peace and love 2011


Hej!! Haft världens bästa midsommarhelg. Midsommar firade jag och tjejerna hemma hos Jullan innan vi vid nio lite spontant tog bussen till Vingåker och festade med några grabbar. Midsommardagen började vi hos Olsson för att sedan få skjuts till Jakobs stuga utanför Vingåker. Roligaste och skönaste kvällen/morgonen på längeee. Asskön stämmning.

De två senaste dagarna har gått åt planering till Peace and Love. Vi drog till Norrköping imorse för att handla in det sista och hälsa på min pappa litegrann, ikväll packar jag och imorgonbitti vid 06.30 så packar vi in oss i minibussen och hälsar på Borlänge. Det kommer bli fett! Vi hörs om en vecka, ha det gött.


Midsommar




Midsommardagen

12 min försenad


Kom på att jag inte hade någon klädsel, så jag sprang in på H&M och hittade den jag har på bilden nedan... Lite förstor så jag festar i ett tält idag/ikväll. Men den är söt! Glad midsommar vänner.








ha en fin midsommar!


Halloj! Glad idag. Är uppe tidigt för att jag ska iväg och handla och greja alldeles strax. Lite smått stressad då jag inom fyra timmar ska ha handlat, duschat, lockat håret, sminkat mig litegrann och befinna mig hos Jullan med två maräng/jordgubbstårtor som jag ska hinna göra också.

Vi ska fira en riktig midsommar i år med kransar, midsommarstång, lekar och massa mat. Hur mysigt som helst! ♥ 


jobbdag


Godmorgon! Gick upp och såg att det äntligen var helt okej väder, men fick nyss ett samtal om jag kunde jobba 11-20 och dääär så försvann mina chanser om att kanske bli en grad brunare, haha. Nu måste jag skynda mig lite, ha det gött.


Fiiin!

frusen


Mötte Maja påväg hem från jobbet förut så jag vände om och hängde med henne ner till stan och mötte upp lite andra tjejer, käk och häng och sånt där hann vi med innan jag fick skjuts hem och nu ligger jag i sängen och fryser. Skitväder ute också förövrigt. Ska sova en stund nu, hoppas det är sol när jag vaknar...



Random bilder från Fagerön -09. Ett ställe jag, min bror och min far hängde mycket på när jag var liten

random/colors



Photos by me

hundvakt


Hej grabbar! Vid halv åtta-åtta idag väcktes jag av Milton som ville upp i min säng, lovade bort mig som hundvakt igår till Erika och Fredriks lillkille och vi hade skitmysigt imorse, efter lite lek låg vi båda och toksov i soffan i några timmar, haha. Annars idag har jag umgåtts med tjejerna och kramats lite extra på fina Fello som är på besök i Katrineholm, det har bara gått en vecka och vi saknar henne jättemyckeeet!! Nu dröjer det ett jävla tag innan vi får träffa goa tjejen igen.

Ikväll är det oklart vad som händer men imorgon blir det jobb på förmiddagen i alla fall.


Fina Milton imorse.

good feeling





hahaha


Det var något med gårdagen! Sjukt skön och rolig stämning bara... Hade skitkul! Idag har vi spelat spel och kollat på fotboll. Ikväll har jag och mamma svullat pizza, chips och glass, men ska snart hoppa i säng för jag är aptrött och kommer att somna vilken sekund som helst.

att gå hem barbent klockan fyra på morgonen




03.50



Gått på en fyra timmars kurs, slötittat på tv med vänner, ätit kebabrulle med vänner, ätit glass med vänner och mysfestat med vänner, gått hem barbent halv fyra på morgonen. Bra dag... Nu slocknar jag, kram!

to have a voice in the back of my head








Photos by me


middagsdejter


Hej kompisar! Var på stan och lunchade med Stina, Emma och Maja innan vi drog hem till den sistnämnda och jäste i soffan med massa godis. Drog en powernap har jag för mig också. Nu är jag hemma och tänkte plocka undan lite kläder som ligger slängt på mitt golv och om cirkus två timmar ska jag gå till ICA för att möta upp Carro och Majken! Vi ska köpa middag.



Ett stycke Maja och ett stycke Caroline!

rain


Halloj! Igår jobbade jag på ICA nära för första gången, fick sitta i kassan och grejer. Det gick bra! Efter jobbet hängde jag med tjejerna. Vi käkade tacos, snackade skit, köpte glasskulor och åkte bil långt som fan utan destination men det slutade på något vänster med att vi hamnade ute hos Olle. I skogen någonstans.

Just nuuu ligger jag bara och drar mig i sängen. Det är oskönt väder ute och då blir jag på oskönt humör... Men snart blir jag upphämtad av Stina, Emma och Maja tror jag, vi ska ner på stan och köpa lite grejer och sånt där.


Photo by me

smile


Hej! Sitter med ett leende på läpparna för att jag har och har haft det så bra. Nöjd!! De senaste två dagarna i huvudstaden har vart mer än grymma och vi har hunnit med shopping, gott käk, umgåtts med saknade Fellan, hängt med Jakob och Alex lite överallt samt hoppat oss svettiga till Linkin fucking Park! Stört bra live. Stört bra kväll!

Vi tog tåget hem 16.21 idag och var hemma 40 minuter försent... Värsta tågresan i hela mitt liv. Både jag och Caroline satt på helspänn hela tiden, haha. Men det var det värt! Lekte en stund med tjejerna när vi kom hem och nu ligger jag i min säng för att få sööömn. Ska upp och jobba imorgonbitti. Kram!

På Snaps innan Linkin Park:



nu drar vi till stockholm och linkin park!



Så taggad!

new divide


Hej kompisar! Lever hardcoreliv med mina vänner och imorgon ska jag och Caroline dra upp till Stockholm för lite häng med Fellan, Jakob och hans kompis innan vi hoppar oss svettiga till Linkin Park i Globen. Kommer bli hur fett som helst.

Här är några bilder från i lördags, som förövrigt var den roligaste kvällen på länge!!





e du go? e du ful? har du vaaa?


Grymt kul kväll igår! Brännboll, bra folk, skratt, musik, dans och mygg som fan. Är hemma nu och laddar lite inför ikväll med käk och sömn. Studentdags för treorna idag, grattis!! :D Tänkte dra en powernap nu, pöss.




Bilder från i torsdags och igår.

sommarlov


Godmorgon. Haha dötrött som vanligt, men snart kommer nog Maja hit och fixar sig lite innan tvinnar vi iväg till skolan och införskaffar oss sommarlov!! Gött. Skulle vilja gå hem och sova efter det men har lovat mamma en lunch på Mingan eller Coffee, full rulle idag alltså. Have a great one! Puss.  


no sleep


Hej! Två timmar har jag endast sovit på snart två dygn(det blir det va?) och jag är så övertrött nu att jag är pigg som ett as så jag kommer nog inte få somna på ett par timmar, haha.

Kom precis hem i alla fall, vart ute och svängt mina lurviga med tjejerna och ett par sköna grabbar, blivit uppäten av myggen och lyssnat på lite houseee. Bra kväll!! Imorgon får jag sommarlov, sweet.


Jag just nu! Lite smålökig efter racerturen på cykeln jag rockade på väg hemåt.

party's rocking in the house tonight








who you are


Lite häng med tjejerna igår resulterade i att jag var i säng klockan fem, sov knappt två timmar för att sedan ta mig upp och gå till skolan. Om jag vart trött idag? Jajjemän!! Legat och halvsovit på axeln hela dagen typ. Efter skolan blev det ett käkhak hemma hos mig. Vi bilade till stan och köpte med oss kebab och Mc Donalds. Gött.

Ikväll lär vi vara på't igen, så ska hoppa in i duschen nu innan jag knallar iväg och träffar mina grabbar.


my heart is refusing me


Mår bäst psykiskt, lite minde bäst fysiskt... Har tampats med magont i, hm, tror jag är inne på sjätte dagen i rad nu och mitt huvud blir tyngre och tyngre. Men jag hänger inte läpp för det! Hänger med mina vänner i stället. Pool, sol, mat, fest, musik osv osv. Känns som att vi redan tagit sommarlov, men det gör vi på fredag och det firar vi med ännu mera fest! Har jag sagt att livet är grymt just nu? YÄÄÄ!







Några bilder från de senaste dagarna bara.

grym helg


Hej!! Haft världens grymmaste helg med världens underbaraste människor. Men ledigheten är inte slut än, ska strax dra mig till Stadsparken för lite käk, häng och för att kolla på Ulrik Munther, yäää! Haha. Kommer en fet bildbomb sen(kanske), puss!

studentfirande


Igår var en bra dag och jag mådde gott hela tiden! Världens mest fina släkt skulle jag tippa på. Åkte i alla fall till Uppsala tidigt som sagt och hade sällskap av lillebrorsan i baksätet, vi åt Tom and Jerry kex och hade det bra hela vägen.

När vi kom fram kollade vi på när Ellinor kom ut ur slottet, det grattades och kramades och sedan kollade vi på när alla drog iväg på sina flak. Om jag blev avundsjuk när det stog massa studenter, hoppandes och tjoandes till hög musik på en massa flak? Japp! Höll på att krypa ur skinnet. Längtar jag till nästa år? Japp, så inåt!

Sedan drog alla hem till Sussie och Becke och gänget för att umgås och käka massa gött! Allt som allt: Bra dag!!!




RSS 2.0