arena

Haha fan så sjukt att jag och Carro håller i gång en timma inatt(00-01, lyssna dådå!) i radion. Arena East fm, asfett. Förlåt för att det blir så jävla mycket snack om detta, men det är stört kul!! Vad vi gör om dagarna? Lyssnar på musik, flänger runt mellan Norrköping och Linköping, shoppar, äter, hänger i studion, träffar massa nytt folk och snackar i radio. Bra skit! Imorgon blir det dock en paus från gänget då vi ska till Stockholm och glida lite... Kult!

heart


musik för öronen

Under Julles och Andreas favoriter på East fms spotify ligger nu Sarah och Carros favoriter. Fet lista! In och subscriba vettja. Klicka här och klicka sedan vidare.

east fm

Fan va kul vi kommer ha i 2v. Grym dag med toksköna peeps, fått gjort lite allt möjligt och det är inte lätt att inte bli sugen på att svänga sina lurviga när man hör ny, bra klubbmusik hela dagarna. Imorgon kör vi ända till kl 1900, audition dags i Linköping! I Norrköping på onsdag.

florence and the machines


brrra helg

Tja! Fan vilken helg, ännu en gång!!! Bra drag i Norrköping i fredags och bra drag hos mig igår. Är helt trasig nu, så det blir långvila fram till juldagen... Är ni med mig? ;) Mamma kom precis hem med kebab, pommes och massa vitsååås från Sibylla, så nu ska jag käka och sen bara hänga hela dagen i riktig bakisanda.

dresses

Har legat i på klänningsfronten och införskaffat mig fem stycken nya! Fräscha va? Bilderna ger inte direkt rättvisa till verkligheten dock. Favorit? Den rosa tror jag, den är skitfin på.

puls norrköping

Hejhej! Nu är mina två veckor för Succé över och vad har jag åstadkommit? En jävla massa lapande framför Facebook och några foton. Bra jobbat Sarah!! Men de två veckorna som kommer nu lär det bli fart på. Ser fram emot det som fan! Ska som sagt vara EastFM och på tis-ons ska jag och Carro hjälpa till med en audition för ett nytt morgonprogram de ska börja med, så då slutar vi inte hem förrän 1900. Roligt! ... Och nu över till något helt annat. Jag har redan fått helg sååå nu ska jag steka en korv till lunch och sedan packa litegrann innan tjejerna kommer och hämtar mig. Vi ska till Norrköping och göra gatorna osäkra. Det kommer bli fett som sagt. Hörs imorgon, pusshej!

boxning

hjärtegull!!
Tja! Imorgon är det fredag, fett. Laddar upp inför dunderhelgen med ett boxningspass med fliseflisen ikväll. Kommer förmodligen springa ut och spy efter halva passet(så jobbigt som det låter på Maja), men fan vad jag ska köra! Det kan jag säääga. Har legat och sovit hela dagen och är förjävla kissnödig så ska hoppa upp ur sängen nu!

sticker iväg och dansar!


kock

Mysmiddag hos Maja igår! Efter någon timma knackade det på dörren och in kommer en snygg jävla kock(Rasmus Zetterquist, boka honom!!) som ska laga våran efterrätt. Det gjorde du bra, Majkie!! Idag var jag ledig från praktiken för att alla är typ sjuka, och jag hade planerat ett träningspass kl 1200 med Maja och Felicia, men min mobil ville att jag skulle sova ut och det fick jag! Den laddades ur under natten och jag sov till 1130, kööört. Men jävlar vad behövligt! Ska träna ikväll med Caroline istället. Andrea och Cattis kom och hälsade på mig ett tag förut och jag färgade Andreas hår. Blev fint sörru! Nu ska jag käka lunch, puss.

happy

Efter lite för lång väntetid har vi lagt upp bilder i bloggen igen, klicka här. Maja fick vara foto-offer denna gång, men det blev även ett par sköna från P&L. Nu ska jag fixa mig lite, sen gå några hus bort till the birthdaygirl. Puss och kram!! ♥

tisdag

Hej! Tränade i en timma igårkväll med Felicia och innan det tog jag igen lite sömn från i helgen. Skönt! Nu sitter jag och väntar på att klockan ska slå 1030 så jag får gå och käka. Ikväll ska vi alla tjejor till Maja och fira att hon blir 18, tösen! Grattis min fina ♥

svårslagen

Svårslagen helg med en svårslagen Felicia. Vi röjde dansgolven både fredagen och lördagen och där i mellan har vi hunnit med en del shopping, efter-shopping drinkar, ätit god mat, skrattat, träffat sjukt härligt folk osv osv. Måste låsa in mitt bankomatkort ett tag framöver... Eller det gör vi efter nästa helg som också kommer bli jävligt ösig! Norrköping fredag och mi casa på lördag. Det! är fett mina vänner. Jag mår sjukt bra.

next stop: stockholm

HEJ! Fan så underbart det ska bli att komma iväg en hel helg. Har packat litegrann nu och slängt på mig ett ansikte så ska snart rulla ner mot stationen och möta upp Felicia. Vi kommer att ha en grym helg i Stockholm, det kan jag säga. Ha det fint! Puss och kram.
By me. Inspo We♥It.

antidote

Jag och Felicia drar upp till Stockholm imorgon vid 1200 för en fet helg. Utgång både fre-lör, mysa, hänga i stan osvosvosv. Känt mig lite halvhängig hela veckan, men nu efter att jag har färgat mitt hår(ljusare, blev bra tror jag), haft choklad/lermask i ansiktet, noppat ögonbryn tills det var en pöl tårar under mig och lyssnat på den här ↓ låten så är jag sjukt taggad.

televison

Hellenius Hörna var kul! Roligt att se hur det går till. Kollar ni nästa vecka lär ni se våra nyllen i tv för vi hamnade längst fram, haha. Värsta var att man glömde bort att det var kameror överallt så ibland kom man på sig själv sitta och peta i örat eller något. Hur som haver en bra kväll och David var skitrolig.

helenius hörna

Att det ska vara så svårt att hålla sig vaken. Somnar på fem sekunder bara jag lägger ner huvudet på axeln typ, får mina anfall och sen har jag ont i huvudet hela dagen. Detta suger! Men ja, vad gör det om 100 år? Ikväll ska jag på inspelningen av Helenius Hörna, hur kul? Andrea hojtade till om att hon hade fem biljetter och jag, Julia, Cattis och Emma nappade. Så vid 1430 sitter vi i en bil mot stockholm. Bra kväll! Tjing.

tuesday

Hojt! Igårkväll rullade jag och Stina runt på bollar när vi körde ett core/bollpass på Friskhuset, sen drog vi hem till henne och duschade i rekordfart för att sedan möta upp tjejerna för middag/kvällsfika och säga hejhej till Emma som kommit hem efter typ tre veckor. Myspys! Idag har jag sovit tills jag blev väckt av Felicia vid 1500 för då skulle jag tydligen ner på stan ;D Vi gick runt ett tag sen åkte jag, Stina och Felicia till Friskhuset och körde BodyCombat. Skitkul faktiskt. Nu ska jag glo på tv! Puss.

praktikveckor

Halloj! Ny vecka och det innebär att jag går in på fyra veckors praktik. Nice! Kommer tillbaka till skolan lagom till jullovet. Jag börjar med två veckors praktik på Succé för att sedan sadla om och börja pendla till Norrköping och Linköping för att hänga med crewet på EastFM, det lär bli hur fett som helst.
Svullen tunga, som på bilden, efter en nybliven piercing är ett minne blott, men blåsorna jag har fått på tungsträngen nu gör förbaskat jävla ont!

fars dag

Älskar dig varje dag, men idag uppmärksammar jag det lite ♥ Grattis på pappa-dagen.

helgen

Grym helg som vanligt, haha, och här kommer summeringen: hjälpte pappa med flytten i lördags vilket var skitkul, alla möjliga var där - pappas poliskompisar, bröder, systrar, hundar, barn och föräldrar. Några svängar nrkp-kholm, en jävla massa lastande, mat och skratt så var den dagen över ganska snabbt och jag snyltade skjuts hem av Lasse. Lunkade sen vidare till Julia där jag, Caroline, Maja, Cattis och Oskar hängde innan vi drog vidare till Martin och tillsist Freddie. Bra kväll. Idag har jag sovit asskönt för första gången på waaay to long och vid fyra drog jag och Maja till Coffee och käkade middag med Caroline och Stina. Mysigt! Ikväll har jag redigerat bilder, druckit glögg framför Gustafsson 3tr och nu tänkte jag somna till Beck-Kartellen! Godnatt, xo.

soffpotatis

Intagit soffan igen efter ett par sega lektioner och en minishoot med Maja. Gick gallant! Velar fortfarande mellan att ligga hemma, spela tv-spel, käka tacos och popcorn eller att dra till Nyköping på handbollsfredag med Cattis och Maja. Tror det blir det förnämnda för jag är skittrött.... Och jag håller inte alls på att klara en bana på xboxet.... nerå.....

11-11-11

Waddap! Ligger och har mysmorgon i soffan. Käkar frulle och glor på nya avsnittet av The Vampire Diaries, bra skit. Idag är det fredag igen och jag har nog inga planer what so ever, skönt faktiskt. Men imorgon bjuds det på fest! Ska befinna mig på skolan 12.45 för två lektioner innan jag får ta över soffan igen. Hörs då! Puss. 

mums

Nytt och snyggt från H&M. Hoppas det finns kvar i månadsskiftet för då slår jag till. Nu: träning, xx!

like a tattoo

Weheartit.com. Så jävla sugen på min tredje! I januari förhoppningsvis.

space


onsdagkväll

Blev fel i systemet när jag blev tvungen att gå upp tidigt en onsdag. Har vart otroligt trött hela dagen, när jag och Maja kom hem till henne somnade vi som vanligt så ingen nytta gjord idag. Fast vi hade ju faktiskt vart på stan en sväng innan och käkat lunch! Toast med skagenröra. Stört gott.

tired

Aldrig har min mage putat ut så mycket som igår, haha. Bamboo city vet hur man lagar käk! Jag har precis slagit upp ögonen, är egentligen "ledig" idag men ska till skolan och prova studentmössa nu på morgonen. Maja kommer nog snart och knackar på dörren så måste gå upp nu. Bleee!

bamboo city

Nu sticker jag iväg för en master date med mina fina! Vi entrar Eskilstuna och äter upp hela Bamboo City! Hej paltkoma! Ha det fint, puss och kram.

tisdag

Godmorgon! Sitter och skalar mina ägg till frukost och myser framför Vakna! Med The Voice. Sjukt trött idag så ska klä mig i det skönaste jag hittar och sedan trampa iväg till skolan. Vid fyra i eftermiddag ska vi åka till Eskilstuna och mysa! Bra dag.

avicii, 3 mars globen


Satt redo kl 0900 när biljettsläppet var och efter lite strul hade jag äntligen min biljett. Fan så FEEETT det kommer bli.

de stod att du var snygg, men du var ful

Fredags, roligaste kvällen på länge. Käkade finmiddag och drack gott hemma hos Felicia innan vi åkte ner till Harrys. Stod längst fram på Rosenström och blev knuffad till blåmärken och ont i hela kroppen av massa svettiga katrineholmare, men det var det värt för fan vad kul de va. Han rockade! Sen dansade vi vidare till sköna hits med sköna människor, asbra kväll. Lördags, trasig som fan och mamma väcker mig kl 0900 för att vi ska åka till Norrköping. Mysdag i Ingelsta och jag har äntligen köpt en vinterjacka. Laddade upp med två xbox spel också för den ultimata tv-spels kvällen och favvosoppan som middag, men vid kl 2000 tröttnade jag så jag slängde på mig något som låg på golvet och trampade iväg till Julia för fest. Rolig kväll och jag smög in här hemma vid 0400 ungefär. Söndag, ligger i min säng och har gjort det hela dagen. Lirat lite Tomb Raider och tyckt synd om mig själv för att jag har något så fruktansvärt ont i mina armar, glömmer bort det på kvällarna och får ta smällen dagen efter. Förstår inte hur jag ska kunna jobba ikväll, 17-22.15. Hejaheja!

björn rosenström

Bodypumpen och bodyjamen igår restulterade i en jävla massa träningsverk idag. Men vad fan gör det! Har vart på möte på jobbet och lunchat med några tjejer idag och snart ska jag iväg till Felicia för att fina tjejen har blivit 18 år. Senare blir det Harrys för att dansa med Björn Rosenström!!

bounce

Tja! Fan vilken kväll igår. Norrköping bjöd på mycket. Bl.a. nytt folk, goda drinkar, peace&love reunion med två personer, snefylla, jävliga mycket dans, bra musik och så vidare och så vidare innan vi lunkade hem efter tre och det råkade ta någon halvtimme eller mer längre tid för mig och Felicia att komma hem. Första, men absolut inte sista gången vi hookade med Hugo!

norrköpings gator

Warrap! Inväntar klockan så att jag, Cattis och Felicia kan sätta oss på tåget mot Norrköping, möta upp Stina och hennes vän för förstöt innan vi gör Norrköpings gator osäkra. Det lär bli en som jag brukar säga: fet kväll!

we found love


afropower dance

Hej! Igår räddade Stina, Maja och Julia mig från en plågsam död av tristess. Vi åkte och bytte Majas gips, käkade lunch och hängde. Sen drog Kakan och Victor med oss på en bowlingtur... Förlorade igen pga fusk! Stina och jag körde Afropower dance på kvällen vilket var skitkul och jag har nog aldrig svettats så mycket förut. Haha.
Annars då. Jag gör allt jag kan för att slippa bli hackad, men har lyckats blivit det fyra gånger nu. Tre gånger på Facebook och en gång på mailen, tackar gud att det ändå går att få tillbaka sitt konto. Jävla no lifers. Och ikväll ska jag och tre snygga damer till Norrköping för att svänga på höfterna.

första november

Tisdag. Sitter och väntar på att något kul ska hända. Hejdå!

RSS 2.0