last day of 2012

Hey you. Jag drog till jobbet igårkväll och bockade av några trötta och flummiga timmar med Anna innan jag kom hem och däckade rätt snabbt i sängen. Vaknade upp med halsont idag igen, men med världens bästa humör, så jag och William har gått på högvarv nu på morgonen och ställt till det lite för min städande mamma som ska ha fest ikväll. Haha. Ska ta en treo nu för att bli väck med det halsonda och bli lite piggare sen blir det en dusch! Ska träffa tjejerna kl 14 för att inhandla en trerätters middag till ikväll. En middag är det enda vi har planerat och sedan får vi se vart kvällen leder oss. Spännande! Ha världens bästa kväll och gott nytt år ♥
 
Bilder från förra nyår, i Åtvidaberg

gifts from my family

Halloj! Idag är huvudet lättare och jag snyter inte skallen av mig var femte minut... Nu har jag skalat av det till varje halvtimme.Typ, haha. Utnyttjar treons effekt extra idag och har städat upp i rummet lite, vart Diesels vapendragare och fotat mina julklappar. Tror jag fick med allt, blir glad för allt men i år tror jag att jag hade vart extra snäll... Fick även en jacka, som jag dock ska lämna tillbaka, och cash.
 
En stor golvlampa jag pekat på varje gång jag och mamma vart i affärern. Två ljuslyktor, har en till likadan, men den är kvar på ballen i Stockholm. Och fyra glas till min EVA SOLO samling. Nu har jag tio stycken glas och en kanna. Superfint! :)
 
Min nyårsklänning, glittrig och kort. Från Asos! En jättegullig armlänk där det står "Angels exist - you are one of them". En silvrig klocka jag önskat mig länge, min favoritparfym och en tre månaders prenumeration på Glossybox.
 
Tofflor och en massa dusch/kroppkrämer. I den vita tuben befinner sig himlen till huden, haha. Den är bäst! Jag får alltid vintereksem på mina armar och händer och denna tog bort det på två nätter. BÄSTA!!
 

kli i fingrarna

Hellohello. Vad skönt det var att inte vakna upp med en lastbil på huvudet idag... På bättringsvägen alltså? Hoppas det!! Eftersom jag totalmissar mellandagsrean i år så har jag precis internetshoppat lite på Gina Tricot och Asos. Bl.a. ett par asschyssta pumps som jag hoppas sitter som smäck för de var förjävla billiga.
 
Jag har ett tjugotal klackar skulle jag tro och ingen,* högst ett par *, har smal klack. Eller ser nätta ut. Men har alltid velat ha ett par i just denna modell så nu får vi se om dem bär eller brister. Ont i fötterna kommer jag ju få ialla fall.

sjukling

Hej på er! Och god fortsättning får jag väl lov att säga. Hade som vanligt en grym jul med nära och kära, men just nu ligger jag nerbäddad i sängen, fullproppad med diverse smärtstillande, inflammationshämmande osv. Har vart lite halvkrasslig i flera veckor, men på juldagen slog det till och jag fick feber, täppt näsa och sandpapper i halsen, kanske inte askalas för mig själv att jag drog ut på kvällen och festade till det, för nu ligger jag halvt död. Har åkt på en akut öroninflammation som grädde på moset också. Living the good life så att säga. Ska dra igång en rulle att somna till nu, vi ses. Puss! 

sunday funday

Hejhallå! Söndag idag, dagen innan julafton och jag är inte klar med julklapparna än så ska ner på stan med Felicia och Elin och bocka av allt på listan. Vi var ett gäng damer i norrköping igår och jag fick med mig en hel del fint hem. Bl.a. en blus/klänning/liteavbåda? som jag tänkte ha på juldagen, men jag lämnar nog tillbaka den för den var genomskinlig. Jävla oflyt. Testade den aldrig då det var 100m kö. Nu kommer nog Felicia och hämtar upp mig snart, vi ses. Puss!

busy friday

Godmorgon! Vaknade tidigt imorse för att kolla om jorden var kvar utanför fönstret och det var den.. Så idag väntas en fredag med mycket att göra. Ska jobba mellan 10-18, köpa julklappar i lunchen och när jag slutat ska jag ta bilen till Caroline för middag, spel(julklappsrace) och sånt med tjejerna. De ska nog pimplas en del vin också så jag lär ju få skjutsa runt på ett par salongsberusade damer hem eller till krogen också. Vi ses!
 
Sneak peak på nyårsblåsan under min nya jeansjacka.

cover me up

Hejsan! Vaknade upp med inspiration i fingertopparna så jag har suttit nästa hela förmiddagen och kladdat i ansiktet. Allt från svarta, silvriga, röda och till sist grön/glittriga sotningar. Den gröna har jag bestämt mig för att ha på julafton, med ett par knallröda läppar. Det blev skitsnyggt. Skulle ta bild, men jag vet inte hur man ändrar inställningarna på kameran som är inbyggd i datorn, så jag blev i princip bara vit i ansiktet på bilderna.
 

little things

Halloj! Har hängt lite med brorsan och Milton på förmiddagen, kollat på julkalendern osv... Har dock fortfarande kramper i magen, men har värktabletter som gör att jag i alla fall kan va uppe och gå. Nu har jag har precis rensat smink, hud och hårlådan. Kastat lite och tvättat mina penslar osv. Blev bra ju!
 
Före och efter:
 
Hörde rykten om att Catten kommer hem idag och att tjejerna ville käka något. Så får se om magen tillåter att hänga lite ikväll... Missade ju det igår. Vi ses, puss och kram.

hopeless wanderer

Igår var jag i norrköping hela dagen med mamma och William och bockade av de sista julklapparna, myste lite och käkade den största tacotallriken vi skådat. På kvällen mötte jag upp tjejerna och vi hade en liten födelsedags/snackfika för Caroline som blev årets sista 19 åring. Idag har jag haft jordens magknip eller nåt så jag har varvat med att ligga i fosterställning, haft min katt som vetekudde och spelat spel på datorn. Just nu kan jag knappt ställa mig upp utan att jag viker ihop. Skitläskig känsla. Ska svepa en treo nu och sedan försöka sova. Godnatt vänner.

one day baby, we'll be old

Halloj. Brukar ju dra en "sen senast" när det har gått ett tag sedan jag skrev ner några i ord i den här bloggen, så idag blir det inga undantag. Jag har hängt med tjejerna, festat och blivit ultrabakis, fikat på sulle, käkat minijulbord hos Felicia, tränat och så där. Gött! Sitter just nu i soffan och smådansar till Admiral P och ska strax dansa vidare in i duschen. Får reda på om jag kommer in på skolan idag, känns som att jag har 0% chans, men allt kan hända. Håll tummarna vänner så hörs vi. Pussar och kramar.

RSS 2.0