uppsala


Godmorgon! Snart kommer pappa och hämtar upp mig och då styr vi bilen mot Uppsala. Ska fira min fina kusin Ellinor som tar studenten, hejaheja! Oklart när jag kommer hem, så vi hörs när vi hörs. Puss!


Caroline, Fredrik, jag och Ellinor!


Hejdå!

jordgubbar


Vilken dag! Vilket väder! Var i skolan och softade ett tag, åkte och hälsade på Succé, hojade hem och bytte om från svarta byxor och svart t-shirt(riktigt jädra varmt!!) till det tunnaste jag hittade innan jag drog vidare till ICA och köpte med mig jordgubbar att förtära i sjukhusparken med världens skönaste tjejer. Legat och stekt hela eftermiddagen så jag hoppas att jag fick lite färg! Jag kom precis hem, så JÄVLA lökig. Om jag ska ta en dusch? Ohja, minst tre!

Ska göra en uppsats alldeles straxt och sedan är jag tokfri från plugg! Hur skönt?! Ledig från idag till tisdag också... Livet är bra!!!! Vi hörs sen, kramkram.


 - Hittade en burk med ett par bumlingar!


 - Shorts och bikinishosan från H&M.

jag är sämst


Jag suger just nu. Frågan är ju varför jag alltid skjuter upp allting till sista minuten? Sitter och råpluggar historia och har gjort det i några timmar och har ett x-antal timmar kvar antar jag. Sämst. Och så har jag ont i brösten för dem är helt sönderrivna upptäckte jag imorse(Min katt är lite schizo, på riktigt, och trodde jag var någon annan så han fick tokryck och sprang runt och var jätterädd och det fick mina bröst lida för, cirkus åtta riv- och klomärken innan han blev lugn. Aj!) och så bloggar jag nu, fast jag egentligen måste plugga. Bajsdag!

mammornas dag


Halloj! Hade ställt in mig på en softarkväll igår också eftersom jag legat i fosterställning i duschen och dött ett tag. Men Caroline fick ut mig! Flängde runt med henne och Julia och det var helt ok kul!

Idag vaknade jag vid nio och gick upp och käkade frulle, sen gick jag och la mig igen - Vaknade nu! Damn. Dessutom är det mors dag idag ♥ Är ingen vidare presentköpare så av mig ska hon få en puss kanske, och en kram, och så kan jag ge henne en fet skål med glass och säga: Ät! :D. Kanon! Vi ses.


Min mor och en tandslös jag.


lördag


Hojthojt! Blev en lugn kväll igår hos Emma med filmkollande och godisätande. Idag sov jag ut, ställde inte klockan som jag gjort varje dag de senaste veckorna, och jag ligger fortfarande kvar i sängen. Himla skönt! Ska dock snart dra mig uppåt och sätta igång att plugga, ända fram till tisdag, då är jag förhoppningsvis klar med hela tvåan. Hur gött?
 
Min fina tok!

freaky friday


Godmorgon kompisar! Igår efter att jag jobbat klart hojade jag och Majk iväg till affären för att hämta upp en Caroline och köpa lite hårfärg. Efter lite oro och gnäll om att mitt hår skulle bli orangefärgat och att jag skulle se ut som tiger så har jag nu snäppet ljusare hår än vad jag hade innan. Nice. Är på god väg att få den färgen jag vill ha nu!

Annars då? Har precis vaknat och om vädret tillåter(inte kollat ut än) ska jag ge mig ut på en springtur innan jag knallar iväg till skolan en snabbis för att hämta lite papper och sedan till Succé för vår sista praktikdag. Fyra veckor har gått stört snabbt och jag har lite ångest över att behöva gå tillbaka till skolan eftersom att vi har haft det lite för soft dessa veckor. I princip bestämt över våra tider osv själva... Hm, men det ordnar sig! Slutar i alla fall tidigt idag och då ska jag möta upp Caroline på torget, jag måste hitta något att klä mig i. Puss och kram!


Vogue Italia


halv åtta(sex) hos emma


Om någon timme ska jag knalla bort till ICA och möta upp mina grabbar för att handla lite mat. Sen ska vi bege oss till fröken Yderbo för en skön tacoskväll... Grejer!


jobb i sommar



Är det bara jag som är stört trött idag? Har lunkat runt här hemma i min basket-mjukisdräkt och sett ut som ett spöke typ. Var ute på en promenad förut i hopp om att få lite kraft, men blev bara tröttare... Så plugget får jag skjuta upp till imorgon och resten av veckan. Annars har det inte hänt mycket idag, softat framför tvn mest och glott lite på datorn. Nu ska jag käka!

Och juste! Fick nyss slutgiltiga svaret om sommarjobb och "vi vill jättegärna att du är hos oss i sommar" lät rätt bra i mina öron faktiskt. Gud va skönt! Så det är på ICA nära jag kommer hänga i juli-augusti. Nice :)

må dina hårddiskar förevigt alltid krascha



Timbuktu - Resten av ditt liv. Haha grym!

we heart it


Oj vad skönt det ska bli med sovmorgon imorgon tänkte jag igår... Så vaknade jag halv åtta imorse. YES! Sämst. Ska leta mig upp ur sängen nu och hitta mina mjukisbyxor, sen blir det frukost framför tvn i några timmar, haha. Ska i alla fall få undan lite plugg idag. 3000 ord + några 1000 till kanske i historia, svenska och lite matte! Let's go.


we♥it


21.08


Hej! Kom precis hem från sjukhusparken, hängde där med lite vänner och lirade kubb, spela boll och snackade innan det blev dags för hemgång och jag och Majken hämtade Demi och knallade hemåt. Har precis lagt mig i sängen och kollar nu på BigBrothaaa... Njuter lite av att jag kan ligga uppe hur länge jag vill inatt för imorgon har jag hela dagen fri! Sweet.

from this to that


Halloj. Vaknade tidigt och såg att det var nice väder, så nu har jag vart ute sedan klockan nio! Jag tröttnade på att bara ligga still så tog fram mitt lite mer händigare jag och satte igång att måla en trälåda till en vit!

Innan;


Efter;

Ttänk denna fast inte lika vit, haha... Den är mer gammeldagsvit. Heeelt ok. Nu ska den tvättas!


Milton






Haft en asmysig eftermiddag/kväll med mamma, Fredrik, Thomas och lille Milton. Satt i solen och snackade skit, grillade och käkade allt från sallad till glass, lite senare när det blev kallt ute så lirade vi Scrabble och jag vann såklart! Nu ska jag lägga mig och dö, jag är så jävla mätt! Haha. Godnatt!

saturday


Hej vänner. Haft ett par riktigt softa dagar den här veckan och igår styrde bilen mot Julita runt sex ungefär... Fett soft kväll hos Jullan, men jag drog in till stan rätt tidigt ändå för jag ville sova hemma!

Jag ligger i min snea säng just nu och inväntar mamma som är och handlar bl.a. choklad till mig, gött! Varför min säng är sne är för att mamma pajade stödpinnen till mina sängsben när hon(på det mesta osmidigaste sätt ni kan tänka er) skulle hoppsätta sig ner i min säng för ett par dagar sedan och jag pallade inte bry mig om det, så nu när jag vände på mig lite för hastigt så small det till och helt plötsligt låg jag helt chockad på golvet, hahaha, skulle nästan kunna ge min högra hand för att få ha sett det med egna ögon.

Nehepp, om man skulle dra på lite SHM och sedan hoppa in i duschen för klockan två kommer det en duktig tjej hit som ska sminka mig och mamma och ikväll blir det en brakmiddag här hemma. Fettfettfett. Vi hörs!




old friend, why are you so shy?




onsdag


Godmorgon! Läget? Med mig är det kanuuun! Fint väder, onsdag, ser framemot helgen, träning idag osv osv... Jag har precis klivit upp sängen och har egentligen ingenaning om vad jag ska göra för praktikuppgifter idag för vi är klara. Så ska sticka till skolan och se om den andra gruppen behöver någon hjälp, annars kan jag passa på att plugga innan jag sticker och svettas på gymmet.

Ett par bilder från födelsedagsmiddagen igår;




halv åtta hos Stina


Hojthojt! Ägnade mina första timmar den här dagen åt att göra det svåraste och tråkigaste provet jag gjort i hela mitt liv. Nationella i matte b, kommer skämmas när jag får veta resultatet för så mycket som jag chansade idag har jag aldrig gjort förut.

Drog till stan med Caroline som lunchsällskap och så köpte vi en present till Stinisen som fyller 18 barre idag. Så ikväll, vid halv åtta, ska vi vara ett gäng tjejer som befinner sig hos henne för lite födelsedagsfirande! Nu ska slänga bort min godispåse och fixa fram lite lunch till moooi. Vi ses, vänner!


Födelsedagsbarnet till vänster.

klapp på axeln


Idag har jag fått jobbat och stått i ända sen jag vaknade typ och ska straxt fortsätta med apmycket matteplugg. Var på jobbintervju förut som sagt och jag har legat i flera nätter innan jag ska somna och tänkt ut vad jag ska säga osv(haha, nervös!!), men när jag kom dit tänkte jag inte alls på det utan var bara mig själv, skrattade och log och dem gillade mig! Så får ett samtal i slutet av veckan/början på nästa vecka om hur det blir. Sjukt nice!! Och jag kommer så vara värd en klapp på axeln av mig själv innan den här dagen är slut. Nu: Matte.


Linne, Bikbok. Shorts, H&M.

gårdagen







Lite bilder från min lördag! Jag och Caroline kikade på fotboll på eftermiddagen och sedan började jag kvällen med en fet middag. Grillat såklart. Sen blev jag upphämtad av Catten, Maja och Caroline, vi brummade iväg till Fågeltornet där ett gäng sköna peeps väntade. Asnice ställe och vi softade där tills myggen tog över och vi begav oss till Robin och Simon! Allt som allt - Skön kväll!

Idag har jag legat och snarkat i soffan, käkat hemmagjorda hamburgare... Ska lägga mig tidigt ikväll för imorgon väntar jobb på Succé(materialstopp, så allt måste vara klart) och sedan en jobbintervju... Det går bra nu.

soft


Sov cirkus fyra timmar när jag kom hem förut och sedan väckte min mor mig för att ta med mig på en shoppa-mat-till-Sarah-tur. Fett. Så ikväll blir det tacos, godis, cola och pollenallergi medicin. Ska ligga framför tvn och glo hela kvällen. Oj va skööönt!!


tattoologist

pollensjuk

Hej vänner! Inte förrän mitt artonde år ska jag gå och bli pollensjuk. Satan va jobbigt det är alltså, som en förkylning fast det kliar ju fan överallt i hela huvudet... Ögonen, näsan och halsen. Så jag sitter och snorar i arbetsrummet just nu och inväntar Julianna, sen ska jag gå hem och sova!! Gött.

sometimes it hurts instead



Ny bikini, H&M. 49kr!

Nyss hemkommen från Stadsparken där det blev pizzamys med tjejerna. Är otroligt mätt som vanligt när jag kommer hem på kvällarna nu mera, så ska hoppa in i duschen och jäsa ännu lite mer(haha) och sedan bädda ner mig i sängen och titta på gårdagens BigBrother, bra skit!

parkhäng


Halloj! Livet rullar på och allt känns förjävla bra alltså. Bra väder, bra vänner, bra grejer helt enkelt! Sjukhusparken-plätten har blivit nya it-stället och det är där vi hänger i timmar på dagarna och in på kvällarna. Gott käk, skratt, sol, fotboll och kubb är väl vad vi klämmer in då. Idag har jag ätit så mycket så jag ligger och dör nästan. Allt från kakor till chips... Onyttigt? Hja, men vad gör det?





Lite bilder från parken.

call your girlfriend


Mitt rum var totalt nerdammat, låg skräp och kläder överallt. Man blev fan deprimerad av att så lite som snegla in i rummet så jag tog tummen ur arslet och satte igång att städa! Plocka undan, plocka, plocka, dammsuga, plocka undan, göra fint, damma av hyllor osv. Tog sin tid och nu har jag stört ont i ryggen så ska välförtjänt lägga mig i sängen och glo på en massa serier nu! Ha det fint.



do it like a dude




Vilket pangväder! Blå himmel, sol och det blåser till och med varmt. Jag kom precis hem och ska ut och röra på benen i någon timma nu, behövs efter att ha suttit med puckelrygg och stirrat in i en datorn för att jobba klart. Men det går bra! Hörs sen.

monday morning


Halloj! Måndag idag och jag har precis vaknat upp. Toktrött. Haft en riktigt bra helg och igår fick jag första sommarkänslan när jag vandrade hem straxt efter fem på morgonen med soluppgången och fågelkvitter som sällskap... Var lite för kallt bara.

Jag ska hoppa in i duschen nu, käka lite frukost och sen ta mig till Succé eller vad jag nu ska göra!




Tre bilder från helgen!

matkoma


Äter konstant under mina röda dagar(...) och ligger helt utmattad i sängen nu, haha. Igår satt jag typ och kedjeåt mackor och fil och idag har jag och Caroline ätit pizza till frukost och sedan har jag fortsatt med en jävla massa glass och tacos. AJ MIN MAGE! Världens kaggevärk.

Har ställt klockan på 08:00 för att ta en springrunda imorgon och vid kvart i elva ska jag befinna mig på Heaven or Hell för att fota åt Succé hela dagen. På kvällen blir det förmodligen grillning med en massa dudes. Ball.


kärlek






torsdag


Hojthojt! En givande dag på praktiken idag faktiskt. Igår fotade och intervjuade vi Sabina och Julia och idag haffade vi Charlie, så vi lyckades knåpa ihop halva sidans lay out med både bilder och text i InDesign om vad som händer efter studenten för dessa ungdomar! På lördag ska vi hänga med två tjejer som ska på balen, de ska få håret fixat, käka mat från en egen kock och åka fina bilar till balen - Det ska vi fota och skriva lite om. Tror det kan bli rätt feta sidor om det blir som vi tänkt oss... Kommer ut i slutet av maj i alla fall.

Imorgon är jag ledig, typ. Har Nationella i cirka 1,5h på morgonen och sedan har jag hela dagen fri! Fett.


satan i gatan





"Älsking vänta, får jag bara sitta bredvid dig"

ap-idiot-tok-hagla


Haha, stört vilken tur jag har!! Kom precis innan för dörren innan det började åska och ap-idiot-tok-hagla! Hade ju dött av dem där små isbitarna om jag vart ute. Anyway, nu när det är mysväder så ska jag, inte allt förvånande, mysa :D Maraboukakor och en katt i sängen till några avsnitt av Scrubs. Sen är det dags att sätta igång och jobba lite! Har en liten sak att göra till imorgon.

softar på "praktiken"



Josefine har gjort mig fin i håret!



Idag har vi vart på Succé och snackat jobb! Sen har vi donat lite med datorerna. De andra har dratt hem så jag ska väl inte vara sämre jag. Men först ska jag till gymmet! Puss.

myser


Nyduschad i en nybäddad säng med ett helt nytt lakansett och Veronica Maggios nya skiva i bakgrunden. Haha, fan vad jag myser!! Är skittrött trots att jag egentligen bara sovit idag förutom den där promenaden jag tog för en stund sen, så jag ska nog släcka ner datorn snart.. Ska bara kolla på Desperate Housewives. Puss och puss.


praktik


Halloj! Har en otroligt lat dag. Drog till skolan och arbetade med praktikgrejen i knappt två timmar innan jag fick gå hem igen. Har sovit sen dess och vaknade typ nyss av att det tokhaglade utomhus. Inte mycket mer händer idag tror jag. Ska ut och jogga eller promenera sen och möjligtvis betala in handpenningen till resan... Glömt att berätta att jag och åtta tjejer ska åka till Alanya i Augusti :D Kommer bli galet.


RSS 2.0