skinny boy from swedenpineapple crush


Tjabba! Har hittat min plats i Fellos soffa och har legat här sen igår när jag Caroline kom hit efter skolan. Idag har vi distansdag så jag lär ligga kvar här tills det är dags för mig att övningsköra lite. Fett.

one piece


Halloj! Hemma efter en stört grym vecka i Turkiet. Har bara softat sen jag kom hem igårkväll och jag är fortfarande trött... Nu leker jag med min MacBook Pro jag fick hem idag. Gött mos! Godnatt.

alanya 21-28 augusti


resfeberPackar och glor på tv gör jag. Har lite smått panik över att jag imorgon kommer sväva i luften. Fyfan..

16 aug


Fuckade upp blöggfan ett tag. Råkade lägga till lösen, råkade förstöra designen, råkade göra... Allt. Men nu är vi på g igen. Jag jobbar och står i, på torsdag är min enda lediga dag den här veckan och då ska jag och mamma dra till Norrköping för att inhandla lite grejer till ah ni vet - TURKIET!

Lite käk nu innan jag sticker iväg för ännu ett jobbpass. Puss.


sunday


Att ta fel på dag och vara på jobbet klockan åtta när man börjar elva... Seeegt. Kör ett 11-20 pass idag och sedan sticker jag hem och inväntar sömnen eller hookar upp med tjejerna och på något sätt firar att det är söndag... Och en jävla vecka kvar till Alanya!!! Galet.

jag skulle andas i det tomrum som blev över

peace and love part III the campDet 6x4m stora tältet vi råkade släpa med oss drog till sig uppmärksamhet och det var fest hela dan, varje dag.

I can't take back the words I've never saidSkön kväll igår. Skön låt nu. Idag ska jag sova, skönt.


****** ***** voofvoooof


Godmorgon. Snoozat hela morgonen helt utan anledning och nu är jag äntligen uppe och har tagit en dusch. Vid tre ska jag iväg och sopa undan några timmars jobb och efter det hamnar jag förhoppningsvis på en skön fest med tjejerna. Snart ska jag ut och övningsköra! Wooop.


onsdag 10 augusti


Skitväder idag som vanligt, så innan jag antagligen hittar på något med mina vapendragare ska jag kika igen sju sorters kakor och hitta något som jag och mamsen kan baka. Göööött!!när vi låtsas på riktigt från hjärtat och drömmen

00.30Hejhopp! En pïña colada, rester av Julias pizza, häng med mina tjejor, glass, svänga lite höfter till våra körslagetkändisar, hundpromenad, häng igen, bus med Milton och mys med familjen senare sååå ligger jag i min säng. Dötrött och sånt där, så nu ska det sovas! Det kan jag säga.

åttonde augusti


Wazzzup?! Hela veckan efter Stockholm var jag ensam hemma och hade mina goa tjejer hos mig heeela tiden trots mina jobbtider. Haft tokmysigt osv osv osv. Värsta veckan på ICA är över, nu är det bara två veckor kvar. Hejaheja! Igår efter jobbet hyrde jag film, köpte chips/dipp, naturgodis och Loka och mööös och sooov, idag är jag ledig och har hunnit med att umgås med mamma, shoppat lite, övningskört och snart ska jag iväg till Stina. Vi ses!RSS 2.0