fredag

Hojt! Vi stannade en natt extra i Stockholm hemma hos Felicia. Vi hade det så mysigt! Shopping, mat och bio. Kom hem igårkväll och då bunkrade jag och ett gäng tjejor upp mat hemma hos Maja, sen kollade vi på film! Idag har jag förberett lite till imorgon och hängt på stan med Maja och Felicia. Har precis slängt i en hårfärg på mig själv som snart ska sköljas ur. Ikväll blir det mys med mor eller så ska jag sticka över till Maja och hjälpa till tjejerna som ska färga håret.

27 december

Snodde två bilder från juldagen från Emma!
Jädrar vad bra julafton jag hade. Gick någon vecka innan och spydde galla på allt med julen, men när jag klev upp på julaftonsmorgonen och såg familjen stå i köket med händer fulla av mat och julmusiken i bakgrunden så kom den - julkänslan. På morgonen myste jag hemma hos pappa med familj och på kvällen hos mamma med familj. Julklapparna var perfekta och sällskapet likaså!! Juldagen då? Hängde hos Skoog innan vi tog en taxi till Harrys för att invänta ett strömavbrott. Vilken jävla flopp! Fick stå ute i endast klänning i drygt 1,5 timmar och frysa, fick inte gå in och hämta våra jackor. Annars hade jag kul! Igår jobbade jag satan(men med dubbellön så det gick för sig) och idag ska jag och Stina fara till huvudstaden och hälsa på Felicia över natten ♥

god jul

Tänkte lägga datorn på hyllan ett tag(denna helg, haha) så jag passar på att säga god jul idag istället! Ikväll blir det uppsittarkväll och inte med mackor med julskinka och senap på som man eller vi brukar käka till kvällsmat dagen innan julafton, utan det blir hämtpizza istället. Ha en fin dag imorgon och festa lugnt på söndag. Puss! Och god jul önskar jaaag ♥

strength

Jag, Maja och Felicia fick en tidig julklapp av Felicias mamma Suzanne igår. Ett hjärta som minne av denna händelse vi var med om och som jag tycker symboliserar vår styrka. Du är stark Felicia, jag älskar dig ♥

skolkatalogen

Godmorgon! Fick med mig några julklappar från stan igår med hjälp av Felicia och Maja, har precis kollat på julkalandern och snart ska jag ner på stan igen för att fixa de sista presenterna. Ikcäll är det uppesittarkväll och jag tänkte kamma hem någon miljon... En bil också. Nu ska jag kolla in skolkatalogen, har inte gjort det, blev påmind av Maja igår att jag faktiskt hade en så nu ska jag glo! Hon med pilen över huvudet råkar vara jag.

22 december...

Hallå. De senaste dagarna har jag bara försökt att vara så mycket det går med mina vänner, kramats och fått jullov. Inte vart sugen på att göra någonting egentligen och jag som brukar vara ute i ganska god tid med julklapparna har inte köpt en enda... Eller jo, en, på posten, men jag vet inte ens om den kommer hinna hit tills på lördag. Vart är julandan som jag alltid brukar ha?

turn this club around

Drar iväg till Linköping i eftermiddag och kör en favorit i repris från förra veckan då jag och Maja besökte Sliver. Denna gången har vi ett gäng tjejer i häl också, woop! På fredag blir jag upphämtad och styr riktningen mot Småland, min fina gammelfarfar är det dags att ta farväl av ♥ När jag kommer hem till Katrineholm på kvällen ska jag spöka ut mig och sedan sticka på maskerad i Marmorbyn! Fett.

#800

Haha det är som menat för en bra kväll imorgon!!! Fixar jag fram lite varma knän också blir det fulländat.

klubbmästerskap

Idag har jag vart fotograf åt ett gäng härliga grabbar som hade hundförarklubbmästerskap i Nyköping. Vi har frusit, lekt, skrattat och tränat... Eller träna stod mest dem och hundarna för, och jag har fotat alltihopa! Vi avslutade med en lunch på något slott och satan va gott det var. Innan jag landade hemma i soffan kollade jag in lillebrorsan som var med i sitt första luciatåg, åh så duktig!! Ikväll blir det plugg tills jag stupar.

nyårsklänning... eller?

Känns lite halvfarligt att vara vit på nyår av någon konstig anledning. Är ju typ hugget i sten att man ska ha en mörk klänning... Ne, kanske inte. Men vit? Ja, det blir det i år i alla fall. Om inte annat så har jag ju värsta sommarpärlan. Tuffar jag till den med mina Whitney Port skor och ball sminkning så blir det nog alla tiders där den 31 december.

v.50

Haft en lugn helg. Hängt med Maja och bara haft det gött! Har en helvetesvecka fram till torsdagkväll(med lite undantag för vissa roliga saker) så jag längtar lite smått tills jag kan säga att det är v.51 och och inte v.50. Nu ska jag plugga religon och sen käka lunch innan jag får gå hem och plugga satan ;D Puss.


uppdate

Vilken jävla kväll i torsdags! Roligaste på länge. Jag mötte upp Maja efter praktiken och så tog vi pendeln och bussen till min kusin ute i Ryd i Linköping. Där käkade vi middag, drack vin och spelade spel med hennes vänner innan vi svidade om till militärer och gjorde oss redo för att åka in till stan och rocka Sliver. Vi gjorde allt från att bli tjenis med vakterna, göra illa oss på armarna(haha?) och vara de ända +två till typ som var utklädda på hela stället. Som vi var i centrum! ;D Martin kom och hämtade oss efter stängning. Inte fan fick vi sova ordentligt så vid nio var jag på East Fm inte helt redo för sista dagen. Men efter lite kinamat, tupplur på lunchen och några hångarv av både Carro och Andreas så gick det bra ändå! Är faktiskt med i programpunkten "tracklistan" som spelas just nu på East Fm, e med till kl 1800 så in och lyssna!  
Detta håller jag på med nu! Myser framför brasan med Elsas värld och godaste glassen. Snart kommer Maja och joinar, vi ska spela spel och doppa grönsaker. Fett va? Puss.

young wild free

Idag hade jag och Carro en dag själva i studion. Så vad gjorde vi? Flätade hår, drack redbull, sjöng otroligt falskt, hostade ikapp med mig själv och utökade vår natt-timma till två natt-timmar. 23-01 ikväll alltså! Imorgon hänger vi i Norrköping och när Carro tar tåget hem till Katrineholm ska jag möta upp Maja, vi ska kila till Linköping för en förhoppningsvis fet kväll på Sliver utklädda till militärer. Hotell Martin ska vi bo på sen, snällt av honom!! Ikväll har jag hängt hos Maja med Emma. Jag mådde kääässt så jag gick dit och fick lite varm choklad och ett par härliga garv. Nu mår jag lite bättre så jag tror det kan bli en bra dag och kväll imorgon. Nu blir det slagg, puss!

Whitney Port

Stod och velade ett tag men efter övertygande ord från både Emma och mamma så kan nu Whitney Ports skor för Bikbok pryda mina fötter. Oj vad kär jag är i dem!! Kom hem med lite mer till mig själv igår och inga julklappar över huvudtaget... Och påtal om julklappar, bl.a. det snackar vi om i kvällens timma på radion(Eastfm). Vi börjar någon någon minut efter 23 så lyssna då!

fullspäckad vecka

Hej vänner! Fullspäckad vecka på g. Idag var jag och hälsade på farbror neurolog och nu har jag äntligen några delmål och kan förhoppningsvis snart se ett slut på det vi utreder. Dock är ett delmål ryggmärgsprov och jag är sjukligt nervös inför detta. Men det ska nog gå bra! Dagen är inte slut än utan jag ska snart kila iväg till stan och möta upp Emma, vi ska till Norrköping för julklappshandel och möjligt... något till oss själva också. Resten av veckan ser ut ungefär såhär: Tisdag -Linköping hela dagen! Jobb på East fm, träffa kurreburren Caroline och fika lite och sedan kolla in New Kid på kvällen. Onsdag -Norrköping och jobb med East crewet. Torsdag -Jobb East, sen torsdagsklubben i Linköping med Maja, oj så fett det kommer bli! Fredag -Sista dagen på East och jag lär förmodligen vara sjukt bakis. Helt rätt.... Eller.

...

Det gör ont i hjärtat!

andra advent

Det kändes på något vänster som att det var söndag igår. Måste gjort söndagsgöra eller något för det var nästan så jag ställde mig i duschen imorse vid 0700. Vad gjorde jag igår då? Vaknade upp och mådde halvbra eller halvdåligt för att jag var ute och rännde i fredags. Maja ringde mig på morgonen och efter tolv någon gång var jag, hon och Felicia på stan för att förtära en tacotallrik och handla litegrann till kvällen. Vi myste hemma hos Felicia, käkade middag med Majas far och glodde på film. Antar att Felicia gett mig några spökbaciller för jag mår fan inte bra idag, haha. Jag ska strax bege mig till pappa med brorsan för lite häng och adventsfika sen sticker jag och gör lite nytta på jobbet! Och glöm inte lyssna på mig och Carro på East Fm inatt ;) Hoppas ni hörde i torsdags eftermiddag också! 

första december

Hur mysig var det inte att käka frukost framför julkalendern imorse och faktiskt tycka att den var bra för en gångs skull? Jättemyyysigt!! Avslutade kvällen lika mysigt med middag och en god drink med Maja på nya stället precis vid oss. Dagen som flöt på där i mellan var dock inte mycket att slå ihop händer för. Saco-mässan sög! Och jag fick ont i ryggen av bussresorna. Imorgon är det fredag, hejaheja.

RSS 2.0