♥

Juste.. Hej Carro =)

vår


Hej! Åh, vilket väder, va? Känner att våren är påväg nu. Var tillochmed tvungen att knäppa upp jackan när jag gick ner på stan förut med Lisa och Josefine, haha. Vi gick först till biblioteket och kollade på vårat jobb vi gjort till Internationella Kvinnodagen. Det blev helbra! Sen tog vi en sväng på stan och jag fick med mig lite smink hem. Bra bra bra. Ikväll är det dans, woho.

måndag



Bjuder på två snygga photobooth bilder såhär innan jag drar iväg till skolan. Måndag v10, woho nu kör vi!

sommaren med göran


Hej hallå! Har precis kollat klart på Sommaren Med Göran och hahah, fan så grym film. Skrattade genom hela filmen.
Men nu blir det inte liiika kul, ska fortsätta spana lite på matten... Jag lär mig aldrig skala och grejer, usch! Godnatt!

gymmet


And I'm off to the gym...

fagerön

Hey guys! Har precis kommit ur duschen och nu ska jag sätta mig och plugga lite matte, ni får kolla på lite bilder från övernattningen på Fagerön i början av förra sommaren. Vi var ett stooort gäng, men det är bara några som visas på bilderna :) Enjoy;





pain of salvation - road salt



matte

Pic; Jag av Emma

Godmorgon fellas! Vill egentligen inte stiga upp ur sängen idag, för det innebär att jag måste plugga matte. Orkar. Inte. Det.
Men det är väl bara att inse läget och göra det... Om ett tag. Solen lyser inte igenom mitt fönster, så antar att det är lite sämre väder idag. Bra, då slipper jag ha dåligt samvete av att ligga här. Hehe. Jaja, när jag väl drar mig upp så blir det frukost - nyponsoppa med mandelbiskvier, mmh-MHH!

converse

Pic; StockholmStreetStyle

Snyggt! känner att mitt nästa inköp borde bli ett par converse. Vill ha svarta, röda, vita och någon annan cool färg.

tonårsliv

Fina Lohan.

Hej! Efter en powernap har jag nu förflyttat mig till vardagsrummet. Tonårsliv visas på tv, på femman, Lindsay Lohan har huvudrollen. Den funkar rätt bra såhär en lördagskväll när man inte är annat än trött. Har en pizza i ugnen också, och efter det blir chips med dipp(läs; dipp med chips). Köpte även en trocadero att avnjuta som jag inte har druckit på evigheter... Så nu vet ni det också.

vår

Två gamla bilder. Våren 2009.


När jag och mamma tog en tripp till affären förut så invigde jag mina nya solglasögon. Det är första gången jag använder solglasögon detta år och det kändes förjävla bra måste jag säga. Att man nu även faktiskt kan se asfalten är också ett stort plus. Men, när det ser ut som på bilderna ovan, den varma vårsolen tittar fram och all snö som gömt asfalten är borta, då kommer jag må bra! Då kommer jag må bäst!
Jag vill ha vår nu.

same same, but different


H&M. Samma kjol, olika färger. Söt är den i alla fall och får mig vilja ha sommar ännu lite mer... Om det nu går.

the red jumpsuit apparatus - pen and paper



fint väder


Igår; Hade en jättebra dag och en jättebra kväll. Jag invigde helgen med mina vänner, pizza, godis, film, snö i tröjorna och skratt. Josefine, Emma, Julianna, Linnea, Robin, Anton och jag hade en sorts myskväll hemma hos mig.

Idag: Det är lördag idag och det är underbart väder ute. Har dock inte hunnit gjort så mycket mer än att vaknat idag, hehe. Är så sjukt trött, fast jag la mig ju rätt sent igår, så det är la förståeligt. Vet inte vad som händer idag, men det kanske blir en sväng till baggetorp och umgås med fint folk. Annars kommer jag nog ligga hemma och glo på den andra halvan av filmen vi såg på igår, luftslottet som sprängdes, och äta massa onyttigheter. Melodifestivalen ikväll också va? Ja, vi får se hur det blir helt enkelt.

friday, I'm in love

Min fotovägg som dock har utökats rätt rejält från denna bilden nu.

Galet trött!!! Men idag är det fredag och det blir mys med mina vänner, wohoh. Vi hörs när jag kommer hem.


I want to wake up where you are

Pic; Le Love

Godmorgon sunshines. Sitter nyduschad i sängen nu och luktar gottgottgott, mmh-MHH! Det torsdag idag, visst har veckan gått fort? Helt sjukt. Men det gör inget, helg snart ju. Hehe. Går till halv fyra idag, men har i princip bara softa lektioner så det gör inte så mycket. Ska dra ner till stan med Josefine och Lisa efter skolan dock, så vi hörs nog inte förän ikväll. Men hoppas ni får en fin torsdag, kram ♥

sommar

Pics; Jag



Som jag sa så skulle jag kolla igenom mina bilder på datorn och fann dessa. Gud vad jag vill ha sommar nu nu nu!!!

somnade till


Hej! Direkt efter att jag tagit hand om mina naglar med nagelkittet jag fick i julklapp samt målat de röda så somnade jag. Sov väl i någon timma eller något och gud, vad skönt det är. Älskar att sova efter skolan, haha. Nu har jag i alla fall käkat en Billys panpizza, ska gå och tvätta bort sminket och sedan ska jag nog kolla runt bland alla mina hundratals bilder på datorn, kanske visar några om jag hittar några gamla, roliga :) Vi hörs snart.

randigt



Hallå! :) Kom hem för att tag sen och är ensam hemma, så ska sätta på hög musik och ta hand om mina naglar nu. Röda kanske de ska bli? Lär bli svarta, haha. Jaja, vi får se! Vi hörs snart i alla fall. Hoppas ni har haft en bra dag, för det har jag.

pigg och glad


Godmorgon! Pigga och glada? Jag är glad i alla fall, pigg kan vi stryka. Har precis blivit klar, skyndade på lite idag så att jag kan softa tills jag ska ta på mig och gå till skolan. Har sjukaste träningsvärken i heeela benen och typ nedre delen(?) av magen. Kommer att gå som att jag har skitit på mig eller något idag, men det är sånt man får ta om man ska vara på topp ;) Nu ska jag äta frukost så jag slipper slösa pengar på det i skolan. Vi hörs i eftermiddag! Kram.

nygymmad....


Hej! Nu är jag nygymmad och nyduschad, snart ny... matad? Haha. Jag somnade framför tvn förut och 17.57 vaknar jag och kollar till mobilen där jag hade fått ett sms av Emma, det stod ungefär - Vi gymmar klockan sex i stället. Så det var bara att springa till gymmet då, men jag bor nära, så det är lugnt.

Nu ska jag sätta mig framför tvn och käka lite. Ska kolla på det nya programmet, dating in the dark, det verkar bra!

prov


Hej hallå! Kom hem från skolan för ett litet tag sen och dagen har vart helt okej. Har fått tillbaka två prov som jag hade i de ämnen som jag är sämst i så att säga, matte och engelska. Engelskan klarade jag mig i, men på matteprovet blev det IG, så nu har jag bestämt att räkna matte minst en timme om dagen... Med start i morgon, haha. Tur var ju i alla fall att jag får göra om provet på fredag. 

Blev ingen träning efter skolan, utan det blir ikväll, runt sju istället. Med Emma och Julianna :) Nu ska jag käka, tjiiing.  

tröttis


Godmorgon! Usch, idag är jag så trött så att jag bara vill ligga kvar under täcket och sova bort hela dagen. Men vi har bara tre lektioner idag och slutar rätt tidigt, så det är väl bara att sätta igång och hitta någonting att ha på sig, sen ska jag äta frukost. Ska nog träna direkt efter skolan också, inte ett dugg taggad... Men det kommer väl det också. Vi hörs säkert i skolan, sitter mycket vid Mac idag. PUSS!

the kooks - naive



koreografi

MJ!

Hej! :) Kom precis hem från dansen. Vi fick lära oss lite av koreografin som vi ska ha på dansuppvisningen, kan bli intressant. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan sätta på mig något mysigt och lägga mig i sängen, lyssna lite på musik och prata med fina människor. Lär somna ganska tidigt ikväll, men vi hörs nog en gång till. Puss!

snösösnö


Fan vad det snöar. Arg!

tio knivar


Hej bloggen! Kom precis hem och är hungrig som ett djur, känns som att jag har typ tio knivar i magen som sticker mig, inte okej.
Så ska fixa lite krubb nu och glo lite på tv. Be back in a mom, godingar!

1 mars


Godmorgon! Första mars idag och klockan ringer om fem minuter ungefär. Inte så svårt att vakna tidigt i detta hus eftersom att min familj har elefantfötter och går upp liiiite för tidigt. Jahapp, vi börjar denna månad med skola då och sen är det bara hem och käka lite snabbt, fixa lite för att sedan dra iväg på dans, det gillar vi. Nu är det fart på vardagen igen!


RSS 2.0