fem saker du inte visste om mig - fobier/rädlsa


Jag skulle kunna sitta och skriva en hel bok om hur rädd jag är för saker och ting, om hur jag undviker dem och så vidare, och så vidare, för jag är en riktig fegis. Men vi drar fem saker, i lite olika ordning. Here we go;

1. Stora traktorer(traktorar, som jag så gärna vill säga, haha), lastbilar, plogbilar... Ja, ni fattar. Är ruskigt rädd för dem, kan gå omvägar och dylikt för att undvika dem. Eller när jag ser chansen så springer jag förbi lite snyggt. Går dock rätt bra att gå förbi dem när jag har någon med mig, eller när dem står stilla och inte är på.

2. Mörker. Jag älskar egentligen mörker, det är mysigt. Men inte när jag är själv, då vill jag ha ljust, allting blir ju så mycket läskigare när det är mörkt, speciellt när man hör dem där konstiga ljuden man annars inte skulle höra. Jag sover gärna med en lampa tänd i hallen.

3. Småkryp. Ryser av att bara höra ordet, räcker med att säga det. Spindlar är värst.

4. Sprutor. LIVRÄDD! När mamma tar blodprov på mig går det rätt bra(hon är sjuksköterska) men när någon annan ska göra det, herregud, uääh. Ni skulle sätt mig innan svinis-sprutan, var helt blek i hela ansiktet.

5. Solarium. Räcker med att säga att jag ligger och kollar ut varannan minut, haha. Stor känsla av att någon ska komma in i rummet där jag ligger och göra så jag inte kommer ut och jag bränner sönder mig. Inte okej.

Kommentarer
Postat av: Anonym

ohja:)hoppas du har en fin kväll!!

2010-04-18 @ 20:38:34
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Rosita

Kul å veta lite mer om dig, heh :)

2010-04-18 @ 21:39:57
URL: http://fewlix.blogg.se/
Postat av: viktoria

Sv: Tackar tackar Sarah :)

2010-04-18 @ 22:55:05
URL: http://viem.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

Redo för en fika då kanske? hehe

2010-04-19 @ 07:09:45
URL: http://slipsens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0