...

Mår som ett as dag ut och dag in. Fuck that!

lite bättre än ok

Hej vänner ! När jag kom hem från skolan igår tog jag två tabletter, gick och la mig och sen dess har jag legat här. I min säng. Kommer inte röra på mig förrän det är dags att kila till Felicia för denna huvudvärk/yrsel/illamående jag har är inte att leka med, det är dock bättre med mig idag än föregående dagar. Ikväll ska jag käka middag med tjejerna och om jag sen mår lite bättre än ok så ska jag och Maja ut ikväll. Aurelle lirar på Harrys ikväll.

ej i skick

Mår inte som jag förtjänar. Minsta lilla hastiga rörelse från min sida och jag är två sekunder från att spy eller ramla om kull... Men så kunde det bli några dagar efter ett ryggprov så antar att jag får stå ut. Tog lite sovmorgon idag så ska snart knalla iväg till skolan och se om jag orkar hela dagen! Ha det fint.

ifån

Jag fick med mig Maja till Ica förut för att hämta ut ett paket och visst det låg det en iPhone till mig där i, jajjemän!! Nu är jag också med i gänget. Förutom att lekt med luren idag har jag som sagt hängt med min far. Vi hann med en långpromenad med hundarna, fika och snacka innan min huvudvärk tog över och jag drog hem och käkade thai. Det satt fint!

alanya baby

Vore rätt skönt att sitta på vår jätteballe i Alanya just nu...

grattis mamma

Godmorgon! Skönt att vakna upp och må bra :) Ska snart se till att göra något åt mitt hår som står åt alla håll och sen ska jag förmodligen till körskolan. Efter det ska jag hänga med pappa! Bra dag. Och mamma fyller år idag också, grattis världens bästa mor ♥

lumbalpunktion

Börjar sakta men säkert bli människa igen! Gått omkring med smått panik, gråten i halsen och en skakig, nervös känsla i kroppen tills den övergick till en groggy, huvuddunkande, svimfärdig känsla efter ingreppet. Gjorde ett par blodprov och en lumbalpunktion idag. Satt i en obekväm ställning och grät och frågade doktorn hur lång tid det skulle ta -"Tio minuter ungefär". Okej tänkte jag, men inte fick jag sitta där i tio minter inte. Själva ingreppet tog en timma(En timma med en nål i ryggen är rätt obehagligt) och innan det fick jag bedövning och ta blodprov och tvättning. Man blir helt svag i hela kroppen och när alla spänningar släppte efter att nålen var ute så kom huvudvärken och jag fick stanna kvar ett tag och vila. Så jävla skönt att det här är över nu! Och jag hade jättebra sköterskor och doktor. Såhär ↓ ser jag och min rygg ut nu, trött och öm satan, men väldigt lättad!

...

Har legat i sängen hela morgonen och bara glott. Ska snart sticka till sjukhuset och bli inlagd någon/några timmar efter ingreppet beroende på hur jag reagerar... Jag är rädd.

the summer night has a smile of light

Via: Weheartit

kors

Waddap! Har klivit i min OnePiece och sitter och käkar på en avokado framför Jims värld. Bra skit!! Ska snart inta liggläge och sova bort halva min dag tills det är dags för träning. Som jag ska svettas!

krypa ur skinnet

Godmorgon! Klev precis ut ur duschen och nu håller jag på att kokar min frukost: Ägg! Gott. Ville bara krypa ur skinnet imorse när jag vaknade för att jag festat heeela helgen, ätit onyttigt och inte rört på mig alls förutom på dansgolvet! Men det är bra, för nu fick jag en kick i baken och är taggad som fan till träningen ikväll. Blir förmodligen spinning och sedan ska jag döda mig själv på crosstrainern eller något.

I'm cleaning out my closet

Tja! Idag har jag käkat tacos och gjort något åt mitt rum där det såg ut som att det bodde en trotsig skitunge på sex år som aldrig ville städa rummet. Det låg kläder, skräp, julklappar(??), smink, parfymer och allt du kan tänka dig i högar, på golvet såklart. Men nu är det fint! Och framförallt rent.

ready set dead



ready set go

Klar för kvällen! Kör på jeans, halvt magtröja och klackar. Glittriga naglar och en sminkning i guld/svart/vitt.

lördag

Lisas bilder.
Igår var det klassfest! Tog bussen till Alexandra med Sabina, Albert och Jonas och sedan hängde vi nästan hela klassen där hemma. Rolig kväll!! Fick skjuts av Emma J hem till Emma Y där jag fortsatte mitt vindrickande med Emma, Stina och ett gäng grabbar. Ikväll är vi på't igen och denna gång i en lite större skara flickor. Ses ikväll. Tjing!

fredag

Tjeeennare! Läget? Med mig är det alla tiders. Gick inte veckan fort? Jo det gjorde den... Redan fredag och jag ska snart sticka och bocka av en lektion i skolan sen ska jag till körskolan och sen ska jag övningsköra med mamma, och sen ska jag... SKOJA! Ikväll blir det häng med klassen i Vingåker. Gött.

runway dreamz

Collage by me.

hello headache

... Men huvudvärken gör inte så mycket när jag vet att vi slutar elva idag, är lediga imorgon, att jag beställde en ny lur igårkväll och att jag fick ett bra svar från en körskola. La mig med ett leende på läpparna i alla fall!! Nu ska jag kila iväg till skolan, träning ikväll.. Hejaheja.

John De Sohn ft. Andreas Moe - Long time(acoustic version)


fjun

Halloj! Idag har min bebis(katt, hehee) vart hos vetrinären hela dagen, åkte och lämnade henne imorse innan skolan och hon kom hem till 1700 ungefär. Då var hon lagom groggy, rädd och jättehungrig, så jag har lekt sjuksyster och gödit henne med massa mat. Nu ligger hon på mitt bröst och snarkar. Finis ♥ Lägger upp två bilder från i våras/somras, de skulle sitta fint nu!

snodde inte två bilder av bycat.devote.se, lovar!

Bra kväll igår! Men det som övervägde mest var förstöten hos Felicia. Hade vart dyngtrött hela dagen och det är inte mycket som kan få mig pigg men mina skitroliga vänner lyckades. Klappklapp! Jag kom hem från jobbet för någon timma sen bara, dags att sova snart... Ny skolvecka imorgon, kult. Tjing!

go hard or go home


helg

Hej! Ligger och glor i min OnePiece med en huvudvärk som heter duga.. Råkade somna och jag med min idiotsjukdom får såklart ont i huvudet, denna gång en utav de värsta. Ska käka tacos med mamma ikväll och kanske smiter över till Maja senare och lirar sällskapsspel med henne, Stina och Felicia om jag orkar. Annars laddar jag inför imorgon... Det lär bli fett!

utmattad

Halloj! Ligger helt utmattad i sängen efter en dag med x-boxlirande varvat med tupplurar och två träningspass på friskhuset. Imorgon ska jag köra boxning och jag vill inte ens tänka på min träningsvärk jag kommer ha på fredag och hur fult jag kommer gå/dansa/sitta/röramigöverhuvudtaget när jag ska ut och svänga min lurviga med gänget i helgen... Sleepingtime! Ses imorgon.

10 januari 2012

Tja! Hur är läget? Med mig är det fint! Har hängt med vännerna och haft det gött sen sist, börjat träna på riktigt igen(hello träningsvärk) och kickat igång min sista termin av mina tolv fucking år i skolan. Det känns fett! Och läskigt. Vafan händer sen? ... Asch, det tar vi då. Nu ska jag kika på Suborgatory innan jag somnar in. Ledig imorgon, fint va!

talking loud, not saying much


friends

Igårkväll trotsade jag sjukdomen och hade det trevligt hemma Skoog istället! Började hemma hos Emma med Cattis och Julia innan vi smet över. Ikväll är det oklart vad som händer... Ska försöka väcka festlusten i mina vänner. Ha det fint!

revenge

Halloj! Har varken röst eller ork till att göra någonting.. legat och sovit, kollat på serier och sovit igen hela dagen. Brorsan, Erika och lillgrabben kommer snart över på middag så jag får något socialt sällskap ikväll. Revenge heter serien jag har kollat på föresten, Felicia tipsade mig. Bra grejer, kolla på den.

have fun with no regrets


sjukling

Tja! Har legat i sängen heeela dagen, hade feber på förmiddagen och jag har nog hostat ut lungorna två gånger om nu. Men jag orkar inte ligga kvar här hela kvällen så ska ta mig till Andrea och Catarina ute i skogen för att umgås med tjejerna. Fint ♥

tredje januari 2012

Maja kom över med mat från Hot and mix igår som vi stod oss mätta på i flera timmar så ingen matlagning blev det igår. Andrea kom över och hängde också, vi glodde på film och så vidare... Haha. Idag sov jag länge innan jag mötte upp Maja, Andrea och Stina för lite häng på stan, vi har börjat planera en resa till Stöten också med sista bokningstid idag så vi får se hur det blir! Vore sjukt kul i alla fall. Nu ska jag invänta mamma sen ska jag och Stina på fotboll, puss.

it's hard to dance with a devil on your back


andra januari 2012

Jag tyckte jag mådde lite för dåligt för att vara jag igår och jag förstår varför idag.... Jag är sjuk!! Såklart. Visserligen bara huvudvärk, förjävlig halsont och en snorig näsa men ändå. Och för att jag ska få röra på mig så lite som möjligt(haha) så kommer tjejerna hit och lagar mat ikväll. Anar att det blir tacos... Gött.
Hela ligan ♥ vid tolvslaget.

första januari 2012

Gårdagen var så jävla rolig och det har jag fått sota för idag. Mått som ett as sen jag slog upp mina ögon vid elva imorse... Men nu har vi ett nytt år framför oss, fan va gött hörni!! Slänger in en bild från igår, mer orkar jag inte. Ska glo på Skilda världar tills jag somnar och det tror jag blir väldigt snart. Gott nytt år ♥

RSS 2.0