lazy days

Halloj! Har precis bäddat ner mig i sängen efter att ha skjutsat Felicia till jobbet. Vi har hängt hela dagen... Käkat mat, shoppat lite, fångat tjuvar, flängt runt i bilen och glott på tv. Toknice. Ska snart stänga ner datorn! Jobb tidigt imorgon... Hejaheja. Godnatt.

 


jobbdag

Hej! Står typ och hoppar i sängen för att jag är så uttråkad så det gör sig gott att jag ska iväg och jobba om någon timma. Jobbar till ikväll och då ska jag vara hundvakt. Mysigt. Ska hoppa vidare in i duschen nu, puss.

i can hear you calling

Igår började jag dagen med en promenad med tjejerna, vi landade hos Felicia och hon bjöd oss på mysfrukost. Tända ljus, lugn musik, scones, bacon, ägg... You name it. Stannade kvar hela dagen, kollade på film och sedan fick vi en lyxmiddag också. Asgött. Däckade i sängen direkt när jag kom hem.
 
Annars då? Har precis vaknat och ligger och lyssnar på Moa Lignell för att vakna till liv. Nu: Frukost.

sunday funday

Hey dudes. Kom precis hem från far min och lek med min fina Björn och min fina lillebror Emil. Trött som aldrig förr dock... Har vart full fart, nervositet och matkoma i flera dagar nu så jag ska bara vila ikväll. Ska åka hämta min stora lillebrorsa från jobbet om ett tag och sedan blir det chillmode. Smygbörjat lite redan:
 

good days

Hej! Fan är helt död. Toktrött. Landade precis i sängen efter att ha haft vännerna över på födelsedagsmiddag! Så dagen har bestått av att vara trött sen igår och hjälpa mamma att laga käk. Hade förövrigt en sjukt bra födelsedag och kväll igår. Dessa dagar har än en gång bevisat att jag har världens bästa familj och vänner ♥ Imorgon får jag besök på förmiddagen och sedan ska jag till pappa och hänga. Bra söndag :)
 

let's go


Nu kickar vi igång den här födelsedagen! Har ingen aning om vad tjejerna har hittat på men det lär bli apfett!!

birthday


Födelsedagsfrukost när den är som bäst. Mini cupcakes.
 
Godmorgon! Idag är det min dag. Vaknade upp med en massa grattis i mobilen, sång och födelsedagsfrukost med cupcakes & paket. Ska snart dra iväg i spöregnet och handla lite inför ikväll och inför imorgon... Ser så mycket fram emot ikväll!!

pre birthday

Tjabba! Brorsan och Erika var precis över på lite lasagne och så fick jag presenter för att jag fyller ju faktiskt 19 barre imorgon. Min favoparfym och en pläd så skön att jag ska begravas i den typ.
 
Ligger just nu med matkoma och inväntar kvällspromenaden med tjejerna. Måttligt nervös inför imorgon då de har hittat på någon slags överaskning att dra iväg mig på... Fet fest på kvällen i alla fall. SWEET.

onsdag

Halloj! Läget? Med mig är det bra, men jag har fortfarande puls efter att mina vänner var här och skrämde livet ur mig för några minuter sen, haha. Sjuka människor ♥ Idag har jag tränat med Maja och Stina och sedan drog jag och jobbade i några timmar. Ligger redan i sängen och ska snart sova för jag börjar jobba kl 06 imorgonbitti och det var ju ett tag sedan jag gick upp tidigare än 09 i alla fall.

lost


Hade inga planer what so ever idag men Julia ringde precis och sa att hon var sjuk så jag ska ta hennes arbetspass, 13-18. Sweet, något att göra!! Haha.


hello monday

Hej! Låg och drog mig i sängen någon timme innan jag klev upp imorse, sjukt värt efter jobbkvällen igår. När jag väl kommit upp drog jag på mig träningsskorna och mötte upp tjejerna och hundarna för en svettig promenad. I helgen har jag umgåtts med tjejerna och i lördags drog vi på födelsedagskalas hos Skoog, ute i skogen. Kuljul! Nu är det spännande på OTH så ska återgå till de... C YA!

todays


Idag har jag handlat med mamma, blivit uppäten av en galen valp och käkat sen lunch med vänner. Nu ska jag däcka i sängen, sjukaste huvudvärken på länge. Plus ont i magen... (y)

we have all been spoken for


Hej på er. Att somna på en luftmaddras och vakna med golvet i ryggen, att gå ut och gå med sina vänner och busa med nästan ett helt hunddagis first thing när man vaknar(ehe... host), käka god frukost tillsammans och sedan landa i sängen och snacka... Det kan man göra när man är skolfri och ledig från jobb. Det har jag gjort idag. Och sen kom jag hem..... Sen dess har jag haft en skitdag.

sleepover

Bälte, Gina Tricot


Sitter bänkad framför tvn och kollar på Hamilton. Har inte sett den och vi ska gå på tvåan på bio, på fredag, så det var läge att göra det! Än så länge så är den bra. Ikväll ska jag på sleepover hos Maja. Tacos, filmmys och tjejsnack. Bra grejer!


feed the dada

Igårkväll tog rastlösheten över för både mig och Maja så jag knallade bort till henne och sedan gick vi en långpromenad med Demi i kvällssolen, pallade äpplen och sånt där. Haha. Idag är det tisdag va? Ingen koll alls. Jag sitter i alla fall och käkar kesella med rivet äpple och kanel, lyssnar på musik och försöker piggna till så jag kan dra till gymmet snart. Hejaheja!

blåsigt

Tjäna! Som alltid springer veckorna förbi och det är redan en ny måndag. Helgen spenderade jag åt mina vänner, festande och sovande. Isch. I fredags korkade jag, Andrea och Emma upp hemma hos mig innan vi gick ner till stan och hade en bra kväll. I lördags fick Nyköping än en gång visa vad staden hade och vi drog på bartömningen på Lotsen. Också en bra kväll! Idag har jag tränat, varit och handlat, hämtat ut paket och sprungit runt med en lite för vippig klänning i det lite för blåsiga vädret. Bad choice.

RSS 2.0