I was counting lies


Har precis utfört en powernap. Vad vart det med pluggandet? haha. La mig i sängen istället och lyssnade på Super Hot Giant Alien(fett awesome!!!) och somnade nästan på dirren alltså. Men inte klagar jag, för powernaps är ju soft och en skön sådan är rätt svårslaget. Yep!

plugg

Jag med Antons studentmössa... Jag vill ocksåååå!

Tjenare bloggfan! Kom precis hem, svettig som en gris. Haha. Nerå, ska inte överdriva... Tänkte sätta igång att fixa lite käk och sedan sätta mig ute för att plugga lite. Har ett samtal jag måste avklara också, men jag med världens telefonfobi(okej, en smula telefonfobi då) lär ju dra den här: Neeee, jag gör det imorgon.

Ska fota det jag shoppade i fredags också. En hel del fint faktiskt... Ni får se sen! KRAMPUSSTJA!

guten natt... eller nåt


Hejhallå. Kom precis hem från Lisa. Blev hemskjutsad av min daddycool. Är riktigt jädra trött nu, efter en dag med shoppande och massa chips(haha?) med mina vännööör... Så ska tvätta bort sminket och sedan lägga mig i sängen för att kika på... Du du dun dun dun - OC!

fredag in tha house

Gutenmorgen! Sitter rätt nyduschad i sängen och torkar håret, rätt nyvaken också. Trött och jävlig, men idag är det fredag!! Och det bästa är att jag bara går halvdag typ. Ska iväg med Caroline och mamsen för lite shopping och sånt där... Mycket trevligt, mycket behövligt. Och ikväll ska jag fara iväg till Lisa med mina fina för lite mys osv. En helt okej fredag alltså... Hörs ikväll, KRAM!

Lisa och Caroline, snyyyygga va?;


Hypernervokustiskadiafragmakontravibrationer

Tjafan. Gissa vad jag göööör? Kollar på OC, japp. Är dock inte det ända jag har gjort idag utan har hunnit med att städa upp i rummet lite och dragit en vända med damsugaren. Klapp på axeln Sarah!! Hickat som en tok har jag gjort idag btw, helt galet.. Hickar nu också. Börjar man på morgonen är det kört. Ser väl ut såhär på ett ungefär eller nåt när jag har hypernervokustiskadiafragmakontravibrationer :) ;

Nu ska jag fortsätta kolla på OC och käka nötmixen mamma slängde in till mig nyss... GÖTTANS!


just nu;

Pics; Jag


Godmorgon! Hääärliga sol, hääärliga sovmorgon, hääärligt sommar. Sitter ute i solen och dricker smoothie. Ska snart in i duschen.

I'm lost in pain without you

Pics; Jag



everything'll be alright

Pic; Jag av Emma

Hejhejhej! Ligger i sängen och kikar på OC som vanligt just nu... Men ska dra tummen ur(plopp, hahah emma) och sätta igång att laga lite mat. Skulle ju sitta rätt fint faktiskt. Och påtal om fint, klicka HÄR så får du höra en finislåt Lisa skickade till mig igår. KRAM!

the oc


What I'm doing right now; The OC och halvsover. FINT!

kaggeeeen


Tjena! Har inte uppdaterat på ett tag men har inte gjort annat än att ha sovit och kollat på OC. Så bra btw! Sitter i skolan just nu och avlider snart för att jag har så sjukt ont i magen. Får se om jag klarar hela skoldagen alltså... Annars händer det inte så mycket, ska plugga engelska hemma idag i alla fall, har prov imorgon.

apmysigt

Hejhallå! Hur mysigt väder ute? Bara ösregnar. Skönt att det är på en söndag i alla fall. Så dagen kommer bestå av jädra massa mys.
Chips, vindruvor, film och så vidare. Köpte föresten de där extra stora, extra krispiga chipsen igår och hur besviken blir man inte när öppnar påsen och så är de inte alls stora, utan bara såhär små;

pizza

Hej! Har haft en sjukt underbar dag, dä kan jag säga. Och den blir inte sämre, för jag ska snart med sällskap av Lisa ta mig till Emma för en softarkväll i solen. Pizza står på schemat också, hur nice? Jag älskar sommar, yepyep.

Jag och Emma för exakt ett år sedan om tre dagar!

update

Just nu; Fixning och lyssnar på min man Jason Mraz, guuuuld;


solar


legat ute i exakt 44 minuter enligt facebook och jag har redan fått en grym linje, ut i solen med er och få lite färg! :D Nu ska jag måla naglarna.


talang -10


Tjotjotjo! Kom precis hem från att ha vart och handlat med mamma, full fart idag... Nu ska jag käka vitchoklad-glass med hallon. Apgott! Kollar på talang -10 gör jag också. Fint. Hade förövrigt det trevligt igår med mina vännööör, kanske kommer någon bild sen. KRAM!

karatekid

Foto; Emma

Nu drar jag hem till den här grabben med ett gäng vänner för grillning osv. Ha en awesome kväll så hörs vi imorgon. Pusskram.

smile

HEJ! Förut när jag kom till skolan möttes jag av myrsvärm som hade spridit sig vid våra skåp på media, så när jag kommer och öppnar mitt skåp på måndag är jag nästan övertygad om att det kommer ramla ut en myrstack. Ba smack! Hade nationella i matte idag också, del 2. Det gick helt okej, kändes bättre än del 1 som tur var... Men jag är ju så jävla klantig så jag läste inte igenom hela instruktionen och missade de två sista uppgifterna, MVG uppgifterna... Satana! Fast, troligt att jag skulle kunna klarat dem, men ändå. Grejen är att jag har gjort så innan också, typ precis när vi började skolan förra året. Illa, sarah, illa.

Helst av allt skulle jag vilja slänga på mig bikinin just nu och lägga mig och sola lite på gården, men vi har fyra gubbar här som springer och donar och fixar med huset, så har inte sån stor lust att ligga och flasha mig inför alla... Så får avlida av värmen här inne och glo på tv istället. Ska ju ända ut ikväll, yepyep. Hörs sen, kram.

fint


Godmorgon! Lika fint väder idag, som igår, om inte finare. Ska straxt hoppa in i duschen och sedan kila iväg till skolan med Lisusfisus. Ikväll ska vi hela gänget till Felix för lite grillning, badtunna och fint sällskap. Kan ju inte bli annat än bra... Vi hörs efter skolan, slutar tidigt idag. KRAM!

la musica

Två låtar som kommer att spelas mycket flitigt i sommar känner jag på mig. Blir helt glad av dessa. Lovelovelove;


picture

Pic; Mig fotad av Caroline


så härliiiigt!

Pic; Jag. Från felix stuga, förra sommaren.

Hej vännööör! Kom precis in från trädgården, har sedan jag kom hem legat och stekt i solen och kommer in med en helt okej linje faktiskt. Svider dock lite för mycket på armarna... Men, fan(förlåt, svär hela tiden ju) så härligt det är!!! Jag älskar sommar. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så att hon kan sätta igång att laga maten... Blir god mat idag ;)

black and white

Pics; Caroline
jag och Caroline var precis ute och fotade lite... Färg och sig själv var temat. Men vi passade på att ta lite annat också ;)

in school

Hejhej! Glömde blogga imorse, fick lite bråttom. Sitter just nu på en datorlektion som vi jobbar matte på, så tråkigt... Frågan är ju varför matte ens finns. Har svenska efter den här lektionen och jag ska agera skådespelare, ska börja på nytt jobb idag i vår film ;)

Vi hörs efter skolan, dudies. KRAMKRAM!

same shorts, different tops


torsk


Himlen sprack ju upp och solen tittar ju faktiskt fram nu såhär på kvällskvisten. Mysigt! Har precis käkat middag, eftersom vi håller på med GI dag för dag här hemma och har gjort sen tre veckor tillbaka(Jag fuskar dock ibland... Rätt ofta) så är det inte alltid så god mat, eller, god mat är det, men inte alltid något som faller mig i smaken. Som ikväll - Torsk, oliver, grönsaker, grönsaker, någon konstig grönsak och grönsaker :) Haha, men det är bara att tugga i sig... Bjöd kissen på lite.


tv-tittande


Hejhallå! :) Fick precis tillbaka internet. Har haft ett par gubbar här och fixat nya fönster(vi renoverar köket, osv) så vi var tvungna att koppla ifrån det. Jag som hade tänkt lägga mig och sola lite när jag kom hem från skolan, men det regnade och åskade istället, hehe. Så det fick bli en tv-tittar dag idag också... Trots att jag har lite handtvätt, ett rum och en garderob som väntar på att bli städade. Att man alltid ska skjuta upp sakerna... ;)

today I'm wearing this

Kavaj, H&M. Tröja, Cubus. Shorts, GT. Converse. Armband och ringar.

summerlove

Pics; Jag. Last year.


Godmorgon! Vad mycket lättare det var att gå upp ur sängen imorse pågrund av det fina vädret. Sitter ute på altanen just nu och svettas ihjäl, så härligt! Lite synd att man måste gå till skolan, vill ligga kvar och steka. Men det får bli efter. Vad skolan har att erbjuda idag kommer jag inte ihåg förutom att vi ska filma till vår film vi håller på med i svenskan och där jag råkar vara en av huvudrollerna. Kul? Naej. Men det funkar och det är kul at skådespela... Nu ska jag ta på mig någonting, KRAM!

sommar yepyep


Klicka på lilla mig(inge töntig, neherå) för att komma till min sommarchill-lista jag gjorde på spotify nyss. Rätt bra osv.

lindsay lohan

Pics; Tagna från google.


Jag vill göra något nytt med mitt hår... Så ska färga det, lite ljusare, fräschare... Typ som Lindsays hår på dessa snygga bilder. Solblekt.

the last song


Har inte riktigt förstått inte riktigt hypen kring denna film, men nu, när jag har kollat på trailern blir jag också jääädrigt sugen på att kolla på den. Den verkar riktigt bra! Har den kommit ut på bio än föresten? Sex And The City 2 kommer ju också ut snart... Bara massa bra filmer som kommer ut på bio nu ju! Gryyyyymt bra.

The last song trailern;


grinig

Tja! Har precis vaknat från att ha sovit bort denna fina dag. Lack jag blev när jag såg att det var strålande sol och jag har bara sovit bort hela dagen. Satana! Och nu är jag för trött för att göra något. Haha, bara massa klagandeee. Ska göra något att käka och lägga mig i soffan och zappa lite... Vill bara gå och sova igen, varför är jag så trött?!

Bjuder på en snygg bild på min katt tills vi hörs igen;

Hahaha, dör.

school

Hej på er! Sitter i skolan och ska ha sista lektionen nu. Blir inget gym efter skolan för att Emma glömde kläder och jag har ingen lust att köra själv idag... Lika bra, är grymt trött fortfarande. Blir nog den vardagliga powernapen när jag kommer hem. Fintiiiis.

Denna fina låten lyssnar jag på just nu;

aptrött

Godmorgon från en aptrött Sarah. Riktigt jobbigt att kliva upp ur sängen imorse, men det är bara att bita ihop. Har ändå en ganska kort dag idag =) Sweet! Och efter den blir det en sväng till gymmet med Emma. Nu ska jag käka frukost, så vi hörs efter gymmet då. 

Kör på skjorta idag;

 

vindruvor


Tjatja! Drar andra smoothien för idag och käkar några vindruver som mellanmål samtidigt som jag kollar på Top Model. Jag ska snart slänga på mig lite solpuder och sedan ta en promenad i det fina vädret till bion för att möta upp Maja, vi ska på ett möte för sommarjobbet. Går nog rätt snabbt, hörs då. SMACK!

backstreet boys

Carro och jag
'
Vi har i stort sätt håltimme just nu som pågår från halv nio till tjugo över elva och vi fördriver tiden med spel på facebook och lite nostalgikänsla av Backstreet Boys och andra gamla hits. Apbra... Snart lunch också, ne, en timma kvar.

Godmorgon...

Pic; Emma

.... Sunshines. Sitter och dricker en smoothie och kikar på Vakna med The Voice just nu. Ska fixa mig lite och sedan packa väskan snart, funderar på att dra till gymmet efter skolan... Men får se om det blir en springtur ikväll istället. Är ni taggade för en ny skol/jobbvecka? Inte många veckor kvar till sommarlov nu, grymt.

summa sumering

Hejhej! Grymt seg, men ack så skön söndag. Bara legat och slökollat på film och på tvn. DH, Grey's Anatomy, Cougar Town och Gossip Girl osv. Fint. Gårdagen var väldigt fin den också, drog ner till djulö med Lisa och mötte upp ett par vänner för grillning, kubb och skitsnack. Vädret var på topp så det kunde ju inte bli annat än bra. Tog med mig kameran och fick en hel del grymma bilder, ni får se när jag kan lägga in dem på min egna datorn. Efter djulö drog vi vidare på fest och sedan stan för käk och träffa lite annat folk, var ju öltältet igår också så folk var det ute :) Drog hem runt ett-halv två med min mamma och hennes kompis som sällskap. Kan sumera min långhelg som väldigt, väldigt bra. Nu vill jag ha sommarlov!

En bild från igår:

I love it

Pic; Jag

Tjena! Gryyymmaste vädret på länge idag, sommarvärmen. Love it! Låg ute med Lisa på gården och käkade frukost/solade/snackade från 11-13.30 ungefär. Fint! Lite färg fick jag allt. Just nu sitter jag framför datorn nyduschad och dunkar musik samt sminkar mig lite... Ska vara med ett gäng vänner och grilla ikväll. Me gusta mucho!


hahaha

Sitter hemma hos den här dubbelhakan... Vi ska snart till Linnea.

trött idag

Godmorgon! Helt galet trött idag. Och det är skitväder, men struntsamma... Ikväll ska jag till Linnea i forssjö med fina vänner. Bäst.

En bild på min snygga Lennart.  

monkiworld

Monki, H&M och Dinsko

Måste ut på redig shoppingrunda snart. I'm in need of lite nya tillskott till garderoben. Gav mamma den briljanta idén att dra till norrköping och inhandla lite nytt i slutet av månaden och hon höll med. Vårjacka och skor står högst på listan denna gång.

travis mccoy - billionaire



tjofan

Jag och min fiiiina Julianna igårkväll.

Godmorgon! Firade in långhelgen med att skippa GI-dieten helt för en dag och sitta och käka godis i stadsparken med Caroline och Linnea i vårvärmen, grymt bra. På kvällen bestämde vi oss för att ha lite kul så vid sju ungefär befann jag mig hemma hos Caroline med mina fina tjejer Emma och Julianna... Där fortsatte vi godis/chipsätandet och hade rätt kul som vanligt. Sen tog vi en sväng till stan för att se vad den hade att erbjuda, inge att klappa händerna för men hade en helt okej kväll.

Idag är det i alla fall torsdag for your information och jag har precis ätit/druckit en smoothie till frukost. Eftersom vi är lediga idag ska jag och mamma moffa lite, dock naturgodis, nötter och så vidare... Rätt fint alltså. Vad gör ni idag?

i min film-mapp;

Musik: Johnossi - Man Must Dance

HAHA, wazzup med den där stillbilden?! Fan så snygg. Satte ihop en liten film på det jag hittade i min film-mapp, rätt kul ändå.
Älskar när jag sitter och sjunger/fjantar/dansar för mig själv(inget ljud) och verkligen lever mig in i det. Haha, dööör.

wazzup with the bladder

Bild från småland förra året.

Godmorgon sunshines. Klev upp för en liten stund sen från en natt med sjuka drömmar, som jag dock inte kommer ihåg längre... Meeen, vilket underbart väder... Aeh, fan så töntig jag låter. Haha, sick. Det är onsdag idag, vilket innebär sista skoldagen för denna vecka, fint sörru. Dock har vi ju nationella i matte nu på morgonen, inte riktigt lika fint... Hoppas jag får G!!! Annars failar jag nog hela kursen den här terminen, inte heller lika fint. Nu måste jag kila vidare... Ska ha på mig mina gladiatorsandaler från H&M idag, shit, sommaren är på gång. HIHI!

sunshine

Pic; Jag. Förra året.

Shululu! Skaplig dag vi har haft då, strålande sol ju. Efter skolan så gick jag och Emma till gymmet och körde någon timma och sedan drog jag hemmåt för lite käk. Snart ska jag hänga med mamma ut på en promenix och sedan ska jag plugga matte. Har ju nationella imorgon, satans träligt!

new look

Mamma köpte ett schampoo i stockholm för någon vecka sen och det är inte förrän jag såg denna bilden som jag såg att det verkligen gett resultat. Ser ni vilken volym? Och jag som hade skittunnt hår innan. Fan så bra!!!

UPDATE: Bahhh skoja. Skolans peruk ju.

beautiful

Pic; Jag. Från fagerön förra året.

Godmorgon! Det är skiiitfint väder idag och jag har försovit mig lite så ska hoppa i kläderna nu och fixa mig lite. Ses sen, kram!

mika - happy endings


This is the way that we love, like it's forever, Then we live the rest of our life.... But not together. Happy endings gone forever more.

mellis


Tja! Kom hem lite tidigare idag för att vi inte hade någon idrott, skönt. Har i alla fall tagit på mig myshortsen och en t-shirt nu och grävt ner mig under täcket i soffan... Funderar på att ligga här hela dagen alltså. Är fortfarande helt slut. Meeen, något som får mig på bättre humör är ju att vi faktiskt bara går i skolan till onsdag den här veckan. UNDERBART! Nu är det dags för mellis, hihi.

gäsp

Rätt trötta tjejer.... Vi har likadana kläder på oss idag också. Inte helt okej alltså. TJARRÅ!!!

redig insats

Pic; Jag

Hejhallå! Tog en powernap och vaknade upp för en sisådär tjugo minuter sedan, nu sitter jag dricker smoothie och har precis räddat en liten, stackars näbbmus från att ha blivit uppkäkad av kattenjäkeln på bilden. Fysatan vilken insats! Näbbmusar är rätt söta btw. Annars händer det inte mycket, ska nog lägga mig snart... Är helt slut!

trött och sliten


Hej kompisar! Hade en grym dag igår. Var som sagt dansuppvisning och det var ett genrep och två föreställningar. Det gick skitdåligt på genrepet, men det ordnade sig till de riktiga föreställningarna som tur var. Sista föreställningen var lätt roligast, var nära på lägga mig ner på golvet och dö av garv... Men jag höll mig rätt bra alltså. Haha.

Runt åtta på kvällen så åkte jag, Linnea och Julianna till vingåker för lite party. Det var längesen jag hade så kul som igår faktiskt... Har nog aldrig dansat så mycket på en fest som jag gjorde då heller, haha, dampa looooss. Klockan ett trodde vi att nattbussen gick, men den gick kvart i ett så vi missade den, men det löste sig med att jag och Julianna fick sova hos Anton trots att han inte var där, snäll filur.

Kom hem runt tolv idag och då la jag mig i sängen och glodde på film, det satt fint må jag säga... Fortfarande trött, så lär ju sova rätt tidigt idag alltså. Men det är bara bra, har ju en ny skolvecka framför mig, uäh, vill ha sommarlov!

dansuppvisning


Godmorgon! Är uppe med tuppen trots att det är lördag... Svider lite. Meeeen, idag är det dansuppvisning som gäller, ska bli riktigt kul faktiskt. Nerverna har börja komma lite smått, men inte alls mycket, hoppas det stannar såhär, så att jag inte svimmar på scenen eller nåt, haha... Skulle ju i för sig vara rätt kul :D Klockan ett och halv fyra är föreställningarna för er som vill veta. Jag ska dra dit redan halv nio så har en hel dag framför mig med dans och grejer, fint sörru.

Ikväll är det party i vingåker och jag drar dit med mina fina vännööör... Det här kan bli en bra dag, ohyes. PUSS!

flower

Pic; Jag

hejhallå! Var så slut när jag kom hem från skolan så jag toksomnade i soffan... Lätt hänt. Nu ska jag käka, kram på er.

tjoho

Hej! Inte hört av mig på länge, men det har inte hänt så mycket. Jag har bara dansat lite, vart med Emma, pluggat lite och annat vardagligt stuff. Just nu sitter jag i lilla datasalen och kikar på Hollywood fruar med Caroline. Vi har en fotolektion och en rörlig bild lektion kvar, sen får vi gå hem. Fan så gött! 

vaknar med the voice

... Det är precis vad jag gör, med min sura smootihe. Är rätt trött idag, så kör på osminkat. TAGGA NP..... Usch!

3 words

Hej på er! Kom hem från dansen för en liten stund sedan... Tog en promenad både dit och hem, hurtigt av mig. Sitter just nu och käkar torsk, eller om det var tonfisk, ja, fisk i alla fall. Har då käkat fisk två gånger inom loppet av tre dagar, inte illa pinkat av mig som egentligen är en anti-fisk-människa. Imorgon är det tisdag och det är NP direkt på morgonen, får se hur det kommer gå alltså, men det visar sig.... Neheni, hade inte mycket mer att berätta nu, ni får lyssna på den här låten så länge;

tacosallad


Hej kompisar! Kom precis hem från skolan och är vrålhungrig, så ska käka det som står i boken - Tacosallad! Som tur är har mamma redan gjort klart allting så ska bara stoppa in köttfärssen i micron. Great! Hoppas ni haft en bra dag, hehe. KRAM!

GI-metod


Idag börjar jag och mamma med GI-metoden. Okej, det låter som värsta grejen, det ända vi gör är att byta ut maten mot grönsaksberget ni ser på bilden... haha ne, till det som står i boken och börjar leva lite hälsosammare, men jag är astaggad! Nu jävlar kör vi, mamma!

Förövrigt verkar det som att förkylningen aldrig vill ge sig, så jag tog på mig det mysigaste jag hittade att ta på mig(tjocktröja och jeansleggings, haha) och ska bara snöra på mig mina converse och sedan är jag redo att ta mig till skolan med Lisa som förhoppningsvis står och väntar utanför min dörr fem över åtta, fint sörru. Hörs sen när jag kommer hem, kram!

godnatt



Drog upp rullgardinen för första gången på länge för att få in lite solljus i mitt rum och insåg att jag fortfarande hade jul-ljus-snöbollen kvar, men äsch, den är ju fin på natten så den får hänga kvar, dock lite gömd på dagarna... Nu ska jag sova, nighty night dudies ♥

smoothie


Hello! :) Har precis ätit lax till middag och nu sitter jag i mitt rum och dricker smoothie till efterrätt. Rätt nice en sån fin dag som denna. Är dock riktigt sugen på godis och imorgon börjar jag och mamma vår GI-metod så kommer inte få äta riktigt godis på en månad. Fan så träligt.. Funderar på att gå och köpa lite nu bara för det. Japp, så får de bli. Hörs sen!

I need it

Pics; TheCobraSnake



Det där skulle jag vilja göra just nu. Behöva göra just nu! Längtar tills man kan börja gå barbent ända in på småtimmarna. U.n.d.e.r.b.a.r.t.

the box


Hejhejhej! Ligger i soffan och glor på en sjukt dålig film - the box. Men har man inget bättre för sig så får man väl offra sig. Det luktar mat också, mamma slår på stort idag och gör lax och grejer. Fint sörru... Ne, nu ska jag kolla klart på filmen. Vi ses, puss.

new in



En tunika/fodral/whatever med snyggt på axlarna och lite underkläder. Den svarta BH:n fick jag dock, av mamma :) Allting från H&M.

frukost och sol


Hej! Har precis kommit in från frukost och lite solning ute på verandan. Grymt skönt. Det blir riktigt varmt när det inte blåser faktiskt. Nu ska jag hoppa in i duschen i alla fall, behövligt... Mitt hår ser ut som skit, haha. Hörs sen.

snack

Tjatja! Ligger i sängen med hörlurarna i öronen, har inte riktigt orkat mig upp ur sängen ännu, men det blir väl snart för magen kuuurrar. Är det fint väder idag? Måste kolla...... Ja, det var det ju! Nice. Jag ska försöka fota grejerna jag köpte i fredags så att ni får se lite nytt här in tha blog, men här är två bilder från valborg som jag blev taggad på, på facebook;


Haha, jag blev inte så bra på bild den kvällen, så jag höll mig undan från kameran(de gör jag nästan alltid iförsig)

Valborg började i alla fall med tjejerna på bilden +plus Emma hemma hos Rebecca, där var det verkligen skittrevligt och vi alla hade jättekul, sen vid halv tio-tio drog vi vidare till Felix där det var lite annat folk och jag hade väl helt okej kul där, var där ett tag och sedan tog vi en tripp till stan för lite nattkäk och träffa annat folk. Jag drog väl hem vid ett-halv två och då satt jag uppe och snackade, lyssnade på musik, käkade chips och hade allmänt trevligt med min storebror, min mamma och Thomas. Jag hade en bra valborg! :)

RSS 2.0