huttrar och skakar

Godkväll bloggen. Jag sitter i min säng och huttrar och skakar tänder. Så sjukt kallt här hemma! Idag har jag inte gjort så mycket mer än att suttit och kollat på kläder på internet, kollat ännu lite mer på Harry Potter and the half blood prince och pimpat min vägg med lite fler foton. Inte mycket mer kommer att hända heller då jag ska gå coh borsta gaddarna nu och sedan lägga mig i sängen och kolla på ett nytt avsnitt av One Tree Hill. Sen ligger jag nog och sussar, ganska tidigt trots att jag har sovmorgon imorgon. Hur skönt?

Nej hörni, min fot har somnat så måste upp nu, vi hörs antingen senare eller imorgon. Puss och kram.

nyårsklänning? check!


JAAA! Jag har hittat min nyårsklänning, haha. Den är svart, den är kort, den är enkel och den funkar! Med de smycken, sminkning och skor jag har tänkt till kommer jag bli cool. Inte fin, utan cool. Det är det jag är ute efter, hehe. Hoppas den sitter fint bara.

för alla dem


gäsp


ZZZzzZZzzzzZ, godmorgon. Jag är så trött! Jag kunde inte sova ordentligt inatt, varför vet jag inte. Men jobbigt var det. Jag drog mig upp klockan sju idag och ställde mig i duschen, sen fastnade jag med mamma framför tvn och kollade på Harry Potter ett tag, lite för länge. Så nu måste jag skynda att kleta på lite smink i fejjan och sätta upp håret... Vad ska jag ha på mig idag? GAH!


black

Pic; Självutlösaren

Ögonen börjar gå in på sista versen... Eller ja, hela min kropp gör det. Så ska dra på lite serier och nu somna till det, haha. Ska se om jag tycker att Paradise Hotel är så bra som alla tycker. Det visar sig! Vi hörs imorgon bitti, måndag. Skolaaaa, orkar inte! Godnatt!

åtta

Åtta jag i somras

Tjenareeeee! Kom hem från gymmet för ett tag sen. Skapligt vad skönt det var. Kanske äntligen kommer igång nu igen, det är bra bra bra. Imorgon är det måndag vilket innebär en ny vecka, jag tror jag måste göra ett matteprov imorgon. Inte kul! Är det någon jag är dålig på, alltså väldigt dålig på i skolan, så är det matte. Jag har inte intresset till att lära mig heller. Men äsch, vi får hoppas på ett G i alla fall, har ju gått bra på dem andra grejerna i matten.

Nej hörni, nu ska jag fortsätta kolla på klänningar och inte på El Clásico som alla andra i den här stan verkar göra. Puss!

gymmet


Om cirkus en timma drar jag till gymmet för första gången på lite för många veckor. Ska träna med Maja, så det blir nog mer kul än jobbigt, heheh. Men först ska det ätas, potatisgrattäng och något kött ropar mamma att det är. Mums!


foton

Pic; Jag

Jag är så trött på mitt rum så det finns inte. Röda väggar med hjärtan på var min dröm när vi flyttade hit, sex år sedan tror jag. Nu vill jag ha vitt. Vitt vitt vitt!! Och lite svart! Jag hade ingenting att göra så jag satte upp några foton jag beställt framkallning på, nu är det lite mer "sarah-style" i mitt rum. Det gillar vi.

chaplin

Pic; Från Chicy.se

Jag vill ha Charlie Chaplin på magen! Chicy.se.


snö

Pic; Jag. Förra året.

Det blev ingen shopping idag. Det var typ julmarknad på stan och affärerna var inte öppna då jag var där, så jag tog en lång promenad istället. Jag låg ju inne hela dagen igår och det är perfekt väder för det, dock väldigt tråkigt väder. Bara kallt, dimmigt och blött.
Jag vill ha snö! Snö i mängder!! Massoooor!!!

dagens


Kängor, H&M. Lack, GinaTricot. Kofta och väska, Lindex. Skinnpaj, NewYorker. Halsduk, Åhléns.

Nu drar jag ner på stan, själv! Haha, hatar att gå själv men det måste man göra ibland. Hoppas jag hittar något, hörs senare. Kramar!

söndag

Pic; Självutlösaren

Godmorgon bloggen. Jag vaknade precis, men ligger fortfarande kvar i sängen. Så skönt att ligga och dra sig på morgonen. Söndag är det idag också, jag gillar de.. Jag har någon förkärlek till söndagar. Men det vänder väl snart antar jag. Hehe. Nu ska jag i alla fall äta en risifrutti och sedan ska jag fixa mig lite. Ska ner på stan och se om jag hittar något fint. Vi hörs snart, pusspuss!


toktrött


Jag har stängt ner BubbleTrouble spelet nu och funderar starkt på att sätta på Twilight och försöka somna, är toktrött! Då kanske jag drömmer om Robert inatt. Hehehe. Imorgon är det i alla fall söndag för er som inte visste det. Jag ska försöka ta mig ner på stan och se om jag kan hitta någon tröja eller något. Har så himla(så töntigt att skriva "himla" men jag vill inte svära i bloggen, har för mig att en viss faster klagade över det för ett tag sen, hehe) tråkig garderob nu så det inte är sant... Och sen var det ju ett tag sen jag shoppade, hihi. Vi får se hur det blir. Nej hörni, nu ska vi se om jag får på den där filmen då. Vi hörs imorgon, puss och godnatt.

bubbletrouble

Pic; Emma tror jag. Från igår.

Har käkat den där pizzan nu och nu ligger jag i sängen igen och käkar chips och dricker cola. Spelar BubbleTrouble gör jag också. Grymt beroendeframkallande, haha. Ska fortsätta nu, vi hörs snart. Puss!


katt snark

Pics; Jag


Jag har tagit på mig mina tofflor och annat mysigt och nu ligger jag och lill fisen i sängen och jag kommer säkert joina henne snart med att ligga och snarka, eller om det bara är tunga andetag. Söt är hon i alla fall. Dock kommer det hem en fet pizza till oss snart så ska försöka hålla mig vaken. Haha. Onyttig? Nerååå! En skön lördag har jag i alla fall, hoppas ni också har det. PUSS!

julboll

Pic; Jag

Mamma kom hem med en sån här förut. Vet inte vad jag ska kalla den? Julboll? Man säger ju julstjärna så. Hehe. Nu hänger den i alla fall och pryder mitt fönster. Blev riktigt fint faktiskt. Mysigt om något i alla fall.

gliss

Jag har myst runt i en stor tjocktröja och bara ben idag. Ätit slänga-in-i-ugnen pizza och så har vi besök av min bror idag. Jag har även städat mitt rum som jag egentligen lovade mig själv att göra igår, men så blev det inte. Ska belöna mig efter en timmes städande med att ta en lång, varm och skön dusch. Jag fotade bilderna nedan lite snabbt. Älskar att fota med blixt och vatten. Det blir så coolt!


Pics; Jag

halsduk



Jag saknar min stora halsduk från Vero Moda. Den är hemma hos Sandra och har vart där ett tag. Kanske måste dra tummen ur och hämta den snart? Jappjapp. Annars då? Jag har legat helt död i soffan hela morgonen och kollat på den nya SF-kanalen. Pippi Långstrump och Jim och piraterna. Jag älskar barnprogram som inte är tecknade, hehe. Förutom det så har det vart en himla massa julreklamer på tv, är hur sugen som helst på jul nu!

coldplay - a massage

Pics; Jag. Last year, Norrköping.


uno dos tres cuatro cinco seis

Uppifrån; Jag, Maja, Caroline, Josefine, Julianna och Emma.

Hahaha, gud vad jag gillar de här bilden. En aning suddig är den men so what? :D Alla var svartklädda och alla hade röda läppar, jag tycker att alla ser likadana ut om jag ska vara ärlig, haha. Förutom Maja som är blond då, men det blir ju en skön twist i bilden ;)

Igår då, det började med att vi bara var ett par brudar och hade allmänt trevlig, körde kortspel och lyssnade på musik. Kollade lite på idol och så vidare. Sen drog vi vidare och tillsist hamnade vi på Mc Donald's för att köpa en chees burgare och seda gå hem. Kvällen började awesome och sen gick det väl lite neråt, en en helt okej kväll alltså! Nu ska jag äta frukost. Massor. Så... Hungrig!

the script

Satt och kikade igenom min egna lista och fann The Script. Jag var totalt nerkärad i dem för ett tag sen och tror minsann att jag fick tillbaka min lilla crush nu, fan så bra dem är! Här nedan får ni tre av mina favoriter, enjoy;



ljusstake

Pics; Jag. En aning röriga, japp.



Yehey. Det är inte ens första december och jag längtar till julen... Men det har jag gjort i ett par veckor nu. Hehe. Nu är äntligen ett par ljusstakar uppe och julgardinerna uppsatta. Dels i vårt fula kök, där bilderna kommer ifrån. I like it! Något som inte är lika kul är att jag ska städa mitt egna rum nu, ser rent ut sagt förjävligt ut med kläder och grejer över hela golvet. Brukar bli så när jag är där hela tiden och det har jag vart den här veckan. Har ju vart sjuk. Puss!

fredag

Pic; Jag

Såja! Då var det fredag. Jag vaknade med en liten huvudvärk och värk i armen annars var det helt okej med mig. Men lika bra att stanna hemma och vila upp sig till kommande skolvecka. Drog ju dock och hade en lite engelska redovisning med Josefine, det var sista dagen idag så var tvungen. Men det gick på fyrtio minuter. Nu hade jag tänkt kolla lite på Glee och skylla på att jag är sjuk till mamma som jag tror håller på att julstäda... I don't want to help her! Hihihi!

spotify

Random pic; Jag

Klicka här och få en av mina spotifylistor med ett urval av sköna låtar. Saracooling - något min kompis Magnus kom på!

pimp my hand

Pic från; Dollyblond's Rock&Doll

Jag är ju defenitivt inte först med att skriva om handsmycket, kanske rentutav sista? Men snyggt är det! Något jag kommer önska mig i julklapp kanske? Jag tror dock mest på att jag kommer köpa hem lite olika kedjor ch pyssla ihop ett själv. I Like it!


glee

Pic; Unknown - Google

Hey you! Är i full gång att titta på Glee, började idag och är fast.. Har snart kollat klart på alla avsnitt som än så länge har kommit ut på ch131.com. Gilla gilla gilla!! Ska fortsätta kolla nu.. Hörs snart, puss och kram.

engelska

Har precis duschat för första gången sen i måndags. Så nu är jag fräsch och fin, förutom att jag har fruktansvärt ont i armen och andra delar av kroppen. Febern är ju borta i alla fall. Får se om jag går till skolan imorgon, har redovisning och prov då, så kanske dags att plugga lite... Engelska it is!

Nyduschad Sarah som inte är helt haj på att plugga;

(svin)ont

Pic; Jag

Godmorgon! Jag har hemma idag igen. Har fortfarande svinont i armen... Heheh, (svin)ont! Morgonhumor!
Det blir en att bara-ta-det-lugnt-dag idag igen. Med en massa serier och filmer. Kollade på tio(!) one tree hill avsnitt igår. Har dock bestämt för att klockan tre idag så ska jag plugga lite engelska. Det blir braaa, vad ska ni göra idag? Skolan? Jobb? Tell me!

nattblogg

Sådärja, då var klockan snart tolv. Torsdag är det imorgon! No kidding? ... Hahah, det var allt jag hade och säga, kommer inte på något. Men här under får ni en gammal bild och klickar ni på den kommer ni till en skön låt. Godnatt snyggon.

brustabletter, cola och one tree hill

Pics; Jag


Hej kompisar! Denna dag har i stortsätt bara bestått av brustabletter, cola, one tree hill och en himla massa sovande. Men det är så det ska vara när man är sjuk, får hoppas att sprutans biverkningar har börjat ta slut imorgon. Brukar väl ta en 2-3 dagar va?

Jahapp, vad ska jag göra nu då? Tror jag ska hoppa in i duschen lite snabbt och sedan blir det väl tillbaka till one tree hill tittandet. Lika bra! Vi hörs senare, puss och kram.

ljus

Pic; Jag

Jag är en sån som bara ligger i sängen när man är sjuk. Insvepen av en massa mysiga täcken och kuddar. Jag stänger gärna in mig också och det är vad jag har gjort just nu. Det är kolsvart i mitt rum! Så tänkte tända lite ljus för att få en mysig stämning i mitt sjuka tillstånd... Magen kurrar också, nudlar kanske?

biverkningar


Godmorgon bloggen!
Jag vaknade precis. Ligger hemma i sjukdomskänsla och mycket troligt att jag har feber då jag fryser som en tok men är kokhet. En varm, öm och en aning svullen arm har jag också. Dumma spruta! Fem biverkningar fick jag. Så idag blir det bara att det lugnt, kanske skriva lite engelska, kolla på filmer och så. Får hoppas att jag mår bättre imorgon helt enkelt. Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och sätta på mig något varmt och skönt, sen blir det att kolla på film. Puss!

svinis

Jag sa att vi skulle se hur jag kände mig sen... Såhär känner jag mig just nu, hehe;

wish me luck

Jag är så trött och jag fryser så mycket! Men nu ska jag ut i kylan för sprutan.. Usch, jag tycker inte om detta.
Jag hatar sprutor!!! Vi får se hur jag känner mig sen, men jag känner mig såhär just nu;
 

the red jumpsuit apparatus - face down (acoustic)


here we go

Pic; Jag

Sådärja! Nu har jag förflyttat mig två gånger, men nu är jag här för att stanna. För er nya läsare har jag lagt till några gamla inlägg så ni har något att läsa/kolla på. Annars kör vi på som vanligt då! Here we go;

Tisdag idag. Fick en konstig känsla i skolan, typ som att febern bara steg över mig. Jag ska snart gå och ta svinis-sprutan, vore ju lite ironiskt om jag hade fått sjukdomen nu, precis innan sprutan. Men det skulle inte förvåna mig, jag lyckas med allt! Om jag inte mår allt för dåligt efter den där dumma sprutan(hatar dem!!!) så blir det att plugga engelska för hela slanten, har redovising imorgon. Kommer nog att gå bra. Ska fixa lite med bloggen nu. Puss och kram.

H&M






Jag sitter och dregglar på tangentbordet just nu. Vill shoppa! Vill ha pengar! I neeeeed it!


Förutom att sitta och dreggla över alla fina saker jag hittar på dels H&M så väntar jag på mat, lasagne, gott! Väntar på att Thomas ska komma hem med Cola också. Helt perfekt söndag, slappsöndag. Jag har faktiskt börjat tycka om söndagar. Det är bra! Puss / S.

today I'm wearing this



Today -
Oversize tröja, BikBok. kängor och ringar, H&M. Kedjor, Åhléns.
Kom hem från skolan vid ett, vi fick sluta en timme tidigare då vi alla i klassen blev klara väldigt snabbt - jag vet min orsak i alla fall, det gick sämst! Får hoppas på ett G i alla fall. Puss Sarah.

lussebulle

Pic; Jag

Två lussebullar, ett glas julmust och Twilight. Det är vad jag ska göra nu, dreggla lite också... Bara för att Robert är så snygg! Hoppas ni har en fin onsdagskväll, puss och kram från lilla mig, hähä.

broken hearted

Pics; Jag


shoes


Jag sa;
Om du vill vara extra snäll någon dag får du gärna beställa dem här skorna till mig, bara för att liksom.
Mamma svarade; Men, du kan beställa dem nu om du vill.

Hihi, tack mamma <3

heels

Pics; Jag


Hejsan bloggen. Jag hade ingen idé eller något om vad jag skulle fota, så jag slängde på mig ett par heels och drog upp benen i luften. Voilá! Haha, inte världens snyggaste bilder, men det funkar... Lite speciella, precis som jag. Hihihi. Ni kanske märker att jag inte är på dansen? Det är för att jag har en nöt till mamma(hihi, förlåt mamma) som tog bilen till jobbet och jag hade ingen skjuss. Ville inte gå i kylan och mörkret själv heller. Så nu är jag typ såhär ledsen, hahaha;

black and white




Hej igen! Jag har absolut ingenting att göra och jag känner att jag måste ta mig upp ur sängen och få någonting gjort. Så ska ta en lång, varm och skön dusch nu.. Kanske ett bad, skulle vara skönt. Sen får vi se vad som händer. Kanske hjälpa mamma med maten? Det visar sig, vi hörs sen. Puss.

melissa horn - jag kan inte skilja på


Pics; Jag

discobowling

Hejsan bloggen! Igår hade vi riktigt kul. Det började med att vi mötte upp ett gäng snyggingar i duveholmshallen för att spela discobowling. Så vi lirade det ett tag och hade bara allmänt kul. Sedan gick vi åtta brudar hem till Josefine och skulle äta pizza samt moffa massa chips och godis. Hade en jättemysig kväll med mina bästa och här kommer ett par bilder från gårdagen. Pussar.




beat it!


Så grymt! Så bra! Åh! Jag får rysningar! Ni har säkert sett det men det tål att kollas på igen. Josefine har lärt mig dansen och alla andra brudar kan den också... nästan, snart! Haha. Lovar att Beat it kommer bli nya Boom Boom Pow(Vi har grymmaste dansen till den, hahaha) precis som Caroline sa till mig... Borde nästan filma när vi dansar! Det måste jag fixa, hahaha. Pussar.

sum 41 - with you

Pics; Jag


myskväll

Pics; Jag



Bilderna visar lite av min kväll. Mys med ljus och mys med katten +familjen. Vi har kollat på den senaste Johan Falk filmen som var riktigt bra men ett bättre slut kunde det faktiskt ha vart. Menmen, imorgon är det onsdag(redan!!) och den första lektionen vi har gör vi ett tv-program på. Jag och Josefine är reportrar så vi ska ut på ett litet uppdrag imorgon. Hehe. Det är faktiskt kul! :) Nu ska jag nog sova, vi hörs imorgon. Puss och godnatt.

marked shoulders



Nu har jag vart i farten med nitarna igen! Tre nitar på vardera axel, på min kavaj fick det bli. Blev ju riktigt bra! Älskar att vara kreativ. Next thing to do är en himla massa paljetter på min svarta tajta klänning. På axlarna då också. Blir nog helgrymt. PUSS!

tofflor

Pic; Jag

Det är en skaplig julkänsla här hemma nu! Ljusen är tända, det luktar glögg och jag har gjort en julmusik-lista på spotify som vi lyssnar på här hemma. Tofflorna på bilden värmer mina fötter och Lillen(min katt) ligger bredvid mig och snarkar. Jag vet, det är bara.. Få se här... åttonde november. Men det går inte att motstå. Vissa säger att julen är överskattad och det är den till en viss del, det håller jag med om. Men jag kommer alltid tycka att det är lika mysigt! Puss.

black


Sådärja! Efter att ha kollat runt på, ja - i princip alla skoaffärer som finns på internet så fick det bli dem där kängorna från H&M i alla fall. En tokbillig klänning också. 99kr! Kaaaat-ching!! Bara att vänta någon vecka så kommer dem hem till mig. Lääängtar!

pimp my dress




Detta som mest såg ut som en julgardin(okej, det kanske den gör nu också när den bara hänger) innan, pimpade jag upp med lite nitar. På u-ringningen och över fickorna. Blev ju ganska bra tycker jag och det är lite skönt att känna sig kreativ. Hehe. Gör det du med! Det du behöver är nitar, som jag tog från mitt nitbälte. En tråkig klänning och lite fantasi. Voila!

Snöööööö

Pics; Jag. Last year.


Jag ser det snöa, jag ser det snöaaaa! Iiiiih, vad mysigt. Även om jag är en riktigt sommarmännsika och jag älskar allt som har med värme att göra så måste jag säga att första snön-känslan är så mysig! Nu sitter jag i min säng, har precis tänt några ljus och tagit på mig sockorna. Det doftar mat i hela huset och jag kan inget annat än bara längta till julafton. Haha, galet! Puss från en glad Sarah :D

vampyrnörd

Pic; Jag. Öland 2009.

Hej bloggen. Skapligt vad kallt det är ute. Jag är jättetrött och har ingenting att säga. Som den vampyrnörd jag är så ska jag kolla på Twilight nu och äta choklad, har precis ätit pizza också... Igen... Jag skulle ju vara nyttig! Kommer sluta med att jag rullar fram. PUSS!


Duck And Run

Pic; Jag

Sarah Ankarstrand. Kommer från Allaboutsarah.blogg.se och Ourway.webblogg.se. Nu kör jag på här! Hoppas ni gillar de. Puss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0