softilera



Hej! Shit vad lamt de är att börja skolan igen. Ska sitta och skumma igenom historiaboken samt svara på några frågor nu och sedan ska jag bara softaaa. Typ sova vore grymt skönt, fast då blir det tisdag så snabbt. Hm.

28 februari 2011


Hejhej! Sov som en gud inatt. Men blev sådär lagom irriterad när klockan ringde dock... Och lite mer irriterad när det inte fanns något schampo och jag har typ smör i mitt hår just nu. Jag slutar väl runt halv fyra idag tror jag, då blir det träning och sen hem för att plugga. Nu ska jag ta mig mina jättetrasiga men älskade kängor och åka iväg till skolan! Pusshej.

tjenare mannen


Nu börjar solsidan. Skola imorgon, fan va fett!! ... Eller? Godnatt.



Sommar vore fett dock.

summerbreeze



exhausted


Min kropp värker! Slita i rummet på oskönt huvud är inte att rekomendera. Blev precis klar och jag är nöjd! Mamma bjöd på pizza i pausen och jag anar att hon också var rätt trött då hon är i full gång att skruva ihop skåp och grejer till vårt nya kök. Nu ska jag låta Tiger Lou's låtar gå på repeat, chilla och invänta Solsidan.


Världens bästa kisse.

är det här allt, tror jag nog att jag vänder om


fixa och dona



Sitter och käkar frukost och läser nya Solo. Snart ska jag börja snickra ihop mina nya möbler och dona i mitt rum. Nu är det endast en spegel som fattas i möbelväg. Riktigt dåligt utbud av det på IKEA. Hörs snart! Kram.

direkt ur paketet


Halloj! Kom precis hem från helt okej galen kväll. Nu sitter jag skräddare i sängen med godispåsen i högsta hugg och dricker nyponsoppa direkt ur paketet. Grejer!


weheartit

ikea


Godmorgon kompisar! Ska straxt slita mig upp ur sängen som är extra skön den här morgonen. Idag ska jag gå loss på IKEA, har ett presentkort på 6000:- att bränna. Och ikväll är det fest! Bra dag.


almost done


Halloj! Har alltid haft hårda och feta linjer i mina bloggdesigner, men jag skippade det denna gång och nu har jag det nästan färdiga resultatet. Mina bilder, som i för sig oftast är svartvita, får stå för färgen. Nu ska jag kolla på Scrubs och sen sova! Lång dag framför mig imorgon. Puss och godnatt.



halsring



Hur snyggt?

nyvaken


Nyss vaknat! Ska kolla nya avsnittet av vamp d. och sen käka frulle! Anar en stund på stan idag.

secrets


Jag har sån sjuk träningsvärk, var rätt längesen jag hade såhär ont. Tränade helkropp igår och jag verkligen mördade min mage och rygg, känns som att jag har två trästockar som går igenom från svanken fram till buken typ. Men det är ju rätt skönt på något stört sätt! Mamma kom hem med thaimat till hela familjen +Mona förut, så vi har njutit lite extra denna torsdagskväll. Imorgon är det fredag, vänner! Kram.


black and white




Två bilder från igår! Nu ska jag hoppa i träningskläderna och knalla iväg till gymet. Hörs och ses! Puss.

onsdagstacos!


Tar med mig några tjejer och styr bilen mot Cattis och Andrea! Tacos och sånt med ett skönt gäng står på schemat. Mys!


locktång



Jag fick en locktång av min bror i julklapp, men den var trasig så vi skickade den på reparation och nu, typ två månader senare har jag den hemma hos mig igen. OBH Nordica Artist curling iron 19mm. Grejer!

pilot


Går inte att sova längre än till max halv nio här hemma. Då drar Thomas igång och börjar antingen borra eller hammra. Vi gör nytt kök. Så nu har jag vart vaken ett tag! Ska hoppa in i duschen en snabbis och sen får vi se vad jag hittar på. Anar några Scrubsavsnitt.


second time

Sticker iväg och hämtar ett paket på posten och sen sticker jag och gör andra gympasset för idag. Mest för att döda tid och snacka skit med Carro... Ruskigt sällskapssjuk idag!!


heading to the gym

Halloj! Är nästan nyvaken, så ska pigga till mig lite och sen knalla iväg till gymet. Vi får se vad denna dag har att erbjuda. Sjuuukt skönt att inte behöva sitta och halvsova på en lektion just nu i alla fall. Skulle behöva dra ner på stan och beställa tid för färgning. Dags igen!


heels


Sitter och skriver upp lite saker jag ska inhandla inför vår och sommar och ett par pumps är rätt behövligt. Helst ett par beiga i mocka. Skitsnyggt till jeans... Dessa från Asos var balla. Dock 16cm höga och då blir jag 1,91cm över marken.


gott

Nypluggad, nygymmad och nyduschad! Nu ska jag baka kärleksmums-snoddas-mockarutor-whatever.

08.55

Jag vaknade klockan åtta och sen dess har jag pluggat... Haha va? Vad hände? Skriver en uppsats som jag tror min lärare ville ha för någon dag sen egentligen, men sa hon att man har helgen på sig får hon skylla sig själv. Jag ska skriva klart den och sedan bege mig till gymmet. Hurtig jag ääär!


Bikbok, H&M


Sött! En virkad väst vill jag glida runt i, i sommar.

lov

Halloj! Efter att ha vart på gymmet i princip varje dag i två veckors tid nu, så passade jag på att ta en vilodag därifrån och tog en promenad + ett pilatesprogram idag istället. Kollat på film och några avsnitt av Scrubs har jag gjort också. Nu har jag en huvudvärk som heter duga(igen!!) och ikväll är det oklart vad som händer! Ahjuste, nu har vi en veckas lov framför oss... Hur awesome. PUSS!


yeah 3x

Drar till DuD och dansar en dans.


alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag. Mysigt. Jag har spenderat den med en kass och kort dag i skolan, två timmar på gymet(70min på crosstrainern, inte illa pinkat faktiskt), skrattat för mig själv åt alla som "hatar" denna dag och ätit middag + kollat på halv åtta hos mig med min mor. Min nattdate blir historiaboken och katten som har placerat sig på min höft. Ha det fint! ♥


prom night

Gick ut på en promenad efter frukosten och kom hem med frost eller vad man ska kalla det på både halsduk, hår och ögonfransar. Haha, skitkallt ute. Mina ögon bara rann! Nu ligger jag i sängen i mitt kolsvarta rum och tittar på skräckfilm. Är på helspänn hela tiden.


söndag 13/2 - 11

Vem lyckas vakna halv åtta på en söndag? Jag såklart. Åh. Ska göra det bästa av saken och ha världens mysmorgon... Storfrukost framför en film. Gött. Vi hörs lite senare, puss och kram.

blond




Wildfox

Jag vill färga mitt barr nu!!!

30 seconds to mars eftermiddag




Nu; Tacos resterna!

dag 05 - tio fakta om mig

- Jag älskar musik.

- Jag föredrar myskläder. Vilken dröm att dra och parta i mjukisbyxor. Bekvämt som fan.

- Jag vill gadda mig igen. Har en jättefin i baktanke! Personlig.

- Jag äter tacos varje fredag.

- Jag stampar i golvet när jag blir arg.

- Jag stavas egentligen såhär -> Sara. Men har vart Sarah med H för länge, så det känns tomt utan H:et.

- Jag är världens djurvän. Mår dåligt inombords när jag ser djur på t.ex. AFV som andra skrattar åt. När de sitter fast i ett staket eller när dem sätter fast massa snöbollar i pälsen typ. Inte kul! Tycker synd om djuren på nyår också.

- Jag saknar Fancy.

- Jag har sexton par klackar, varav tre par inte ens är använda.

- Jag gillar älskar vitsås. Parkens är bäst!


lördag 12/2 - 11

Hejhej! Vaknade för bara en liten stund sen av att mamma kom in med en hög nya filmer. Tio stycken... Så jag vet vad jag ska göra ikväll om inte tjejerna har någon bättre idé. Ska upp och käka frukost i solen nu! Snö + sol är faktiskt fint. Kallt dock.


snyggt


Unknown


dag 04 - mina föräldrar

Min mamma heter Karin Alm och min pappa heter Peter Ankarstrand. De är världens bästa föräldrar och jag skulle inte klara mig en sekund utan dem. Mamma har jag alltid nära mig eftersom vi bor ihop och pappa är bara en 25 minuters tågresa eller ett telefonsamtal bort. Jag älskar er ♥

Har ingen bild på mamma på min dator, men det här är min pappa;


dåligt

Igår gick jag hem med solen i ryggen och det var nästan för varmt att ha på sig vantarna. Idag gick jag, skitförbannad, både till och från skolan med irriterande mycket snö i motvind. Fick allting i ansiktet och kom hem som ett blött snömonster med mascara ner till hakan. Hatar vinter, på riktigt.

Nu ska jag sätta mig i soffan och sura lite till, för det är äcklig mat här hemma idag. Skitdag alltså.



Vill ha sommar sa jag!

kokhet

Hejhej! Vet inte vad det är, men helt hundra har jag inte mått på några dagar i alla fall... Helt körd i huvudet och jag är kokhet!! Och nu ska jag plugga vidare med det där huvudet. Går inte skitbra. Imorgon har jag två prov, engelska och matte. Lär sumpa båda! Men that's life alltså. Godnatt.

JAAAAAAAAAA!!!


30 SECONDS TO MARS TILL PEACE AND LOVE!!! GAHHH... JAG DÖR!

tisdag

Godmorgon! Sitter och skummar igenom historiaboken. Hur många gånger jag än läser så kommer jag inte ihåg vad som står ändå... Blir galen. Så ska dra och faila på ett historiatest snart och ikväll är det dans! Vi hörs i skolan kanske, pusspuss.

two ticets

Köpt två biljetter i helgen;


14 juni, Linkin Park. Hur bra?!!!!


Avslutar månaden med att dra till Borlänge, Peace and Love. Grymt.

Bara några månader kvar tills man får må sådär oförskämt bra och bara vara igen. Sommar! ♥

new divide

Hej! Idag fick vi sluta elva, awesomeee. Drog och tränade med Caroline då och när jag kom hem tog huvudvärken över och jag har nu sovit i fyra timmar. Helt körd i huvudet nu! Så vi hörs sen, kram.


monkigirl


Kliar i fingrarna. Vill shoppa sommarkläder!!

måndag

Godmorgon! Klarvaken och glad idag. Trots ny vecka och att jag måste plugga som en idiot idag, hmm... Ska kleta på lite mascara nu och sedan är det dags att knalla iväg till skolan, vi hörs sen. PUSS!

headache

Skitfint väder har det vart idag och jag har bara legat inne. Har dock världens huvudvärk, så kan ligga inne med gott samvete. Jag har bara kollat på film, käkat världens godaste baguett med kycklingröra och haft mamma som sällskap. Vi ska beställa hem en pizza snart också... Note to myself; sluta äta skit hela tiden!!


sweetheart


godmorgon söndag

Nyvaken! Ska ta hand om min lilla tatuering nu och sen upp för att käka frukost. Solen lyser idag... Fint!


nygaddad!!

Hejhej! Nu är jag gaddad! Vid elva imorse styrde bilen mot Nyköping med tre nervösa tjejer i. Satt typ på helspänn hela vägen dit... Men vi blev varmt välkomna och det gick skitbra för alla tre. Trodde det skulle göra sjukt mycket ondare än vad det gjorde. Fick dock göra om min efter att Linnéa och Caroline gjort sina och då gjorde det en aning ondare. Vi firade med att käka på Max innan vi satte oss i bilen hem och halvsomnade.


Jag blir tatuerad.

nervös

Hej!! Precis kommit ut från duschen och nu ska jag äta massor för det ska tydligen vara bra för den smärta jag ska utsättas för om några timmar. Jag är nervös. Vi hörs sen, kram!

super romantic, H&M


Ska försöka hinna lägga vantarna på några plagg när de kommer ut den 14 april. Ska bo i söta toppar och virkat i sommar.

tacos, tvspel och sånt där

Tjooo! Efter skolan körde jag och Caroline en timma på gymet innan bussen tog oss vidare till stan. Kom hem 500kr fattigare(till en awesome biljett, berättar sen), ett värmeskydd och en halv räksallad rikare. Ikväll ska jag bjuda tjejerna på en brakmiddag(tacos, haha), tvspel och en massa mys. Vi måste vara pigga och sånt där när vi drar till Nyköping imorgon!!

 

lista

Stänger du av mobilen när du sover? Sätter henne på ljudlös. Hur kommer du se ut om tjugo år? Smoken! Haha. Hur var du på dagis? Gick inte på dagis, var dagmamma-unge och enligt mina föräldrar var jag en ängel.. Typ. Biter du på naglarna? När jag tänker eller blir nervös brukar mina naglar utsättas. Har du något handikapp? Bara lite störd ibland... Inget allvarligt. Är du rädd för att få hängbröst? De välkomnar jag inte förrän jag fyllt minst 60. Svär du? Nej för fan! Tror du på spöken? Jajemän! Hade ett i mitt rum tills jag sa åt honom att dra för att jag ville sova i fred. Det funkade! Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du? Lax! Vilken mat är den största missen att bjuda dig på? Kallops. Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen? Om han bad mig, ja. Kan du laga cyklar? Nej, men jag är en jävel på att få de snodda eller att ha sönder dem. Kan du baka bröd? Kan jag säkert.. Vilken tv-serie skulle du helst leva i? Scrubs! Helt klart.


friday, I'm in love

Sovmorgonen gick sådär. Vaknade vid sju... Men skitsamma för idag är det fredag!


klippa och slita


Halloj! Har stängt in mig på mitt rum med hög musik ett tag och haft systuga. Slet och klippte och tänkte att det fick bära eller brista.. Det mesta blev skitsnyggt. Nöjd! Nu inväntar jag Vampire Diaries att somna till. Har sovmorgon imorgon, hur gött? Godnatt!

you're the reason I come home

Igår tog jag, Caroline och Linnéa bussen till Forssjö där Linnéas mamma hade laddat upp med frukt, maränger, grädde och chokladpudding.. Vi åt i princip från att allt var klart tills att jag och Caroline var tvungna att sticka till bussen igen. Men det tränade jag bort idag när jag averkade en och en halv skön timme på gymet.

Imorgon är det fredag och jag har en grym helg framför mig, aptaggad!! Woho.


Fin låt.

onsdag

Godmorgon! Det är så sjukt kallt i vårat hus just nu, eller har vart i några månader. Så sockor och annat varmt lager på lager är obligatoriskt. Jag har självklart rummet där elementen inte funkar och trots mina två täcken, fyra filtar och att jag ligger inrullad i en morgonrock+sockor så ligger man huttrar ihjäl innan man somnar och sen är det samma visa när man vaknar.

Ska sluta klaga nu och springa in i duschen för att sitta där ett tag. Efter skolan drar vi nog Forssjö för mys och äta gott.



asseg

Halloj! Asseg efter en sjuk eftermiddag... Hatar den. Sitter vid datorn i 3-4 timmar och går vi in på typ facebook eller lyssnar på musik får vi smisk. Jag håller på att få ihop några sekunders solo och ska snart promenera till dansen. Kallt och jävligt, men vad gör man inte... Lär decka när jag kommer hem. Hejdooo!

RSS 2.0