mardrömmar



Tjena! Är så jäkla trött alltså. Får inte mycket sömn om nätterna för att jag har börjat drömma mardrömmar. Och lite skola, dans, träning och plugg på det där så tär det på krafterna må jag säga. Men det är snart helg... Bara att härda. Jag tänkte sätta på det senaste OTH avsnittet och försöka somna till det nu. Vi hörs imorgon, peeps.

dans


Hejhej! Dagen har väl sett ut som alla andra. Skola-Komma hem-Käka en macka och sen hitta på någonting. Och det jag ska hitta på nu är att dansa. När jag kommer hem ska jag plugga. Matte, svenska, engelska, tidningen och samhällskunskap är några av sakerna som måste bli klara denna och nästa vecka. Boooring.


historia


Fick sluta några timme tidigare idag också. Har rätt tur med sånt nu för tiden. Så tog cykeln hem och fightades med motvinden runt två ungefär. Har hunnit käka några knäckemackor och ska väl sätta igång att plugga nu. Histora står först på listan... Har redovisning imorgon. Ska la gå bra!

pigg och glad


Godmorgon! Förvånandsvärt pigg och glad idag faktiskt. Fan va kul! Var ett tag sen, haha. Ny vecka idag, ska tokplugga den här veckan. Göra klart grejer jag ligger efter med i svenskan och så vidare. Och Träna ska jag göra. Sen får vi se vad dagarna mer har att erbjuda.

Nu ska jag hoppa in i duschen och bli ännu lite piggare, vi hörs senare. Ha det nice!

step up 1 2 3


Hejhej! Har legat instängd på rummet typ hela dagen med en massa ljus och så håller jag på att beta av Step Up filmerna. Så bra! Tog en liten paus från det och har börjat göra pannkakor... Ska dränka dem med grädde och sylt och sedan fortsätta kika på film. Vad gör ni?

love



kliar i fingrarna


Hejhej och godmorgon. Har vart vaken ett tag och legat och kikat på olika webbshoper. Det bara kliar i fingrarna för jag är grymt sugen på att shoppa. Ska dra iväg med mamma någon gång under denna vecka skulle jag tro. Kanske tar den där trippen till IKEA då också, vore nice. Men nu ska jag göra i ordning lite frukost. Later!

lördag


Hej blögga! Gårdagskvällen var rolig! Det var överaskningsfest för Emma som fyllde år, så det hade samlats massor med folk i en liten lägenhet som var där för att fira henne. Väldigt trevligt. Efter det tog vi oss ner till stan för lite nattkäk med bl.a. min kusin som sällskap. Jag kom väl hem runt halv tre ungefär med Julianna på armen. Vi somnade som två små barn direkt när vi la oss i sängen. Underbart. Att. Sova. Haha :D

Idag har vi i princip legat och glott på film hela dagen och när Julianna drog hemåt så fortsatte jag med det +lite naturgodis och annat gott. Inte mycket mer spännande har hänt och inte mycket mer spännande kommer att hända heller... Så godnatt!

food!

Pic; Le Love

Har sovit och nästan drunknat i mitt dreggel sen jag skrev förra inlägget. Så en dusch var på sin plats! Och den platsen tog jag. Lyckades inte sova bort huvudvärken dock, satan. Får komplettera med lite mat så kanske det försvinner. Jag ska snart ta på mig det skönaste jag hittar och sedan dra iväg och handla lite. Sen ikväll kommer Julianna hit och umgås lite innan vi drar ut :) Ska dra på Winnerbäck och försöka rycka upp mig lite nu! Vi hörs senare. P&K.

förhandsvisning


Hej på er! Hade laddat för en lugn kväll framför idol och sånt där igårkväll. Men vid halv sju ungefär så blev jag förfrågad om jag ville hänga med på förhandsvisningen för "Tusen gånger starkare" som Joakim har en roll i och självklart ville jag det. Så jag rev ut hela garderoben för att hitta något som passade dresscoden "premiärfest". Det var jättetrevligt och Joakim var skitduktig!

Idag är det fredag, hur skönt?! Jag har det dock inte så jätteskönt. Ligger hemma med spränghuvudvärk... Har ju haft illamående/huvudvärk hela veckan, men idag lyckades jag knappt kliva upp ur sängen utan att bli helt snurrig. Men några avsnitt av Gossip Girl och lite frukost har hjälpt lite i alla fall. Får se till att bli helt kry till ikväll då jag ska ut på äventyr. Äntligen.

just like the moon


my baby is back


Halloj! Min annars ganska dåliga dag blev precis jättemycket bättre när jag såg att jag hade fått hem min nya datorsladd och just nu sitter jag och bloggar från min dator. Fan så skönt!! Trodde där ett tag att jag hade förlorat allt, hade inte vart helt ok.

Vi fick sluta några timmar tidigare idag, så när jag kom hem tog jag en powernap och nu snart ska jag börjar göra mig i ordning till träningen. Ska till gymet och köra lite idag. Fint! Vi hörs snart. Kram.

shake it

Hejhallå! Har haft konstant illamående och huvudvärk hela den här veckan och det har vart värst idag... Vettefan vad det är alltså. Men jag håller humöret uppe ändå. Ska snart ta mig till DuD och skaka rumpa på zumban med Julianna. När jag kommer hem är det den ultimata tv-kvällen så lär bli sittandes framför den ett tag. Nu måste jag kila, ha det fint!

En två år gammal bild, om inte mer;
 
Pic; Emma

good life

Hejhej! Är hemma och tar den där "vändningen" nu. Har precis smackat i mig en näve nötter och en smoothie, ska dra på mig mjukisbyxorna och sedan cykla iväg till dansen. Jaaa, cykla. Suger i detta väder, men vad gör man inte. Vi hörs när jag kommer hem igen.. Ni kan ju fokusera öronen på den här gamla godingen sålänge;



Lillen


Godmorgon! Sitter som en zombie framför datorn, är så sjukt trött. Fått två-tre timmar sömn inatt. Max! Har legat och vänt mig om och om igen, gick verkligen inte att somna. Fick lite sällskap av Lillen hela natten dock. Men skitsamma, jag kör ändå. Det är tisdag idag och jag slutar sent som vanligt, sen ska jag typ hem och vända igen... Har dans ikväll :) Nu ska jag dra på Winnerbäck och försöka trolla bort påsarna under ögonen. Kramen!

tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen



Fick mig ett par skivor av Lars Winnerbäck från pappa och Angelica när jag fyllde år. Så nu ska jag stänga in mig på rummet och koppla av lite till hans ljuva stämma, ett par tidningar, kanske lite plugg och ett äpple! Puss och så vidare.

cow


Pics; Jag.

candles


Titta vad jag lyckades åstadkomma med lite hjälp av min mor, lite mörk bild kanske, men ändå. Ser ännu lite tomt ut och den där svängen till IKEA är mycket behövlig i nuläget. Det är ljus och tavlor som är högst upp på listan i just detta lilla hörn. Annars är det ny säng, kuddar, lite mer tavlor och ramar, klädställning och annat smått och gott som gäller. Och på tal om gott så ska jag dricka upp min smoothie nu och sedan ge mig ut på först en powerwalk med mamma och sedan avslutar jag med en liten springtur fram och tillbaka på allén. Hörs senare, kram.

long time no see

Lite äldre bild, japp.

Hejhej! Inte vart här inne på ett tag nu kom jag på. Men jag har haft lite annat för mig... Eller nej, det har jag ju faktiskt inte. Har i alla fall hunnit att hänga lite med pappa och brorsorna som firade mig i söndags. Blev en hemlagad, sen, god lunch och en tårtbit med fin sång till efterrätt.

Idag har jag vart med mamma nere på stan för att byta ut ett Thomas Sabo armband till ett lite större, jag har visst inte bebishandleder längre och så har jag köpt lite nödvändiga saker som nya strumpbyxor och nytt smink. Drog till datorkunnig affär och frågade vad det var för fel på min dator och om dem, förhoppningsvis, hade rätt så kommer min dator att fungera som vanligt igen om en till två dagar. Hur bra?! Skitbra.

Nu ska jag ta på mig lite oömmare kläder för att snickra och sätta upp lite svarta hyllor i mitt rum, det är bara vitt där inne nu, ser ut som ett psykrum... Vet inte om det passa mig så bra. Eller, det kanske de gör föresten. Sen ska jag ut på en springtur! ... Ahjuste, har studiedag idag. Pusshej!

idol


Hejhopp! Har haft en hyfsat lugn fredag och nu har jag tänt varenda litet ljus i vardagsrummet och laddat upp med lite käk som ska förtäras framför idol och så vidare. Mysfredag alltså. Hoppas ni har en fin fredag... Kram!

fruk-t-ost

Äntligen fredag. Skööönt! Gårdagskvällen var trevlig och jag råkade färga håret i en brunare nyans, så nu sitter jag här som brunett. Lite ånger finns, men jag ska väl vänja mig. Ni kan få se en bild sen. Nu ska jag äta fruk-t-ost i form av detta minus bullarna/kakorna, hähä;


everything

Godmorgon! Torsdag idag... Fan så fort det går alltså. Snart helg igen. Jag ska snart ta och kila iväg till skolan, ska se om jag kan tigga lite skjuts från mamma. När jag kommer hem ska jag sätta igång och baka en tårta, den kommer bli kick-ass! Sen kommer lite släkt och vänner för att fira mig. Typ. Så vi hörs efter allt detta, ikväll alltså. Ha en bra dag, snyggon.

Fin låt;

zumba


Tjenahej! Har precis kommit hem, är rätt jättetrött. Har vart i skolan och slutat sent som vanligt och sedan drog jag och mamma till willys för att storhandla. Fick med oss massa gott som jag ska bjuda på här hemma imorgon. När vi kom hem var det bara att dra på sig träningskläderna för vi drog till DuD och dansade Zumba. Julianna hängde på också. Det var skitkul. Och jobbigt. Ska lätt dit och köra nästa vecka också.

Nu ska jag och mamma fixa något att käka, blir sängen tidigt idag för att plugga lite innan jag somnar. Pusshej!

onsdag


Hejhej! Hade en grymt bra födelsedag med frukost på sängen, massa gratulationer, presenter och generösa människor. Precis som det ska vara! Idag är det onsdag och efter skolan ska jag och Caroline intervjua Joakim, sen blir det att fara hemåt för att sedan åka och handla med mamma till imorgon. Tårta och sånt där ska bakas. Mumsy.

Nu ska jag paniksminka mig lite, kom på att vi har skolfoto idag. Satana!

birthday girl


14 September. Idag är det min dag.

johnossi

Ph1 här. Ph2 här.







monkigirl


Come to mama!

peyton sawyer art

Sådär, jag betade bara av ett OTH-avsnitt så nu har jag hunnit städa upp rummet och gjort lite hemmaträning. En jädra massa rumplyft och en jädra massa mer sit ups och så vidare. Sitter just nu med en ansiktsmask och funderar på vad jag ska göra till lunch. Lär bli en sallad, för nu jävlar ska jag bli fit alltså. Haha... Dålig timing att det är en massa födelsedagar nu bara.

Yeye, tillbaka till One Tree Hill nu. Puss!

vattenblåsor


Hejhejhej! Var fullt påklädd och skulle bara snöra på mig conversen för att sedan cykla iväg till skolan, men det var ungefär där det tog stopp. Fick inte på mig skorna för att jag lyckades åstakomma två duktigt stora vattenblåsor på hälarna igår. Försökte med andra skor, men det gick inte. Det gjorde svinont. Så drog iväg ett telefonsamtal till skolan om att jag är hemma idag.

Så vad ska man göra av denna dag? Tänkte städa mitt rum, ligger kläder överallt, man ser inte ens mitt golv. Och sen tänkte jag plugga lite, träna lite och kanske börja baka lite till på torsdag. Det är ju 14september imorgon och det råkar vara min födelsedag så ska bjuda släkten och möjligtvis tjejerna på lite tårta och sånt där... Ah, ni vet.

Men innan allt det där ska jag hinna med några avsnitt av One Tree Hill. Kramhej!

bring me back!

Har precis kollat igenom min gamla blogg som jag började skriva för typ två(+-) år sedan och satan i gatan vad jag känner att jag måste hitta tillbaka till den där inspirationstiden. Fotade jämt och kunde skriva meter långa inlägg. Nu mera nöjer jag mig att fota ett löv och skriva en eller två meningar. Typ.

Fyra bilder från gamla bloggen;

Dessa bilder är dock lite äldre än två år.

bikbok

                      
Skitsugen på ett par såna här pösbyxor! Dessa ifrån Bikbok.

godis


Har haft asskön dag i soffan med en chipspåse i ena handen och cola i den andra. Ett par filmer har jag hunnit kika på också. Nu har jag dragit upp godispåsen också som jag och mamma käka upp... Tänkte att jag skulle börja träna ordentligt och sånt där imorgon(har jag sagt varje söndag i typ tre veckors tid) så bäst att käka upp allting idag. Hoho. Vi ses, pusskram.

black and white



Oldies

gult

Sådärja, nu är jag nypromenerad, nyduschad och nyäten och klockan är inte ens tolv. Känns rätt bra! Kom hem efter promenaden några halvkassa bilder och två feta vattenblåsor på fötterna rikare dock... Känns inte lika bra. Så ska plåstra om fötterna nu och sedan lägga mig i soffan och glo på film. Har en godispåse som väntar på mig också, sweet.

Två bilder;


promenix

Hej vännööör. Har precis vaknat. Ska dra på mig träningsskorna och ta mig ut på en promenad med kameran som sällskap. Har aldrig kommit ut på den där rundan, men nu jävlar. Synd att det är så grått väder bara. Vi hörs när jag kommer hem igen, tjo.

Tre bilder från den där rundan jag ska dra nu;



myslördag


Tar över brorsans lägenhet med lite hämtmat, andra onyttigheter, film och Caroline... Blev inget party ikväll. Men whatever, detta funkar!

bildlös

Tjena! Har precis klivit upp ur sängen, utvilad som få. Gick och la mig rätt tidigt igår trots att jag sovit ett par timmar på eftermiddagen. Lördag idag och det som står högst på listan är party eller något liknande. Jag är nog ensam hemma ikväll så om vi inte hittar något annat får jag nog bjuda över tjejerna på mat och sånt... Sounds good! Nu ska jag äta en sån där frukost. KRAM!

Har så jävla taskigt med bilder, men ska se till att ta lite nytt ikväll om det händer något speciellt.


cold desert



pt.2

Det gick inge bra med designen. Eller jo, men jag orkade inte hålla på att förändra. Lyssna på det här istället;


Klickklick!

slappfredag


Tjo Hej Tja och så vidare! Läget? Med mig är det fint. Har haft en jäkligt slapp fredag med en massa sömn, slötittande på tv och tacos. Kvällen kommer väl fortsätta lika slapp, men det är rätt skönt med såna här fredagar också. Imorgon blir det något annat än myskväll hoppas jag dock. Nu ska jag försöka mig på bloggdesignen... Haha, wish me luck!

framkallning

Förra året vid den här tiden tror jag att det var så beställde jag en framkallning på ett par bilder som jag tagit. Det börjar bli dags snart igen, men fan, min dator är fortfarande död... Skitsorligt, jag vet. Haha. Måste pusha mamma lite till så att hon sticker iväg och köper ett nytt batteri någon gång. Tror att det är det som är felet... Hoppas det!

Såhär såg en liten del ut av de jag beställde förra året;


promenad

Hej! Har precis vaknat upp från en oväntad sömn vid tvn och nu känns det rätt jättelame att sitta inne när det är så fint väder ute! Kaaanske ger jag mig ut på en promenad när jag smällt i mig den där hamburgaren som Thomas håller på att stå och steka till mig nu. Gött!

Här har ni två bilder från idag;


Caroline och jag. Hjärta.

tröttis

Mornmorn! Shit vad trött jag är. Sitter typ och halvsover, så ska ta och duscha mig pigg. Kallvatten i ansiktet typ. Skoldagen är lika lång som vanligt men med lite färre lektioner tror jag. Skönt. Efter skolan blir det nog plugg med Caroline om det blir som planerat. Svenska.

En bild;

Pic; Jag... No shit!


nighty!



Popcorn är alltid godast på bio! Filmen var rätt seg, men väldigt rar :D Nu ska jag glo på tv ett tag, sovmorgon imorgon... Sweet!!!

i rymden finns inga känslor

Kings of leon i mina hörlurar, en liten powernap och två avsnitt av Scrubs och jag mår genast mycket bättre. Ska hitta något att ha på mig och fräscha till mig lite sedan ta cykeln iväg till bion och möta upp Caroline, Linnéa och Julianna. Va gott det ska bli(haha)!

Denna filmen ska vi se;

tack hej, fuck dig


Har en skitdålig idag. Ingen orsak, den är bara sämst och jag blir sämst då. Ska sova lite innan jag drar till bion med tjejerna. Tjo!


nighty dudies



Ska tvätta ansiktet, bädda rent och sen slänga mig i sängen med svenskapapprerna i högsta hugg. Kommer nog somna rätt tidigt ikväll och vakna upp till en förhoppningsvis rätt så kort skoldag. På kvällen blir det biomys med mina fina tjejer. Gillaaa.

fagerön



Två gamla bilder från fagerön ba!


oskar linnros - annie hall



spring i benen

Hejhopp! Har en massa energi i kroppen känner jag, så det är bra att jag ska sticka och dansa om en tre kvart sådär. Mamma kom precis hem med en nygammal cykel till mig... Så ska se vad den går för påväg dit. Hoho. Skoldagen har vart rätt nice trots att vi slutade så sent, men det är bara att härda! Nu ska jag leta fram alla linnen jag har... Hittar ingenting!


saknar värmen!




Pics; Jag.

beslutsångest


Hejhejhallå! Sitter och har lite beslutsångest. Är skitrött på min hårfärg och lite sugen på brunt igen. Men samtidigt har ju kämpat ett tag med färgen jag har nu... och lär tycka jag ser skittråkig ut i brunt efter någon vecka. Haha, ja ni ser... Velar fram och tillbaka. Ska i alla fall åka och köpa en hårgfärg innan jag drar till gymet och sen får vi se ikväll hur det blir... Är ju rätt fint med brunt till vintern faktiskt.

photo booth

Har lunchrast ba!

fint väder


Hey rockstars! Fan vad fint väder vi har haft i vårt avlånga land i ett par dagar nu. Tror nog det blir en liten fotorunda sen efter skolan om vädret håller i sig... Måste fixa en bild till min faster. Träna och plugga ska jag också försöka få in någonstans. Men har så jävla lite tid på sig när man slutar runt fyra och sen måste HEM och plugga... Jädra skola alltså. Ska hoppa in i duschen nu, puss och kram och sånt där.

H&M magazine





kings of leon






söndag


Hej! Har precis kommit innanför dörren. Jag och mamma åkte ner till stan och jag fick med mig lite nödvändigt hem, typ strumpbyxor, strumpor och sånt. NU; Veckorevyn och godis.... Sen pizza och film. Hähä.

myslördag


Hejhopp! Hade apkul igår med mina fina vänner. Det räcker med att säga det. Idag är det lördag för er som inte visste, mysdag för min del. Mamma erbjöd sig precis att fixa lite morots/grukstavar och dip till mig nyss, så det är väl det och en film som kommer göra mig sysselsatt ett tag framöver. Vi hörs nog lite senare, hörni. Kram.

freaky friday

Tjo bro's. Efter en dag då jag vaknat som en zombie, gått till skolan en timme tidigare, kommit på att jag var för tidig, gick hem, sov, gick till skolan igen - utan att bli arg, måste ha sovit hela tiden! Haft en, två, tre onödiga lektioner, tagit bussen till stan och lunchat med Caroline och Julianna samt fått med mig en tröja hem från H&M så sitter jag just nu här framför dumbruken och lyssnar på musik. Julianna har jag i mitt rum också, trevligt. Vi är sugna på utgång ikväll, men vi får se hur det blir med det. Nu ska jag socialisera mig med Julianna, vi kanske ska ut en sväng och fota... Funney! Hörs snart. KRAM!

Vi fyra ikväll förmodligen;

nya ringar



Lite nya ringar har tillkommit i samlingen. + ett armband. Turkosa ringen och armbandet kommer ifrån Grekland, tjejerna fick ett varsitt likadant också. De andra ringarna är ifrån Åhléns och JC.

röd/grön

Hey. Hann inte skriva imorse och vet inte vad jag ska skriva nu heller egentligen... Det har inte hänt så mycket idag. Har vart på debatt och blivit lite mer röd/grön, ätit tacos och dött på svenska lektionen. Svenskan är sjuk i år! Sjuk! Nu ska jag powernapa vid tvn hade jag tänkt, sen blir det att plugga - svenska såklart. Kanske hinner träffa Emma lite ikväll också, vore rätt nice. Powernap var det, kram!

Två lite äldre foton;


breaking benjamin

Ingen ville se på mina program på tvn, så tänkte slänga in lite skön musik från Breaking Benjamin här istället;


tvkväll


Hejhej! Nyss hemkommen från gymet. Gick rätt okej med tanke på att det var ett tag sen jag var där och har hunnit fått i mig en hel del inte så nyttiga saker, hoho. Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och sen plugga lite. Blir nog en kväll i tvsoffan! Hörs imorgon. xx.


häslogymet


Nu sticker jag och möter upp Caroline vid hälsogymet. Ska inviga mina nya träningsbyxor jag köpte idag hade jag tänkt, how nice. Medans jag är borta kan ni ju kolla in mina gigantiska muskler ni ser på bilden.... Ehe, filmjölk.

kofta

Hejhallå! Fick sluta ett par timmar tidigare idag och då tog vi bussen till stan. Nu har jag vart hemma ett tag och magen börjar kurra lite, så ska dra i mig något lite snabbt innan jag drar och tränar med Caroline. Eftersom vi har börjat med GI här hemma igen så är det sallad med någonting i som mamma har fixat ihop till mig... Kompenserar lite till den där hambrugetallriken jag fick i mig på lunchen idag, haha.

Fick med mig lite smått och gått från stan idag. Dels denna mysiga kofta, från Lindex;


Bilderna ger dock inte rättvisa till verkligheten.

so real



Pics; Jag

smack sare!

Godmorgon! Första september idag. 14 dagar kvar till min födelsedag... Herregud vad detta år springer iväg. Smack sa det så var det sommar och smack sa det så var sommaren över. Smack säger det väl så är hösten också över och vintern hälsar på... Mysigt dock. Idag efter skolan tänkte jag och tjejerna ta en tripp ner till stan för lite fika, jag ska se om jag kan hitta något klädbart(hähä) också. Ser rätt tomt ut i min smockfulla garderob... Hm.

Nu är det en snabb visit i duschen och sedan snöra på sig skorna och knalla iväg till tandläkaren som gäller. Kram och så!

Två bilder från Öland förra året;


Ph1; Jag av Emma. Ph2; Emma av mig.

RSS 2.0