by spell jewellery






Inspiration. Bilder: här.


jag kommer


Solen skiner och jag sitter ute på verandan och käkar mellis till Victoria Maggios stämma. Allt är fint.


tisdag


Hej kompisar. Idag har jag hängt i skolan, på stan och på DuD med Caroline. Slank ner en fin kycklingsallad från C&L och förhoppningsvis någon praktikplats på stanrundan. Hämtades av mamma efter dansen och möttes av en trevlig överasskning... Mat. I en spis. Haha grymt! Vi har vart utan spis i två veckor(vilket innebär sallad och mackor varje dag typ) nu tror jag för att det inte har gått som det skulle med köket antar jag, men nu så. Som jag längtat, haha. Nu ska jag plugga matte och kolla på Off the map innan jag somnar. Vi ses.


history


HejHallå! Sitter i skolan och är fundersam över tiden, annars händer det inte så mycket. Har ingen lektion förrän 14.20 så lär sitta och softa i datasalen ett tag till, sen blir det gymmet med Caroline innan jag far hem och pluggar historia som en tok.

beach 2011


Något sånt här blir det väl skulle jag tro.



söndag


Hej vännor! Igårkväll hängde jag med Caroline och Jennifer. Vi var hemma hos mig ett tag innan vi tog bussen till Vingåker och lirade kort med ett gäng grabbar. Det var trevligt!

Jag kom precis hem från gymet så ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag hoppa ner här;

.... Måste plugga också, suck.

hellcats


Halloj! Idag har jag vart hurtigt. Vaknade tidigt och åt en bra frukost till Hellcats och sedan drog jag ut och sprang en halv mil, hur skönt är det inte att springa i skogen föresten? Fett avslappnande på något sätt. Skulle egentligen ha färgat mitt hår idag, men det har skjutits upp som vanligt. Blir så less!! Nu har jag i alla fall duschat och ska sätta mig i solen några minuter innan jag ska göra i ordning lunch. Ikväll är det fest i Vingåker som gäller.


fredag 09.09


En liten lägesrapport! Bra vecka, underbart väder. I onsdags var vi lediga så då hängde jag med min snygga vän Caroline, vi drog ett cykelrace lite här och där och lämnade in CV:n som förhoppningsvis någon nappar på. Sen visade hon kunskaperna i köket innan det var dags att cykla iväg till dansen. Igår var det bara skola, träning och sömn som gällde och idag är vi lediga igen. Grejer! Jag och mamma ska åka till Linköping och gå loss i affärerna samt på IKEA... Igen, haha. Nu ska jag duscha! Ha det fint.


I mitt gamla, stökiga rum

fjun


Bojkottade sista avsnittet av Solsidan ikväll. Har fastnat för en serie som heter Hellcats och en som heter Off the map, så jag roade mig det och krossad chokladglass. Farligt gott. Imorgon är det skola igen och det är väl den och träning som står på schemat då... Nu ska jag gosa med Fjun! Hon har äntligen funnit skönheten av att ligga i min säng efter många år, så nu är hon här - jämt. Inget jag klagar över direkt... Kolla så söt ba;

 
min lilla pärla

sundaymorning



Halloj! Var uppe med tuppen idag igen.. Har hunnit att hemma-träna lite, plockat undan i rummet och käkat frulle. Bra skit. Har litegrann att stå i nu på förmiddagen, men sen blir det filmmys med familjen. Två filmer och två dippar... Nu ska jag försöka komma på en rolig praktikplats som jag och tjejerna kan söka till.

natten är ung och jag ligger vaken


Lördagskväll. Vi ska käka räkor, dricka gott och kolla på körslaget. Go Katrineholm!!!

 

klippklipp


Det kliade i fingrarna så idag satte jag igång med att klippa och slita i lite kläder igen. Denna skjorta gjorde jag en makeover på för någon vecka sen och vips så blev det en jeansväst. Den är asball i verkligheten, ser lite lam ut på bild. Nu lyssnar jag på musik och käkar naturgodis med solen i ryggen, life is good.

lördag ba!


Godmorgon! Fan, klockan är inte mer än några minuter över åtta alltså... Men det är lika bra! Ska upp och käka frukost nu, sen iväg till gymet och sen kaaanske jag och mamsen drar iväg till IKEA. Hon babblade något om det igår och jag följer mest med som sällskap och för att jag inte har något bättre för mig. Hejdo!


I just wanna make the world dance



some people live to learn


Tjo man! Idag är det fredag och jag är tröttare än någonsin. Ska bara vara hemma och festa på glass med krossad lakrits och krossad choklad. Gött. Har förövrigt bara vart i skolan några timmar och tränat idag. Sjukligt förbannad för den äckliga snön också. Men det blir ju såhär varje år, man glömmer bort det bara... Vi ses!


+++ feathers +++

             

jag är loose in the sky



she's got both hands in her pocket


Halloj! Har haft en rätt soft veckan faktiskt. Igår slutade vi tidigt för att kila iväg på en mässa på Safiren, den betade vi av rätt snabbt så vi satte oss på Maistro för lunch. Kebab såklart. Efter det drog vi till DuD och jag dansade i tre timmar med matkoma. Inget jag rekomenderar. Idag har jag tränat, pluggat och städat... 


Hittade mig själv på en stor monter på mässan och vi lämnade kvar ett trevligt meddelande till kebabgrabbarna!

h&m spring 2011





Beautiful

party like a rockstar


Igår slog vi på stort igen. Inte lika kul som i fredags, men det gick! Slaggade med Linnéa i Stinas bäddsoffa och vi somna väl inte förrän 04.00 skulle jag tro, så idag är jag trött. Kom hem för ett litet tag sen, har käkat tacos och godis till frukost. Grejer! Nu ska jag ringa min far, vi hörs sen! ♥

efterlyses



Någon i min kompiskrets som känner att han/hon har en grå hoodie för mycket. Hojta! Saknar den.

awesome


Oj vad jag mår bra i detta väder! Jag njuter verkligen. Efter skolan sprang jag, Caroline och Linnéa runt på stan. Lunchade på C&L i solen och sedan gick vi i affärer. Jag fick med mig två vita tröjor från H&M hem. Nu ska jag ut och jogga en snabbis. Ikväll är det fest! Bra dag.


Rätt grym lillebror faktiskt.

sunny friday


Vaknade upp och väntade mig en massa snö och skitväder. Gick upp och solen bländade mig, yes!! Snön är nästan så gott som borta på trädgården också. Gött! Jag har sovmorgon idag, börjar klockan elva och slutar vid ett. Då drar jag ner på stan och lunchar med Caroline, hon lär agera smakråd i någon affär också. Är totalt klädlös! Längtar till i slutet av månaden. Har sparat pengar sen nyår så jag och mamma ska ge oss iväg på en rejäl shoppingtur då. Nu ska jag äta frukost, hörs sen. Kram!


söndag


Sovit ut, suttit på altan och fått första brännan(ohja, det bränner på armarna kan jag säga), varit ute och joggat, suttit lite till i solen, ätit världens godast paj, kollat på tv och busat med katterna är vad jag har gjort idag ungefär. Än så länge. Nu sitter jag och kollar på gamla bilder från min baskettid. Ska snart snappa upp några dansmoves från youtube som vi kan använda på onsdag när jag och några tjejer startar egen grupp. Fett.


bååth


Snart kommer Linnea och hämtar upp mig, då drar vi till Julia och har det kult! Ha en fin lördagskväll. Puss.


Har mina rätt så fula, men fyfan så sköna byxor på mig ikväll! Skulle kunna bo i dem.

sunshine



Vid nio imorse var jag ute på en joggingtur i det fina vädret. Stannade upp för att lapa lite sol och ta en bild. Satan vad stor solen blev! Härligt. Gårdagen spenderade jag i skolan och på ett fik med lite tjejer, sen hem för att ta en powerwalk och sedan ha tvn för mig själv hela kvällen. Gjorde i ordning tacos och kollade in dem nya programmen på tv3. Varning för barn var grymt, haha. Idag och ikväll är det oklart vad som händer.

hit the lights


Har tänt ett värmeljus på varenda liten lediga plats i mitt rum. Det är så sjukt kallt. Jag orkar inte. Det enda positiva är att man får klä sig i mjukiskläder och att tända ljus är mysigt. Har satt på ett till OTH avsnitt och nu inväntar jag maten. Pasta Bolognese, fan så gött.


vårkänslor


När solen lyser på ryggen och man nästan börjar svettas i bara skinnjacka på vägen hem från skolan och vantarna ligger långt ner i väskan får jag vårkänslor. Skitfint väder idag, så efter mitt pass på gymmet fick det bli en promenad. Värt.

Har precis lagt mig i sängen och ska kika igenom lite svenska och ett OTH avsnitt, sen ska jag sova. Godnatt!


nyköping


Hej! Slutade tidigt från skolan för att åka till Nyköpings sjukhus. Min fina mormor blev dålig igår och fick åka ambulans dit. Så jag och mamma var och hälsade på henne en liten stund. Nu är mamma iväg och handlar middag och ikväll blir det dans. Fint.


RSS 2.0