valborg


Skön dag igår. Hälsade på frisören och blev lite ljusare på skallen. Inte riktigt den färg jag hade tänkt mig, men ändå. Sen satte jag mig i solen med mamma och käkade en kebabrulle i väntan på att bussen till Norrköping skulle gå. Mötte upp Carro och då bussa vi iväg till Norrköping för en otroligt chill dag. Fika, uteserveringar, sol, shopping och goda vänner! Bra dag.

Idag är jag uppe tidigt, ska staxt åka iväg och handla lite grejer inför i eftermiddag och ikväll, sen ska jag sätta igång och göra en greksallad som blir mitt bidrag till knytisbordet! Knytisbord, hur gulligt? :D Haha. Ska som sagt vara hos MoaLee för att sedan dra in till stan.... Kommer bli världens bästa kväll. Aptaggad!


fett x1000


Händer så feta grejer inom en snar framtid nu och att det är tokfint väder och snudden på sommar utomhus gör allting så mycket skönare, bättre, roligare... Ah, ni fattar. Här näst är det valborg jag ser framemot. Vi är ett stort gäng som ska vara ute hos MoaLee och ha det bra! Käka, göra brasa, lira brännboll och sånt kul.. Sen styr taxibussarna mot stan med en drös ungdomar som fortsätter att festa in första maj. Jullan fyller också!

Imorgon är jag ledig från skolan och ska kila till Heaven or Hell för att fixa till mitt barr(äntligen!!!), ska bli av med utväxten och denna fula urtvättade färg jag har på min skalle just nu. Sen sticker jag och Caroline till Norrköping och softar. NICE!


Charmiga

cut and tell



(tävlingsinlägg)

champion


Tampas fortfarande med hostmedicin och halstabletter, men har äntligen blivit relativt frisk och nu sista dagarna på lovet hänger jag med folk jag tycker om. Idag ska vi fira att det är måndag eller nåt, grilla och umgås hemma hos Maja! Tokgött.




gotta get down on friday


Vaknade upp utan röst idag också, lite halvkul faktiskt. Käkade frukost i all hast innan jag klädde på mig första bästa kläder jag slängt på golvet och sen drog jag och mamma iväg och storhandlade. Nu hänger jag med grabbarna Ben&Jerry och läser nya Solo-tidningen. Vardagslyx.




forget


no voice


Godmorgon! Haha, jag har ingen röst.. Helt stört. Kommer fram något viskande som bara låter läskigt när jag försöker få fram några ord. Har ringt tre ggr på min telefon inom loppet av en halvtimme såklart och jag har inte kunnat svara, så om det var någon av er som läser detta vet ni varför :D Nu ska jag sola tror jag!


brännboll


Några alvedon och treon senare så kan jag väl inbilla mig själv att jag mår helt okej. Struntar i vilket och sticker snart iväg för att umgås och lira brännboll med ett stort gäng. Fint skare va!



Ph: We♥it. En longboard vore fett! Någon som vill glida med mig i sommar?

helverre


Godmorgon! Är så lam i huvudet så jag vet knappt vad jag heter idag. Ska sätta upp håret i en knut nu och sen dra iväg ett samtal till sjukhuset. Min hals är knallröd och har vita prickar... Hm, vafan kan de vara då??? Halsfluss kanske. DÖ!

ben harper - sexual healing



Skönaste! Bättre kvalité här.

sunshine on a sunny day



Halloj! Fortfarande dödssjuk(hähä), men vafan... Orkar inte missa den här dagens übersköna väder heller, så jag trotsar min kropp och ligger ute på altanen nu. Ikväll ska jag träffa Caroline också, fiiint. Håll tummarna för att jag inte går och sjukar ner mig ännu mer... Haha.

stupid shit


FAN! Jag är sjuk. Började känna av halsont i lördagsnatt och idag har jag så ont att jag måste börja grina när jag försöker få i mig en treo. Feber och en rinnande näsa också. Låter som en riktig snorunge när jag pratar! Hoppas att det bara är någon endags-grej, för jag orkar inte ligga inne i ett kolsvart rum hela tiden och inte äta någonting när jag har lov och det är ett riktigt pangväder ute! Kom igen...


we♥it

slut som människa


Har haft en toknice helg! I fredags drog vi ett gäng tjejer hem till Henrik och umgicks med ett gäng grabbar. Igår vaknade jag efter att ha sovit tre timmar för att locka håret och fixa inför dansuppvisningen... Hängde i tallåsaulan och dansade hela dagen. Sista föreställningen var bäst! Kom hem runt fem-sex och njöt lite av solen innan jag bytte kläder och drog till Maja.. Vi knallade iväg till stan, mötte upp Caroline och sedan tog vi bussen till Vingåker och röjde i en fet lägenhet. Kom in till stan igen runt 1, då drog vi till Julia där vi kickade efterfest med ett skönt gäng... Jag och Maja knallde hem halv fyra-fyra.

Idag har jag ont i hela kroppen efter en helg med typ sex timmars sömn... Men vad gör det om 100år? Har bara legat i sängen och glott på serier, så nu ska jag ut och promenera för att vakna till liv. Hoppas ni också haft en bra helg!


dance dance dance


Nu sticker jag iväg för genrep och sedan är det dans hela dagen som gäller(nervös!!)... Ha en bra dag! Kram.

oklart



Har sjuklig träningsvärk i ben och rumpa som blir värre för varje timme som går typ, lär inte vara sådär asbra imorgon. Gah! Jag är sjukt rastlös så funderar på att dra ut igen, men för en promenad den här gången.. Ska suga på den! Kvällen är fortfarande oklar, står förmodligen mellan att dra ut med lite tjejer eller vara hemma, käka tacos och vara fit till imorgon. Hm...

får jag lov?


Hejhejhej! Bra vecka allt som allt och nu har jag looov. Hur gött? Har en förhoppningsvis bra helg framför mig också. Jag mår bra! Nu ska jag ut och springa av mig lite på vanliga rundan och ikväll landar jag nog hos Caroline eller hon hos mig för att glo på BigBrother och möjligtvis öva lite dans, puss.


sure thing



Förvirrad som fan...

vår


Inte var jag beredd på att få gå hem i ett ljummet vårväder med sol och möta människor i bara t-shirt(jag gick själv i bara linnet efter ett tag!!) när jag gick till skolan imorse med duggregn och grå himmel. Fan va fett att sommaren äntligen är påväääg.

Jag har precis kommit hem, har vart i skolan och så har jag tränat. Caroline har vart lite mer störd än vanligt och jag var nog inte bättre.. Kul har vi i alla fall. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det käk! Makaroner och falukorv... Oh satan va gott!!!


we cry


Är lektionlös fram till två typ.. Så sitter och halvsover i datasalen till mjukislåtar som ovanstående.

bra dag


Mysig dag hemma hos pappa. Vi grillade och snackade skit.. Fint fint. När jag kom hem satte jag mig och lökade i bastun tillsammans med mamma och nu ska jag ta fram min Safariyoggi(godaste!!) och invänta Sthlm-Båstad. Ha en bra kväll! Godnatt.



ankarstrand


Godmorgon! Sitter nyduschad och njuter av solen jag har i ansiktet. Ska klä på mig och städa upp lite i rummet sen ska jag bara chilla tills Fredrik kommer och hämtar upp mig, vi ska till Norrköping och fira pappa. Lär bli gott! Vi ses.



Jag och lillgrabben förra sommaren.

vi vet inte vart vi ska, men vi ska komma dit




Har dammat av Adams-Ray skivan och dragit upp Oskar Linnros-listan till etta på Spotify efter någon månads tid ifrån varandra, haha. Oj va bra dem är!! Kan inget annat än le när jag tänker på att jag antagligen kommer få se grabbarna i sommar på p&l. Gött.

Foton: Här och här.


like a prayer


Sämst jag ääär. Har legat inne och kollat på tv/serier och dylikt istället för att vara ute i solen. Men det kompenserar jag nog upp ikväll då jag ska ta med mig till duvebadet där det sitter ett gäng sköna peeps och grillar. Blir det inte av så är det matteplugg och en kebabrulle som gäller ikväll.. Funkar det med.



Två grillbilder från förra våren

wingfield


Halloj! Sen senast har jag inte gjort mycket mer än att hänga i skolan och blåst bort. Har upplevt hur det ser ut när ett stort träd faller ner på hus i ett kvartersområde pågrund av blåsten... Sjukt chockad eftersom det hände 10m framför mig, haha.

Igårkväll cyklade jag ner till stan på 3 minuter för att inte missa bussen till Vingåker. Hängde med Carro, Walle, Rikard och Jonatan. Tre ställen hann vi med under kvällen och det var riktigt trevligt. Nu ska jag glo klart på Talang osv.. Imorgon ska jag till Norrköping!


Bild från Carro.

linkin park


Liten försmak på 14juni. Det kommer bli gaaalet! Eller hur Carro?


good life


Igår var en bra dag. Fick mvg på mitt nationella tal i svenska och på kvällen kom Caroline knackandes på dörren, vi hade tacosmys och chillade framför tvn hela kvällen. Satt och småkäka i säkert en och en halvtimme, haha. Idag har också vart en bra dag faktiskt, kom precis hem från skolan och gymmet och nu ska jag hoppa in duschen innan det är dags för matteplugg och lite käk. Mår ni också bra idag? Puss.


fuck you, monday




Gamla bilder

"jag vill bara svettas och dricka öl"





Bilder.

white


Så! Nu är det fan färdigpluggat för den här helgen. Det firar vi med en powernap... Värt.


07.53



Vaknade nu, hur stört är inte det? Men jag ska ta vara på dagen, så ska upp och käka frukost nu innan jag sätter igång och filar på mitt np-tal som jag ska ha imorgon. Ska prata i fem minuter. Vi hörs senare, kram!

hjälp!


Någon som sitter med kunskapen om hur man sätter in en header i stilmallen Author? Hojta i sånfall.

e.t



Fet! Nu inväntar jag årets första grillkäk innan jag sätter igång med plugghögen igen. Har ett rätt så bra flow.

love is beautiful







Bilder: Här.

happy birthday to you



Grattis fina pappa ♥

redigt kul fredag.... naaat





... Får tacos till middag i alla fall.


första april


Hej! Idag är det första april och då får man skoja hur mycket man vill... Det rimmade va? Lättlurade jag har redan blivit lurad, får se hur många gånger det blir idag. Haha. Skulle ha åkt till Norrköping idag för att fixa några grejer och sen sticka till pappa, men det verkar inte bli så, så då blir det jag och min plugghög idag istället. Eller ja, hela helgen. Vilket elände!


misstreated, missplaced, missunderstood.

RSS 2.0