midsommarhelg

Hej! Haft världens bästa midsommar. Efter lite stress och 23 minuter åt helt fel håll så hamnade vi hemma hos Olle i Ölmetorp där folket väntade. Vi åt midsommarlunch i solen, lekte lekar, dansade i logen, grillade, shotade och drack massa gott! Jag somnade gott på en luftmadrass, men vaknade med typ ryggskott och köldskador på golvet på morgonen. Haha grejer! Vi åkte hem skapligt och jag käkade en pizzabit innan jag intog min säng och sov några timmar. Hängde med Maja, Felicia och Stina på kvällen, vi käkade gott och kollade på film! Nu ska jag sätta igång och packa till Peace and Love nästa vecka och om någon timma ska vi se om vi har alla delar och om vi överhuvudtaget kommer att få upp vårat monstertält, haha.

Tisdagkväll

image description
Tacokväll, chipshäng, bilkurre, eget uppslag i tidningen, möte på jobbet, lunch med vänner, häng på stan och så vidare har jag hunnit med sedan jag tog studenten i lördags och jag kunde inte njuta mer! Fick idag reda på att jag får ledigt hela nästa vecka så det är fritt fram för mig att åka till Borlänge och leva rövare på Piz and Löv!!

Nu ligger jag i Majas soffa och väntar på att hon och Stina ska komma hem, blir tvkväll ikväll. Grejer!


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!Yesterdays


summertime

Logfest, ölbrännboll, djulöhäng, sena efterfester, parkhäng, shotrace, Norrköping/Hugo.. Idag är det första kvällen sen i tisdags som jag är placerad i min säng vid denna tidpunkt och ska spendera hela kvällen här också. Har lite separationsångest för jag ska lämna in min bebis imorgon, macen, har raderat hur mycket som helst. Men deppar inte för det, det är fem dagar kvar till studenten och jag ska njuta varenda sekund! PUSS.

shots shots shots

image description
Igår var det fest, dä kan jag säga. Landade hemma runt kl tre, men somnade inte förrän kl fyra så jag tog en inte så välförtjänt sovmorgon, kom till skolan lagom till lunch - tacos, bästa! Ikväll är det all in igen... Herregud.

knä ur led, femte gången gillt

Visste väl att gårdagen var för bra för att vara sann! När jag röjt satan på dansgolvet i logen, ni tror inte mitt knä hoppar ur led då? Fan! Det hoppade inte tillbaka förrän efter en stund då jag tog i med hårdhandskarna(gahh, sitter och vrider mig av smärta när jag tänker tillbaka). Så jag fick åka hem tidigt och lägga mig till sängs. Verkar som att det blir jag som blir hejarklack, domare och fylletratt på ölbrännbollen ikväll ;)

pepp pepp pepp

Hej! Fan va bra dag. Gjort mitt absolut sista plugg för dessa tolv obligatoriska jävla skolår, äntligen är jag fri! Och någon timme efter det ringde Stina och bad mig kolla min mail för visst fan har vi vunnit biljetter till Peace and Love, så jävla fett. Var med i en tävling med Caroline, Felicia och Stina och det är klart vi vinner. Grymma! Ikväll är det logfest som gäller, lär spåra, fyfan va kul! MVH GLAD SARAH.

peace and love 2012

Jag, Stina, Caroline och Felicia vann precis varsin biljett till PEACE AND LOOOOVE!!!! Så jävla glad.

stockholm

image description
image description
Tjabba vänner! Sitter på min säng och pluggar grafisk kommunikation samtidigt som jag slänger ett getöga på Big Brother finalen från igår, helvete att inte Amandus vann!! Annars då? Kom hem från Stockholm igårkväll efter en helg med mina tjejer... Vi festade, myste och hade askul. Jag skippade Deadmau5 i lördags pågrund av storm och regn och att jag var otaggad helt enkelt. Allt som allt, en bra helg! Nu ska jag fortsätta plugga, kram.

Mösspåtagning

image description
image description
image description
image description
Tjabba! Mår som en påse skridskor, hade mösspåtagning igår och festade konstant sedan kl 11 på morgonen till 01 på natten... Blev lite för mycket vid kvällskvisten så tog en tupplur och blev en blandning av bakfull och full. Haha fett! Skitkul var det i alla fall. Nu ligger jag i sängen och ska finna ork för att gå upp och packa, stockholm hela helgen med mina tjejer!


RSS 2.0