nacke!

Godmorgon! Inte lika ont i nacken idag, men jag glömmer bort att jag har lite halvont, så när jag svingar huvudet lite hit och dit så blir det nästan så att jag skriker av smärta igen. Men det är lugnt! Ska nog klara mig igenom den här dagen också. Jag ska snart ta på mig skorna och sen kila iväg till skolan med gårdagens lockar... För trött för att duscha idag. Hörs sen ba! Puss.


mats karlsson

Hey dudes. Vaknade upp med en lätt nackspärr imorse och runt 1-2 någon gång idag så kunde jag knappt vrida huvudet utan att skrika av smärta typ. Skulle jag kolla åt sidan var jag tvungen att vrida hela kroppen... Det är ruligt! Fick en skön massage nyss av mamma så det har släppt lite i alla fall.

Har för övrigt haft en bra dag med skönt folk som avslutades med en pizza som hette Mats Karlsson, grymt!
Vi hörs imorgon, natti. 

 
Puss!

kräftsoppa

Tjo! Trots chans till sovmorgon både igår och idag har jag vaknat vid åtta ändå. Rätt så ok, men dagen blir så sjukt lång, haha. Jag har nyss stått och lockat håret, mamma fyllde år i veckan så idag kommer det släkt och käkar på den där kräftsoppan som är så sjukt god!!! Den och sen lite västerbottenost-bröd... Gahhh, dreggel! Anar att jag får i uppdrag att hitta på något ätbart till efterrätt... Så ska gå och fråga mamma vad hon har i tankarna. Hejdåhejdå!


ear cuff




Schyssta ear cuffs från JFR. Gillar den i mitten bäst... Stilrent och enkelt. Ballt.

felix is kicking it


Felix by me

fredag

Hojthojt! Jävlar vad fort denna vecka gick, men jag har bara gjort vanliga - tränat, pluggat oså. Idag tog jag och tjejerna bussen till stan efter skolan och drog en varsin Budapest bakelse och snackade lite skit. Ikväll har jag powernapat, handlat och käkat tacos. Har bosatt mig i mammas säng nu och tagit fram allt ur skafferiet - Trocadero, cheese balls, tacochips, chips och dip... Jättebra kväll alltså. Imorgon hoppas jag på något soft party med vännerna.

maffigt

Ursäktar att jag är en tråkig bloggare. Men hej i alla fall! Har suttit och skrivit en krönika och en påhittad nyhetsartikel om unga mammor i snart två timmar med krökad rygg, knappt så jag kan vika ut den igen. Är som vanligt riktigt otaggad på en ny skolvecka, men får leva på att det faktiskt bara är tre veckor kvar till lov. Nu ska jag fönster-webbshoppa och snart är det solsidan.

Ska knalla runt i ett par maffiga träklackar i sommar hade jag tänkt.


bra kväll

Äntligen helg! Ikväll kommer tjejerna hit och vi ska göra det vi kan bäst - äta. Blir nog en bowlingrunda också.


softa

Hejhej! Har bara tränat och råpluggat i... vad blir det... tre dagar nu och avverkat matteläxor, prov och läxförhör så idag ska jag softa. Bara. Köpte med mig nya Solo tidningen och en hårfärg(har två utväxtar) hem när jag och mamma drog och handlade så det sysselsätter nog mig i ett par timmar. Imorgon är det fredag, lääängtar.


rut

 
 
Under praktikveckorna i höstas fick jag ju fota en hel del, dels denna underbara hund. Rut. Var rätt svårt eftersom hon verkligen inte ville stå still, men med lite hjälp av ägaren och Caroline fick vi helt ok bilder. Det är "hundtröjorna" vi ska visa upp. Men jag skulle bara visa hur söt hon var!!

cat




Hejhej! Ny vecka idag och jag längtar redan till helgen. Ska bara plugga och träna typ. Boooring! Knallade dem få metrarna till gymmet efter skolan, men det var tydligen stängt, så jag knallade en extra sväng hem och ska köra några AbSwings nu innan jag sätter igång med plugget. Ikväll ska jag käka italienska köttbullar i tomatsås, spännande.

bra vecka!

Hej! Har haft en grymt bra vecka faktiskt. Skrattat mig igenom hela, gjort ett kick ass matteprov för första gången sen sjuan typ, tränat och mått bra. Gårkvällen spenderade jag med Caroline på en fest hemma hos en Felix med massa sköna peeps. Landade här hemma vid tre ungefär. Idag har jag käkat pizza och kollade nyss på Solsidan. Natti!!
 

converse

Suktat efter ett par låga converse länge och nu är båda färgerna hemma hos mig om någon vecka. Micket bra!


trött

Det är så jobbigt. Första dagen i skolan och jag är redan sådär trött och hängig som jag alltid blir när det är vanliga vardagar. Jag hatar det, sitter bara i soffan och lyfter inte en fot om jag inte måste äta typ. Haha. Fast det blir nog bättre när jag kommer igång med träningen på riktigt. Måste bara se till att göra det också.

Sitter just nu och lyssnar på Jay Smiths mjukislåtar och pluggar lite smått. Ska snart käka kvällsmat och sen blir det en tvkväll med mamma... Görtrött, som sagt. Vill softa såhär istället;




rocka

Oh herre vad trött jag är. Har ju mammas mobil just nu och hon sätter klockan 05.55 vilket jag glömde bort, så jag fick fint vakna då och inte kunde jag somna om heller. Sjukt. Jag ska dra in i duschen en snabbis och spola kallt vatten i ansiktet och sen är det att bli fit for fight för skolan. Jag ska rocka den här terminen.


bruce springsteen



dag 03 - det här åt jag idag

Glömde bort den här listan jättemycket, men nu kör vi igen tills jag glömmer den en gång till. Det här har jag ätit idag;

Frukost!


Lunch!

Och så drog jag tacoköttfärs med lite grönsaker och gräddfil framför halv åtta hos mig. This was interesting, huh?

lunch


Opepp på att börja skolan imorgon igen. Vart tog dem här tre veckorna vägen? Jag ska ställa mig och göra i ordning lunch(lax!!) nu och sen ska jag plugga. Matte. Fan... Hörs sen.

wo fucking ho




Jag kan vara rätt charmig ibland. Visst?

Har firat Thompa hela dagen med en kräftsoppa made of heaven, så sjukt god!! Och en tårta made of me, såg lite halvtaskig ut men smakade GUDOMLIGT. Lite presenter, skitsnack och spel på xboxet klämmde vi in med. Glädjande nyheter som att vi kanske, kanske, kanske kommer att få uppleva lite värme i en vecka i februari också. Ska tjata lite till. Det vore fett!

lil wayne


Jatack.

miss you big time



ladder 49

Precis legat och gråtit till Ladder 49 för typ tionde gången. Sjukt bra film.

Jag ska straxt dra iväg och träna bort träningsvärken med Carro och när jag kommer hem väntar förhoppningsvis två paket på min säng och tacos på matbordet. Ikväll är det fortfarande oklart vad som händer.


friday, I'm in love


Fredag idag! Ligger fortfarande i sängen, dock efter en skön dusch. Gårdagen spenderade jag som sagt bara hemma, i soffan, mådde halvtaskigt och hade ont i huvudet. Men idag är det lugnt. Började kolla på Sunes jul avsnitt igår också, så ska fortsätta med det tills jag kommer på något roligare att göra. Puss.

sunes sommar

Godmorgon! Sitter med träningsvärk som heter duga som straff för att jag är så jävla dålig på att strecha. Ska inskjunka i soffan och kolla på Sunes sommar nu och sen lär jag väl sitta där hela dagen. Kasst väder.


Snygg jävel.

inspiration


Halloj! träningen gick bra och nu sitter jag på golvet och letar inspiration till en text jag ska skriva till treornas tidning dem håller på med. On Topic. Jag ska skriva om vårmodet 2011 är det tänkt... Får se vad jag hittar för kul. Om en timme är det Fredrik och Filips, eller Filip och Fredriks årskrönika, sen är det nog sängen som gäller. Rätt trött alltså.

fruktsallad


Precis käkat fruktsallad till lunch och nu sticker jag iväg och tränar med Caroline som sällskap. Tjo!

actic


Godmorgon. Har precis tryckt i mig frukost och nu ska jag och mamma promenera till solariumet, affären och tillsist hälsogymet där jag ska skriva av mitt medlemskap. För idag vid tre någon gång drar jag igång på Actic. Grymt. Vi hörs sen.


proppmätt

God eftermiddag och sånt där! Sitter proppmätt på mitt golv och lyssnar på musik. Lite halvledsen också för att min xperia slutade fungera igår, så använder nu mera mammas gamla rosa mobil... Inte ok. Jag har lirat Tomb Raider hela dagen idag, men ska ta mig i kragen och fixa till mig snart för jag ska träffa Caroline och Linnea. Micket bra! Hörs sen.

tomb raider

Vaknade oförskämt tidigt idag och tiden går så sakta på morgonen så jag drog på mig kängorna och hängde med mamma och Thomas till Norrköping. Vi bytte lite julklappar till nya saker, kollade in kök och köpte två nya tv-spel. Så det är vad jag har gjort idag, lirat alltså. Ni vet Tomb Raider? Köpte det, så jävla kul! 

Caroline skulle komma och hänga lite ikväll, men jag tror hon har dissat mig så vi ska ses imorgon för bowling och käk. Linnea också hoppas jag. Och! Påtal om käääk, nu ska jag käka. Käka, käka, käka... Hejhej! 


Tomb Raider.


journey


Hur ballt att jag och alla andra p&l-människor ska stå och hoppa och sjunga med till dem här grabbarna i sommar? Galet.

sunday randoms









My room.

I'm riding solo


Cupcake i ugnen! Nu ska jag softa med det ni ser här ovan.

andra januari två tusen elva


Hej på er! Och gott nytt år. Nyårsafton spenderade jag först hemma hos mig med Caroline, Linnea, Robin, Erik och Oskar. Vi drog sedan vidare för mer party hemma hos August med massa sköna peeps och tolv slaget firade vi nere på stan med kramar, pussar och rädslan av att få en raket i nyllet. Det var fint! Ett givet nattkäk med Caroline och andra hungriga människor, sedan gick vi hem till John och hade frågesport, haha. Kom i säng runt fyra-halv fem och sen dess har jag bara sovit typ. Igår blev det bara pizza och sex filmer på raken. Bra slut och bra start på året! Snart är det sommar.

Idag är jag något rastlös, så jag tänkte ställa mig och baka cupcakes! Choklad och cheesecake frosting ba! Ses.

RSS 2.0