nighty nighty


Uäääh, sitter helt uppblåst i sängen just nu. Liiite för mycket gottis känner jag, men äsch... Så får det vara ibland.
Jag tänkte stänga ner bloggen för idag och så får vi höras imorgon bitti innan jag drar iväg till skolan, vet att det finns endel lyllosar som fick lov i fredags och ni lär ju sova ut imorgon medans jag går upp klockan sju, avundsjuk! Nighty nighty ♥

lazy sunday


Fan vilken lat söndag! Har endast legat i sängen eller soffan, klickat runt på datorn eller kollat på tv. Har dock ätit riktigt god mat som mamma lagade förut, mmh-MHH! Kvällen kommer bli lika lat, blir lite familjemys med massa moff. Godis, dricka, chips och dipp.
Bra avslut på ett bra lov helt enkelt. Vi hörs sen ♥

josé gonzales - heartbeats



bikinis



Står för ett dilemma, haha. Den leopardfärgade bikinin ligger redan i "kassan" på H&Ms hemsida, men den rosa mönstrade har jag inte riktigt bestämt mig för, ville ju ha den i blått men min storlek till överdelen var slut, typiskt. Så vad tycker ni? Köpa den eller inte? :D

UPDATE: Det blev båda :)


söndag


Hey! Söndag idag, vilket betyder skola imorgon, buhu. Men det ska väl bli rätt skönt att go back to basics.
Har precis ätit några mackor till frukost som mamma gjorde till mig och nu kom hon in med en skål glass, haha hon är bra min mamma.
Ska avnjuta det till reprisen av de senaste melodifestival delfinalerna nu. Kram!


lillbusen


Hej! Har precis tvättat bort sminket, borstat tänderna, druckit lite vatten och lagt mig ner i sängen. Det har vart en helt okej kväll med mycket skratt och dans, dans, dans. Hade tänkt släcka ner datorn nu och kela lite med lillbusen(läs; stor) på bilden, han sitter och kollar på mig med sina puppyeyes... Hur det nu går till, puppyeyes på en katt liksom. Pusstja!

klar


Hello guys! Har precis blivit klar med all fixning. Kör på nästan samma outfit och sminkning jag hade igår, så det gick rätt snabbt. Röda läppar och kängor blir det i alla fall! Jag håller på att inväntar Josefine och sen ska vi gå till Maja. Vi bor grannar så det är inte alls långt som tur är, inte kul att gå i allt snöblask. Jaja, hoppas ni får en fin lördagskväll, puss ♥

kebab


Dags för lunch!

alter bridge - watch over you



happy girl


När jag innan frukosten läste lite bloggar så var det en tjej som hade lagt upp en bild på nyponspoppa och mandelbiskvier, ni vet det där man alltid åt när man var lite mindre? Grymt sugen blev jag ju såklart och var beredd att gå ner till ICA bara för att köpa det. Men när jag kommer ut ur mitt rum möter mamma mig med - Det finns nyponsoppa och mandelbiskvier om du vill ha.

Hahaha, alltsååå... Hur läskigt? Men äsch, jag klagar inte. Dog ju av lycka... Nästan. Haha. Lär bli min lunch också, hoho.


lördag


Hej! Vaknde precis och gud, va kul jag hade igår. Tack Elin! :) Allting slutade i alla fall med mozarella-pizza som mamma var snäll och slängde in i ugnen till mig när jag kom hem stapplandes mitt i natten.

Jaha, lördag idag.. Jag har egentligen bara lust att ligga hemma hela dagen, äta massa onyttigt och sen ikväll glo på melodifestivalen, men jag vet inte, får se vad mina vännöööör vill göra helt enkelt. Nu blir det frukost i alla fall! Puss på kramen.

1, 2, 3, 4, jag är en partymyra

polyvore

Signar ut.

lättaste och svåraste

Två gamla webbcam bilder.


Sådärja, klockan har slagit fem över tre och jag ska väl sätta igång att fixa mig litegrann. Duschat och tripplat håret har jag dock redan gjort så det är bara det lättaste och det svåraste kvar. Hmm.. Sminka mig och hitta kläder att bära ikväll. Tror hela garderoben ligger på golvet i mitt rum och jag skojar inte, ser förjävligt ut! Vi hörs nog innan jag sticker iväg. Kram!

väska


har länge vart ute efter en svart och ganska rymlig väska med lång axelrem, men aldrig riktigt dragit tummen ur för att köpa en, det är ju så mycket roligare med kläder, haha. Men det blir en ny till våren i alla fall, dessa från H&M var snygga. Eller hur?

be yourself


ken ring - ber en bön



smälter


Skulle försöka ta en bild på all snö som smälter(HÄRLIIIGT!!!) från taket utan att behöva gå utanför dörren och det gick sådär va, men ni ser lite i alla fall. Hoppas det fortsätter såhär hela dagen. Blir det kallt inatt är det dock jag som säkerligen halkar runt på gatorna. Ska ut på lite äventyr ikväll. partypartyparty!

dude looks like a lady


Medveten om att jag ser ut som en man på denna bilden, men vad säger ni? Lite sommar på det här? JATACK!
Update: Har nog aldrig vart såhär glad för regn förut. Woho!

shoes


Här är godingarna! Me lajki.

dröm


Morning guys! Klockan är nio och jag är uppe på fötterna, helt sick, haha. Jag vaknade upp av en sjuk dröm, den slutade i alla fall med att jag överlämnade mig till polisen efter att ha sagt hejdå till mina föräldrar och syskon som i vanliga fall inte är min familj eller mina syskon, hahaha. Naej, går inte att förklara :D Det är för tidigt för frukost så vad ska man hitta på nu då? Kanske ska lägga mig och läsa...


a day to remember - if it means a lot to you



chattar


Hej! Skorna och brillorna satt gallant båda två. Ni får se bilder imorgon då jag kom på att det inte går att ladda upp bilderna till min laptop och den stationära datorn var upptagen :) Nu ligger jag i alla fall i sängen och chattar(hahah, chattar, snyggt!) på MSN. Lyssnar på musik gör jag också. Jaja, Skulle bara meddela läget, kraaam!

hawaii


Hejsan! Nu är jag hemma igen, den där pizzan satt fint i kistan må jag säga. En Hawaii blev det och en massa skitsnack med tjejerna. Dem är bra, riktigt bra! Nu ska jag riva upp paketet från H&M och hoppas på att skorna sitter fint och att jag passar i brillorna. Visar snart.

pizza

Ett litet snabbt inlägg innan jag sticker iväg. Ska fixa mig lite snabbt nu, sen ska jag åka och hämta ut ett paket från H&M och sedan vidare till parkens för att käka pizza med Caroline, Linnea och Josefine. Awesome torsdag! Vi hörs senare ikväll. Puss och kram.

pepppepp


Hejhallå. Sådärja, tjugo i tolv är klockan och jag har käkat en rejäl frukost, duschat och tagit på mig(myskläder dock). Härligt!
Nu ska jag träna lite hade jag tänkt. Ska sätta på pepppepp-musik på spotify och köra mage, rumpa och rygg. Woho!

skin

Hej och godmorgon. Älskar att jag har vaknat rätt tidigt de senaste dagarna, man blir så förvånad(på ett bra sätt) när man har ätit frukost, duschat osv och märker att klockan knappt är tolv då.

Jaja, nu till något helt annat.. Fann de här gamla godingarna igår och fan vad jag lyssnade sönder dem för ett tag sen, så kul när man hittar låtar på nytt. Haha, eller vad säger ni? :D Ras Cricket - Skin och Kapten Röd - Stjärnorna finns här;

Nu blir det frulle. KRAM!

my best friend's girl


Hej folket! Har precis lagt mig till rätta i sängen och ska slå på filmen ovan nu. Kommer antagligen somna, så, nighty nighty ♥

gaga oh-la-la


Ra-ra-ra, ah-ah-ah, roma-roma-ma, gaga oh-la-la, want your bad romance... Det är vad som snurrar runt i mitt huvud just nu och har gjort den senaste timmen. Omöjligt att få bort melodin ur huvudet när den väl har kommit dit, haha. Men whatever, sitter i vardagsrummet just nu med både katt och dator i knät, two and a half men går på tvn och jag njuuuter av att det är lov. Vad gör ni?

just nu..

Humör: Hungrig och glad
Klädsel: Linne och leggings
Gjort: Ingenting nödvändigt
Planer: Softa
Lyssnar på: Hinder – Lips Of An Angel
Läser: Facebook uppdateringar
Äter: Ingenting alls, snart hamburgare
Bästa: La-la-la-lov
Sämsta: Snön och kylan
Väder: Snö och kyla

opposites attract!


Sådärja! Nu är bloggen lite svartvitare, lite bredare och lite... tråkigare? Haha, men jag gillar det.
Dagen har ägnat åt mig själv idag och bara myst runt här hemma. Mamma kom precis hem så jag ska be henne fixa lite käk åt mig. Ikväll är det fortfarande oklart om vad som händer, var meningen att jag skulle till spökbacken med mina girls och skämma ut mig på skidor, men det blev inte så. Vi får se vad som händer helt enkelt. Later, buddies.


ommöblering

Jag ska möblera om bloggen lite. Så ser den allt för täskig ut så är det därför, vi hörs sen. KRAM!


fint väder


Godmorgon! Vilket fint väder det är idag, var tvungen att ta på mig solglasögonen för att kunna ta bilden ovan nyss, haha. Solen lyser så starkt mot snön. Men jag klagar inte, u-u-underbart med sol. Jag har egentligen ingenting vettigt att säga denna onsdagsmorgon så nu ska jag sätta på Jay Sean på spotify på högsta volym och dansa runt lite medans jag gör min frukost... Ensam hemma, awesome!

snökrig och bastu


Hejhallå! Kom hem för ett litet tag sen. Har ju som sagt vart och åkt pulka med ett gäng. Haha, grymt kul. Blev dock inte så mycket pulka utan mer snökrig om man säger så :D När vi var väldigt kalla och rätt trötta så drog vi hem till Felix för att basta, vilket var väldigt skönt... Måste börja använda min, eller ja, min familjs bastu lite mer känner jag.

Neni, nu ska jag äta upp min panpizza och sedan ska jag sova. Nighty nighty!

pulka


En lite creepy bild på mig! Men nu snart så drar jag iväg och åker pulka med ett snyggt gäng, ska snöpula allihopa! Mohah.


colby o'donis


Nu drar jag iväg, tjiiing.

hembagarns


Hejsan. Vad jag är pigg idag! Haha, helt galet. Klev upp klockan halv tolv med världens bästa humör och jag hoppas det håller i sig hela dagen. Det kommer det nog göra med tanke på att jag snart ska möta upp Caroline och Linnéa för en fika på hembagarns.

Nu ska jag sminka mig litegrann, välja ut kläder och sedan är det nog dags att börja dra sig mot stan, tar ju ett tag att gå i all denna snö och kyla. Svingit kallt ute så det blir tjockisjackan och kängorna som vanligt, två par leggings också... haha, nu vet ni det också. Pusstja!

nighty nighty


Lillen ligger och snarkar mig rakt upp i örat just nu och jag ska väl joina honom snart, men först en film - Spencer, tror jag den hette.


bubbles




Jag har inte gjort någonting speciellt idag, dagen har bestått av tv-tittande, träning och filmer. Kvällen består av ett varmt bubbelbad. Skönt!


måndag

Hej! Valentine's day var jättebra och jättesöt, rolig var den också. Så den rekomenderar jag starkt.
Idag är det måndag och jag vaknade för bara en liten stund sen. Hur underbart som helst att inte behöva kliva upp ur sängen klockan sju för att fixa sig till skolan. Jag funderar på att ligga kvar här i sängen och lyssna på Jay Sean och glo på lite bloggar. Har hört att det är närmare -30 idag så ut går jag inte i onödan, vi får se vad dagen har att erbjuda. KRAM!

josefine och jag


Har precis duschat och tagit på mig det skönaste jag hittade. Ska kleta på lite mascara och sedan blir det bio med Josefine då. Valentine's day.

tacos-rester



Hejhallå! :) Min dag har i stort sätt bara bestått av att ligga i sängen och inte göra någonting. Eller har i för sig kollat på två avsnitt av Ugly Betty, fotat lite utomhus, dansat runt till hööög musik och ätit tacos-rester. Inte mycket mer kommer hända senare heller. Kanske blir bio dock, valentines day, med Josefine :) Bra avslut på veckan! Vad ska ni göra?

fancy


I miss you, darling

iskallt

Gutenmorgen! Mamma kom och väckte mig vid nio ungefär och sa att det var frukost, så har precis ätit en god frukost bestående av äggmackor och dylikt. Mums. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, det är skitfint väder men jättejättejättekallt. -15 har jag hört, så det är nog inte så skönt att gå ut om man inte har långkallingar och hela köret.

Pic; Jag

eastFM

Hejsan! Nu är jag hemma i katrineholm igen. Dopet var så fint och Emil var så duktigt! På väg hem i ovädret dunkade jag och brorsan EastFM i bilen och jag lyckades snappa upp ett par bra låter, here we go;



... Nu blir det tacos, cola, chips och dipp resten av kvällen. Melodifestivalen också. Kram!

dop

Frågan är ju vad man ska ha på sig... Blir nog min blazer i alla fall.

Hej! Igår blev det som sagt lov och det firade jag och mina vänner med chips, dipp, godis, glass och dricka(helt sjukt vad vi moffa... eller vad jag moffa, haha). Lite spel, lite dans och en skön vurpa av Lisa också. Mina vänner är bäst. Bäst bäst bäst!! ♥

Idag då, det är lördag, jag ska hoppa in i duschen snart och sedan måla mina naglar. Min lillebror ska döpas idag så jag och Fredrik kommer ta tåget till Norrköping för att spendera dagen där med släkt och familj. Om tåget kommer iväg vill säga. Jag kommer nog hem ikväll, annars hörs vi imorgon. Ha en bra dag! Puss.

happy girl


LA-LA-LA-LOV!


listen to spotify


Klicka på en av bilderna för en av mina spotylistor.

trött, sliten, vill ha lov


... Är det som försigår just nu. Har dock precis gjort ett eget litet träningspass här i mitt rum och nu ska jag hoppa in i duschen, efter det blir det mat och plugg. Har ett matteprov och ett engelskatest imorgon, kommer faila så hårt! I alla fall på matten... Men, något som är ett litet + är att det gick riktigt bra på min svenskaredovisning om vårkollektioner idag, woho.

Imorgon är det fredag och det innebär LOV, träning och spelkväll hos mig. Underbart. Underbart. Underbart! Vi hörs då. Puss.

me want

Polyvore

Sitter och kollar på lite kläder samtidigt som jag pluggar. Lyssnar på musik gör jag också. Lär vara uppe hela natten för mitt pluggande går inte frammåt så att säga, men det kommer väl snart.. runt tio, hehe. Vi hörs imorgon, puss och kram.

godnatt


Bjuder på min snygga fjortis-pose såhär på kvällskvisten! Ska gå och lägga mig i sängen och läsa lite ur SnabbaCasch nu, är helt galet trött. Har en lång onsdag framför mig imorgon också så det är bra att lägga sig i tid. Vi hörs då, puss och godnatt ♥


fettisdagen


Hallåhej! Har inte haft något internet här hemma sen i söndagsnatt ungefär så har inte kunnat uppdaterat, men nu ska det vara fixat och än så länge funkar det gallant! Igår efter skolan gick jag och Julianna ner till stan och fikade på sultans, en semla och en cola
(i glasflaska, de bästa!) blev det, träffade även pappa och co hemma hos brorsan ett tag. Inte mycket mer hände och inte mycket mer har hänt idag heller. Drog till gymmet efter skolan med Emma och öste lite... Snart ska jag dock förstöra den kaloribränningen och käka en till semla, fettisdagen ju!

girlie girl

The Notebook

Nu ska jag gråta lite till The Notebook som den girlie girl jag är och sedan ska jag sova in den nya veckan, vecka sju.
Imorgon väntar skolan, en snabb tandläkarvisit och teatern/musikalen/whatever Madam Under Jorden och tillsist dansträning. Godnatt ♥


nya wallander och pizza


Jag: Hej...
Mamma: Hej, har du tråkigt?
Jag: Mmh
Mamma: Du får nya wallander och pizza när du kommer hem. Puss!

Hihi, mammor är allt bra dem! Nu ska jag plugga lite så jag kan känna mig välförtjänt av den där pizzan sen.

björn


Tja! Efter att ha kollat på en kärleksfilm, dagen till ära, så har ju nu kommit hem till min bror där jag är hundvakt åt Björn. Vår stooora, faaarliga polishund... Hahaha, ne han är rena motsatsen. Okej, han är ganska stor, men världens bebis. Han är som ett plåster på mig och följer varje steg jag tar, han ska både sitta och ligga på mig och jag vet inte hur många gånger jag har fått skriva om det här nu eftersom han vill att all uppmärksamhet ska vara på honom annars attackerar han mig med en slickattack i ansiktet eller gonar ner hela huvudet i datorn... Men för att komma fram till saken, jag klagar inte, utan det är bara mysigt och det är han som står för min
alla-♥-dag date idag. Nu ska vi kolla på film! Pusskram.


söndag


Igår; Underbara vänner, musik, dans dans dans och annat trevligt folk. Kan ju inte bli annat än bra. Tack Robin!

Hej på er! Idag är söndag och alla-♥-dag, ni lyckostar som har en pojkvän kommer väl mysa lite extra med dem medans jag får nöja mig med mina sms jag hade fått när jag vaknade i stil med "Ha en fin alla hjärtans dag. Älskar dig." Det duger det med! :)
Nu ska jag i alla fall kliva upp ur sängen och fixa någonting att käka, tror vi har en kyckling och curry röra ligga och vänta på mig någonstans, hoho. Vi hörs sen, puss.

lördag

Hey you guys! It's a bit tricky! Hahaha, internskämt. Men ville bara säga att jag hoppas ni får en grym lördagskväll vare sig ni sitter hemma eller är ute och partar, för det ska jag ha! Vi hörs inatt eller imorgon. Puss och kram.

WOOOOHO!

good mood

Taylor Momsen

Godmorgon! Har precis vaknat och woho, I'm in a gooood mood! Jag ska äta en dunderfrukost nu(haha, hmm... Kommer nog bli en macka och ett glas juice) och sedan ska jag hoppa in i duschen. Efter det lär klockan vara runt ett och då ska jag börja fixa lite inför kvällen, ni vet... Måla naglarna, bestämma klädsel, skor osv. Klockan tre kommer Caroline och Linnéa då vi ska fixa oss tillsammans. Tonight's gonna be a good night!

asvarmt

Bild sen i somras, men den klänningen som man inte ser så mycket utav ska jag använda imorgon. Woho.

Hejhallå! Sitter och glor på Let's dance samtidigt som mamma göder mig med massa onyttig mat och jag pratar med snygga männsikor på msn, tillexempel Caroline, ett lika stort retard som mig själv. Vi håller på att taggar sönder till imorgon då vi som sagt ska ösa på Robins party. Det kommer bli hur awesome som helst... Awesome som helst, som som som... Lalala, jag har tråkigt.

Nu ska jag lägga på lite mer ved till brasan. Det är jag som står för den ikväll... Det är asvarmt här inne!


fredagsmys


Såja, nu är jag hemma igen. En foundation, en mascara och en ögonskugga rikare... Mamma blev dock lite fattigare, hehe.
Nu har jag satt mig till rätta i vardagsrummet och Lars Winnerbäck spelas lite för högt ur högtalarna, men jag klagar inte.
Guess what? dags för fredagsmys nu! Tjiiing!

play


Hejsan! Sitter och lyssnar på Play och mår allmänt bra för att det är helg nu, woho. Jag ska dock gå ut i kylan nu för att mitt smink är nästan helt slut, så ska ner till stan och köpa lite nytt. Nödvändigt men fan inte kul alltså. Hatar att köpa smink, haha.
Whatever, vi hörs när jag kommer tillbaka. Pusskram.

fredag


Hej och godmorgon. Hinner inte säga så mycket nu på morgonen, har setat lite för länge framför vakna med the voice så måste springa och lista ut vad jag ska ha på mig idag. Vi hörs lite senare, slutar runt två. Puss.


23:13:44


Nighty buddies.

slapptorsdag

A night at the Roxbury

Hej! Har inte rört mig en fläck från soffan. Dock har jag hunnit med att kolla på en film - A night at the Roxbury(hahah, så skön!) och några avsnitt av two and a half men. Planerar att ligga här resten av kvällen tills det är dags att förflytta sig till sängen och plugga lite engelskaglosor samt läsa lite ur SnabbaCash. Det låter bra! Har ni haft en bra torsdag? Pusstja.


knokk

Pic: Knokk.se

Har länge velat ha en knokk-klocka, dem är ju grymt snygga! Vit, mörk blå, svart, rosa och lila står högst på listan.

träningsvärk

Ashley Olsen

Hejsan! Kom hem från skolan för ett litet tag sen, har haft en helt okej dag. På sista lektionen lärde jag mig en hel del om filmredigering, vilket är mycket bra att jag lär mig, hehe. Imorgon är det fredag för er som inte visste och det ska bli hur skönt som helst. Ännu skönare är att det bara är en skolvecka kvar till sportlovet då.

Whatever, nu sitter jag i soffan och kollar på gamla avsnitt av One Tree Hill. Funderar på att göra ett försök att gå till köket och fixa någonting att äta men jag har en sån sjuk träningsvärk i ljumskarna och det blev inte bättre av att jag sprungit runt med högklackat i skolan idag, så det är inte så lätt att gå, men som sagt, får la göra ett försök. Vi hörs snart, kramkram.

asos.com


Det här är en söt klänning! Om jag ska låta som en riktig modebloggare(haha) så skulle jag matcha med svarta kilklackar och lite svarta, läder/nitarmband för att det inte ska se för feminimt ut. Dragkedjan på framsidan är till en hjälp också!


great day

Pic; Le Love

Hej!! Idag vaknade jag upp på rätt sida känns det som. Jag var uppe tidigt, jag är pigg och "godmorgon världen, vilken uuunderbar dag" går på repeat i mitt huvud. Jag har precis kommit ut ur duschen och nu ska jag försöka göra mig lite fräsch för skoldagen, vi ska nog fota lite till ett jobb, skulle man kunna säga, vi håller på med. Det ska bli kul!

Vad som händer senare är oklart, men vi hörs kanske under dagen, annars i eftermiddag. Ha en bra torsdag ♥

s y t y c d


Freaking awesome! Det är så vackert.

happyface


WOHO! Efter att ha överlämnat min egna dator till mamma i tre kvart ungefär så är den så gott som ny igen. Happyface!
Nu kan jag äntligen börja blogga som vanligt igen med lite roligare foton och så vidare. Men det börjar vi med i morgon. Nu ska jag fortsätta kolla på tv och äta mina kvällsmackor. Hoppas ni får en fin onsdagskvälls. Puss!

slut


Är helt slut, så det blir lite svenskaplugg, lite SnabbaCash läsning, tv-tittande och kycklingsallad ikväll. PUSS!

bara för att

Hej! Sitter i skolan just nu, har lunchrast så jag, Caroline och Josefine passade på att sätta oss framför våra kära mac's.
Snart har vi matte och sedan har vi en lektion på fyrtiofem minuter, då drar jag direkt till gymmet. Kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle börja mitt nya, nyttiga liv? Det börjar riktigt bra, haha. Dans igår och gym idag... Gym resten av veckan också, hehe.

Okej, jag har ingenaning om vad jag ska skriva nu, skulle bara meddela läget lite. Men Carro hade något att säga:
- Tänkte bara säga att Sarah & jag är gryyymt taggade tills på lördag då vi ska ösa! :D

voddler


Jag har blivit med voddler! Det är därför jag har vart väldigt mycket off... Jag som skulle göra massa nödvändiga saker idag, hmmm. Har kollat på ett par riktiga tjej filmer och sen hade mamma hyrt hem en Wallander film så den har jag suttit och bitit sönder mina naglar till också.

Det luktar mat i hela huset just nu, potatisgratäng och något kött tror jag att det blir. Awesome! Mamma har bakat en kladdkaka också, ännu mer awesome... Fint väder idag föresten, eller hur? Hehe.

calling out


Tjatjatja! Här får ni en grym låt så hörs vi snart igen. Pussis och kramis.

Lillen

Pics; Jag


Godmorgon! Såhär såg det ut igår när vi hade melodifestival-mys här hemma, Lillen låg och sov framför den otroooligt varma brasan, gick nästan runt och svettades, haha. Men idag är det annat, har precis vaknat och fryser som en tok. Men ska dra på mig min morgonrock så är det fixat!

Idag är det söndag, ja. Känns som måndag... Jag ska inte göra så mycket idag, typ plugga lite svenska, tvätta håret och lite andra nödvändigheter. Vad ska ni göra idag?


blazer


En kass, väldigt... Gul bild på vad jag fick med mig hem från shoppingen. Blazern och skorna är jag mest nöjd med! Vill ni veta var allt kommer ifrån får ni fråga för nu ska jag sätta mig i soffan igen och moffa ostbågar! PUSS OCH KRAM!

nyshoppad

Pic; Emma.

Hejsan! Kom hem för ett litet tag sen. Blev typ en power-shopping med Josefine som avslutades med lite Mc Donald's mat.
Nu sitter jag framför datorn och ska snart prova det jag fick med mig hem, kan fota det och lägga ut här i bloggen sen också.

Ikväll blir det bara lugnt. Ska moffa framför Melodifestivalen. Låter ganska awesome i mina öron! Vad ska ni göra? :)

shop til' you drop

Pic; Google

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite. Sen bär det av till norrköping för shopping! Vi hörs i eftermiddag. PUSS!

paramore - use somebody cover


Awesome! Jag har precis ätit mig mätt på mammas... Någonting, gryta och nu ska jag kika vidare på Let's Dance. Vad gör ni?

dumdum


Hejsan! Det är fredagkväll och egentligen skulle jag vilja vara på g att slå klackarna i taket nu, men jag är hemma, lite sur, väldigt trött och vill ha massa onyttigheter att tröstäta men det finns ingenting! Så ikväll sover jag nog tidigt. Imorgon är det shopping som gäller, med världens bästa Josefine, det kommer få mig på ganska jättemycket bättre humör ♥

mary-kate olsen


Sitter och kollar på snygga pics och lyssnar på Rise Against ba.


photobooth-bomb nummer två








fierce

Tog med ett USB-minne till skolan för att ta hem alla sjuka bilder vi tar(mest jag och Josefine, haha) Så här får ni bildbomb nmr 1;











skolan

Snyggjosse och jag i tisdags.
Hej på er! Sitter i skolan just nu, har svenska och jag gör ett arbete om vårkollektioner och lite olika trender så jag får sitta framför mac'en. Snart har vi dock lunch, orientalisk kycklinggryta är vad som bjuds... Lika äckligt som vanligt antar jag, höhöh.
Nu ska jag åka med stolen en halvmeter för att se vad Carro gör. PUSS OCH KRAM!

don't forget to smile


One tree hill och jag hela kvällen. Peyton Sawyer är bäst! ♥


funky


Som ett snömonster gick jag hem från skolan. Förbannad blev jag också över att behöva gå med nästan helt stängda ögon för att inte snön skulle hacka sönder dem. Det var blött och det var jobbigt. Blev anfådd efter en meter typ... Kan ha vart en av dem värsta "hemgångarna" i hela mitt liv. Hehehe. Förutom det har det vart en helt okej dag med foto, engelska, lax och lite funky dance på idrotten - "My name is Sarah and I'm funky". Haha. Nu ska jag äta upp hela huset. PUSS!

MONKI


Monki är kind of awesome!

pehå

Självutl.

Hejhejhej! Sitter i min morgonrock och har precis glott på tv, fixat cash till mobilen och lyssnat till Melissa Horns fina stämma.
Nu ska jag äta toast och tagga lite till Paradise Hotel, final ikväll ju! Puss och kram.

Fjun

Pics; Jag


jappjapp


Igår - The Vampire Diaries, chips, dipp, fanta, plugg. Somnade klockan nio.
Idag - Skola, twix, chips, nöter musik... Än så länge.

Lite för mycket onyttigheter nu! Nästa vecka börjar jag mitt nya liv, träna som ett djur och äta rätt... För en vecka i alla fall.

RSS 2.0