midsommar

Pic; Emma

Midsommarkransen är på, vännerna är här och humöret är på topp! Tänkte bara kika in och hälsa; trevlig midsommar. Kram!

blogguppehåll, yep


Hejhallå! Tänkte bara meddela att jag inte kommer vara aktiv alls i bloggen fram tills jag slutar jobbar. Känner att jag inte har tid :D Men, ett par bilder kommer att komma upp lite då och då... Men förvänta er ingen text. Så, nu vet ni... Vi hörs om 2v. Mindre tillomed, bra va? PUSS!

EDIT: Skaaaa ta hand om kommentarerna, inte orkar på typ två veckor, haha.

två bilder från sthlm

Pic 1; Felix. Pic 2; Robin

 - Julianna, jag, Åke och Robin

 - Åke, Felix och jag


andra arbetsveckan


Godmorgon. Då går vi in på andra arbetsveckan då, den är bara fyra dagar den här veckan. Skönt. Det är ju midsommar på fredag :) Jag har nästan precis klivit upp ur sängen och ska väl börja ta på mig eller något nu, måste ju gå snart... Uhhh, vill inte! Vill sova.

three

Hejhallå! Fyfan vilken underbar dag jag hade igår. Den var awesome! Åkte till grönan med ett gäng vänner och hade det så jävla kul. Tog en massa bilder så får väl låta de tala, men de kommer in när jag fått in de på min dator. Har ju fortfarande inte fixat kamerasladden, illa. Men här under är tre bilder i alla fall. Åke, Felix, Robin och jag tog tåget upp till stockholm klockan tio över nio och mötte upp Julianna och Anton för att sedan dra till Grönan.

Åke, Felix och Robin;



Pics; Jag

gröna lund, brb

Hej kompisar! Shit vad jag är dålig på att uppdatera, men jag har inte tid alltså... Jag jobbar, kommer hem, sover en timma, går ut, hänger ute/käkar ute med mina vänner och mår allmänt bra för att det är sommarlov(trots jobb). Jag mår seriöst om bäst nu! Underbara vänner. Idag ska vi ta våra arslen till stockholm för att go crazy på Gröna Lund. Kommer bli awesome. Valde ju dock inte bästa dagen då, vem är det, Victoria? Ska gifta sig. Haha, whatever. Vi ska till grönan! Ska åka de här uppskjutet eller va de heter för första gången, kommer dö, dööööö! Vi hörs ikväll. KRAM!

En bild på mig och min vän Felix;

Bild från Sandras blogg.

...

Återkommer ikväll.

new haircut


Unnade mig en ny frisyr idag! Typ en decimeter kortare(syns inte så mycket) och en lite solblekt känsla i färgen. Slingade. Jag gillar det... Känns lite orange-aktigt men de lär ju försvinna när solen legat på't. Eller nåt. Jaja, vad tycker nirååå?

work work


Uhh, Jag är så trött! Jag vill också njuta av första sovmorgonen på sommarlovet som alla mina andra vänner, men nej, jag ska jobba. Jag börjar klockan åtta, men jag har ingen som helst aning om var jag ska ta vägen så mamma får hänga med som stöd lite tidigare, haha. Jag ska jobba på ett dagis, btw. Kan bli rätt kul, brottas lite med kidsen. Nehejni, lite frukost på det här och sedan är det dags för hard work work.

i förrgår/igår/idag

I FÖRRGÅR; Drog hem till Rebecca med Julianna och när vi kom dit var de flesta av tjejerna redan där och där hade vi bara allmänt trevligt, käkade pizza, musik, dansade, ja - allt möjligt. Sen tog vi bussen hem till Andreas där det var rätt mycket och trevligt folk, alla satt i ett utetält vid ett långbord osv... Sen blev det en sväng på stan för att träffa lite folk och sedan tog sig jag och Julianna hem i ösregnet. Var nyduschad när jag kom hem.

IGÅR; Gick med Caroline och mötte Julianna, sen gick vi hem till Juliannas kusin som tagit examen och där var det lite släkt och vänner till henne =) Hade faktiskt riktigt kul där hemma med musik, dans, trevligt folk osv. Var där hela kvällen tills vi gick vidare ner på stan och träffade alla studenter +annat folk. Jag drog väl hem runt halv tre kanske och somnade rättså på dirren när jag kom hem. Hade det riktigt kul både på fredagen och lördagen, bra start på sommarlovet!!!

IDAG; Idag är det söndag och det är fan fint väder alltså... Så ska inte sitta här och slösa bort den dyrbara tiden med solen. Utan nu ska jag ut och hänga lite vid poolen och kanske bli lite brun, kommer ju inte få sola på typ tre veckor med tanke på sommarjobbet, men nu jävlar, nu ska det stekas! Hörs sen.


Pic; Jag.


pics


Hej!!! Två bilder från igår, skolavslutningen, bra kväll! Ikväll är vi på't igen, så måste kila iväg nu, berättar mer imorgon.


sommarlov, shalala


Hej! Nu har jag sommarlov, shalala. Satana vad skönt, dock börjar ju jobba på måndag och tre veckor framåt, men lite cash i bakfickan skadar ju faktiskt inte. Kom typ nyss hem och ska softa ett tag och kolla på Titanic som går på tv just nu, sen ska jag dra mig hem till Rebecca för att kolla på första VM-matchen och äta pizza med tjejerna. Sen drar festligeheterna igång, tonight's gonna be a good night!

FREEDOM!


Härligt väder, grabbar! ... Nej. Men nu sticker jag iväg och skaffar mig lite sommarlov. U. N. D. E. R. B. A. R. T!

mobilbilder

Lite bilder från idag då, som går att visa, haha;

- När vi kom fram fick vi luuunch, apgod pasta/kycklingsallad och i vanlig ordning - överdrivet mycket vitlökssås!

 - Drog in i huset och kikade på massa coola grejer... Lite tomtits(?) wannabe typ.

 - Inne i "biosallongen". Var hur coolt som helst att sitta där inne, kändes verkligen som att man flög. Och styrde ett flygplan.

 - Drog till Söderköping och ställde oss i kö. Kände att det inte var värt att vänta två timmar på en glass, så det blev kulglass ist.

 - Julianna, Emma och Göta Kanal... Sen hade vi party i bussen hemåt! Skön liten resa sådär, jaaa.

nörrping och sörping


TJO! Nu är jag hemma efter en dag i norrköping/söderköping med klassen/tvåorna/och några treor. Vi kikade in det nya visualiseringshuset(?) och fick kolla på en kort film i ett cosmonova-liknande biorum, asgrymt var det... Riktigt coolt. Sen åkte vi till söderköping för lite glass och sånt där. Fick några bilder på mobilkameran, så det kanske dyker upp något här snart... Nu ska jag äta, puss.

partymusic

Pics; TheCobraSnake


Medans jag drar med klassen till söderköping och käkar glass kan ni ju kika in - HÄR för min sommarparty lista på spotify.

baaam!

Hejhallåtja! Sitter i skolan och dunkar musicaaaa. Vi har ingen lektion, så vi passar på... Eller, vi har det alltid såhär soft :D Haha. Tror jag har fått typ efter-träningsvärk, för satana vad mina ljumskar smärtar idag, så fort jag rör lite på mig så ba; baaam! Gör skitont :D Men det är sånt man får om man ska ligga på topp. Nu ska jag lira fejjan-spel, hörs sen. Puss.

nighty buddies


Tja bloggfan. Sitter just nu med hörlurarna i öronen i mörkret i vardagsrummet, orkar inte riktigt resa mig upp för att tända en lampa eller två. Inte mamma heller verkar det som, hehe. Har haft en helt okej dag idag tycker jag och morgondagen kommer väl se likadan, plus lite godisshoppande tills på torsdagen då jag och klassen +tvåorna tror jag att det var ska på en tripp till norrköping över dagen och avsluta med smultronstället i söderköping, hur gott?! Tänkte stänga ner bloggen för idag nu, så vi hörs imorgonbitti. Kram och kram.

allez ola olé


Jag taggar lite till skolavslutningen och lördag med lite sköna låtar, Bl.a. den här ;)

grillat

Välbehövlig powernap! Som alltid, hehe. Vaknade upp lagom till att mamma ska börja agera grillmästare, de luktar gooott.

Några bilder från Felix grill/chillkväll;




pluggfri!!!

Pic; Carro.

WOHO! Helt jävla pluggfri fram till 29 augusti är jag nu. Skickade precis in min krönika, som jag förövrigt tror blev rättså awesome.
Firar detta på bästa sätt med en powernap för jag är så sjuuukt trött. Kika lite på OC också kanske, yepyep. Hörs sen, KRAM!

sol

Pic; Jag. Emma när vi var på djulö.

Hejhallå! Nyduschad och fräsch sitter jag och kollar på Vakna. Hade förväntat mig dåligt väder idag, men det är ju faktiskt sol ute. Så shortsen åker på idag med, fint. Igår efter skolan så la jag mig i soffan och var helt död, så jag somnade nästan på dirr och när jag vaknade drog jag och gymmade med Emma, vilket betyder att jag har en liten träningsvärk i mina ljumskar, men det är bara skönt! :D Jag sticker ner på stan efter skolan för smakråd åt Emma, så vi hörs senare i eftermiddag. KRAM!

aptrött

Godmorgon! Ser ni vad tidigt jag är uppe?! 06:42. Vaknade upp vid halv fyra imorse och kunde inte somna om för att det var en myggjävel i mitt rum och det var något så otroligt varmt. Så jag gick upp och la mig i soffan i vardagsrummet, sjukt ljust och sjukt kallt... Men jag somnade som en stock, men Lillen på magen. Mysigt. Sitter dock rättså jättetrött nu framför tvn och kikar på Vakna med The Voice, men ska fixa en smoothie så är jag nog fit for fight sen. Vi hörs efter skolan då, kanske i, pusskram.

Pic; Louise. Emma och jag förra året.

godnatt


Hejhallå! Har spenderat mesta tiden vid tvn den här kvällen, kollat på top model och någon ny serie som var kick ass! Nu kollar jag på Kärlek på menyn, tror den är helt okej.. Verkar som det i alla fall, har redan gråtit lite till den, haha. Jag och mamma ska snart ta ett kvällsdopp i poolen och sedan ska jag nog lägga mig i sängen och plugga lite till på matten. Har prov imorgon + två redovisningar, så, imorgon har jag pluggat klart för denna terminen och jag tar då officiellt sommarlov, så att säga. GRYMT! Vi hörs imorgon, sista veckan i skolan, kramkram.


I can see through walls, not read your thoughts


sunkissed

Hey banana, whatcha doing? Jag sitter just nu ute i solen och dunkar musik på verandan. Har legat och gassat hela dagen och har fått en hel del färg tror jag. Grymt! Har levt på en jädra massa glass också, micket gott. Nu ska jag äta korv med bröd och just nuuu så lyssnar jag på den här låten(kommer nog spelas flitigt i sommar);


klarblått

Pic; Emma. Julianna och Jag.

Godmorgon! Vaknade precis och drog upp rullgardinen för att kika på vädret - klarblå himmel, en jädra massa sol och vindstilla är vad det ser ut som. Hoppas det är varmt ute, för ska hoppa i bikinin nu och sedan lägga mig och gassa lite. Tror jag hoppar att dra till stadsparken och kika på lite kul grejs för jag kom på att det är en hel del jag måste plugga till. Har en hel krönika, en argumentationsredovisning och ett matteprov att få bra betyg på. Allt innan onsdag, så idag ska det gassas och pluggas(och badas i poolen). Vad hittar ni på idag då? xx


omplåstrad fot

Tjotjotjo! Har ju som sagt vart hemma hos Caroline ikväll, med vår saknade Linnéa som vart sjuk rätt så jättemycket för länge :)
Vi käkade tacos, käkade chips, lirade spel, kollade på tv och snackade. Finfint! Vid kvart över tio gick jag och mötte mamma och då gick vi upp till hennes jobb för att hämta lite plåster och grejer till mina fötter. Så när vi kom hem sprängde vi en fet vattenblåsa på min stortå och plåstrade om två skavskor..... Hahah, var tvungen att låta det stå kvar, skriver/säger alltid fel! Skoskav menar jag ju. Så nu är min fot omplåstrad och fin. Ska sätta på några avsnitt av the OC nu och sedan sova sova sova. Häng i stadsparken och plugg står på schemat imorgon. Godnatt ♥

Här har ni snyggingarna, Caroline och Linnea;

Foto; Jag

re:stacks

Hej grabbar! Har legat i sängen lite för länge nu känner jag, så ska hoppa in i duschen med hopp om att bli lite piggare i alla fall. Sen ska jag ta mig till affären för att köpa chips och dricka och sedan bär det av till Caroline. Här får ni en nice låt;


igår/idag

Bild från igår. En liten del av sällskapet.

IGÅR;
Var i skolan och hade som alla andra skoldagar den här veckan en skön dag men rättså ovärd. Vi skulle ju lätt kunna få sommarlov typ två veckor innan egentligen, gör ju ändå ingenting i skolan nu, aight? Menmen, hem kom jag i alla fall och efter lite häng i solen med en piggelin tog jag en promenix till stan med brorsan och sedan hem för att fixa till mig litegrann. Caroline kom hem till mig och vi drog till bussen för att möta Emma och Julianna. Fram till vingåker kom vi och vi började kvällen hemma hos Sofi med riktigt trevligt folk och sedan gick vi allihopa till parken, där jag hade det riktigt roligt faktiskt. Tog nattbussen till katrineholm, kom hem, somnade på dirr! Tack för igår alla inblandade, det var ruuuligt.

IDAG; Lördag idag då, har hunnit att glo lite på tv och förtärat lite våfflor, men la mig ganska snabbt i sängen igen. Lär ligga här ett tag till, men vid fyra ska jag förflytta mig hem till Caroline för myskväll. Tacos och grejer, mumsy. Nu ska jag sätta på ett avsnitt av OC och kanske sova lite. Vi hörs snart, KRAM.

party och grejer


Såhät ser jag ut ikväll och satan va kul jag kommer ha ikväll, ska spendera min kväll i vingåker så vi hörs imorgon, PUSSTJA!

UPDATE: Fan va grym jag är! Fick med "kväll" tre gånger i en mening, yes! .....

finfinfin dag

Pic; Jag

Godmorgon! Sicken underbar dag jag vaknade upp till, klarblå himel och allt. FINT! Tänkte hoppa in i duschen och duscha av lite solkräm som säkert redan har åkt in i min hud för längesen och sedan ska jag ta mig till skolan. Den röda brännan jag fick igår har sakta med säkert blivit till en mer brunare ton, lite röd på näsa och axlar fortfarande dock. Nu ska jag skynda mig in i duschen, känner att detta kommer bli en braaaa dag, woho!

brända skinkor


Har bränt mig. Lite överallt, mest på skinkorna. AJ! Ville bara säga det, ska kolla OC nu. Tjahejråpussss.

fot/benvärk

Tjo! Nu har jag precis lagt mig i sängen och satana vad mina fötter/ben värker. Tog inte de bästa skorna precis och efter promenaden med Caroline stack jag direkt iväg och träffade Emma för lite parkhäng, så idag har jag gått en hel del alltså... Inte mig emot dock, så grymt härligt väder. Älskar att sommaren är här nu. Tänkte sätta på några avsnitt av the OC och sedan somna. Redan torsdag imorgon, braaa, för jag ser framemot helgen! :) Puss och godnatt.

En bild på mig och Elin förra året. Grattis till körkortet Eyyylin!! :) ♥


sit up's

Efter glassen fick jag lite smått panik och ville bara krypa ur kroppen, så jag la mig ner och gjorde 200 sit up's samt benövningar. Haha. Får såna där ryck ibland, men det är ju faktiskt rätt bra. Jag och Caroline har fått ett annat ryck nu, vi ska ut på promenad igen. Fan va bra vi är... Vädret har vi med oss också. GRYMT! Här har ni snyggingen;

bikini, yeppp


Det verkar som att jag somnar direkt när jag lägger mig ner och blundar. Förut när jag låg ute på verandan och solade så somnade jag nästan på dirr efter två dopp i poolen. Vaknade av att jag dregglade ner hela min tröja jag hade som kudde. Haha, fräsch tjej. Nu ska jag åka iväg med mamma och köpa glass på stan, hörs sen. KRAM!

djulörundan


Hejhallåtja. Kom precis in från djulörundan med Caroline, muy skönt. Fick med mig feta vattenblåsan på hälen dock... Inte okej. Menmen, jag ska snart få i mig lite kvällsmat. Lax är det mamma har slagit till med idag, funkar finfint. Hörs lite senare då, KRAM!


mgmt - kids


Haha, de har blivit en vana med powernaps efter skolan nu... Galet skönt ju, men missar ju halva dagen. Ligger i alla fall nyvaken i sängen nu och lyssnar på MGMT - Kids och är rätt lagom avundsjuk på alla som skriver "KÖRKOOORT" på facebook. Jag vill också ha ju, bara lite mer än ett år kvar tills jag kommer göra vägarna farliga, hehe.

shga

Jag för någon sekund sedan;
Shorts, H&M(nya). Kofta eller nåt, mammas. Väska, Lindex. Armband och ringar osv.
Godmorgon bloggen! Kom precis in till datasalen från en soft engelskalektion, jag fixade VG. SKÖNT! Just nu sitter vi i vanlig ordning och lyssnar på SHGA och lirar Bricks Breaking på facebook, rätt awesome alltså... Skön dag idag ju. Like it.

RSS 2.0