shopaholic

H&M

Surfar runt på olika webbshoppar och det riktigt kliar i fingrarna. Vill shoppa! Ska nog göra det i veckan och det som står främst på listan är baskläder och partykläder... Men hur ofta blir det som man har tänkt sig? Jag kommer alltid hem med något jag egentligen inte behöver, hehe.

mörkblond

Pics; Google

Hejhej! Sitter och glor på hårfärger jag skulle kunna tänka mig till sommaren. Är sjukt trött på hårfärgen jag har nu, mörkbrunt. Jag är knallblond(haha, knallblond?) egentligen och har färgat fram och tillbaka ett antal gånger vilket resulterat i väldigt lätt slitet och torrt hår, så vill ju inte bleka sådär jättemycket heller. Men om jag låter mitt hår vara i ett par månader så har jag ju fått en ljusbrun färg som jag kan lägga i lite slingor då och då. Då kanske jag får färgen jag vill ha, mörkblond. Typ som på bilderna där uppe, sommarfräscht!

hjärta

Pics; Jag


Okej, det var första gången, jag hade rosa papper och jag höll lappen själv... Men ändå, lite coolt va? :D Yes, I think so.


blixt

Pic; Jag

För att avbryta mitt ständiga tv-tittande denna tidiga eftermiddag så gick jag ut och fotade katterna lite i snön. Jag drog på blixten vilket resulterade i detta. Jag gillar det! Har fotat en till cool grej som ni får se sen. Vad gör ni?

Melissa Horn

Pic; Google

Klicka här! 

tung helg

Pic; Jag

Godmorgon! Eller ja, god förmiddag. Har vart vaken ett tag, pumpat musik, ätit toast, ätit ostbågar(åhå, värsta drogen!) och kollat på tv. Busat lite med katterna också. Är ensam hemma så kan springa runt och göra i princip vad som helst. Love it! Idag är det söndag för er som inte visste det och jag ska inte göra någonting alls. Bara ligga under täcket och glo på tv. Har inte vart såhär trött på länge, tung helg! :D Nu ska jag sjunga lite för falskt och lite för högt till Melissa Horn. Awesome! Smell you later, dudes.

PS: Hade en grym kväll igår med mycket skratt och sjukt underbara vänner. Tack Felix!

före och efter

FÖRE:


EFTER:


Mitt fula, helt omatchande rum kan faktiskt bli fint med lite städning. Men som sagt, dags för en renovering snart! Vitt och svart!

repeat

Hej guys. Haha, gårkvällen var ju inte så bra som jag trodde den skulle bli, men jag hade kul med mina flickor i alla fall.
Whatever - måndag idag! Hahahaha, jag var tvungen att låta det stå kvar.. vadå måndag? Det är lördag! Okej, jag är trött. Hahaha!
Jaaa, lördag och jag har precis ätit lite pannkakor till frukost, samt haft dem här två grymt bra låtarna på repeat sen jag vaknade;

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag städa upp i mitt rum. Kvällen består av lite festligheter, jag tror det kan bli riktigt bra!

idag


Hej! Idag är fredag, idag är jag glad, idag orkar inte jag inte blogga(när gör jag det? hoh), idag är det fest, idag ska jag ha galet kul, idag lyssnar jag på musik så mina öron snart spricker(elleeeer? högtalarna kanske), idag.... Eller ja, nu, ska jag äta en in-i-ugnen pizza som det har blivit lite för mycket av denna vecka. Hoppas ni får en grym fredag så hörs vi imorgon! Ciao!

PS: Jag godkänner/svarar på kommentarer imorgon, så jag har inte glömt er. Haha.
PS 2: What's up med bloggens insida så att säga design? Gillart inte!
PS 3: Än en gång - HA EN GRYM FREDAG!

bikbok

Bikbok

Sitter och väntar på att Paradise Hotel ska börja och vad är inte bättre än att sitta och kolla på alla vårtrender och kollektioner som har eller kommer ut snart. Jag ska ju göra ett arbete om det i skolan så det passar skitbra! Hur ball är inte bikbok's kollektion då? Woho!

on my head

H&M och Topshop
En keps, en stråhatt och en solhatt vill jag ska pryda mitt huvud i sommar. Tjing!

eyes

Twiggy

Hej Hej Hallå! Sitter och fryser halvt ihälj i datorstolen samtidigt som jag lyssnar på Melissa Horn och drunkar i Twiggys ögon. Snart är det mat som gäller, falukorv och makaroner, med massa ketchup! Vad gör ni idag?


snabba cash


Hej guys! Har precis kollat klart på Paradise Hotel och nu är klockan så mycket som elva och jag ska lägga mig i sängen och läsa lite ur Snabba Cash. Jag började på boken igår och jag som verkligen inte är någon läslus läste hela trettio sidor på en gång! Så som svar på er fråga(Jag bara vet att ni skulle fråga, höhö) så är den skitbra! Skitskitskitbra! Godnatt vännööör, vi hörs imorgon. Puss!

WESC


Hejhejhej! Folket har dragit hem och jag har precis duschat av mig och nu sitter jag i tjocktröjan ni ser på bilden. Mysigt! Håller på att tjata på mamma om att vi ska ta en spontan sista minuten resa någonstans. Eller bara dra iväg en helg till en annan stad... Men njaeee, verkar inte gå så bra! Men vi får väl se. Det jag har planerat inom en snar framtid är i alla fall en shoppingdag med Josefine och ett par roliga fester. Awesome! Jaha... Vad gör ni en kväll som denna? Taggar inför Paradise Hotel? Hehe.

nothing special


Hej kompisar! Var ett tag sen... Men inget speciellt har hänt, bara det gamla vanliga - jag vaknar och gör alla morgonrutiner och sedan klockan fem över åtta traskar jag iväg till skolan. Är i skolan och har i princip bara kul med min sjuka, störda, älskade vänner och sedan går jag hem, i snön, förbi barnen som ligger i sin nybyggda snöiglo och pratar med sig själv och förbi barnen som spelar landbandy och skjuter bollar på mig(haha, okej.. Inte bokstavligt talat). När jag kommer hem så sätter jag mig i soffan och kollar på One Tree Hill tills jag somnar. Så spännande är min vardag just nu. Den suger! Jag vill att det ska hända något! Jag blir galen av att bara sitta hemma och inte göra någon nytta! Helgen bjöd dock på lite mer äventyr. Var i Baggetorp i fredags och shakade lite med mina vänner och lördags tog jag och Julianna en middag på American Pizza, vi förflyttade oss sedan till Josefine där vi även var några fler brudar för en film/spel kväll. Söndagen spenderade jag med Julianna hemma hos mig med godis och pizza. Pizza, pizza, godis, godis, chips, chips... Hm, jag som skulle träna som en tok det här året... Men äsch, det kommer!

Jag skulle kunna sitta och skriva i evigheter, men min mamma fyller år idag(Grattis! ♥) och jag ska vara lite social med folket som är här och käka kladdkaka! Vi hörs om ett tag igen. Take Care! Puss!

close up's

Pics; Jag


två-dagars-förkylning


Hej kompisar! Jaha, onsdag idag... Tycker det känns mer som torsdag. Skulle vara skönare, då hade det ju blivit helg imorgon. Men whatever, jag är frisk nu, så det blev en två-dagars-förkylning typ... Eller nåt. Skolan idag var som sagt helt okej och efter den stannade jag kvar med Josefine för att fixa ett par bilder till fotoredovisningen vi har imorgon. Jag är klar med alla bilder och det känns bra!

Nu ska jag surfa runt lite på tha internet. I'll be back in a mom, godingar(hahaha, internskämt).

våfflor

Pics; Sjävutl.

Hej! Idag mår jag mycket bättre, så har haft en helt okej dag i skolan. Jag åtkommer snart för nu ska det förtäras våfflor! Underbart!


vit

Pics; Fashiontoast



Jag vill också klä mig i vitt och sätta mig i en vit limousine. Helst i sommarvärmen med mina vänner och till den här musiken!

ännu mer strand


Jag har haft samma bikini i två år endast för att jag aldrig drog tummen ur och köpte en ny. Så det kanske är dags nu? Eller nu och nu, hehe. Snart. Lika bra att vara ute i god tid. Dessa sex kommer ifrån H&M. I sommar kommer man nog defenitivt se mig i en vit, en rosa och en blå bikini. Skulle vilja ha några med mönster och en baddräkt också, det är snyggt.


älskling

Pic; Flickr.com

Kom bara närmre, du ska få mitt hjärta. Få mina färger, och få dig att skratta. I ljuset av solnedgången nere vid hamnen. Till ljudet av fågel sånger, höll jag dig i handen. Du påminner mig om en ängel i himlen. Du får mig att vända när jag dras med vinden. Jag ser efter dig min älskling, i alla faror. Men tiden vill ha förändring och drar isär oss. Jag vet inget värre än att din kärlek mista. Du skulle vart här men vi har delas på mitten. Med alla tårar i rösten tar vi ett avsked. Vi gråter och tröstar ständigt, men får ingen kärlek.

När vi är tillsammans älskling, är saker inte alls så kämpigt. När vi är tillsammans älskade, är saker så mycket enklare.
När vi är tillsammans älskling, är saker inte alls så jobbigt. När vi är tillsammas älskade, är saker så mycket enklare.
Anders Grega - Älskling


tvn suger

Pic, Självutl.

Still sick! Dagen har och kommer spenderas i soffan med en massa dåliga tvprogram. Tvn suger på vardagar vid  den här tiden, hehe. Jag ska sitta och uppdatera mig lite om vad som händer i världen framför datorn ett tag och sedan blir det som sagt soffan då. Skulle behöva sova lite innan treon slutar verka, vilket är om... Hm, en timme om man kan lita på det som står. Vi hörs snart, puss ♥

sjukis

Pic; Självutl.

Hej kompisar! Jag har gått och blivit sjuk. Jag stog inte ut längre vid lunch idag så jag gick hem och sov tills mamma kom hem, vid fyra. Man drömmer tokknasiga drömmar när man sjuk, haha. Jag ska lägga mig i soffan och glo på tv snart. Tagga lite till Paradise Hotel, hehe. Hoppas ni har det bra och det är kul att ni kikar in trots den dåliga uppdateringen, men datorn är på g att fixas. Jag har inte hunnit ta itu med kommentarerna, det får vänta tills imorgon, då är jag ju ändå hemma.

Aja, som sagt, hoppas ni har det bra. Jag ska klunka i mig en treo nu. Puss och kram!

alive

Hej guys! Ville bara säga att jag lever och att det är underbart med helg. Ska nog ut på aventyr ikväll så vi hörs imorgon. PUSS!

brasan


Hej vännööör. Har precis vaknat ungefär, hehe. Somnade till efter skolan och för en liten stund sen vaknade jag. Har precis ätit en in-i-ugnen-pizza och nu sitter jag i en fotölj framför brasan insvept i ett täcke med både katten och datorn i knät, lyssnar på bra musik samtidigt som jag sneglar på tvn för att det är Grey's Anatomy som visas. Myyysigt! Imorgon är det fredag, heeelg. Wey wey! Vad ska ni göra i helgen?

stranden


Hej på er! Sitter och drömmer mig bort lite till sommaren såhär på kvällskvisten. Detta skulle defentivt vara något jag skulle kunna bära till stranden en solig dag. Dock tror jag att en solhatt, stråhatt... Ja, hatt över huvudtaget skulle sitta finare på mitt huvud. Åh, va lite värme skulle jag göra allting så mycket enklare nu! Allting kommer föresten från H&M.

Sen jag kom hem från skolan har jag hunnit med sitta på helspänn och kolla på Wallander - Hämden i soffan, fotat lite till en fotoredovisning som jag skulle hålla imorgon men den blev flyttad(lucky me!), ätit nudlar, pratat med fina personer och umgåtts lite med mamma. En helt okej onsdag alltså!

Torsdag, fredag... Sen är det helg! Lite jobbigt att man kommer sitta hela veckorna och längta till helgerna nu, men det är sånt man får ta. Jag slutar tidigare än vanligt imorgon, så lite positivt är det ju i alla fall. Nu ska jag föra över några bilder till min kamera och sedan är det sängen som gäller. Vi hörs lite imorgon, godnatt ♥

timbaland


Timbalands nya album, Shock Value II, är så bra! Jag älskar det. Nästan alla låtar skitbra och det är både softarlåtar och partylåtar.
Här har ni mina favoriter - check! check! check! check! che... Eller haha, här har ni hela albumet - check!

red - breathe into me

Pics; Jag. Lillen x2.


Hej! Kom hem för ett tag sen. Har bara proppat i mig några mackor framför tvn och skummat igenom lite matte. Vi har prov på fredag. Jag tror verkligen jag föddes utan matematiska kunskaper. Jag är så dålig! Menmen, det är väl bara att köra.

Jag ska snart ta på mig lite skönare kläder och sedan ska jag fota, fota, fota. Jag älskar att fota, men nej usch... Jag är inte ett dugg sugen idag, säkert bara för att det har med skolan att göra. Hehe. Aja, har bara några uppgifter kvar och jag hoppas min kamera klarar av dem. Har ju pentax i skolan! Jaja, vi hörs snart igen. Puss och puss.

godmorgon

Pic; Le Love

Godmorgon! Väldigt svårt att gå upp imorse, men efter en dusch blev jag lite piggare och nu håller jag på att fixa mig. Vad ska man ha på sig idag då? Hm, får bli något enkelt. Är så trött! Stannar nog kvar i skolan ett tag efter jag har slutat, ska hålla på med ett par foton osv. Men hörs vi inte i skolan hörs vi när jag kommer hem. Ha en bra dag och lycka till om du också har din första dag i skolan efter lovet idag. PUSS!


nighty

Pic; Självutl. Emma och jag.

Blev inte så mycket fotande, det var för mörkt. Så det får vi fixa imorgon istället! Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på tv med mamma samtidigt som vi käkar vitlöksbröd. Hur gott? Vi hörs imorgon, då är det skola för min del! Huaaa, hur ska jag orka upp? Jaja. Det löser sig. Godnatt bloggen ♥

as as asskönt

Pic; Självutl.

Tja! Ni vet när jag säger "just nu sitter jag i sängen och bloggar..."? Då sitter jag där, som på bilden. Dock gör jag inte det nu, dels för att mitt rum är ett bombnedslag och då vill inte jag vistas där inne tills jag får orken att städa och dels för att min dator fortfarande är lika seg! Men mamma skulle försöka fixa det.

Jaha, idag då? Jag gjorde ett försök att gå upp vid åtta för att vända tillbaka på dygnet med det slutade med att jag steg upp tio. Rätt bra ändå ju, från att ha gått upp efter tolv nästan varje dag. Sen gick jag till gymmet, idag blev det bara kondition. As as asskönt var det! Ska nog dit imorgon också och jobba av mig lite kalorier. Snart kommer Josefine hit, då ska vi fota lite. Det hann tyvärr bli mörkt innan vi blev klara. Så får se hur mycket det blir. Men det kanske kommer in lite på bloggen sen. JAG KAN LÄGGA IN BILDER NU! WOHO! :D:D:D

litet, mystiskt och konstigt sätt


Hej Fellas! Mamma är iväg och byter min plattång som även den har gått sönder. Min vanliga tur var det va? Hon är även och kikar om kameran går att fixa, gör den det så ska jag och Josefine ut och fota till ett arbete i skolan idag. Annars får vi ta det imorgon med en av skolans kameror.

Just nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta mitt flottiga hår som inte har tvättats på allt för länge. Man blir rätt lat när det är lov! Så på ett litet, mystiskt och konstigt sätt tycker jag att det ska bli skönt att skolan drar igång. Det kommer hända något, det kommer gå fortare, jag kommer gå ut ettan, det kommer bli sommar!

Efter duschen drar jag iväg till gymmet. Får se om vi hörs något mer idag. Om inte, ha en bra dag! Puss!

jag blir knäpp!!!

Hejsan! Kvällen skulle egentligen bara bestått av sängdegande med min otroligt sega datorn. Men Maja räddade mig från söndags-slappandet och drog med mig till gymmet, vilket var väldigt bra! Nu känner jag mig mycket fräschare!

... Nej, hörni. Det här funkar inte. Det lilla jag har skrivit nu har tagit typ en halvtimme. Dags för ny dator? Jatack! Jag måste fixa det här innan jag kan börja blogga som vanligt igen. Så vet inte hur det blir nu framför över, kommentarer och så får i alla fall vänta tills imorgon. Annars kommer jag hålla hela natten. Åhhh, jag blir knäpp!! Men, bara så ni vet, uppdateringen kommer inte ligga på topp.

hungover

Pic; Le Love

Låt.

kämpat med datorn

Hej! Att det har tagit nästan en timme för mig att göra det gamla vanliga på bloggen, alltså - godkänna kommentarer, läsa dem, svara på en del samt att skriv detta inlägg när det i vanliga fall bara tar tio minuter, en kvart säger väl en hel del om hur seg min dator har blivit. Jag blir galen! Ungefär såhär har jag sett ut under den här timmen;

Hahahah, fan va ful bild! :D

Jaja. Nog om min dator. Igår, då var jag som sagt hos Louise med några tjejer. Det var jättetrevligt och vi spelade Alias, dansade, sjöng och bara hade det allmänt kul. Sånt behöver man! Jag kom hem rätt sent och bestämde mig för att sova länge idag. Klockan tolv vaknade jag tråkigt nog av att mamma dammsög, men jag har legat i sängen och dragit mig(läs; kämpat med datorn) ända tills nu... Kommer nog ligga här ett tag till, hehe. Har ni haft en bra helg?

time after time


Nu ska jag sova med Eva Cassidy på repeat i bakgrunden ba!

tjejkväll


Hej igen! :)

Jag sitter på min egna dator nu. När man själv inte tänker hela vägen fram är det bra att ha en mamma som gör det. Hon kom på den brilljanta idén att man kunde använda en vanlig mus till datorn, det skulle jag aldrig kommit att tänka på, hehe. Men seg, mycket seg, är datorn fortfarande. Något så fruktansvärt seg har den vart idag. Får be mamma kolla på den imorgon.

Whatever. Jag ska snart bege mig hem till Louise där jag och några flickor ska ha en tjejkväll. Massa gottis, skitsnack, musik och sina vänner är ju nästan det bästa alltså. Vi hörs imorgon med en förhoppningsvis bättre uppdatering än idag. Puss och kram.

strul med dator

Pic; google

Hejsan kompisar! Min dator börjar nog gå in på sista versen nu. Den går allt segare och segare och nu har musplattan eller vad det heter slutat fungera. Känns ju dock inte så bra eftersom jag har allt på den datorn, verkligen allt! Alla bilder, all musik, alla skolarbeten och så vidare. Måste försöka få över allting på en skiva innan den går sönder helt och hållet. Känns som att allt det tekniska går bajs nu för tiden för min del!

Jaja, med detta ville jag bara säga att det inte blir så mycket bloggning idag eftersom jag inte har någon dator. Kanske kommer något lite då och då när jag sitter vid den stationära datorn. Hoppas ni får en lika grym lördag som jag troligtvis kommer få. Puss!

godmorgon


Godmorgon! Efter klockan sex imorse somnade jag och Julianna efter mycket prat och skratt, vilket resulterade att vi vaknade väldigt sent idag som ni kanske märkt. Idag är det lördag och vi håller på att planerar lite för ikväll. Ser ut som en helkul kväll hos Louise. Det blir skitbra!

Nu ska jag och Julianna hitta på något annat. Vi hörs senare igen. Love.

hörs senare

Hejsan! Har precis kommit hem och nu sitter vi fyra brudar i min säng och tinar upp. Hehe. Tjugo minus grader var inte att leka med, speciellt inte när man hade strumpbyxor på sig! Don't do my misstake.

Nej, jag ska inte våra osocial mot min flickor. Vi hörs senare eller imorgon. Puss och kram .

fotboll

Pic; Emma. Min favoritbild på mig och Julianna.

Nu ska jag fixa till mig lite för snart kommer Julianna hit och då ska vi ta oss ner till duveholmshallen. Vi blev några fler som ska kolla nu, hehe. Det blir jag, Julianna, Robin, Louise, Lina och Josefine. Men det är bara kul! Vi hörs när jag kommer hem ikväll igen.
Ha en trevlig fredagskväll allihopa!

mk


Hade det vart en varm vårdag hade jag gärna velat se ut såhär idag. Det är inte ofta MK misslyckas. Det här är ju också en outfit som är lätt att göra en look alike på. Skorna finns nästan identsika på DinSko. Strumpbyxor, skjorta och stor väska finns nästan överallt.


spaghetti carbonarna

Pic; Självutl. Jag som går banans så mitt huvud inte syns.

Hej igen! Jag struntade i frukosten, så nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik. Mamma kom hem för ett tag sen och hon är i full gång att göra Spaghetti Carbonara så det får bli min frukost/lunch. Brunch, alltså.

Vet som sagt inte vad jag ska göra idag. Blir nog en slappardag och sen ikväll är det ju fotboll igen. Det är en cup som har pågått väldigt länge här i Katrineholm och det är därför jag har kollat rätt mycket på fotboll den senaste tiden. Ska dit med Julianna och Robin! Det blir asbra :)

Josefine ville umgås lite med oss brudar och det tycker jag var en bra idé. Så ska säkert kunna klämma in det också! :) Nu luktar det mat i hela huset, ska gå och se om det är klart snart. Magen skriiiiiiiker! Vi hörs sen. Puss och kram.

skor to die for

Pics; LeBlogDeBetty


Det är ingen nyhet att jag är en sucker för skor. Och när man kollar runt på bloggar hittar man så mycket! Dessa skönheter pryder Bettys fötter. Jag skummade igenom hennes blogg eftersom det var första gången jag tittade(fick adressen från en bloggare) och hennes skor är to die for! Check this out.

vända tillbaka dygnet?

Pic; Självutl. Min saknade Julianna och jag. Henne får jag träffa ikväll.

Godmorgon. Jahapp, vända tillbaka på dygnet var det och jag somnade senare än jag gjort någongång under detta lov tror jag. Klockan fem-halv sex somnade jag efter en hel dels spelande på mobilen, nattchatt med Caroline och den underhållande videon i nedanstående inlägg. Hahah. Och så vaknar jag tolv också, känns ju bra! Nemen, jag ska väl få någonting gjort av den här dagen också hoppas jag. Vi börjar med att se om det är någon hemma, det verkar rätt tyst och då gör jag det gamla vanliga - sätter på musik och dansar medans jag gör frukost. Haha. Det värsta med att vakna sent är att man är så sjukt hungrig då!

natthumor


Försökte sova i en timme, men gick inte så bra. Så jag loggade in på MSN för att se om det var någon rolig inne och då skickar min vän Caroline den här videon till mig och HAHAHAHHAHAHHA, jag dör!!!! Så kul!!!

- Vadå? Så du är typ upphetsad av mig nu eller?
- Njaaeeh
- Vadå nja? Vad är det för fel på mig?
- Du är ju spinkig
- SPINKIG! Jag tränar på gym, tre gånger i veckan!

HAHAHHAH!

kent - stenbrott


Hej! Att jag äter saltade chips när jag har spruckna läppar är kanske inte ett av dem smartaste dragen jag har gjort, men vafan - är man sugen så är man! Imorgon är det fredag och jag ska i alla fall kolla på fotboll med Julianna och Robin, annars vet jag inte. Vi får se helt enkelt. Jag ska kolla på ett avsnitt av Ugly Betty nu och sedan ska jag försöka sova för att vända tillbaka på dygnet någorlunda. Vi hörs imorgonbitti. Nighty nighty ♥

sätta på datorn

Jag för några sekunder sen. PUSS!


Hej folket. Kom hem för ett tag sen. Hann med att tina mig varm efter att ha vart ute i kylan, ta på mig min mysdress, äta två av mammas goda kycklingwraps och kolla på en snutt av The Break Up innan jag satte mig i sängen för att sätta på datorn(hahaha, sätta på datorn!). Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan ska jag nog kolla på några avsnitt till av Ugly Betty. Har ni haft en bra dag?

blake lively

Pic; Google

Hejsan! Nu är jag fixad och klar. Ska slänga in en PanPizza i micron och käka den. Samt surfa runt lite på internet med skön musik ett tag till innan jag möter upp Caroline och Linnea för att kolla på fotboll. Vi hörs när jag kommer hem ikväll. Puss och kram.

never be the same



I’ll never be the same, I’m caught inside the memories of promises of yesterdays and I belong to you. I just can’t walk away ‘cuz after loving you, I can never be the same. And how can I pretend to never know you, like it was all a dream? No. I know I’ll never forget the way I always felt with you beside me and how you loved me then.
Red - Never Be The Same


betydelse

Pics; Jag




När jag inte har någonting att göra sätter jag mig alltid och kollar på bilder. Gärna bilder som betyder någonting. Dem ni ser ovan kanske inte ni tycker är så speciella. Det är ingenting direkt som gör dem speciella. Men när man själv var där och när man själv tog bilderna så är det någonting som gör att man tycker lite extra mycket om dem. Det gör jag om nästan varenda bild som togs när vi var på Öland. Jag älskade att vara där. Plus att det är jag och min vän Emma på bilderna och henne saknar jag något så fruktansvärt mycket. Love.

skola



Med dem här bilderna ville jag bara säga att jag längtar tills skolan börjar.......... NOOOOOT! Fan, bara fyra dagar kvar :(

flirt

Suger att inte ladda upp nya bilder, så ni får stå med lite gammalt fortfarande.

Hej grappar. Nu har jag käkat frukost, dansat lite för mig själv och kollat på en snutt av Jönssonligan på Mallorca. Ska snart hoppa in duschen och fixa mig lite, för senare idag ska jag iväg och kolla på fotboll i duveholmshallen. Mitt sällskap blir min saknade Caroline.

Neheni, duschen var det. Smell you later, guys. Tjiiiiing!


dansa till mig frukost


Godmorgon kompisar! Har precis vaknat och jag är på ett bra humör idag känner jag, om man bortser ångesten från att ha sovit bort allt för många lovdagar. Jag är ensam hemma denna morgon också, så ska göra det gamla vanliga - dansa till mig frukost. På med musik bara! Vi hörs efter frullen. Love.

ugly betty


Nu blir det Ugly Betty, bubbelvatten och jag som ska spendera kvällen tillsammans. Okej, min katt också. Hehe. Godnatt ♥

PH

Pic; Jag

Nyduschad och insmord i massa bodylotion. Finns det något bättre? Ja, att jag nu sitter i sängen och kollar på Paradise Hotel. Haha. Snart är det mat också. Makaroner och falukorv. Brända falukorvar ska det ju vara, eller hur? :D Ska fortsätta kolla på PH nu, det är ju så sjukt att det blir bra!


onsdagsmys

Pics; Jag

Hej guys. Har inga planer för dagen än, så jag ska vänta tills det blir mörkt utomhus, vilket är om cirkus en timma och då ska jag göra det mysigt med ljus och så vidare i mitt rum och sedan ska jag spendera min eftermiddag/kväll instängd där. Har kvar massor med godis sen igår också. Det blir onsdagsmys alltså.

blazer


Jag har länge letat efter den perfekta blazern och ja, jag tror jag har hittat den. Har sett den på många men inte fått för mig att kolla in Monkis sortiment. Nu gjorde jag det och jag fann den! Den är perfekt. Synd att min plånbok känner sig lite hotad av den dock. Får hoppas att den finns kvar(någon som vet om den finns kvar över huvudtaget?) mot slutet av månaden när jag får mina pengar.


kungers

Pics; The cobra Snake


Klicka på bilderna för att lyssna på två låtar som spelades flitigt här hemma för något år sedan.

enkelt


Stor t-shirt. Mössa. Solglasögon. Väska. Smycken. Osv osv osv. Att något så enkelt kan vara så snyggt. Sådär vill jag se ut idag.

gäspar

En webbcam bild såhär på morgonkvisten

Godmorgon! Jag är ovanligt trött idag känner jag. Hungrig också, fast det är i för sig inte ovanligt, hehe. Jag har i alla fall precis vaknat och nu sitter jag och gäspar i sängen. Det verkar som att jag är ensam hemma, så jag ska dra på lite skön musik och dansandes fixa i ordning min frukost. Är sugen på... Hm.. Toast! :)

it's time to sleep

Pics; Jag


God kväll. Nu börjar ögonlocken bli lite tunga känner jag. Fjun ligger bredvid mig och sover, det ser mycket skönt ut må jag säga....... Och där tog det stopp, inga ord, meningar - whatever kommer jag på. Haha. Vi hörs imorgon istället. Nighty buddies.

helt glad


Hej guys. Åh jag är så glad just nu. Har tittat på Alvin And The Chipmunks 2. Jag tror jag dog lite när dem busar runt i köket i början bara för att dem är så söta. Haha, helt glad blir man! Åh :D Speciellt när dem... Eller nej, ni får kolla själva helt enkelt. Nu gör jag inte så mycket dock, sitter och lyssnar på musik och äter ännu lite mer godis. Funderar på sova snart kanske. Är rätt trött. Vad gör ni?

fransk manikyr

Sådärja. Nu är jag mig själv igen efter lite godis och internetsurfande. Med mig själv menar jag att jag har känsel i benen igen, hehe. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, är väldigt uttråkad. Så jag tror jag ska fixa min naglar lite. Fransk manikyr och något gulligt märke på en av naglarna. Som nedan, så hade jag på juldagen;

Man ser inte så mycket, men ja.. Ni fattar dealen.

läskigt kallt

Har satt på mig favorit hoodien nu :)

H-he-he-hej! Det är läskigt kallt utomhus nu. Jag kom precis hem och jag tror jag misste benen på vägen. Jag har absolut ingen känsel, haha. Jättekonstigt känns det. Röda är dem också. Men dem är nog påväg att tina upp snart. Har i alla fall vart på stan med Josefine och käkat. Vi åt på American Pizza och det var sååå värt! Jättegott var det och jättemätt blev man. Men det hindrade inte mig från att köpa en godispåse påvägen hem. Hehe. Så nu ska jag sitta i sängen och äta godis samt kolla på serier.


stan

Pic; Jag

Nu ska jag dra iväg ett sms till Josefine och säga att jag är klar, så ska vi åka ner till stan för lunch. Förlåt för lite stressade inlägg, men så blir det ibland. Vi hörs senare i eftermiddag. Ha en jättebra, kylig tisdag. Puss och kram.

gamla bilder och iskall


Okej, eftersom min kamerasladd inte vill sammarbeta och ladda över mina bilder från kameran så får ni stå ut med gamla bilder ett tag framöver tills det är fixat.

Jag kom ut från duschen för ett tag sen, iskall. Varmvattnet tog såklart slut. Bara för att det var jag som duschade. Min vanliga tur. Men i alla fall, nu sitter(läs; ligger) jag och doftar hallon pågrund av mitt schampoo. Underbart! Ska sätta igång att fixa mig lite snart. Men det var så skönt här under täcket. Hehe.


H&M

Om det hade vart en halvtaskig sommardag idag så hade jag vela gå runt som ovan. Men nej, idag blir det nog långkallingar och hela paketet om man inte ska frysa häcken av sig när man går ut. Sommar, någon?


lady gaga

Godmorgon. Inte sova så länge var det... Hehe. Men de gjorde ingenting. Fick ett sms av Josefine som sa att vi skulle ta en sen lunch istället. Får hoppas hon mår bra då bara, hon mådde inte så bra nu sa hon. Annars har jag ingenting att säga just nu. Jag sitter och pratar med fina människor på MSN och kollar på gamla bilder på Lady Gaga, vilket pokerface(hohoh, där fick jag till den) den kvinnan har alltså. Man ser ju knappt att det är hon ibland.

Jag är faktiskt en av dem som digger hennes outfits, hehe.


godnatt bloggen

Pic; Mamma

Ikväll har jag bara legat i sängen och kollat på dåliga tjejfilmer. Ni vet, Bring It On och så vidare. Klockan är straxt efter elva och jag är förvåningsvis väldigt trött. Tror jag ska sätta på min sovlista på spotify och sedan joina Lillen som ligger och sussar så sött bredvid mig. Det ser ut ungefär som på bilden ovan, hehe. Imorgon ska jag upp rätt tidigt för att fixa mig lite(Thank god! Inte fixat på way to long time) och sedan käka brunch med Josefine om det inte blir några omständigheter. Det ser jag fram emot! Vi hörs imorgon. Love.

agnes

Kom in på Agnes låtar av någon konstig anledning och fan, hon är ju riktigt grym! Om inte annat så är ju hennes videos grymma.









galen, crazy, loco


Hejsan. Sitter och har lite smått panik för att min kamerasladd inte vill sammarbeta med mig. Helt plötsligt vill den inte sätta sig fast med min kamera. ÅH! Blir galen, som på bilden. Annars då? Magen kurrar som aldrig förr och jag planerar att ligga i sängen hela dagen/kvällen/natten och kolla på serier. Imorgon, då, då ska jag hitta på något. Annars kommer jag ruttna här inne i mitt rum. Josefine, är du sugen på en frukost/lunch... Haha, brunch alltså med mig på stan imorgon?

trashy is classy


Ungefär sådär skulle jag vilja vara klädd idag. Men i stället sitter jag i min säng inlindad av mitt täcke iklädd pyjamasshorts, stor t-shirt och mössa. Huvudvärken vill inte släppa och jag längtar tills mamma kommer hem så jag kan vara som ett plåster på henne. Är nog en "mammas-flicka-dag" idag.


sommarpics

Eftersom att jag är så nostalgisk och längtar så mycket till värmen idag så bjuder jag på lite sommarpics från Öland.
Min kamera vill inte lägga in bilderna jag tog igår/idag i datorn heller,  så det beror lite på det också. Hehe.










Bilderna på mig är fotade av Emma, som jag var där med :)


miss you, guys



Bild 1; Jag och Emma. Bild 2; Julianna och Jag.

muse - undisclosed desires

Pics; TheCobraSnake


I want to reconcile the violence in your heart. I want to recognize your beauty is not just a mask.
I want to exorcise the demons from your past. I want to satisfy the undisclosed desires in your heart.

Check!

take me away

Pics; Jag


Alltid vid den här tiden, efter jul och nyår, då blir jag lite halvdeppig och längtar något så fruktansvärt till sommaren. En utomlandsresa nu hade vart perfekt. Guld! Tänk att åka iväg från sina bekymmer, från kylan, från allt till värmen. Det gör så mycket. Bara tanken av att få springa runt barfota i bikini, shorts, förstora linnen och solglasögon gör mig alldeles varm inombords. Är det någon som hänkar på till Thailand eller? :D Hehe.  

vecka ett


Har precis vaknat. Det dunkar i mitt huvud och magen gör ont ont ont!! Säg inte att jag håller på att bli sjuk, jag orkar inte. Får hoppas att det bara är lite morgon-sjuk-känsla, hehe.

Jag har egentligen ingenting vettigt att säga denna måndagsmorgon när vi går in på vecka ett, så jag säger väl bara hoppas ni får en bra start på dagen/veckan. Jag ska försöka få det genom en dunderfrukost och bra musik nu. Love.

taken


Hej! Har precis kollat klart på den här filmen som jag blev tipsad om. Taken. G-R-Y-M! Lätt värd att kolla på om du inte har gjort det! :D Nu ska jag kolla på mer filmer. Är sugen på någon riktigt tjejig film. Typ... Mean girls? Japp.

borsta gaddarna


Tjatja! Nyduschad är jag nu. Har även städat upp litegrann i rummet. Så nu är sängen smulfri och doften av chips och dipp är borta, hehe. Jag ska bara sätta på mig lite myskläder och tända några ljus, sen är det film som gäller... Måste borsta gaddarna också känner jag nu. Mmmmh! Skulle bara meddela läget, vi hörs snart igen.

godmorgon....

Pic; Jag

... Eller ja, nästan. Jag vaknade för ungefär en timme sen. Blev lite förvånad över att klockan var så mycket, men det blev rätt sent igår. Vi var hemma hos mig och kollade på film/er, åt godis, dipp med chips(hehe) och drack läsk. När vi var som mättast så gick vi ut ett tag, tog lite bilder. Men jag får inte in dem i datorn konstigt nog. Jaja, hade en mysig kväll igår och hoppas ni också hade det!

Idag är det söndag. Frågan är ju vad man ska hitta på. Ska fråga Maja om hon är på att träna. Så länge sen nu! Annars blir det väl lite städning och ta det lugnt idag. Lika bra, ny vecka och ny tag imorgon ju. Nu ska jag duscha, love.

myskväll


Hejsan! Nu är kvällens planer klara. Jag ska möta upp min flickor Josefine, Linnea och Caroline för att handla massa gottis och sedan ska vi gå hem till mig och kolla på film. Jag anar lite twilight, haha. Det blir nog en helmysig kväll och träningen får jag ta imorgon. Hehe... Yeah right.

ny människa

Jag för några minuter sen

Hej guys! Inte mycket har jag fått gjort idag alltså, hehe. Har inte vart iväg och tränat heller. Men, duschat och fixat till mig lite har jag i alla fall. Mycket skönt må jag säga, känner mig som en ny männsika efter att ha bara legat i sängen/soffan och degat igår.

Nu tror jag det är dags för mat igen, hehe. Har några pizza slicer i kylen... Potatisgratäng också, hmmm. Vi får se vad det blir. Vi hörs senare i alla fall. Hugs.

dusch

Jag för några månader sen. Nyduschad, inte flottigt hår :D haha

Har bara legat och glott på Desperate Housewives hela förmiddagen så nu ska jag dra tummen ur och få någonting gjort av den här dagen också. Vi börjar med en dusch, smell you later.

godmorgon

Pic; Jag

Godmorgon kompisar! Har vart vaken ett tag nu och bara legat i sängen och läst varenda liten blogg tror jag. Hittat massa nya, roliga bloggar :) Jag ska snart gå upp och käka lite tror jag. Magen kurrar och ropar efter mat. Vet inte riktigt vad som händer idag mer än att jag ska träna och sedan ha lite mys med tjejerna ikväll.

Men nej hörni, mat var det! Vi hörs snart :) PUSS.

första januari 2010

Hej på er! Sådärja, ännu ett nytt år och det känns mycket bra måste jag säga. En ny start liksom. Igår hade jag i alla fall grymt kul! Det började med lite fixning och så vidare med Caroline och Linnea. När Josefine kom så drog vi vidare till festen där det var bra musik, skönt folk och så vidare. Hade jättekul! :) Tack Amel! Mot tolvslaget så drog vi till stan och träffade varenda liten kotte i Katrineholm tror jag, hehe. Trots kylan och att jag fick en bomb på benet så var det jättekul där också! :) Hoppas ni också hade en bra nyårsafton!

Idag har det vart tvn och jag hela dagen lång. Legat och kollat på filmer som Air Bud och så vidare. Mamma beställde hem pizza också. Hehe, har nog börjat varje nyår med en tjockisdag. Men det funkar ju det också! Nu ska jag lägga mig i sängen tror jag. Kolla på någon film och ta det lugnt. Får se vad morgondagen har att erbjuda. Love.

RSS 2.0