my weekend

Tja vänner! Long time no see. Grym helg med fest i fredags och ett awesome krök på lördagen. Började hemma hos mig med den artonåriga delen av gänget +Maja och två åtvidabergare(Julia och Lovisa!!;)). Vi gjorde sallad, fixade oss lite snyggare än vanligt och taggade till innan vi drog oss till Henrietta där jag hade det sjukt trevligt och träffade massa nytt folk. Vid elva-tolv snåret gick vi hela ligan till Safrien och dansade oss svettiga med Nause. Det var asfett faktiskt!!
Igår låg jag och tittade på X-men hela dagen innan jag äntligen tog mig upp för att hänga lite med Maja och Stina. Vi käkade gott och glodde på film. Idag var jag uppe tidigt och drog på ett step-pass på Friskhuset med Felicia och Stina, nu ska jag softa lite innan vi ska dit ikväll igen köra Zumban. Sen ska räkorna flöda med nästan hela ligan hemma hos Stina. Mysigt.

idag är det fredag!

Träningsvärken är brutal!! Trodde jag hade ont igår, men det är ingenting mot vad jag har idag. Nästan glad att jag missade boxningen igår för då hade jag inte kunnat resa mig upp ur sängen antar jag. However! Jag har ändå inte klivit upp ur sängen ännu, tog en sovmorgon vilket jag inte gjort på lite för länge. Ska iväg till skolan för en lektion 12.45 och sedan ska jag springa lite ärenden innan jag landar hemma hos Julia för käk och förstöt med fina tjejer innan vi sticker vidare. Som jag kommer sittdansa ikväll! Haha.

nause


Lördag!! Kommer bli fett.

helt slut

Fy i fan, helt slut! Tränat stenhårt sedan kl 6 och så länge har jag inte tränat sen förra vintern typ. Först dans och då körde vi House vilket var stört jobbigt och sen kom Stina och hämta upp mig för step på friskhuset. Det tog på krafterna må jag säga, så nu ska jag käka en banan och läsa min solotidning. Godnatt ♥

nervous as hell

Godmorgon! Ledig idag, überskönt. Ska snart få i mig lite käk och sen ska jag hooka med Felicia och glida lite på stan innan jag drar till sjukhuset igen. Nervös som fan :( Men gårkvällen var mysig! Vi lirade två serier bowling och eftersom alla andra fuskade så kom jag sist. Sen placerade vi oss på Rhodos och käkade brakmiddag. Vitlöksbröd-bröd med fyra olika såser-kycklingsouvlaki med pommes, grillad haloumi och tzatsiki. Gudomligt ;)

glory

Warrap! Igår hade jag möte på friskhuset vilket slutade med att jag nu mera ska träna där +en väska, vattenflaska och svettband, fett. Ska inte ligga på efter haken utan jag börjar redan idag med Felicia som partner. Ikväll ska jag på date med ett gäng snygga damer, ett litet hejdå till Emma som ska gotta sig på en CaribbeanCruise. Vi ska bowla och käka middag! Mysigt.

createthepicture.blogg.se

Oskönt bloggnamn som jag och Caroline ska tampas med i ett år. Vårat projektarbete är att fota förjävla snygga bilder och sedan lägga upp på en blogg som inte ser allt för rolig ut i detta nu. Men nu har första bilderna kommit upp, asfeta. Det är ifrån i tisdags när jag fotade Carro vid pumpen med Stina och Julia som assistenter ;) In och kika! CreateThePicture.blogg.se

rhcp



happybag.se

Tänk om man vore lika duktig som Julia och Stina är! De har skapat ett fett UF-företag som går ut på att sälja tygpåsar och nog går det bra för dem allt. Igår beställde jag första och andra påsen ni ser på bilden, 59:- st. Tokbilligt! Gå in och fynda på HappyBag.se

galaxy

Hej! Fett seg helg, men välbehövlig tror jag, hehe. Har bara pluggat, chillat och igårkväll lagade vi käk hemma hos Stina. Mysigt! Men i onsdags då, oh herre vilken kryssning!! Vi levde loppan jag och Emma. Fina rum, fin mat, dans från typ 2300 till 0500, för lite sömn, tax free, goda drinkar, vin, massa trevliga människor, blåmärken på konstiga ställen och så avslutade vi kryssningen på bästa sätt med ett soft häng med Patrik, Moreno och Aurelle innan vi satte oss på tåget med varsin Burgerkingpåse. Asfett och jag har bara Patrik och Emma att tacka!

be random


kryssning

Ouf var uppe tidigt!! Och jag har hunnit med massor. Dels varit i skolan även fast jag är ledig och skrivit ut samt lämnat in mitt examensarbete. Snart sitter jag på tåget mot Stockholm för två feta dagar. Idag ska jag hänga med Maja och Emma(om hon inte jobbar?) i stan och sen så drar Emma med mig på kryssning. Hur kul som helst!! Vi hörs på torsdagkväll, puss.

ringar på vattnet


dark outside

Godmorgon! Blandade känslor till att det numera är mörkt när man kliver upp på morgonen. Mysigt, meeen, det betyder att vintern är på g. Oskönt! Just nu är det lila utomhus, haha fett. Idag ska vi fota vid pumpen, sen ska jag plugga och hinner jag drar jag till Stockholm ikväll annars blir det imorgon förmiddag :)

monki/modekungen osv

Fick hem min första beställning från Monkis webbshop för någon vecka sen, en hösttröja:
Och så har jag hunnit få med lite tröjor i all hast när vi hängt på stan i vår lilla by:
Och! Fått min första beställning från Modekungen. Hur fet? MMmhhh!!

spruuuta

Var hos läkaren imorse och tog prover. Fyyy!
Och här sitter jag med mina tänder... Nu ska jag plugga! Ikväll blir det promenad med fina damer.

light up

Fick med mig det här fina efter trippen på IKEA. Vinglasen är egentligen finare än vad dem ser ut på bilden och mycket större också för den delen. Har det mörkbruna ljuset tänt i mitt rum nu och satan vad gott det luktar! Choklad typ, fast ändå inte. Mmmh!

glossy blonds

Warrup?! Idag har jag hängt med tjejerna på Coffee och käkat lunch, trängts i världens minsta bil, pluggat och nu ska jag snart tvätta ur färgen jag har i håret. Är lite nervig för det ser MÖRKT ut! Mööörkt?! Jag ville ju bli ljusare.

IKEA

Hejhej! Har under senaste dagarna vart hos min nya, världens bästa doktor och börjat min utredning. Yes skönt! Och så har jag umgåtts med mina fina vänninor och det gamla vanliga. Igår hade jag, Julia, Caroline och Emma mysföris hemma hos mig med findricka, musik, ljus och en massa snack innan vi drog vidare till Martin-Harrys(med Stina och grabbarna)-Freddie. Sen fick jag skjuts hem av pappapolis!
Ska hitta något att bära på min kropp nu för om cirkus en halvtimme ska jag sitta i en bil påväg till IKEA. Fint.

brunch

Igår fyllde min bror 22 år så jag gick dit med present och blev bjuden på smörgåstårta, gott som fan. Sen tog jag och Stina kosan till Maja och hade tacomys med Felicia och Majken själv. Blev kvar över natten och imorse cyklade jag och Felicia till ICA och köpte frukost. Mysigt! Jag ska strax iväg och hämta ett paket på poseten och ikväll blir det dans. Sweet.

read between the lines

Monki.com

autumn is a second spring when every leaf is a flower


hatt h&m

Ny!

mondaymorning

Warrup?! Sitter i skolan och har allt annat än lektion, antar att vi får gå hem snart. Vore skönt! Helgen var slut lika fort den här gången och den har bjudit på fest både fredag-lördag och jobb igår. I fredags umgicks jag med tre fina damer hemma hos Caroline. Det blev idol, vin, snack och utgång på Harrys. I lördags bjöd fina Emma på en mysig födelsedagsmiddag innan vi drog vidare till Freddie. Jag och Felicia hann med att svänga våra lurviga på Harrys även denna kväll.

tisdag

Tja. Mår som ett as, men har fått läkartid så snart får jag väl reda på vad det är för fel på mig. Hoppas jag! Slutade tidigt idag, då gick jag hem och käka thaimat innan jag la mig i sängen några timmar. Sen kom Maja rullande(haha tsss) till mig och gav mig precis det jag behövde: Sällskap, skitsnack, en påse bullar och en liten promenix ♥

... Därav "rullande". Haha, fick hämta henne halvvägs för hon är värdelös på att köra sig själv ;)

.

I'm falling apart, I'm barley breathing.

heffaklump

Sitter hos nyopererade Maja och softar. Kom hit vid tolv och har myst hela dagen! Ikväll blir krök... Förmodligen.

RSS 2.0