what is love?


Ph; Jag! Musik; Klicka!

bio ikväll!

Tja! Har legat hela dagen och skrämt upp mig med olika thrillerfilmer... Har en såndär hatkärlek till filmer då nån blir jagad eller stalkad och sånt där. Blir så jävla hyper då liksom och drar nästan av mig håret... Typ, haha. Hyper kommer jag nog inte bli ikväll, mer äcklad. Ska se Saw i 3D med Caroline och Charlie. Har hört att den ska vara bra, dålig, en tänkar-film och riktigt vidrig... Får hoppas att det inte blir någon spya i nacken.

Gammal bild från när rummet var under ombyggnad.

nagelfix


Hej! Vaknade klockan tio, två gånger idag. Haha. Bra idé det där med att dra tillbaka klockan. Nu sitter jag i alla fall nyduschad i sängen och tänkte pyssla med mina naglar med lite grejer jag fick i present igår. Ikväll blir det troligen bio om Caroline vågar. Puss!

norrköping


Halloj! Är precis hemkommen från Norrköping. Tog tåget dit klockan ett tidigare idag och sen dess har jag hunnit med att shoppa och haft lite kalas med min fina släkt från Uppsala hemma hos pappa. Har ingen aning om vad som händer ikväll, men antar att det blir jag och min påse cheeseballs framför en film eller något. Slå en pling om det är något, puss!

shoes


H&M. Jag vill ha!

presenter


Sådärja, nu är tre veckors paktik avklarade. Det avslutades med lite presenter och beröm. Möjlighet till jobb också. Nice! Jag har satt mig till rätta i soffan med datorn knät och kikar på That '70s show med lite godis. Ska kolla in några webbshoper nu och hitta något att shoppa imorgon. Blir en heldag i Norrköping med shopping, fira födelsedagar och sånt där... Hörs sen, kram.

mopps

Mobilen ringde inte imorse på den tiden jag hade satt den på(jag stängde av den och somnade om), så jag vaknade sisådär en halvtimme innan min buss skulle gå. Men det gick ändå, jag hann i tid. Idag har vi typ bara fotat. Fotade bl.a. en liten hund, en mopps. Det var skitkul, haha. Imorgon är det sista dagen, rätt tråkigt faktiskt. Men får ju ett efterlängtat höstlov då. Nu ska jag käka pasta med pastasås. Tjo!


photographs




regn

Hello fellas! Jobbdagen idag var faktiskt helt okej rolig. Hade en liten fotosession med Hussein och imorgon ska vi fota en hund. Tog en promenad hem i regnet när bussen kom in till stan och sen dess har jag inte hunnit med mycket mer än att kolla på lite serier och käkat pasta och kycklingsallad. Ska leta fram lite kläder till imorgon nu, så att jag kan sova lite längre. Hoppar nog ner i sängen efter det! Ha det fint, puss.
 

morgonfika


Godmorgon! Kör på ett tidsinställt inlägg och vi denna tidpunkt är jag och troligen och har morgonfika i cafét på praktiken. Var så galet trött imorse att jag höll på att försova mig rejält. Men vaknade av en mardröm as usual, så det gick rätt bra ändå. Jag slutar vid fyra idag. Tar alltså fem över fyra bussen hem och då sticker jag och Caroline direkt till DuD för lite dans... Kommer hem-hem vid kvart över sju någon gång. Jobbig dag. Hoppas ni får en bra dag!

uno dos tres




Pluta med munnen ba! Nighty buddies.

boots


Ska sticka iväg på en shoppintur med mamma i veckan om vi hittar någon tid till det. Nya skor är något jag måste ha och högst på listan står ett par boots eller ett par nya kängor. Ett par bra skor helt enkelt... Och sen lär jag ju komma hem med några fler klackar också, haha. Inte mig emot.

kyligt


Hejhej! Ligger inrullad i mitt täcke med sjukt många lager kläder på mig. Är tokfrusen alltså. Inte ens en dusch hjälpte och då är det illa, haha. Galet trött är jag också, men det är bra, då somnar jag tidigt ikväll. Nu ska jag ta en kvällsmacka... Skulle bara meddela läget lite. Ciao.


the face

Gutenmorgen! Går in på sista veckan av praktiken nu. Satan vad fort det har gått. Och denna vecka lär väl gå lika snabbt. Jag har i alla fall precis vaknat och ser ut som något katten har släpat hem... Så ska ta en dusch nu och vakna till liv. Kings of leon i mina högtalare hjälper nog en del också;
 

promenix


Sticker ut på en promenad med en vän och försöker bli lite piggare. Kram!

activia

Pic; Jag.

Godmorgon! Har precis vaknat och gjort iordning lite frukost. Det är söndag idag, så ska se till att få lite saker som plugg gjorda. Ska dra ut och springa så fort regnet har lagt sig lite. Och ikväll ska jag nog träffa en vän och kolla på film eller något. NU; Frukost!

leta säng


Tja! Sov till elva idag för omväxlingens skull, så är rätt utvilad at the moment. Skönt. Jag ska fixa till mitt ofixade ruffs och slänga på ett ansikte, sen ska jag iväg och leta säng. Hoppas jag hittar någon som faller mig i smaken bara. Vi hörs sen, kram.

raclettegrill


Har precis haft en mysig middag med mamma och Thomas. Vi drog fram raclettegrillen och käkade massa små godsaker. Nu har jag bosatt mig i soffan framför tvn med täcke, kuddar och laptopen i knät. Ska fixa chips och dip lagom till idol sen... Är så jävla trött ikväll, så detta är perfekt. Ha en fin kväll, puss.


joggingtur


Tja! Nu är det helg. Fick sluta ett par timmar tidigare och sen jag kom hem har jag bara legat och slösurfat och käkat godis. Var meningen att jag skulle städa rummet, men kom hem till nystädat rum. Tackar mamma! Nu ska jag dra tummen ur och sätta på mig joggingskorna... Dags för en runda igen.


hej snö!


Chocken när man vaknade upp och såg några centimeter snö ligga på trädgården. Men whatever, det är ju bara mysigt. Jag har precis duschat, så ska göra något med mitt hår nu. Sen är det en fet mamma-frukost som gäller! Gött. Hörs efter praktiken.

spotifylist

Knåpade ihop en ny skön spotifylista. Bra skit! In och lyssna - Klick!

tacos och presenter

 
Hallå! Är precis hemkommen från praktiken. Möttes av doften av tacos och presenter när jag kom hem. Life is good! Fick en fet klocka, choklad, godis och lite annat av mamma och Thomas :) Ska äta och umgås lite med dem nu, kanske fixar lite plugg sen också. Orkar dock inte... Fredag imorgon, yeah! 

torsdag


Hej vänner! Fan vad bra jag har sovit inatt alltså. Grymt! Klev upp ur sängen för ungefär en timma sedan och har hunnit duschat, ätit och sånt där... Ska snart snöra på mig skorna och sedan knalla iväg till bussen. Fredag imorgon, bara att härda! Vi hörs ikväll, kram.

makaroner och köttbullar


Hej! Dagarna går rätt fort now a days. Sticker hemifrån tidigt och kommer hem sent, sen sover man typ. Igår åkte mamma och Thomas iväg på en spakryssning så tog hem Caroline för lite tacos och sleepover. Idag har jag bosatt mig i brorsans lägenhet och har precis fixa lite käk. Makaroner och köttbullar. Imorgon kommer mamma hem så då går allt back to normal. Ska äta upp nu och sedan färga håret tror jag. Har kört på toning ett par gånger ch färger försvinner på en gång då, så det är dags igen! Hörs senare eller imorgon, pusspuss.

ego woman


Ligger och huttrar i sängen, det är svinkallt nu alltså. Rätt trött är jag också, så ska läsa några sidor ur min nya bok jag köpte här och dagen - Ego Woman. Har kommit några sidor in i den och är säker på att jag kommer sluka den lika snabbt som jag slukade Elsas Mode. Vi hörs imorgon, peeps. Godnatt och så vidare.

come around sundown


Klicka på bilden. Helt jävla awesome bara.

bikbok lookbook




I la-la-la-like it.

powerwalk/joggingtur


Hej på er! Var precis ute på en lång powerwalk/joggingtur, fick lite smått ångest när jag cyklade hem och bokstavligt kämpade med konditionen. Så drog på mig träningskläderna direkt när jag kom hem och drog ut. Älskar känslan såhär efter man har presterat lite och så kommer jag nog sova rätt gott inatt. Ska hoppa in i duschen en snabbis nu, sen är det käk! Puss.

Cee-lo green - fuck you


... And I'm like fuck you.

söndag

Haha, tja! Det var ett tag sen nu. Har haft lite annat för mig än att sitta vid datorn för en gångs skull, hehe. Praktiken går bra, har gått en vecka nu. Vi jobbar på webbshoppen och får hitta på lite olika saker. Här om dagen fick jag fota till hemsida med Caroline som modell. Får fota en hel de faktiskt, det är kul! Annars har jag typ firat brorsan både i Katrineholm och på restaurang i Norrköping med pappa, Angelica och Emil. Mysigt. Sen är det dans, träning, lite fest och sömn som tagit upp mina dagar. Idag var familjen iväg och firade min kusin som blivit tjugo bast, blev en god lunch med släkten och sånt där.

Snart står maten på bordet(mammas lasagne, bäst!!), så ska sätta mig till rätta. Vi hörs sen, kramkram.


home

Hey, wazzup? Är nästan precis hemkommen från Vingåker, fick sluta tidigare. Har haft en helt okej första praktikdag och det kommer nog bara bli roligare. Det är nice! Det ända som tar emot är tidiga mornar, haha. Jag ska ta och fräscha upp mig lite för snart kommer brorsan och lite släkt så ska vi fira honom med massa goda pajer och en kick-ass god efterrätt. Dör lite när jag tänker på den.

Grattis broder;

trött!


Klockan är 06.15 och att jag är uppe är helt otroligt. Börjar ju min praktik idag på Factory Outlets marknadsavdelning som ligger i Vingåker, så jag måste ta bussen som går om en timme. Det kommer nog bli tre rätt roliga veckor, jag hoppas på det i alla fall. Jävligt glad att jag får vara med Caroline i alla fall och tack för att du kirrade platserna! Nu ska jag inta duschen och försöka bli människa igen... Kommer hem runt sex ikväll och då ska brorsan firas(grattis!!♥), så har fullt idag. KRAM.

monkiworld


Älska att vara bekväm i mina kläder, så oversize tröjor är en hit. Dessa var balla. Från Monki.

softilerar



Hejhej! Pausar lite från mitt läsande. Har tagit över mammas säng med Lillen och ligger och läser Elsas mode och smsar med lite sköna sköna peeps. Lars Winnerbäck har jag i högtalarna också. Snart ska jag göra i ordning lunch... Pasta, ketchup och aromat typ.

ägg


Hej! Vaknade nyss upp, gråtandes. Oklart vad jag drömde om, men jag kommer ihåg en hund och jag är en sucker för hundar. Menmen, gårdagskvällen spenderade jag hemma i min säng med filmer, massa gamla kort och chips. Det var rätt mysigt. Idag är det söndag och jag har ingen aning om vad som händer... Ska i alla fall googla på hur man kokar ägg nu. PUSS!

back in the days




Nostalgitripp. Vill vara ett litet charmtroll med knasiga tänder och inga som helst bekymmer igen. Saknar pappa gör jag med.


talking about a revolution


Olle Hedberg.

saturday


Godmorgon! Har legat och läst Elsas mode ett tag och lyssnat på lite musik för att slippa visa upp mitt flottiga hår, slitna face och så vidare för främmandet som mamma verkar ha tagit hem liiite för tidigt på morgonen in my option. Hoppas dem sticker iväg snart för jag är jävligt hungrig. Haha.

Det är lördag idag och jag har ingen aning om vad dagen har att erbjuda. Men jag mår rätt bra idag, så något måste det bli. Är in need av lite sällskap. En dusch är given i alla fall.... Vad ska ni hitta på för roligt en lördag som denna?

mys


Blev precis klar med pluggandet och städandet. Hatar känslan efter man har ansträngt sig när man sjuk. Illamående. Men det är nog inget som inte en hamburgare, cola, chips&dip, en brasa och tv:n kan bota. Ni vet var jag befinner mig ikväll, puss.

plugga, städa, fredagsmysa


Hejhej! Kom på att jag har en liten inlämning till min svenskalärare att skicka in, så ska sätta mig och skriva klart den nu och sedan får jag väl ta och passa på att städa upp i mitt rum lite innan jag blir sådär hängig igen. Lite mysigare att vara sjuk i ett städat rum än i ett rum med kläder och skor precis överallt. Ska sätta igång med detta nu så att jag får sätta mig i tvsoffan med chips och dip framför Idol sen. Gött!

fina mamma


Mammor är bra när man är sjuk och rastlös. Hon sprang iväg och hämtade mitt H&Mpaket samt köpte en bok. NU; Läsa.


kofta

Tja! Har blivit väldigt bra polare med febern alltså, den håller sig kvar. Det är inte lika mycket idag dock, vilket är skönt. Treo, nässpray och sånt där vet ni ju att jag håller på och drar i mig hela tiden... Och annars gör jag inte så mycket än att snacka lite med mig själv(har fått sån där agrym hes röst och jag har ju ingen annan att visa den för än mig själv, så what to do. Hähä.), försöker få i mig godis och softar i min nya kofta. Den är hur skön som helst;



Gina Tricot, 2-300spänn eller något.

I got a reason to cry


Bra skit!

liggsår eller något


Sovit, vaknat, tagit nässpray och en tablett och sen somna om igen är vad jag har gjort idag. Lite till och från. Har så fruktansvärt ont i kroppen just nu och eftersom febern har tynat bort sakta men säkert efter den senaste treon så antar jag att det är liggsår eller något. Ska upp och röra på mig medans jag kan, hörs sen. Kram!

one tree hill


Har laddat  upp med nässpray, huvudvärkstabletter, lypsyl, näsdukar och en kanna vatten... Ett avsnitt One Tree Hill på det och jag ska nog klara av natten :) Ha det fiiint, puss och godnatt.

close up

Hejhej! Tog precis tempen som visade att jag hade feber. How fun. Har tagit mig igenom skoldagen i alla fall med en ond näsa och hals... Men det gick. Nu ska jag lägga mig i soffan och somna till något tråkigt program, så får vi se om jag mår bättre sen. Visar en liten close up på dagens outfit sålänge;



Skjorta(ny), GT. Skinn(nya), Bikbok och ringar, Glitter.

kallt


Burr?! Kallt så inåt råkar det vara i vårt hus at the moment. Kände precis på alla element nyss också, och även dem är svinkalla. Inte ok. Speciellt inte eftersom jag är lite halvt sjuk med halsont, snorig näsa och så vidare. Men ska försöka lägga klagande åt sidan med att stänga ner bloggen och säga godnatt... Så godnatt ♥


be somebody



Hejhej! Kom precis hem från skolan. Krigade mig igenom den sjukligt jobbiga eftermiddagen och fightades med motvinden ännu en gång på vägen hem. Var helt andfådd när jag kom in, haha. Nu ska jag försöka göra en liten kur till min megafinne jag har fått på läppen. Läppen?! Läppen av alla ställen, haha. Inget jag rekomenderar faktiskt, gör något så fruktansvärt ont all the time. Sen sticker jag iväg och dansar.

morning fog



Godmorgon. Avlider snart pågrund av min hals. Gör svinont när jag sväljer och måste svälja var och varannan sekund eftersom jag blir så torr i munnen. Inte nådigt! Men ska nog se till att klara mig igenom den här dagen också. Skola, plugg, dans och lite mer plugg är vad som är planerat för idag. Så får vi se om det händer något mer spännande... Ha det fint!

nighty buddies!


makaroner och köttbullar

Titta, titta... En liten uppdatering av min design. Jag gillar den. Lite skavanker här och där, lite som jag, så det gör inte så mycket. Det är vad jag underhållt mig med den senaste timmen +musik och klagande över min hals. Den gör något så fruktansvärt ont. Inte helt okej. Menmen, nu ska jag käka makaroner och köttbullar med kääätchup och sen ska jag nog ta och plocka undan lite kläder från golvet i mitt rum, tända några ljus as usual och kolla på en film som jag sen ska recensionera på något sätt, en svenska uppgift. Så skönt att det är APU(ska jobba på factory outlets marknadsavd.) tre veckor med start nästa vecka och efter det ett välbehövligt höstlov.

Tre random bilder från en toknice dag i somras på en liten ö;



gubben i lådan


nails

Hejhej! Måndag idag som alltid efter en helg. Sitter i skolan och typ halvsover just nu, har en håltimma och börjar inte förrän om fyrtiofem minuter skulle jag tippa på. Då har vi historia och sen får jag gå hem, wonderbart. Klistrade på lite lösnaglar i förrgår, blev rätt okej ju;


kanelbullens dag

Käka då!

svullo!


Tja! Pluggandet fick gå lite i efterhand när mamma kom hem med en stor påse chips, två dip, bullar och tre filmer. Så det är vad vi håller på med just nu, svullar lite. Om sisådär någon timme ska jag dock dra mig från det och kolla på en basketmatch med Caroline och Charlie. Var hur längesen som helst jag satte min fot i Nyhemshallen, så det ska bli kul! Ska dra och äta nu, hejdå!

the old man and the sea

Tjena heeej! Nu var det ett tag sen jag var här inne igen(två dagar eller nåt, haha). Helgen har i alla fall vart fin! I fredags blev det massa shopping i Örebro på gallerian och IKEA vilket ledde till en massa arbete till mig när vi kom hem. Ruligt! På lördagen blev det lite shopping igen och kvällen spenderade jag hemma hos Caroline, hennes mamma hade lite 40-års kalas, så var där ett tag och sedan drog vi ut och träffa allt möjligt folk. Kallt och jävligt, men det var kul! Idag är det söndag, igen, ska tokplugga idag, så får se om jag hittar på något senare :) Har ni haft en bra helg?

Såhär ser det ut just nu... Den där boken är inget jag rekomenderar, haha;

örebro


Apkass bild, men är precis hemkommen från en heldag i Örebro med mamma och Caroline. Vi har hunnit med lite shopping, ett besök på max och gått loss på IKEA. Så nu har jag lite att leka med här i mitt rum... Roligt! Ska sätta igång med det nu, kram.


RSS 2.0