peace and love part II music

Några utav de fantastiska band jag såg på Peace and Love... Utöver dessa dansade jag till Oskar Linnros, Mustasch, Petter, Maskinen, Kings of Leon, M.I.A och säkert några fler. Fett hur som helst. Var i extas på världens bästa 30 seconds to Mars ♥

stockholm - katrineholm


Tja! Nu är jag hemma från Stockholm igeeen... Början av veckan och hela helgen umgicks jag med världens bästa vänner 24/7 och bara hade det gött. På tisdag börjar mördarveckorna på ICA fram till 20 augusti och det enda som lär hålla mig vid liv då är vetskapen om att vi åker utomlands dagen efter sista passet. Fett.

Lite bilder från Stockholm:

fet vecka


Hojt! Är hemma i Katrineholm för två jobbpass(första avklarat! 16-22.15 idag) innan jag sticker tillbaka till Stockholm imorgon kväll eller på fredag. Haft två skitbra dagar med Caroline, Maja och Felicia. Vi har myst på uteserveringar, druckit och ätit gott och igår tog vi våra ärslen till Skansen och dansade till Hoffmaestro. Kanonmysigt!

Helgen lär bli ännu roligare då nästan hela gänget drar upp till Stockholm och bor i Felicias morfars hus. Grymt!

(Orkar inte hämta min dator-sladd till mobilen så ni får inga bilder idag! Natti)

ciao!Nu sticker jag och lever loppan i Stockholm en dag, eller två eller tre. PUSS!

huvudstaden


Tja!! Lever ni? Det gör jag, jävligt gött också. Gör det som är standard för dessa dagar vilket är att hänga med vännerna, festa, softa, jobba osv. Nu är jag ledig i två dagar så idag ska jag för en gångs skull umgås lite med min mor och ikväll far jag förmodligen med tåget till Stockholm för att mysa med Maja, Caroline och Felicia.Bilder från en promenad här om dagen. Försökt blivit lite nyttigare nu! Haha, fram till Alanya i alla fall.

peace and love part I11 juli 2011 måndag


Halloj! Igår rockade jag och 13 personer till Söderköping hela dagen och nu inväntar jag mina vänner som är hemma hos Moalee och har skoj. Ikväll ska vi till Felicia, grilla står på schemat... Tror jag hoppar grillandet dock för jag är määätt!

Bilder från helgen:


Fredag


Lördag
Söndag

no shit


De senaste dagarna har jag vart och plockat jordgubbar med mamma, betalat resan till Alanya, hängt med vännerna, hängt vid poolen, solat, dragit ut till Grells ö för fest med en drös sköna peeps och så vidare. Idag vände det lite då jag motvilligt(mamma tvingade mig!) tidigt imorse fick åka till sjukhuset och ta en massa onödiga prover som konstaterade att jag hade virus i halsen och rethosta. No shit.

Ikväll ska jag dra mig till dem andra som är hos Jullan för att umgås lite.... Hejdå!

hundvakt


Hojthojt! Vaknar upp med världens halsont, yeees. Så idag vilar jag samtidigt som jag är hundvakt till lillgrabben Milton innan jag sticker iväg till jobbet vid 16.

Har äntligen fått in bilderna från Peace and love på datorn föresten! Fett.Photos by me

femte juli


Hej kompisar! Peace and love var så jävla grymt. Så jävla skitigt. Så jävla underbart. Bästa veckan! Sen jag kom hem i söndags tiiidigt på morgonen så har jag typ sovit, duschat, duschat, duschat, umgåtts med vänner och jobbat. Imorgon är det dags för jobb igen!

Några bilder från idag:RSS 2.0