sam, as in samantha






Bra skit!

bingolotto

Tja igen! Näst sista dagen på år 2010 och jag har sagt det förut, men kan säga det igen; Fyfan vad tiden går fort. För fort. Den här dagen har jag ägnat åt att städa upp lite i huset inför morgondagen, smörjt in mig i body buttern 24/7 för min hud håller på att torka ut tror jag. Och! så har jag solat med mamma. Om några minuter blir det chips och dipp till middag framför bingolotton. Tänkte skrapa fram några miljoner ikväll.

Eftersom jag inte hade någon tur med shoppandet i helgen så beställde jag hem lite från H&M nyss, dels detta;

Byxorna kan bli en flopp, men har alltid velat provat den här modellen. Och leopard är ju nice! Om annat så har jag ett par fräcka mysbrallor som tillskott i garderoben. Det blev ett schysst linne och en klänning också. Landar hemma hos mig nästa vecka om det blir som det är tänkt.

tisdag

Sådär, nu har jag hittat tillbaka till min säng och min laptop efter en sisådär fyra dagar. Julafton är över för detta år och sakerna jag har fått i julklapp var över förväntan. Fått allt från ett xbox+kinnect, smycken och skor till tavlor, locktänger, pengar och mycket mer. Det där kinnectet gav mig träningsvärk i hela kroppen i tre dagar. En sån där träningsvärk som gör att man inte kan gå utan att det ser ut som man har 97år på kroppen.

Igår när jag var hos pappa i Norrköping passade jag på att dra in till city och kolla in mellandagsrean. Kom hem med allt förutom en nyårsklänning som var målet. Byxor, linnen, underkläder och lite grejer från The Body Store ... Dock var ingenting från rean. Som alltid, haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta mitt barr och ikväll ska jag träffa vänner! Fint.

merry christmas


God jul finisar! Hoppas ni får en mysig dag ♥

headweb


Gud, jag är så trött. Förmodligen för att det inte blev någon träning och jag har bara degat idag. Har dock slagit in några julklappar och fixat lite inför morgondagen. Mamma är i full gång att laga massa julmat nu, luktar i hela huset. Jag har redan tröttnat på det och vi har inte ens börjar käka än. Man ska ju äta det till frukost, lunch och middag ett par dagar framöver nu, kommer ligga i matkoma fram till nyår eller något... Nu ska jag stänga in mig på rummet och hyra en film på Headweb.se och sova en stund tror jag. Uppesitterkväll ikväll, hehe. Puss! ♥


merci


Godmorgon! Eller, jag vaknade för några timmar sedan och har sen dess kollat på julkalendern och de två sista avsnitten av Morden i Sandhamn. Ätit årets sämsta men kanske godaste frukost också - Merci choklad och juleskum. Ska smälla i mig något lite vettigare och sedan dra och träna bort det med Caroline på gymmet... Ska bara hitta mina träningskläder! Later.

hänga runt

Halloj! Jag är numera ett redhead. Det ser lite ut som att det har brunnit i hårbotten på mig, men det kan ju vara charmigt det också. Nu syns jag i alla fall. Ska fixa fram en bild så att ni får se och sånt där. Idag har jag har gjort stan med mamsen, fyllde på lite julklappar och köpte lite saker till mig själv. Fyllde på magen med en sån där French HotDog också, så jävla goda. Ikväll ska jag och tjejerna ner till hallen för att glo på fotboll och umgås. Kramhej!


Finaste.

let us die young or let us live forever


life is good

Hejhej! Precis fått jullov som började med ett pass på gymmet. Caroline och jag tog en provträning vilket betydde att vi hade en kille som visade oss vad vi skulle göra och hur. Han la även upp ett schema vi ska göra varje gång vi tränar. Fett bra, nu ska vi bara köpa kort och sen kööör vi Carro! Möttes hemma av ett nystädat rum, nya möbler, Daniel Adams-Ray i högtalarna och en chipspåse +dipp på sängen och just nu är mamma iväg och handlar Mc Donald's mat till hela familjen. Ikväll ska mitt hår förvandlas till något som passar nu i jul. Haha, spännande! Life is good helt enkelt... Ha det fint!






sunday

Hej! Long time, no... Writing, typ. Har gjort en massa annat denna vecka, typ som att ha käkat tacos till frukost, dragit till vingåker med Caroline och partat lite på hennes födelsedag, köpt klart alla julklappar, vart på min farfars fina begravning - We will miss you ♥ och lite allt möjligt. Idag har jag dock bara vart ute i snöstormen någon timme med mamma för att sen dra hem och gona ner mig i soffan. Där jag har legat hela dagen idag alltså... Med en kebabtallrik och bra filmer. Bra dag!

Imorgon är det skola igen, sista dagen tänkte jag säga... Men har ju en halv onödig dag på tidag också. Sen LOV!!!


sne tand

Godmorgon! Fick en liten sovmorgon idag för att jag skulle till tandläkaren vid tio och kändes ovärt att knalla fram och tillbaka från skolan då. Men nu är jag här i alla fall och har en totalt kvaddad tand... Okej, inte riktigt. Men den är typ sne, genomskinlig och allt man kan tänka sig. Inte okej! Som jag ska klaga.

castle walls

Tja! Somnade i soffan någon/några timmar när jag kom hem från skolan. Var rätt trött efter att ha suttit nästan tre timmar och lyssnat på vad som kan hända i trafiken om man gör lite fel och sånt där. Blev mer effekt av hela grejen när han(brandmannen) visade filmer om olyckor... Satt nog med munnen öppen och uppspärrade ögon på varenda film.

Nu ska jag käka spaghetti och köttfärssås och måla naglarna! Puss och kram... Fet låt föresten;

julklappar

Hejhej! Skoldagen var helt okej ändå och efter den så tog jag och Caroline bussen till stan för att kolla lite grejer, fika och handla julklappar. Jag kom hem med en stor kartongpåse full med julklappar. Mycket bra! Nu har jag typ 3-4 saker till att köpa... Om ens det. Har precis käkat kvällsmat och tittat på Paradise Hotel, nu ska jag sätta mig i sängen och bara göra ingenting alls. Pusstja!


lucia


Godmorgon! Och glad Lucia. Mamma väckte mig med en såkallad Lucia-frukost och sen dess har jag bara softat. Så skönt när man inte behöver stressa på morgonen, älskar att bara sitta och halvsova framför tvn. Det är måndag idag, sista hela veckan innan lovet. Sjukt. Det är julafton om 11 dagar... Jag är fortfarande kvar i Augusti typ. Blir en rejäl plugg-eftermiddag när jag kommer hem från skolan! Hörs sen.

the kill



the sky is the limit - if you can imagine it, you can achieve it.




romantik och kärlek

Har ordnat värsta pluggplatsen i mitt rum och jag är omringad av godsaker och bra musik så nu kan jag nog sitta här i några timmar. Kollade precis in några klipp och läste lite på internet så att jag har material och inspiration till att skriva om romantik och kärlek i en bok jag läser. Jag gillar att skriva så det ska nog gå bra!


svenskaplugg


Godmorgon! Har precis ätit frukost till julkalendern, skitmysigt. Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och sedan tänkte jag göra klart en svenskauppgift vi har. Halva i alla fall. En vecka av plugg kvar, skönt.

sex and the city

Tacos och godis och sånt var det som fick hålla mig sällskap ikväll till det sköna tv-maratonet jag hade/har. Narnia-Så mycket bättre-Sex and the city. Bra skit! Ska fortsätta kolla nu och försöka att inte bli trött... Blir söndag så mycket snabbare om jag somnar liksom.


mat

Halloj! Gårkvällen skulle spenderas med två finisar och massa onyttigheter, men det blev en kort tripp till Forssjö för tacos med dem där två finisarna och sedan styrde bilen in mot stan igen och vi satt och kollade på Idol med ett gäng sköna grabbar. Jay vann, awesome! Ikväll blir det nog bara en hemmakväll med god mat och sånt där. Det behövs. Hej så länge!


döskalle

Brrrusch! Jag käkade som sagt godis igår, tog en röd/svart döskalle som är relativt mjuk och helt okej seg. Knak sa det och jag hade tydligen bitit av en lagning jag hade på halva min framtand. Tappade några år på utseendet av det, men fick tillbaka dem när jag var hos tandläkaren för någon timme sedan. Ikväll blir det fredagsmys i Forssjö med två muppar. Vi ska käka tacos, kolla på när Smith vinner Idol och förhoppningsvis inte bita av mer tänder när vi käkar godis och sånt där.

Farliga saker det där.


pälsmössa


Tjahej! Har precis dragit en alldeles för varm och alldeles för lång dusch och nu sitter jag i något man skulle kunna kalla en kroppsstrumpa och en pälsmössa på huvudet. Fashion! Haha. Mamma är iväg och handlar lite godis som vi ska käka till middag eller något ikväll. Tänkte plugga massor idag, men jag väntar med det tills på söndag istället känner jag. Är så sjukt skoltrött så jag skulle kunna lägga mig ner och dö på varje lektion, men det är bara att härda, cirka en vecka och två dagar kvar till LOV! Puss och kram.

måndag


Godmorgon! Förvånandsvärt pigg idag, men ruskigt otaggad på en ny skolvecka. Håller på att göra i ordning lite frukost som jag ska käka till julkalendern och sen är det bara att knalla iväg till skolan... Eller, åka. Hoppas jag. Vi hörs sen, kram.

jay smith






dag 02 - om mina (närmsta)vänner

Jag är en sån som gärna rusar in i nya relationer, vilket kan leda till att både jag eller någon annan blir sårad. Nu låter jag skitseriös här, men det är sant. Det är alltid kul att upptäcka nya sidor hos någon och göra saker man kanske inte skulle ha gjort förut, men när man gjort allt det där nya och spännande, det är då som vänskapen sätts på prov och såna prov har jag vart med om många gånger. Idag är jag rätt lyckligt lottad som är omgiven av fina och bra personer om dagarna och dem som känner sig träffade ska lätt ta åt sig, men det finns fyra personer som jag har lite extra varmt om hjärtat även när det uppstår konflikter, nedgångar, missförstånd och allt det där negativa som faktiskt också tillhör en vänskap.
 



Emma och Julianna har jag hängt med i snart fem år. Vi har skrattat tillsammans och vi har gråtit tillsammans. Jag vet att jag alltid kan vända mig till dem oavsätt vad och jag hoppas att dem vet att det är ömsesidigt. Vi klickade från första början, samma sjuka humor och man blir glad i deras närhet. Det gör mig dock sjukt ledsen att vi glider isär mer och mer trots att vi har chansen att umgås varenda dag och när man läser att ni kanske inte ens vill göra något åt det gör mig ännu mer ledsen... 




Caroline och Linnéa. Jag och Caroline gick i samma klass ettan-sexan på mellanstadiet, men det var inte direkt då vi hade våra glänsar dagar utan det var när vi hamnade i samma klass nu på gymnasiet. Hon och Linnéa är på riktigt störda i huvudet, precis som jag. Det är alltid kul att umgås med dem och det gör mig sjukt glad att dem fortfarande står vid min sida trots att dem har sätt mina värsta sidor(hade en deppmode tid för ett tag sen). När dem är glada är jag glad och när dem är ledsna är jag ledsen.

Jag har världens grymmaste vänner och jag ser framemot en galen tid fram till och efter studenten med er! Jag älskar er.

the vampire diaries

Halloj! Har legat och slötittat på tv hela förmiddagen med mamma och Fredrik. Planerat lite julklappar och vad som ska hända på julafton. Nu har jag dock förflyttat mig till rummet, kolsvart med ett ljus som lyser. Mysigt. Ska dra på några avsnitt av Vampire Diaries och sen får vi se om jag kanske drar tummen ur och betar av lite plugg. Hörs sen. Kram!


dag 01 - om mig

Tja! Här är jag. Sarah Mari Margareta Ankarstrand är vad mina föräldrar har valt för namn... Eller? Dem har inte ens döpt mig, haha. Ebba och Sarah var namnförslagen om jag har förstått det rätt, men när jag kom till världen var det ingen tvekan om att jag var en liten Sarah. Sarah utan H levde jag med fram till sexan-sjuan då jag kom på att jag ville vara lite ball. Under mina 17 år har jag lyckats bo på tio olika ställen, kan till och med vara så att jag glömt något ställe. Alla ställen är i Katrineholm förutom två som var och är i Norrköping. Anledningen till att jag flyttat runt så mycket vet jag knappt själv, men antar att det har att göra med skillsmässor hit och dit. Dagis var tydligen inget för mig, så jag fick gå hos dagmammor. Liljan och Marianne kommer jag ihåg så väl, dem var bra. Minns dock hur äckligt jag tyckte att det var med Mariannes stuvade potatisar. Haha. När det var dags för sex-års, låg -och mellan stadiet var det Sandbäcken som fick stå ut med mig och det var fina tider det.

Mamma, jag och mina underbara tänder på en skolavslutning på Sandbäcken. Avgudade skolavslutningarna där!


Pappa och jag på någon skön plats med skönt folk och en gitarr. Mycket fint.

På högstadiet bestämde jag mig för att gå Friskvårdslinjen på Södra skolan och man började med betyg och grejer. Skitspännande och jag lyckades raffa åt mig MVG i idrott i alla fall... Var en riktig sportnörd i sex år då jag spelade basket. Ser tillbaka på den tiden med glädje alltså, hade så jävla kul, var så jävla duktig(haha, ja, jag kan till och med säga det själv), vann priser hit och dit och gemenskapen man får inom ett lag är obeskrivlig. Är dock inte bara basket jag sysslat med genom åren utan har nog provat på allt man kan förutom gymnastik. Allt från drillning till fotboll är det i alla fall. Nu, och sen cirka två(?) år sen tillbaka, är det dans som gäller och det är något bland det bästa jag vet. Att dansa... Nä, nu tappade jag bort mig här. Vart var vi? Skolan. Musikalen vi höll på med i två veckor är en sak som jag alltid kommer att minnas från högstadiet. Det var grymt! Efter högstadiet var det dags gymnasiet. Var redan självklart vilken linje jag skulle välja eftersom jag fått en kamera på min födelsedag, i åttan eller nian, och mitt fotointresse växte något enormt - media valde jag. Bra val tycker jag än idag och jag ångrar mig inte ett dugg.

Har cirkus 1,5 år kvar i skolan nu. Panik! Kändes som att det var igår jag sa att jag har sex år kvar. Galet. Under mitt än så länge korta liv har jag samlat på mig bra vänner och dåliga vänner, jag har gjort bra val och dåliga val, vart med om dåliga händelser och magiska händelser och jag har ungefär haft en normal sjuttonårings liv liksom, vilket idag har gjort mig till en tjej som är både blyg och framåt, har skinn på näsan när det gäller, lat, hurtig, klädintresserad bloggfjant, musik -och fotonörd, djurvän, sällskapssjuk och helt störd i huvet i mellanåt, på ett bra sätt alltså. Jag är totalnöjd med vad jag gjort och inte gjort och ser på framtiden med en positiv blick, så jag får göra allt det där jag inte gjorde. Jag gillar mat föresten. Och skor!

Svårt att skriva om sig själv för man glömmer mycket, men det här var kul. Såhär ser jag ut now a days föresten.


dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Dag 01 – Om mig. Dag 02 – Om mina vänner. Dag 03 - Det här åt jag idag. Dag 04 – Mina föräldrar. Dag 05 – Tio fakta om mig. Dag 06 – Mina syskon. Dag 07 – I min handväska. Dag 08 - Mina djur. Dag 09 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 10 –
Den här månaden. Dag 11 – Det här får mig att må bättre. Dag 12 – Mina rädslor.
Dag 13 – Det här saknar jag.
Dag 14 - Musik.

Hakar på trenden med att vara så ärlig som möjligt i ett par dagar. Dock minskade jag listan en aning för att endel är rätt jobbiga att skriva om, några orkar jag inte skriva om och hela min släkt på både mammas och pappas sidan läser denna blogg som råkar vara skriven av mig och lite vill jag allt ha in private. Okej, nu kör vi med början idag, om någon halv timme, och fjorton dagar framåt. Puss!


kings of leon


Tror jag lägger mig ner och dör en stund. JAG SKA SE KINGS OF LEON NÄSTA SOMMAR!!!!

Första december


Såg ni julkalendern imorse? Jag gjorde. Såklart, haha. Ruskigt dåliga gemfört med typ Sune, Mysteriet på Greveholm och så vidare. Men whatever, jag har precis kommit hem. Kom hem till ett nystädat, nymöblerat rum med massa ljus och högtalarna dånade Lars Winnerbäck. Mamma vet hur man ska göra mig glad! Nu ska jag ta plats i soffan och bara göra ingenting alls.


RSS 2.0